![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Marzy mi się wietrzenie szatni z Sadloka, Burligi, Chuki, JCS Savicia, zakontraktowanie kogoś kto sprawi, że Yeboah albo pokaże, że jest wart gry w Wiśle albo posadzi go na ławie. Kogoś na szpicę, który spowoduje , że będziemy mieli więcej alternatyw w grze z przodu. Sadlok i Burliga mają u nas za ciepłe posadki i już nic więcej nie są w stanie nam zaoferować. Wiem wiem kasa ale...... pomarzyć można |
O to chodzi co napisałeś na końcu, ale Cupiał to było dawno i już prawie nieprawda.
Chciałoby się żeby zawsze grali na 100%, ale jest jak jest.. zdążyłem się przyzwyczaić. |
Cytat:
|
Będę zaskoczony jeśli przyszły sezon zaczniemy z Hyballą na ławce. Nie broni go już kompletnie nic.
Pewnie trzeba się będzie rozglądać za kimś, kto zna tą drewniana ligę i umie ustawić zespół pod ten polski styl. Może Zieliński, Ojrzyński, Mamrot... Zobaczymy. |
Cytat:
|
moze Sobol , moze Wujek ...kto wie , tez jakos czuje zmiane trenera , mam neutralne staniowisko co do Hybali - ale po prostu czuje kolejna zmiane ....wg mnie Hybala mama duze plusy ale zarazem duzo minusow ...moze sie obroni , moze nie , tak czy owak jesli sie utrzymamy w tym sezonie kolejny zapowiada sie tak samo - tylko za rok juz sezon bedzie naprawde ciezki
|
Jaja sobie robicie że zmianą trenera i płaceniem przez rok kolejnej zwolnionym.. A gdyby ktoś głupi na to wpadł to wiadomo, że jest tylko jeden kandydat..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja czuję że Hyballa to ktoś kto ma potencjał żeby zrobić porządek. I zarząd o tym wie. Dlatego jezeli on sam nie będzie chciał odejść to na pewno go nie zwolnią.
Zresztą pajace już po Mielcu siały ferment. Mimo przegranej do 6 miejsca mamy 5 punktów. Gdybyśmy wygrali byłoby 2. Tu jeszcze wszystko może się zdarzyć. Dzisiaj punkty były dużo bardziej potrzebne PBB. Taka smutna prawda. Cytat:
|
Cytat:
|
W normalnych warunkach usiadłby na ławie już dawno, ale nie ma kto grać więc może mu się uroiło że jest gwiazdą... I dlatego tak się stara...
|
Cytat:
Mamy trenera, który myśli oraz wymaga od zawodników i siebie, dajmy mu rozwijać siebie i zespół, pracować. |
Szkoda strzępić ryja ale:
Sadlok out, werwy starczało u każdego trenera na miesiąc półtora a potem minimalizm i myślami już jest w ciepłych krajach. Boguski tak samo werwy starcza na jeden góra dwa mecze a potem koszula w palmy i myślami na Hawajach. Burliga ten jest wiecznie zagotowany może problemy z cukrzycą lub z hormonami ? Najgorsze że przyjdzie prze kot tej ligi czyli Alan. Yeboach dużo wiatru ale cała para idzie w gwizdek taka gorsza wersja naszego poprzedniego jeźdźca bez głowy. Medwed dobrze ze to tylko wypożyczenie. Savic ma ewidentnie jakiś problem z głowa. Widać ze umiejętności ma ale coś go blokuje. Para naszych środkowych obrońców level orlik |
Cytat:
Także sytuacja o dziwo nie zmienia się od kilku lat. Jest nowy trener, jest nadzieja i jest chujnia już na etapie meczu nr kilkanaście. Oczywiście za wcześnie jeszcze żeby osadzać trenera ale przykre jest to, że nic się nie zmieniło i idziemy tym samym schematem co za Stolarczyka i Skowronka. I sądzę, że nie jest to winą trenera, a jedynie piłkarzy. Oni się nie nadają do tej roboty. Pokazali za początku Hyballi, Stolarczyka, a nawet Skowronka, że jak chcą to umieją, nie, nie, że prezentują poziom Ligi Mistrzów, a po prostu, ze w tej buraczanej lidze, ambicją i chęcią potrafią grać ładną piłkę, a przede wszystkim punktować. Pokazali też dzisiaj od 60 minuty, że mogli zagrać zupełnie inny mecz z Podbeskidziem. Trener tu nic nie zdziała. Pytanie brzmi, czemu psycha im siada i czemu łapią takie doły. Jak całe życie będziemy się skupiać na wymianach trenerów to będziemy całe życie w dupie. |
Ale na minus przemawia ze Hybala sam dokonal czystki szrotu , i sprowadzil zawodnikow pod siebie , wiem ze mamy mocno okrojony budzet , ale nie sadze ze mniejszy niz pol tej ligi , i tenze Hybala nie sprowadzil nikogo ofensywnego , wcale nie jestem za zmiana trenera ale na teraz wygkada to tak ze Hybala to fajny kotywator, ktory kaze pilkarzykom zapie....c , nie ma taryfy ulgowej dla gwiazd itp , zaskoczyl cala lige presingiem i wytrzymaloscia , tyle tylko ze po paru miesiacach kazdy trener to rozkminil i kazdy wie jak z nami grac , jedyne co mam Hybali do zarzucenia to zero taktyki ofensywnej , tylko dluga dzida na afere i slaboszczaka FBF , dlatego zespoly juz przeciw nam stosuja gre 3 obroncami , i 2 wahadlowymi i .....i jestesmy w du...
|
Myslę, że sami dorabiamy do wszystkiego ideologię... Coś takiego jak taktyka to może stosować może w tej lidze Legia, może momentami Lech na fali, taktykę to moga mieć kluby z Hiszpanii, Anglii czy Niemiec, taktykę to może miec klasowy trener... A u nas po prostu jest 10 meczów na ambicji, zapierdalają i wtedy to wychodzi. U nas taktyka nazywa się "efekt nowej miotły".
I tyle. Nie taktyka, nie cuda, tylko dobry psycholog, który im te słabe glówki wyleczy z kompleksów, lenistwa itd Bo jak chcą to umieją grać, tylko, że psycha siada i jest koniec ery Stolarczyka, Skowronka czy innego Hyballi. |
No to jak to ktoś powiedział : Jak w burdelu nie idzie to się wymienia panienki :D
|
Cytat:
Wyobrażasz sobie Skowronka który dokonuje zmiany w 30 minucie? Albo mówi to co Hyballa na konferencji po meczu? Otrząśnij się chłopie. Uroiłeś sobie że jest ch..owo i nic tego nie zmieni, bo psyche zawodników jest jakie jest. Dobrze ale trener ma narzędzie, ok będzie miał narzędzia które to psyche zmienią, albo zawodników zmienią... |
czytam temat od gory ,i niewierze w to co czytam.
ufam ze to pomeczowe emocje..... |
Cytat:
|
Cytat:
nie.nie to nie do Ciebie bylo,ale ...... zgadzam sie z tym co napisales boli troche fakt ze wystarczyly 3 mecze i juz liga wiedziala jak z nami grac.przypomnijcie sobie jak Gornik nas tłamsił w pierwszej polowie trener musi miec w swoim fachu rozne warianty,tego mi troche brakuje u Hyballi. |
Cytat:
Takich jak duet Flip & Flap czyli Burliga i Szot. Poprzedni mecz w przerwie zmiana Burligi na Szota. A ten mecz z kolei zmiana Szota na Burligę w przerwie. Chyba założyli się między sobą kto potrafi zagrać gorzej i od paru meczów oglądamy ich żenujące popisy. No i teraz musimy drżeć czy w następnym meczu zagra Flip czy może Flap, albo znowu Hyballa nas uraczy zmianą w przerwie. Od razu się dziwiłem czym Burliga ujął Petara, myślę że on też już teraz wie że popełnił błąd. Kolejne szroty i cieniasy odpalone przez Petera: Abramowicz zamiana na Wachowiaka - na minus, Wachowiak nie stanowi żadnej alternatywy dla ślamazarnego Sadloka, schowany w odmętach ławki rezerwowych Mak zamiana na nikogo - na minus, teraz młokos Starzyński nie dający żadnych konkretów musi wchodzić ratować wyniki co mu się nie udaje Beqiraj zamiana na Medveda - zamienił stryjek kijek na większy kijek |
Cytat:
Do utrzymania się potrzebujemy jakieś 3 punkty w 7 meczach. A jak dobrze pójdzie to może nawet mniej. |
Cytat:
|
jaroo to troll
|
Po prostu mi się śmiać chce z tego .......enia jaki Hyballa będzie super i jak sam odmieni wszystko, z kolei nie rozumiejąc, że problemem jest mentalność piłkarzy. To nie jest przypadek, że od prawie 10 lat gramy to samo, czyli dobry start za nowego trenera, a poźniej równia pochyła.
I kolejny sezon czy dwa spuszczania się nad trenerem, a później mówienia Hyballa won, i nadzieja, że przyjdzie Bóg Brzęczek i odmieni wszystko, bo przecież zaraz się znajdą argumenty, że Polak, zna specyfikę ekstraklasy i polski rynek, nabral doświadczenia itd Zrozumcie, że tu nikt nie pomoże, a tym bardziej przeciętny trener pokroju Hyballi czyli w powaznym świecie no name. Tak samo jak nie pomoże średniej klasy piłkarz jeden czy dwóch, może Klopp by ogarnąl, może Lewy i Kuba w czasach świetności by sami wygrywali mecze i wprowadzili Wislę do LM. Ale na pewno żaden średniak piłkarski czy trenerski sam nic nie zmieni. Jak się chcecie ludzić i robić z siebie idiotów to śmiało. Tylko, że już co raz więcej osób widzi, że zaczyna się skowronkowanie, ta drużyna na chwilę obecną nie ma nic do zaoferowania. Żadnego pomysłu na mecz i zero ambicji. Mówiliście, że z meczu na mecz, z rundy na runde będzie lepiej. Już jest lepiej? Bo wydaje mi się że co mecz to większa pyta. |
Nie chcę być złym prorokiem, ale wczorajszy mecz to chyba początek końca. Wyglądało to tak, jakby piłkarze wydali wyrok na trenera i na jego metody prowadzenia drużyny (zarówno podczas treningów jak i spotkań).
Z zapowiedzi Hyballi o najlepiej presującej drużynie ligi nie zostało nic, do tego dopełnieniem obrazu naszej nieporadności w spotkaniu z Podbeskidziem było przyjęcie piłki przez Burligę odbiciem na 10 metrów, które zniweczyło dobrze zapowiadającą się akcję. Oni po prostu wyglądają na zajechanych, brak świeżości był wczoraj aż nadto widoczny. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl