Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

maRgrabkarz 17.06.2010 11:44

co to w ogóle za gość na zdjęciu poniżej? kiedy przyszedł? nie kojarzę go z murawy. :p

Jagul 17.06.2010 12:02

Wracając do paru wcześniejszych postów. Jeżeli chodzi o machanie łapami Brożka i Małego to nic się nie zmieni, ponieważ Kasperczak nie ma takiego autorytetu, żeby zapanować nad tymi pseudo gwiazdkami. Kiedy wcześniej prowadził drużynę to grali w niej sami profesjonaliści i nie robili zamieszania z powodu nieudanego zagrania tylko starali się motywować kolegów. Na tym polega klasa. Małecki w wielu spotkaniach nic nie grał, a najwięcej miał do powiedzenia.

PS. Co do zdjęć. Nerwy w czubkach palców są najbardziej wrażliwe, tak więc ból i grymas na twarzach nie może dziwić. Jeżeli ktoś nie wierzy, niech spróbuje.

_ukoL 17.06.2010 12:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gianbuffon (Post 915418)
Gdzie oni maja jaja? Jakbym był trenerem, to od razu by wylecieli z drużyny heh :D

W menedżerze chyba. :p

FraMat 17.06.2010 12:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 915566)
PS. Co do zdjęć. Nerwy w czubkach palców są najbardziej wrażliwe, tak więc ból i grymas na twarzach nie może dziwić. Jeżeli ktoś nie wierzy, niech spróbuje.

To chyba jestem niewrażliwy. Miałem takich nakłuć w szpitalu od groma i to dotknięcie igłą w ogóle na mnie nie działało.

Fakt, że większą uwagę przyciągała młodziutka pielęgniarka :-p

AYALA 17.06.2010 12:38

mamy Europe podbijac i przed igłą nie można pękac.:)

tomasz_19 17.06.2010 13:04

uuuaa jaki huraoptymizm :) ja mam nadzieję, że podbijemy chociaż naszą buraczaną ligę, bo na puchary to ja nie liczę zbytnio, przyjedzie mistrz Azerbejdżanu i po nas :P

saklak1906 17.06.2010 13:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 915582)
To chyba jestem niewrażliwy. Miałem takich nakłuć w szpitalu od groma i to dotknięcie igłą w ogóle na mnie nie działało.

Fakt, że większą uwagę przyciągała młodziutka pielęgniarka :-p

Nie polecam nikomu zdarcia opuszkow palcow bo bol jest nie samowity przy kazdym dotyku. Ale zeby sie bac malutkiego uklucia? z drugiej strony kumpel w technikum blisko 20 jak zobaczyl igle u szkolnej pielegniarki to sie dwa tygodnie w szkole nie pokazal po tym jak spierdo.. w samych bokserkach tak sie boi igiel

brylant17 17.06.2010 13:43

Do kiedy mały ma wolne? Czy już normalnie w Poniedziałek stawią się na zajęciach?

Marszałek 17.06.2010 13:45

Ale Garguła chyba powinien do igieł być przyzwycajony, ma jedną w kolanie.

tofik 17.06.2010 14:00

Ta ruda kobieta to postrach wśród kopaczy. Który to już sezon widze jak ich tam dziubie, a oni się krzywią.
Cleber twardziel, a też taką fotke ma :)

SpoXsteR 17.06.2010 20:31

Cytat:

Za piłkarzami Wisły pierwsze dni treningów w nowym sezonie, a przed wszystkimi kibicami możliwość sprawdzenia, jak sprawują się na nich nowy bramkarz, Milan Jovanić i testowany obrońca, Amelao. Przygotowaliśmy dla was bowiem materiał wideo z czwartkowego treningu

Wideo http://www.youtube.com/watch?v=FxWD1...layer_embedded

Do końca treningu nie dotrwał Radosław Sobolewski, który w trakcie jednego ze starć nabawił się urazu kostki. Boisko treningowe „Sobol” opuszczał więc z obłożoną lodem nogą.

wiecej na http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...vanic_w_akcji/

For_FuN_ 18.06.2010 12:12

Ten pomysl, ze Sobolewski na kapitana, to mam nadzieje zart? Radek potrafi zmobilizowac, ale swoja gra, a nie "odpowiednim" slowem. To nie jest typ zawodnika, ktory zyje na boisku i w szatni, jest cichym czlowiekiem. Na dzisiaj nie ma w zespole odpowiedniej osoby. Wydaje mi sie, ze zostaje jedynie Pawel Brozek, choc to tez nie jest wybor idealny.

P.S - w klubie juz praktycznie nie ma pilkarzy z "jajami". Syndrom tez naszej reprezentacji, gdzie graja w wiekszosci panienki.

KOMINEK 18.06.2010 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 916170)
Ten pomysl, ze Sobolewski na kapitana, to mam nadzieje zart? Radek potrafi zmobilizowac, ale swoja gra, a nie "odpowiednim" slowem. To nie jest typ zawodnika, ktory zyje na boisku i w szatni, jest cichym czlowiekiem. Na dzisiaj nie ma w zespole odpowiedniej osoby. Wydaje mi sie, ze zostaje jedynie Pawel Brozek, choc to tez nie jest wybor idealny.

P.S - w klubie juz praktycznie nie ma pilkarzy z "jajami". Syndrom tez naszej reprezentacji, gdzie graja w wiekszosci panienki.

Idź i powiedz Małeckiemu że jest panienką :-)

grogoriogreg 18.06.2010 12:27

A gdyby Małeckiemu dać opaskę kapitana? Ciekawe jak zmieniłoby się (oczywiście jeśli by się zmieniło) jego zachowanie. Przynajmniej mógłby sobie pyskować z sędzią :D

For_FuN_ 18.06.2010 12:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 916172)
Idź i powiedz Małeckiemu że jest panienką :-)

On chyba sam doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Zachowuje sie, jak dziecko, a nie facet...potwierdzeniem moich slow jez tez zachowanie kolegow z druzyny, ktorzy spuszczaja glowe i nie reaguja. Taki Kaluzny, to pewnie w szatni dalby mu porzadny wycisk, ale dzisiaj takich pilkarzy w Wisle nie ma.

Maćko 18.06.2010 13:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 916178)
On chyba sam doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Zachowuje sie, jak dziecko, a nie facet...potwierdzeniem moich slow jez tez zachowanie kolegow z druzyny, ktorzy spuszczaja glowe i nie reaguja. Taki Kaluzny, to pewnie w szatni dalby mu porzadny wycisk, ale dzisiaj takich pilkarzy w Wisle nie ma.

Ale uwierz, że Radek nie musi im spuszcząć w*******, żeby go szanowali. To w tej chwili jedyny zawodnik, godny noszenia opaski kapitana.

For_FuN_ 18.06.2010 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maćko (Post 916198)
Ale uwierz, że Radek nie musi im spuszcząć w*******, żeby go szanowali. To w tej chwili jedyny zawodnik, godny noszenia opaski kapitana.

Sobolowi brakuje charyzmy...serca i umiejetnosci mu nie odmawiam, ale czasami trzeba slowem zmotywowac kolegow(w szatni i na boisku), trzeba umiec podpowiedziec, itd. Kaluzny byl moja odpowiedzia na "fikajacego" do kazdego Maleckiego...kilka lat temu w Wisle grali FACECI, ktorzy by sobie nie pozwoli na to, zeby jakis smarkacz wydzieral morde przez cale spotkanie.

Proud 18.06.2010 13:45

Skąd wiesz co Sobol mówi w szatni?
To że nie udziela wywiadów nie znaczy, że nie jest liderem w szatni. Głowacki też jest raczej cichym człowiekiem.

Dla mnie Sobol jest naturalnym kandydatem na kapitana.

Maćko 18.06.2010 13:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 916212)
Sobolowi brakuje charyzmy...serca i umiejetnosci mu nie odmawiam, ale czasami trzeba slowem zmotywowac kolegow(w szatni i na boisku), trzeba umiec podpowiedziec, itd. Kaluzny byl moja odpowiedzia na "fikajacego" do kazdego Maleckiego...kilka lat temu w Wisle grali FACECI, ktorzy by sobie nie pozwoli na to, zeby jakis smarkacz wydzieral morde przez cale spotkanie.

Mylisz się.

martinius028 18.06.2010 14:12

Cleber zostanie kapitanem i on zastąpi Głowę w podstawowym składzie

tomasz_19 18.06.2010 14:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martinius028 (Post 916233)
Cleber zostanie kapitanem i on zastąpi Głowę w podstawowym składzie

całkiem prawdopodobny scenariusz, zwłaszcza, że uważam, że nie uda nam się znaleźć godnego następce w tym okienku transferowym.

Dive Pirate 18.06.2010 14:16

I będzie gaworzył z sędziami po portugalsku...

michal 18.06.2010 16:05

Ciekawy wywiad z naszym nowym nabytkiem Milanem Jovaniciem:
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Jov...050,1,727.html

Proud 18.06.2010 17:45

Z tego wywiadu Serb sprawia wrażenie sympatycznego gościa :) Oby dołożył jeszcze dobrą grę. :)

Powodzenia Milan!

damian755 18.06.2010 17:56

Mam nadzieje ze jest zajebisty.

Mario Nh 18.06.2010 18:03

Cytat:

Powiedziałem moim rodzicom, Mladenovi i Svetlanie, że jeśli Jovana będzie tu ze mną, to mogę tu zostać nawet na całe życie.
O ile będziesz dobrze bronił. Kibice Wisły są wymagający :P

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 916421)
Jak dla mnie kapitanem powinien zostać Paweł Brożek.

To był żart, prawda? :>

kristos 18.06.2010 18:07

Reser 18.06.2010 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 916421)

A vice Małecki. I powinni razem sprawować rządy i rozpier***ać machającymi łapami całą drużynę. Dwaj najwięksi budowniczowie pozytywnej atmosfery. Gratuluję poczucia humoru.

martinius028 18.06.2010 18:40

Patrząc realnie na to kto może zostać nowym kapitanem Wisły widzę trzy kandydatury:
1.Sobol
2.Cleber
3. Paweł Brożek

Stażem i doświadczeniem a także charyzmą Ci piłkarze stanowią najlepsze kandydatury Piotr Brożek odpada za swoje zachowanie do Skorży bo kapitan nie może pyskować trenerowi. Sobol to spokojny facet na boisku umie poderwać drużynę ale liczy się też to co jest w szatni. Cleber profesjonalista może stanowić dobry przykład dla młodych zawodników co opaska kapitańska by podkreśliła, jedno ale Clebera dawno w akcji nie widzieliśmy i nie wiemy w jakiej jest dyspozycji sportowej, bo nie można dopuścić by przez to spadał poziom sportowy. Paweł w każdym meczu dużo krzyczy, w normalnej dyspozycji jest czołową postacią drużyny teraz trochę obniżył loty, ale tłumaczę to sobie kontuzją która nie była do konca wyleczona.
Uważam że jeśli tylko sportowa dyspozycja będzie wystarczająca to Cleber powinien być kapitanem, ma doświadczenie zdobyte w Portugalii i może być autorytetem. Sobol jak się niejednokrotnie przekonaliśmy i bez opaski kapitańskiej daję radę, a Paweł niestety nie jest wzorem, ma za dużo pretensji do reszty drużyny zamiast skupić się na swojej grze.

IncognitoTSW 18.06.2010 18:43

Paweł Brożek? chyba ktoś sobie tutaj jaja robi. Już Pawełek byłby lepszym kapitanem

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl