![]() |
Naprade trudo jest cos napisac. MASKAKRA !!!!!!!!!!!!!! TAk slabej Wisly nie pamietam ! KURDE TAKA QPA ze dramat .... rany boskie Co oni robili przez okres przyogotwawczy ??? Cos cwiczyli ? CO ?? NIech SKorza na ten temat odpowie ... Czemu nikt nie zada pytania : PAnie trenerze, nad czym pracowaliscie przez miesiac ???? NAD CZYM ? Nad strzalami, taktyka , podaniami , przymowaniem PILEK ???? LUDZIE ... ARKA sama oddawala pilke a oni i tak nie umieli tego wykorzystac ... oni chca grac w europie? z kim ? W LM z Realem, Barcelona czy Milanem ? Zal na to patrzec naprawde zal. Czego ich Skorza nauczyl na tych treningach ? Maja wyrobiony jakis styl, taktyke ? Cokolwiek ? Czy ktos cos umie ? Ludzie oni nawet pilek nie umieja przyjomwac, nie umieja podawac. Zero ambicji. Najbardziej wkurzajace jest, ze kazdy czeka az mu pilka pod noge spadnie, czy oni nie umieja biegac? Czy wogole wiedza co maja grac ? Eh ... tragedia normalnie.
|
wybiegla na boisko banda grajkow/kopaczy bez jaj ,niegodna noszenia koszulek z BIAŁA GWIAZDA
|
Cytat:
Przepraszam za brak "alt+l" i ewentualne zbitki slów, ale tymczasowo mam jakąś dziwną( czyt. po***[ tu jakiś ladny niecenzuralny przymiotnik]) klawiaturę podpiętą. |
No dobra. Oczywiste jest, że Skorża jest do wyjebania. Drużyna z nim nic sensownego nie ugra. To już nie chodzi o te mityczne puchary, w których i tak z taką polityką inwestycyjną klubu nie mamy szansy zainstnieć. Tu chodzi o to, że dzisiejszy mecz nie był wyjątkiem, takich było kilkadziesiąt, z tym że zwykle coś się udało wcisnąć. Tu chodzi też o te wszystkie kompromitacje z Legią, Amicą, Craxą. Chodzi o Levadie. O ten beznadziejny mecz z Tottenhamem u siebie. Za trzy lata konieczności oglądania tego pseudobramkarza. A że po drodze były dwa mistrzostwa? Fakt i dlatego Skorża pomimo tego całego wstydu, który nam przyniósł wciąż tu jest.
Mimo tego co dzisiaj zobaczyłem jestem pewny, że jeszcze w tej rundzie będzie o niebo lepiej. Grajki się wykurują, dojdą w części do formy, jakaś koncepcja się wreszcie pojawi. Może nawet jakimś cudem będzie mistrz. Tylko że ze Skorżą zawsze tak będzie. W tabeli zawsze będziemy w czubie albo na czele, bo tak być po prostu musi, jesteśmy za dobrzy na tę ligę. Ale jak przyjdzie coś do czego, czy będą to puchary, czy prestiżowy mecz z Amicą, czy finał Pucharu Polski z Legią - zawsze dostaniemy baty, bo po prostu ten trener tak ma, a takiego trenera tu nie chce. Dociągnąć ze Skorżą do końca rundy, kupić flaszkę i kwiaty, podziękować i papa. |
Cytat:
jakbysmy mogli komus takie zarobki dac, to bylibysmy tam gdzie cypr teraz :) |
Marcelo chyba myślami w Wolfsburgu albo w Hanoverze.Tak niefrasobliwie sie dziś zachował, bramka w Bełchatowie tez po części obciąza jego konto niestety
|
Cytat:
|
Tak to sie musiało skończyć prędzej czy później .... Wywalic go sie powinno już po Przegranych derbach . Ile można ? Levadia , Lech , Cracovia , Legia , Bełchatów , teraz Arka mało ? . Najważniejsze mecze sezonu przegrane . I żeby to jeszcze przegrane z ambicja, wolą walki to pół biedy a jak gra tych gwiazdorów wyglądała to sami wiecie.
|
Widać niestety, że forma sporej części zawodników jest jeszcze daleka od normalnego poziomu, dotyczy to w szczególności tych, którzy mieli kontuzję: Marcelo, Sobolewski, Boguski, Brożek, a to w dużej mierze wystarcza, aby gra wyglądała tak jak dzisiaj.
Do tego dochodzi ciągle jakaś taka nonszalancja w grze, tak jakby Wiślacy mieli w tyle głowy, że i tak w którymś momencie coś wpadnie, ale niestety nie wpada ... Przeciwnicy teoretycznie znacznie słabsi już nie trzęsą się przed Wisła i trząść pewnie nie będą. Widać, że znaleziono patent na skuteczne wybijanie Wiślaków z ich gry i może trener powinien wprowadzić jakieś zmiany w taktyce, bo ewidentnie przy agresywnym i wysokim pressingu, Wisła gubi się totalnie. Trochę pechowo też było, ale naprawdę nie strzelać z takich pozycji jakie mieli Diaz czy Christow to po prostu ręce opadają - komentatorzy w pewnym momencie mówili już, że Wisła może "wepchnie" piłkę do siatki, co dość dobrze obrazuje ten mecz. Ciekawi mnie czy zawodnicy i trener pokażą swój profesjonalizm i się zmobilizują, wyciągną wnioski z tych porażek, czy też w kolejnych meczach zobaczymy nerwowość i dalszą degrengoladę. No i czy w ogóle Cupiał jeszcze pozwoli Skorży na wyciąganie jakichkolwiek wniosków ... Z jednej strony nie wszystko przecież stracone, do zdobycia chyba jeszcze 33 pkt., ale z drugiej - chciałabym zobaczyć choć jedno światełko w tunelu, jeden punkt zaczepienia, ale go na razie nie widać. |
Cytat:
|
Łobo fajnie dosrodkowal piłki, to potrafi trzeba mu przyznac.
Mariusz Pawełek to nie źle potrafi cisnienie podniesc. Nie wiem jakim cudem on ciagle sie utrzymuje w naszej bramce. Poprostu dobrego konkurenta nie ma i jest pewien miejsca w skladzie, pare jest takich swietych krow w naszym skladzie. |
Aaaa, bym był zapomniał, Pan Mariusz Pawełek powinien zostawać po każdym treningu godzinę i ćwiczyć wykopy, albo niech podaje piłkę na 5 metrów ewentualnie wyrzuca ręką jak się da!
|
Cytat:
|
Pawełek powinien klepać 3 lige . żenada co on wyprawia w bramce. Jest zaraz po skorży do odstrzału.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy od dzisiejszego meczu to będzie taka nowa świecka tradycja,że dwóch największych paralityków będzie w nastepnym meczu grało w tym czymś czarnym na szyi co dzis Diaz i ten z nr 81?
|
Ja mam dość. Nie krytykowałem do tej pory trenera, ale tego co gra (albo raczej nie gra) Wisełka nie da się oglądać. Nie mówię już o wyniku ale to co widzimy nie daje żadnej nadziei na progres w najbliższej przyszłości. To co gra Diaz to jakaś żenada. Marcelo jakiś rozkojarzony? Dla mnie na plus Paweł Brożek, poza tą akcją gdzie zawahał się uderzać i odgrywał do Boguskiego. Słaby mecz Rafała. Ale najgorsze jest to, że gra Wisły totalnie chaotyczna, oparta na indywidualnych zrywach. Spokojnie mogliśmy objąć prowadzenie, gdyby tylko nasi piłkarze potrafili wykazać się celnym podaniem, tym ostatnim.
|
Cytat:
|
Cytat:
a co moze lepszy Małecki na prawym skrzydle, też za bardzo dośrodkowac nie potrafi. |
Pawełek, Jirsak, Łobo po sezonie do odstrzału. Od tego trzeba zacząć.
|
Cytat:
|
Niech kibice spojrzą na tabelę z zeszłego roku w tym momencie rozgrywek i niech nie tracą wiary > Maciej Skorża
Zmiana trenera w tym momencie nie bedzie najlepszym rozwiązaniem >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> na razie ''czy wygrywasz, czy nie....'' |
Cytat:
:-/ |
Ja wogole tego nie rozumiem zawsze sie mowi ze wybieranie skladu wybiera sie od bramkarza a my ****a tego bramkarza nie mamy bo to co Pawełek odpierdala to sie patrzec nie chce.Chlop wychodzi i kiwa sie z napastnikiem po czym odaje pilke wprost pod nogi przeciwnika o kilku niedokladnych wykopach nie wspominam.W kazdym meczu czlowiek musi sie martwic co nowego wymysli Mario.Co do reszty grajkow sie nie wypowiadam...
|
Cytat:
|
Co do Jirsaka to ja bym poczekał jak będzie się prezentował przy innym trenerze.
Na głównej napisali że jak jutro Legia pokona Polonię Bytom to stracimy lidera - niech ich ktoś porawi bo wstyt. A sam mecz był taki jak większość w tej rundzie. Nie wiem skąt tyle nerwowych reakcji był czas przywyknąć przecież. W poprzedniej rundzie jak tracili bramkę to się jeszcze coś się starali a teraz wygląda że mają wynik komletnie w dupie. |
Drugi mecz , druga porażka z rzędu, zero bramek, zero punktów. Prawdopodobna strata lidera.
Praktycznie oglądając mecz przypomniała mi się Levadia albo mecz z Cracovią. Beznadziejna gra i to ciągłe gonienie wyniku i bicie głową w mur. QUO VADIS WISŁO? |
"Przynajmniej liga będzie ciekawsza ";)
|
piłkarze umijetności maja, z dnia na dzien nie zapomina sie jak sie w piłke gra
ale ich psychika, ich nastawienie, ich ambicja to dno |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl