![]() |
Cytat:
|
temat transmisji wraca co roku jak bumerang. zawsze mowa jest o tym, że transmisji nie będzie, a jak przychodzi co do czego to jakoś w TV Wisełkę obejrzeć można :D
w erze gdzie nie było internetu, albo dostęp do niego mieli nieliczni nikt tym się nawet nie przejmował i nie stresował, bo jasne i oczywiste było, że w TV mecz zobaczymy :D tak będzie i w tym roku.. mówię Wam! i nie jest to bynajmniej "info telefoniczne" tylko moje wnioski w oparciu o dotychczasowe doświadczenia i zamieszania z transmisjami w TV :D |
tylko ze teraz sprawa wyglada inaczej. Polsat kupił prawa do pozniejszych faz rozgrywek i rzekomo inne tv nie chca pokazac tych wczesniejszych faz bo im sie nie oplaca bo beda w ten sposob promowac Polsat. Ja mysle ze transmisje tez beda ale tych pozniejszych faz eliminacji czyli od 3 rundy eiminacji LE, gdzie juz polskie zespoły moga trafic na jakies silniejsze druzyny, a teraz Polonii z CZarnogorcami nie chca pokazywac bo sie niby nie oplaca :( Chociaz ja i napewno nie tylko ja bym sobie z checia obejrzał ten mecz :(
Wisłe z Levadia powinni pokazac chociaz ... ale juz w 2 rundzie jak trafimy na jakis APOEL czy cos to napewno wtedy pokaza, niemniej jednak w****iaja tylko ludzi bo zamiast poakzywac wszystko, promowac poslki sport, zaspokoic wymagania kibicow to sobie szmaciarze kalkuluja co im sie oplaci pokazac a co nie ;/ |
no racja jest to denerwujące.. Korzeniowski woli promować jakieś nudne zawody lekkoatletyczne, których tak naprawdę nikt nie ogląda!
|
Cytat:
|
|
to wszystko przez to że Polsat wygrał prawa do transmisji Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej gdyby TVP miało taki sam pakiet na pokazywanie meczy europejskich pucharów to jestem pewien że pokazaliby wszystkie mecze polskich drużyn od pierwszych rund według mnie w tej sytuacji te mecze od pierwszych rund powinien pokazać Polsat no ale widać że mają to gdzieś
|
Cytat:
Przypomina mi się mecz Wisła 0-4 Grocilin, Jarosiński się trochę spalił pomiędzy słupkami... ;) |
|
Cytat:
|
Cytat:
Sorki za off top |
Cytat:
WRzŚ Cytat:
|
Cytat:
On sobie jezdzi zapewne z kolegami z Krakowa, w grupce zawsze razniej i predzej sie ruszy 4 litery mi samemu ciezko to wszystko zorganizowac- to tak po krotce i wiecej sie tu nei udzielam na ten temat :P Cytat:
|
co wy pieprzycie za przeproszeniem? mam na mysli osoby, ktore kaza wszystkim jezdzic na mecze Wisly i krytykuja tych, ktorzy sa wkurzeni, ze nie ma meczy w telewizji.
biletow do Sosnowca jest 3500, Wisla w calej Polsce ma eeee no troche tego bedzie, powiedzmy ze 690.000 kibicow! i co wszyscy na mecz, tak? |
Levadia wygrywa 2:0 w lidze po 27 minutach z jakimiś ogórkami. Patrząc na statystyki to cieniasy tej ligi. Przewiduje z 4-5:0 dla Levadii.
|
już prowadzi 1-6
|
Cytat:
|
Dokładnie wynik robi wrażenie, ciekawe co o ich grze powie Janas. Ja w Sosnowcu będe zadowolony z wyniku 2 lub 3:0 dla Wisły, biorąc pod uwage że nie jesteśmy jeszcze w rytmie meczowym :P
|
nie ździwię się jak Wisełka rozjedzie Levadię z 5:0 :lol:
|
Cytat:
Ciekawe jak długo pociągniemy z obroną Burliga , Marcelo , Czekaj , Piotr Brożek . Atak Levadii widać że jest w formie i co z tego że to tylko mistrz Estonii skoro na naszą niezgraną i do tego młoda obronę dużo nie trzeba . |
Cytat:
|
Telewizja internetowa KuszoTV nabyła prawa do pokazania meczu rewanżowego I rundy Ligi Europy (narazie tylko ten mecz)...
na Shoutbox'ie "Kuszo" napisał takie coś : Cytat:
Cytat:
http://www.kuszotv.pl/index.php?nid=176 |
Mam pytanko ostatnią bramkę zdobył ten napadzior którym się Legia interesowała?
|
Za free czy wałki z sms-ami płatnymi za 20 - 30 zł od osoby hehe?
@ tak. |
Cytat:
|
Heh dokładnie. W finale LM Barca też miała problem z linią obrony a Guardiola powiedział, że ich atutem jest atak i to trzeba wykorzystać. Ostry pressing, granie na połowie rywala i będzie dobrze :) Oby to było takie proste jak się mówi
|
Cytat:
|
Ja tam moge i zaplacic nawet 5 zl tyle ze mam lacze 512/256 i nie wiem czy nie bedzie cielo.
|
Nie bedzie ja mam słabasze i bez problemu oglądam.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl