Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

ToTylkoJa 26.08.2008 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tylko_na_kilka_dni (Post 592324)
gosc w Lechu nie gra, to ciekawe co w zespole mistrza Polski mialby robic? Niektorym brak transferow szkodzi niczym siedzenie na sloncu.:lol:

gość w Lechu nie gra bo jak ma grać? Jest przecież kontuzjowany na ładnych kilka miesięcy. Ale jak jest zdrowy, to gra

Raporter 26.08.2008 19:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tylko_na_kilka_dni (Post 592324)
to ten co w meczu z nami nie strzelil na pusta bramke z 2 metrow? :rotfl: Na powaznie... jaja sobie robisz? gosc w Lechu nie gra, to ciekawe co w zespole mistrza Polski mialby robic? Niektorym brak transferow szkodzi niczym siedzenie na sloncu.:lol:

Narazie jest kontuzjowany z tego co wiem. Ja bym nie pogardził...

Raporter 26.08.2008 21:43

Singlar jest dobry. Wydaje się że na 2 lata mamy prawego obrońcę. A Baszcza trzeba chyba dać na stopera i już będziemy mieć 5 stoperów i kogo więcej potrzeba?

Do obrony może tylko zmiennik dla Piotrka Brożka by się przydał.

Zaza 26.08.2008 22:00

Gdybym był Bednarzem, wziął bym się do roboty i poprzegryzał kable wszystkim dzieciom internetu domagających się jego zwolnienia :D

Dziękujemy Jacku za Singlara, Diaza, Jirsaka !!

Matko
To jak narodziny syna dla mnie :D
Uciecha ale nie tylko....Takie niespodziewane :D

Pablo84 26.08.2008 22:01

Diaz i Singlar, czyli dwóch solidnych gości na swoich pozycjach sprowadzonych przez Bednarza. Dodatkowo ciężko zobaczyć na polskich boiskach kogoś, kto lepiej by wystąpił przeciwko bajecznie techicznej Barcelonie.
No ale ****, krucjata trwa nadal.

Bednarz wypierdalaj!Bo nie sprowadziłeś Nei`a

GAMBOS 26.08.2008 22:07

to bym sie dzis opił :):):)

Maćko 26.08.2008 22:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 592395)
Diaz i Singlar, czyli dwóch solidnych gości na swoich pozycjach sprowadzonych przez Bednarza. Dodatkowo ciężko zobaczyć na polskich boiskach kogoś, kto lepiej by wystąpił przeciwko bajecznie techicznej Barcelonie.

Otóż to, otóż to!
Choć nieczęsto mi to przychodzi, muszę napisać: 100% poparcia.
Singlar, Diaz - świetne spotkanie. Ten drugi to w ogóle mnie zadziwia, druga połowa z bólem żebra, grał na nieswojej pozycji(która to już?), ciekawe, jakby zagrał w ataku...

michu-k 26.08.2008 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GAMBOS (Post 592407)
to bym sie dzis opił :):):)

Pijmy, pijmy całą noc. Ja spać nie zamierzam, czekam na filmiki z trybun :) Na miasto? :)

St@chu 26.08.2008 23:14

Jak to jeden mecz potrafi wszystkim odmienić spojrzenie na cały świat.

Wszyscy dziękują Bednarzowi.

Wszyscy chwalą bezgotówkowe transfery.

Dziennikarze wszyscy co do joty chwalą Wisłę ile mogą.

Skorże chcą selekcjonerem robić.

Czy to aby nie Wigilia dziś?

P.S.: Żeby nie było... Ja też kocham ich wszystkich na raz i każdego z osobna po dzisiejszym meczu... :P

eye63 26.08.2008 23:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 592527)
Jak to jeden mecz potrafi wszystkim odmienić spojrzenie na cały świat.

Wszyscy dziękują Bednarzowi.

Wszyscy chwalą bezgotówkowe transfery.

Dziennikarze wszyscy co do joty chwalą Wisłę ile mogą.

Skorże chcą selekcjonerem robić.

Czy to aby nie Wigilia dziś?

P.S.: Żeby nie było... Ja też kocham ich wszystkich na raz i każdego z osobna po dzisiejszym meczu... :P

Gdybym był Bednarzem, to bym wreszcie kogoś kupił - ewentualnie szantażował radę głodówką. Z całym szacunkiem, ale Jirsak dzisiaj troszkę mnie zawiódł (a to pierwsze moje słowa krytyki pod jego adresem). No i parodia z tym, że Niedzielan powinien wejść za Pawła Brożka, który na koniec ewidentnie zgubił siły, bo drugi napadzior - to zdecydowanie nie dla niego, Dawidowski to porażka, jedynie Małecki zrobił nawet niezłą akcję.

Brak nam piłkarzy! I jeden cudowny mecz tego nie zmieni, a podejrzewam, że sił może braknąć na dużo ważniejsze mecze w PUEFA.

Oldpara 27.08.2008 00:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Raporter (Post 592368)
Do obrony może tylko zmiennik dla Piotrka Brożka by się przydał.

Przeciez Junior Diaz to zmiennik Piotrka Brożka :D (przynajmniej tak był kupowany ;)

Dorobiliśmy się za gorsze piłkarza, który gdzie go nie wystawisz to odwalai kawał dobrej roboty :)
Coś czuje , że chłopak na siebie zarobi.

Dzięki panie Bednarz!
Tak trzymać! (tylko, Broń Boże! nie czytać tego forum, bo można stracić motywacje do pracy! :) )

arti 27.08.2008 06:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 592395)

2-3 graczy, żeby była solidna "18" nadal koniecznie potrzebnych.
Jak ich nie kupią to obawiam się, że za 1-2 miesiące będziesz musiał inaczej zaśpiewać

Raporter 27.08.2008 12:59

Myślę że w tym okienku nie da rady.
Ja uważam że trzeba obserwować takich piłkarzy jak Gancarczyk i Peskovic - zimą zrobić na nich zakusy. Jak dla mnie oboje mieliby szanse na pierwszą 11 u nas.
Zresztą pewnie paru chłopaków się jeszcze pokaze.

Gancarczyk to chłopak bez kompleksów i taki napewno by się przydał nawet na puchary.

WISŁAZWE 27.08.2008 13:13

jeżeli mówisz o Sewerynie Gancarczyku to wątpię żeby zechciał przyjść do Wisły bo wydaje mi sie że w Wiśle nie dostanie tyle kasy ile dostaje w obecnym klubie Metaliście Charków tak mi się przynajmniej wydaje...

Maćko 27.08.2008 14:21

Mówi o Januszu, pomocniku Śląska, zapewne.

lukas63 27.08.2008 17:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Raporter (Post 592792)
Myślę że w tym okienku nie da rady.
Ja uważam że trzeba obserwować takich piłkarzy jak Gancarczyk i Peskovic - zimą zrobić na nich zakusy. Jak dla mnie oboje mieliby szanse na pierwszą 11 u nas.
Zresztą pewnie paru chłopaków się jeszcze pokaze.

Gancarczyk to chłopak bez kompleksów i taki napewno by się przydał nawet na puchary.

Jeżeli Janusz będzie nadal tak grał to zimą Wisła będzie mogła tylko pomarzyć o tym zawodniku

Raporter 27.08.2008 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lukas63 (Post 592989)
Jeżeli Janusz będzie nadal tak grał to zimą Wisła będzie mogła tylko pomarzyć o tym zawodniku

no właśnie

AYALA 27.08.2008 18:30

teraz jak Gancarczyk strzela w lidze to pewnie trzeba już za niego zapłacić kilkaset tysiecy Euro a jak forme utrzyma do końca sezonu to znajac zycie cena bedzie koło miliona tak jak z Pawłowskim z Lubina i wieloma innymi.A jak Pana Janusza powoła Leo do kadry to i ze dwie banieczki bedzie trzeba wykartkować jak za Majewskiego czy Gargułe.
No chyba że mu sie wczesniej kontrakt kończy to może bedzie jakaś promocyjna cena.
Gancarczykiem trzeba sie było interesowac jak grał w Polkowicach i kosztował razem z bratem 300 tys ale złotych

lukas63 27.08.2008 22:04

Tylko, że wtedy nie miał takiej formy - sam zawodnik mówił, że to dzięki Tarasiewiczowi zrobił tak duże postępu

Wesoła_Tsw 27.08.2008 22:12

Ja bym był za sprowadzeniem Garguly teraz niema formy to moze by cos tanszy był a u nas by sie odbudował przy trenerze Skorzy i było by po klopocie :)

Dean 27.08.2008 22:16

Pewnie zima przyjdzie i to za darmo ; ) .

pawelos84 28.08.2008 00:17

Jeśli chodzi o Gargułę, to wcale nie jestem przekonany że byłby wzmocnieniem Wisły. Obecnie raczej jej uzupełnieniem, bo taki Jirsak w formie to zawodnik porównywalnej klasy do Garguły. Garguła dużych postępów raczej nie zrobi, a Jirsak ma możliwości by być jednym z najlepszych rozgrywających w historii ligi. Jak na 24 lata, prezentuje naprawdę dobre umiejętności.

www.rallyonline.prv.pl 28.08.2008 07:40

Wieceie co mnie najbardziej wkurza?! to ze jestesmy najlepsza drużyną w polsce a mimo wszystko nie jestesmy w stanie pozyskiwac najlepszych mlodych pilkarzy w kraju... nie wiem czy nie mammy zbyt mocnych argumentów czy tez nie mamy kasy ale wezmy przyklad takiej sparty praga, w czechcach wyrywają kazdą perełke ligi aa poniej maja najlepszy sklad i klepia wszystkich jak leci po drodze wpadając do LM

hudinho 28.08.2008 09:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez www.rallyonline.prv.pl (Post 593239)
Wieceie co mnie najbardziej wkurza?! to ze jestesmy najlepsza drużyną w polsce a mimo wszystko nie jestesmy w stanie pozyskiwac najlepszych mlodych pilkarzy w kraju... nie wiem czy nie mammy zbyt mocnych argumentów czy tez nie mamy kasy ale wezmy przyklad takiej sparty praga, w czechcach wyrywają kazdą perełke ligi aa poniej maja najlepszy sklad i klepia wszystkich jak leci po drodze wpadając do LM

tylko, że w Polsce jest ciekawa mentalnosc... jezeli zawodnik ma oferte lub zainteresowanie ze strony Wisły odrazu mysli o zarbianiu grubych pieniedzy. Wszyscy uwazaja nasz klub za dojna krowe, która jest w stanie spełnić każde wymagania finansowe. Tak jak to sobie rzekomo zazyczył niejaki Lewandowski. A w Wiśla dzieki Bogu ludzie sie opamietali i daja kontrakty motywacyjne. Inna sprawa jest tez to ze młody zawodnik musiałby byc naprawde świetny bo raczej ciezko byłoby mu sie przebic do wyjsciowej 11. A skoro jest mlody to musi grac a w Wisle to najwyzej koncówki lub ME... to juz lepiej walczyc o miejsce w skladzie w takim lechu czy innej Polonii.

A zeby nie było off topu to słówko o dokonaniu Bednarza... Singlar naprawde zagał 'mecz zycia' z Barca i miejmy nadzieje ze czesciej bedzie gral na takim poziomie. Baszczu przy nim moze sie obawiac o miejsce w 11.
Teraz niektorzy wychwalaja JB wczesniej po nim jechali jak po jakims zydzie, za przeproszenim. Strasznie niewdzieczna ma ta prace:P

kubawislak 28.08.2008 10:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hudinho (Post 593274)
tylko, że w Polsce jest ciekawa mentalnosc... jezeli zawodnik ma oferte lub zainteresowanie ze strony Wisły odrazu mysli o zarbianiu grubych pieniedzy. Wszyscy uwazaja nasz klub za dojna krowe, która jest w stanie spełnić każde wymagania finansowe. Tak jak to sobie rzekomo zazyczył niejaki Lewandowski. A w Wiśla dzieki Bogu ludzie sie opamietali i daja kontrakty motywacyjne. Inna sprawa jest tez to ze młody zawodnik musiałby byc naprawde świetny bo raczej ciezko byłoby mu sie przebic do wyjsciowej 11. A skoro jest mlody to musi grac a w Wisle to najwyzej koncówki lub ME... to juz lepiej walczyc o miejsce w skladzie w takim lechu czy innej Polonii.

Dokłanie. mogło być też tak, że od nas domagał się nie wiadomo jak wysokiego kontraktu, bo nie miałby możliwości grania, a że Lechu mógł grać to zgodził się na niższy. To wersja pobłażliwa dla RN. Ale to tylko domysły bo mogło wcale tak nie być. My się możemy tylko domyślać...

syp 28.08.2008 10:30

Wisła przy talencie Skorży może pozostać liderem aż do końca rundy ale co będzie gdy:Brożek nie będzie mógł zagrać,jakoś nie widze w Wiśle snajpera,tak samo zastąpienie Piorka będacego w takiej dyspozycji byłoby trudne(Diaz jest świetny ale on bardziej mi się podoba na środku,chyba że i on zrobił mega postęp),wszystkie inne pozycje są do zastąpienia,co pokazał Skorża w meczach z Beitar i Barceloną u siebie.Zawsze też wypadałoby myśleć przyszłościowo bo póki co to jeszcze możemy mówić że mamy sporo doświadczonych zawodników ale za rok to oni mogą już starzy/wypaleni/bez formy

Ogryzek 28.08.2008 19:59

Oglądając mecz Grasshopers - Lech podoba mi się gra argentyńskiego napastnika Bobadilly. Szybki, dobrze wyszkolony technicznie, dobre warunki fizyczne. Takiego napastnika szukaliśmy. Podobno budżet Szwajcarów jest na naszym poziomie. Skoro ich stać na takiego piłkarza to może nas też?

A nie żadne Tristany po przejściach!

Pastor777 30.08.2008 16:20

A ja bym ponownie zainteresował się Zielińskim z Poonii Bytom. Ma już 24 lata, ale jestem pewienm, ze najlepszy okres w jego karierze wciąż na niego czeka.

Jest szybki, niezły technicznie i gra w napadzie... Co wg. mnie jest błędem. Idealnie pasuje na skrzydłowego (ewolucja jak kiedyś u Gorawskiego).

WISŁAZWE 02.09.2008 09:40

tutaj trzeba wzmocnić obydwa skrzydła bo to co prezentuje Zieńczuk i Łobodziński to jest porażka na całego. Kiedy była rywalizacja to Zieńczuk grał jak z nuta strzelał asystował nawet Łobo czasami błysnął,a teraz nie ma rywalizacji Zieńczuk jest pewniakiem tak samo jak Łobodziński, obaj wiedzą że nawet jak zagrają źle to i tak wystąpią w następnym meczu taka jest prawda.Pamiętacie jak był Kosowski on rywalizował z Zieńczukiem z Łobo rywalizował Boguski ale jak odszedł Paulista Boguś poszedł do ataku. Więc rywalem na prawą stronę jest tylko Mały- młody perspektywiczny zawodnik który niestety gra tylko epizody a szkoda bo jakby Skorża dał mu szansę od początku to może wpłynęło by to na Łobo.Takie moje zdanie.

Mango 02.09.2008 09:42

No drugi napastnik dobrej klasy by sie przydał . Bo Niedzielan od swej dobrej dyspozycji jest daleko ... , Małecki to w najlepszym razie przyszłość a Dawidowski ??? oszczędze sobie ...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:58.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl