![]() |
Skoro macie już sierpień 89 i 91 to jeszcze ja ! Sierpień 90 ! ha ;-)
|
Cytat:
Cytat:
stałam,skakalam-ogólnie sialam zamęt i zniszczenie.:) sobie pomyślałam"sektor E rusz dupe" chrypka była na drugi dzień i jazdaaa ;D |
Cytat:
|
Cytat:
sierpień rlz :-) |
O my godnees... Niech mi ktoś powie że jeszcze jest z 13 Sierpnia to noramlnie posądze go ze jest moim bliźnaikiem/bliznaiczką :D
|
Cytat:
South Ty też sierpień?:> |
Cytat:
ja niestety nie 13. :D ale niedaleko 13. wiesz może jakieś kuzynostwo chociaż.:-p hah |
Cytat:
|
Cytat:
ja sie urodzilam 19.20godz. kurcze jakbym tak nie mogła wcześńiej o 1906. :-D |
eee no panowie!
jedziemy nie śpimy!:D |
13 rządzi, w istocie, ale wrzesień :foch:
|
ja niewiem jak wy ale ja mam 1 grudnia i się ciesze z tego bo się napije za niedługo z tego powodu :P
|
moze byc i wrzesień. :D
|
Nie ma to jak sierpień 88:> najlepszy rocznik!
|
A kto się urodził na Kopernika (oczywiście w KrK)??
|
Cytat:
|
Cytat:
nikt.:) tzn tam same VIPy :-p |
Cytat:
no i tak ma byc.:-D w sumie szkoda ze nie 21 ale ważne że sierpień. :) |
ale temat mamy luźny-trzeba przyznać. :))
|
Cytat:
|
noo ja też z sierpnia.. i to bliziuteńko Madziulki. :)
przykro mi panowie..! ;) Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Janko - podryw masz tragiczny :D |
Madziu ja Cię witam serdecznie :) Jestem o jedną wiosenkę od Cię starszy :D :D :P ale lubię młodsze xD
I chętnie zobaczę Cię nawet na D3! O! Będę inny niż wy! Wstrętne szowinisty! :D |
Cytat:
zresztą sam nas olałeś, bo wolałeś z Cz-wą się widzieć..! |
Cytat:
Swoją drogą ostatnie kilka stron doprowadziło mnie do jednego wniosku. Przyznajcie się chłopaki, wszyscy na informatykę się wybieracie, bo tak napastliwy może być tylko wyposzczony informatyk. Wiem coś o tym, sam studiuje :-/ Jaka ta natura pokrętna, niby technicznie rzecz biorąc są u nas na kierunku kobiety, ale jakoś człowiek nie ma ochoty sprawdzać, czy to jednak aby na pewno są kobiety. W kwestii dat to bezapelacyjnie najlepszy jest wrzesień, optymalnie dziewiąty, a jak jeszcze się człowiek urodził w 1988 to nawet pesel idzie zapamiętać :D . |
Uran co do tych dat, to zależy jak dla kogo :D Ja tam z mojego lutego dwudziestego trzeciego jestem zadowolony :D a i rok 1990 też mi pasi :D
Ja się na informatykę nie wybieram, ot co! :D Raczej dziennikarstwo albo turystyka :D :P |
ja też raczej na informatyke nie. dziennikarstwo, ekonomia, marketing, zresztą nie wiem jeszcze. :D
|
A już myślałem, że wezmę was pod włos, znajdę tu jakiegoś informatyka, co by się na assemblerze wyznawał i wkręce go w napisanie mi programu... A tak czeka mnie dłuuuuuuuuuga noc z kochanym assemblerem...
|
Cytat:
|
Cytat:
Wyjątkowo krótką noc mam dziś.. pobudka już o 6.00 :-/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl