![]() |
Czy jak kupie używaną Fife10, to będę mógł pograć online? Bo coś mi się obiło o uszy,że EA chce zablokować taką możliwość. Jak gadam głupoty to powiedźcie ;]
|
Na konsoli można grać na używce na innym profilu
|
No ja przeszedłem Mafię 2 i prawdę mówiąc nie polecam. Wg mnie oczekiwania były duże, a wyszedł gniot.
Krótkie to i jakieś takie mało interesujące. W ogóle da się grać we free mode po przejściu gry ? Chyba nie ? |
Cytat:
Gra fajna i nie zawiodla mnie. Wiedzac od dawna ze bedzie to raczej szybka rozgrywka nie nastawialem sie na zbyt wiele :) |
A, takowe pytanie mam. Ma ktoś przerobioną konsolkę ?
|
Tutaj sami uczciwi.
No panowie, jeszcze 10 dni do F1 :D Dzisiaj czytałem recenzję odnośnie nowej Fify. Po zapoznaniu się z nią zaczynam się zastanawiać, czy warto inwestować pieniądze w grę piłkarską w tym roku. |
Cytat:
|
FIFA 11 w wersji Xbox juz jest na warezach (ale narazie tylko GER, IT i HU)
PES11 w wersji PS3 tez (ale brak wersji ENG) MatMario: Tak, wyszedl juz 'jailbreak' PS3 |
A PS3 mozna jakoś "odblokować" już?
|
Mam nadzieję, że będzie tak samo jak w przypadku Xboxa :P (banik na psn).
Wczoraj w końcu dorwałem Dead Rising 2. Co nowego w porównaniu do części pierwszej? Hmmm kompleks (kasyna, sklepy), możliwość łączenia ze sobą rzeczy, aby stworzyć nową super broń ( np. kij baseballowy i gwoździe, wiadro i wiertarki, zabawka (głowa dinozaura) i fajerwerki (rules :D ), czy najbardziej odjazdowe- wózek inwalidzki i piły łańcuchowe), większa ilośc umarlaków, poprawiona grafika no i najważniejsze co-op oraz multi. I jakie wrażenia? Nadal gra ma dla mnie urok. Daje wręcz sadystyczną przyjemność z masowej eksterminacji zombiaków będąc jednocześnie mocno zakrapiana czarnym humorem rodem z horrorów klasy B. |
Czyli co można czy nie można PS3 spiracić?
Jak to wygląda? Ingerencja mechaniczna, czy softowo? |
|
Cytat:
Cytat:
|
No to się posypie jak posypało się psp... I to jeszcze software'owo, bez grzebania i kombinacji. Jaja
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już idą bany? Dostał już ktoś za tą przeróbkę?
|
|
I bardzo dobrze. Banować złodziei! A najlepsze jest to, że ten cały jail break uruchamia konsolę w trybie serwisowym, i żeby uruchomić grę, i tak musisz jąmieć na płycie. Powodzenia w wypalaniu blu-ray'a:D
|
Cytat:
--- FIFA11 xbox angielska juz jest na warezach |
Cytat:
|
Ale z tego co wiem, nie zgrasz gry na twardy dysk konsoli z pendrive'a, może sięmylę, poprawcie jakby co. Zresztą mam to gdzieś, i tak nie piracę. Devil, ile zombiaków już zabiłeś?
|
około 20000 :D. ciężko idzie, szczególnie jak jest jeszcze F1 2010 oraz Fifa 11
Teraz będzie mniej czasu. Trzeba nadgonić w pracy po L4. Jest tu ktoś kto gra na PS3 w Sacred 2 i ma cały set? Tylko tego mi brakuje do platyny. |
Czy ktoś może siępodzielić swoją opinią o Medal of Honor? Gazetowym ocenom średnio ufam, choćz większością się zapoznałem. Oceny 7-8/10. A jak Wy oceniacie? I singla i multi. Dodam że mnie MW2 się podobało i to w singlu - wiem, jest nas dwóch ja i bobby kotick:) W multi też troszkę godzin przegrałem, Battlefield Bad Company 2 teżmi siębardzo podoba - po prostu inna rozgrywka - równie dobra, mniej amerykańskich dzieciaków piszczących do headsetów. Także proszę o radę - inwestować czy czekać na Black Ops?
|
Cytat:
|
Chciałem sobie ze szczęścia po derbach troszkę pograć a tu.... ylod :( Znalazłem sklep i serwis na Kazimierza Wielkiego. Ktoś z Was tam coś naprawiał? Polecacie może jakieś inne miejsce?
|
Cytat:
|
Ja mam pytanie dotyczące Call of Duty- Black Ops. Wiadomo już coś odnośnie potencjalnego abonamentu za grę online? Premiera już za 3 dni, a ja nadal się zastanawiam, czy kupić (płatny abonament jest dla mnie ważnym kryterium).
Stawski- dla mnie gra Medal of Honor jest tragiczna. Grałem w wersje PC-ową. O ile single jeszcze ujdzie (choć pękł w niecałe 5h), to multi jest kpiną!!! |
Panowie niedlugo 'wchodzi' Kinect xbox360, czy bedzie dzialac na starszych wersjach konsol, czy tylko na tych nowych?
|
nie wiem, jak jest w przypadku XBoxa 360 , ale na ps3 pojawiła się łatka, która dostosowuje zarówno starsze wersje konsol, jak i nowsze do grania w ps move. podejrzewam, ze ms tak samo postapił.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl