![]() |
Ile czasu trzeba czekać aż kk zostaną wysłane? Wyrabiałem dla dziewczyny 21.01 i dalej nie ma...
|
Cytat:
|
Witam. Jak sprawdziłem na stronie w sobotę strefa normalnie czynna więc mam pytanie czy karta dalej kosztuje 10zlotych? Jutro pora wybrać się po karnety :D
|
Teraz chyba 25 zł
|
Cytat:
|
Wyrobienie KK kosztuje 20 zł.
|
na miejscu 20, przez neta 25
|
Panowie szybkie pytanie.
Karta kibica straciła mi ważność kilka dni temu. Mam obecnie karnet. Czy wyrobię nową przed meczem z Plockiem w poniedziałek i wejdę spokojnie na mecz? |
Wyrobisz :)
|
Witam czy karnet wiosna 19 obowiązuje w w grupie spadkowej również?
|
|
Witam,
orientuje się może ktoś czy wyrobią mi duplikat karty kibica, bez posiadania przy sobie dowodu osobistego. Sytuacja wygląda tak, że zostawiłem portfel z dokumentami na mieszkaniu tam gdzie pracuję i w Krk mam tylko paszport. :/ |
Ważność karty kibica
Witam, ile jest ważna Karta Kibica?
|
ważna 2 lata :)
|
Wie ktoś jak zablokować kartę kibica?
|
jak naciśniesz "wyrób duplikat" to pyta się, czy starą zablokować, dajesz tak i po kłopocie, wniosek też anulujesz
|
Dzięki za informacje. Muszę ją zablokować ponieważ od 3 września do mnie nie dotarła, jak ją zablokuję to mam mieć bilet z kodem kreskowym.
|
A nie wybrałeś opcji odbiór osobisty?
|
Nie wybierałem, bo byłem pewnym, że w 3 tygodnie zdąży ta karta przyjść. Nie wiem jakie kolejki w strefie(mimo sprzedanych biletów) będą w niedzielę, a nie wiem o której będę w Krakowie. Dzisiaj ostatni dzień na przyjście przesyłki. Spróbuję to zamienić na bilet z kodem, jeśli się to nie uda to podjadę do strefy.
|
opłaca się mieć kartę kibica? jakie są wasze spostrzeżenia?
|
Tak, bilety na mecz o 5 zł niższe, do tego karnetu bez kk nie kupisz.
Dodatkowo nie trzeba drukować biletu tylko przykłada się kk do czytnika i wchodzi. Spora wygoda |
Niech mi ktoś powie, czy jest możliwość żeby osoba trzecia przedłużka mi kartę czy muszę przyjść osobiście?
Kilka lat temu na pewno mógł to zrobić ktoś inny, jak to wygląda teraz? W chwili obecnej gdy strefa kibica jest zamknięta trzeba to zrobić w barakach gdzie sprzedają bilety czy jest do tego jakieś inne miejsce? |
Wymiana w tych barakach. Czy trzeba osobiście - nie wiem.
|
Wyrabiałem sobie i ojcu, więc można. Musisz tylko znać PESEL tej osoby.
|
Do czego jest teraz potrzebna karta kibica?
|
Nabijasz bilet na nią ,jak kupujesz bilety na wybrane mecze ?
|
Cytat:
Zawsze miałem kartę kibica moja ostatnia wygasła w styczniu, klub ją podobno przedłużył do sierpnia, ale to też już jest po terminie. Zastanawiam się po prostu co mi da posiadanie karty? Czy przez to, że jej nie mam coś tracę? Utrudniam sobie życie? Bo kiedyś bez karty nie szło kupić biletu przez neta, ale teraz widzę, że idzie kupić bez posiadania karty. |
Cytat:
W Twoim przypadku chyba rzeczywiście bez sensu. |
Dzięki za pomoc :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl