![]() |
Geje z tvp, zamiast pokazywać wejście do ringu obu pięściarzy puszcza zaje..e reklamy. Debile. Oby walka to wynagrodziła. Chyba, że co minutę reklama rancza czy innego srancza będzie.
Musi być miazga na ringu! |
Organizacja normalnie miszcz! :rotfl:
:shock: |
Jak Michael Buffer zapowiada walki to az ciary leca po całym ciele
|
pfff reklamy w trakcie przerwy
|
Kliczko sobie chodzi :D a Haye skacze o.O
|
zamiast powtórek najlepszych akcji mamy reklame stoperanu.... ŻAL
|
Cytat:
|
Walka na razie dobra, ale te reklamy...
|
Cytat:
|
Cytat:
Walka moze nie jest jakas mega porywajaca, ale bylo troche ladnych akcji |
Te reklamy mnie do szału doprowadzą !
|
militaria.pl ku... mać
|
veet? paski do depilacji? nie wiem czy duza ilosc kobiet oglada tą walke...
|
Uwierz, ogląda ;) sporo.
Reklamy w przerwach są totalną ŻENADĄ! |
chyba bardziej żenujące od tych reklam jest tylko padanie na kolana oraz wymowny wzrok heya na sędziego , myślałem że bedzie chciał czyms zaskoczyc Kliczke , ale nie takimi "ciosami poniżej pasa"
|
przestancie juz pieprzyc o reklamach... co dziwnego w tym ze puszczaja je przy takiej ogladalnosci, jestem pewien ze nie ma na swiecie transmisji z tej walki zeby w przerwie nie bylo reklam... to normalne jest
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Władimir znokautuj goscia w koncu - Haye miał go czyms zaskoczyc a jak na razie walczy jak dziecko we mgle. Bardzo nie podoba mi sie jego taktyka na ta walke. Gosc juz pajacuje z tym padaniem na kolana
PS: przestancie juz zanudzac z tymi reklamami - na niemieckim RTL tez leca i co z tego EDIT: Haye nie mogł wygrac bo walczyl jak pajac - bardzo dobrze, ze skonczylo sie jednoglosna wygrana Kliczki |
Jeżeli Haye to wygra nie oglądam więcej boksu...
Fu*k yeah :D |
A, żeby im ku*wa nikt nic nie kupił w tej militari.pl !
|
Ale nuda. Obaj się bali siebie nawzajem.
Ocena Haye - bardzo słabo Ocena Kliczko - bardzo słabo +1 |
Niezła nuda..
|
Jaka walka tacy Mistrzowie Swiata, jacy Mistrzowie Swiata taki poziom boksu w XXI wieku.
Cieniutko Ciekawe co pokaze Adamek we wrzesniowej walce. Oby mial inny sposob jak ucieczka, tarzanie sie po ringu i zadawanie sporadycznie ciosow z doskoku |
Dobra walka, chociaż żaden nie pokazał wszystkiego na co go stać. Mimo wszystko dobrze, że wygrał Kliczko.
|
Nudy nudy i jeszcze raz nudy.
a te reklamy to .... :-/ Ale gratki dla braci :) |
Niech te Kliczki już skończą kariery... :(
|
Cytat:
Kliczko - słabo Haye - bardzo słabo (szczególnie za te błagalne spojrzenia w strone sędziego) Bracia Kliczko może i są nudni, ale teraz nie może nikt powiedzieć że nie są najlepsi ... |
Oglądasz sobie walkę o mistrzostwo, zawodnicy budują napięcie, emocje robią swoje... robisz unik, garda, wyprowadzasz atak... i reklama podpasek.... Wszystko szlak trafia i zamiast o walce myślisz 'takk kur*a o 20:40 film Pasikowskiego "Glina", Ranczo odcinek 213123 i wyprzedaż tamponów i płynów na pryszcze w żabce... '
Wracają na niemiecką arenę, a ty dalej zastanawiasz się gdzie to promocja na papier co w reklamie była... Brawo TVP. Kocham was! ____________________ Jak na walkę o takim ciężarze gatunkowym, jestem bardzo zadowolony. Może i mało krwi i nokautu nie było, ale były emocje przeplatane z reklamami podpasek i ramówki TVP na następny miesiąc. Kliczko zrobił swoje, David prowokował jak zawsze, kamery czasem od dupy strony pokazywały walkę. Ale było w porządku. Teraz czekamy co zrobi 'hajlander' z drugim Ukraińcem. |
Nie rozumiem waszych twierdzeń, że było nudno. No bo chyba na walce o mistrzostwo świata nie spodziewaliście się chyba wiejskiego mordobicia? Albo nokautu rodem z UFC? Taktyka, taktyka i respekt jednego do drugiego. Ja się nie rozczarowałem, myślałem że będzie dużo gorzej. Kliczko walczył swoje i wygrał. Niestety ma dane z góry idealne warunki fizyczne - łaczy wzrost i zasięg ramion z nienajgorszą szybkością. No i technikę też ma perfekcyjną, pełna kontrola walki.
Nie ma aktualnie boksera, który mógłby Kliczkom zagrozić. I nie ma co się łudzić, że z Adamkiem będzie inaczej. Tomek ma mikroskopijne szanse z Witalijem. Chciałbym się mylić, ale dominacja braci jeszcze chwilę potrwa. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl