![]() |
Cytat:
A kim ty jesteś, przyjacielu, żeby mówić bojkotującym jak długo mają prowadzić bojkot? Zwłaszcza, że sam w nim nie uczestniczysz? Dodatkowo. Dlaczego uważasz, że Cupiał i Bednarz mają "w głębokim poważaniu" tylko bojkotujących? Jak myślisz, gdzie mają ciebie i innych, którzy swoimi biletami dają poparcie Bednarzowi w prowadzeniu swoich pożałowania godnych rządów na Wiśle? Jakie masz podstawy ku temu, żeby sądzić, że Bednarz cię i twoich kolegów, łamistrajków, szanuje? Bo pozwalał wam stać pod kasami w trakcie dwóch ostatnich tak długo jak chcieliście?:lol: Poza tym, delegowanie Czerwińskiego, spotkania z Panami Wawro i Szymańskim, to jednak jest jakaś reakcja, nieprawdaż? Element moim zdaniem ma rację i uderzył w dobry ton - każdy, kto teraz chodzi na mecze wyraża poparcie i aprobuje wszystkie przegrane sprawy Jacka Bednarza, brak sponsora, brak wizji rozwoju i powolny rozkład tego klubu. Wiem też, że część łamistrajków chodzi na mecze "na złość" bojkotującym (świadczy o tym bicie braw kiedy spiker podaje frekwencję). Oni, może nieświadomie, swoim małostkowym zachowaniem szkodzą klubowi, który rzekomo kochają. Najwyraźniej, dla dobra Wisły, nie są w stanie wznieść się ponad swoje uprzedzenia i spojrzeć na konflikt nie jako wojna SKWK - Bednarz, tylko kibice walczący o normalność - Bednarz. Bo tak wyglądają strony tego konfliktu. |
Cytat:
Jest niedoinformowany i tak na prawdę nie wie co się dzieje (a przecież z gazet niczego sensownego się nie dowie bo jest tam stek bzdur) Łajzy boją się stąd blokują kontakty kibiców z Cupiałem, a co za tym idzie celowo nie przekazali postulatów kibiców na biurko Cupiała. Choć obiecali, że tak zrobią. Cupiał słyszy tylko jedną stronę, a drugiej nie chcą dopuścić do niego. Bo wiedzą, że dzięki kibicom mogą zostać wypi.erdoleni z klubu. Kibice, którzy wiedzą za dużo i jest im to nie na rękę. A trudno by coś dobrego usłyszał skoro za doradców ma Bednarza czy Pilcha. Zresztą Cupiał wiedział, że zatrudniany jest Czerwiński i wiedział po co jest zatrudniany... aby kibice wrócili na stadion. To tylko zasłona dymna, że niby Bednarz wyciąga rękę do kibiców. Jaki on wspaniałomyślny.. chciał dobrze, ale zli kibice stoją przy swoim. To wszystko jest grubymi nićmi szyte. A to, że Cupiał ostatnio lubił przechylić kilka głębszych odpowiednio wykorzystały robale, które wokół niego krążą. @ http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/582...strzostwo.html |
Cytat:
Mówisz że to spór na linii 'kibice walczący o normalność - Bednarz'. Z całą pewnością mogę powiedziec żę z perspektywy piknika normalność na stadionie dawno jest i nie za bardzo jest o co walczyć. Masz wybór - chcesz normalność lecisz na E, chcesz mieć 'wrazenia' ze strony policji, ochrony czy sasiada - masz od tego C. Innymi słowy Bednarz ma "w głębokim poważaniu" co policja i ochrona wyprawia na C, dlatego że dla niego oznacz to głownie kary. Czyli w prostej linni masz argumenty - zalezy mu na piknikach a bojkotujących ma w głebokim powazaniu/traktuje jak powietrze. Przynajmniej póki bojkotują. |
Ciekawy fragment wywiadu z Wiesławem Włodarskim właścicielem między innymi Gellwe.
" A nie chciałby pan kupić sobie np. klubu piłkarskiego? Tego, którego stadion mieści się przy Reymonta? - Kiedyś byłem jednym krokiem właścicielem Wisły. Wtedy Zbyszek Boniek był wolnym człowiekiem. A na stanowisku prezesa Wisły nie wyobrażałem sobie kogoś innego niż Zbyszka Bońka. Trudno znaleźć osobę, która sprostałaby temu zadaniu. Cały czas myślę o Wiśle. Jest mi przykro, gdy widzę, co dzieje się z klubem. Kto wie, czy może za pół roku, jak Polska się dowie o moim dużym ruchu biznesowym, to nie wrócę do tego tematu. " Całość w szechterówce. |
Boże broń nas przed nim. Chce pomagać, niech zostanie jednym ze sponsorów.
|
Cytat:
Są przepisy że w przypadku braku możliwości wskazania sprawcy sprawę się umarza a nie sadza psa przy łóżku żony żeby warował całą noc. Dwa - jaka byłaby reakcja mieszkańców bloku jakby ktoś im dał do podpisania oświadczenie typu "zgadzam się donosić na sąsiadów w przypadku podejrzenia łamania przez nich prawa, ponadto oświadczam że nie uprawiam seksu we wtorki wieczorem". Trzy - w 99% przypadków trawnik należy do Wspólnoty - na zebraniu mieszkańców podniósłbym temat udzielenia zgody na odpalanie rac na balkonach z jednoczesną prośba o niezaśmiecanie trawników. Amen. |
Polecam lekturę na wieczór, zresztą i tak pewnie połowa nie zrozumie :)
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/582...-bednarza.html |
Daje 100 zł! I to całkiem poważnie!
|
Cytat:
|
też bym się dorzucił.
|
Cytat:
I oczywiście w artykule ani słowa o Cupiale, który jest oczywiście wg SKWK krystalicznie czysty. Bednarz, cała rada nadzorcza to niekompetentni ludzie, pogrążają Wisłę i tylko Cupiał który to firmuje jest tym dobrym wujkiem. |
Matole jak bys sie zaznajomil z tematem to bys wiedzial dlaczego do Cupiala nie "dochodza" pewne wiesci.
|
Z Cupiałem trzeba się dogadać, pozostałych wy.......ić.
2 mln zł od UFA za 10 letni kontrakt i 20 % od każdej umowy to istna kpina. Wygląda to na działanie dywersyjne. |
Pytanie jaka jest kara za zerwanie kontraktu i wywalenie UFY razem z łysym i innymi.
|
Cytat:
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz... Kto się zgodzil na podpisanie umowy na 10(!!!) lat..... |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Mam nadzieje ze admin w końcu zareaguje na te twoje i twoich kolezkow odzywki obrażajace innych bo chlew tu zrobiliście. |
|
Jeśli SKWK deklaruje się pokryć odprawę dla Bednarza, to po raz pierwszy mogę powiedzieć że w końcu ma jakieś konkretne argumenty w tym konflikcie. To by wiele załatwiło. I nawet nie chodzi o pieniądze ale o cały wizerunek stowarzyszenia. Z tym że już widzę na stronie skwk wewnętrzną kłótnie, jedni chcą, drudzy nie chcą się zrzucać.
Niemniej jednak duży plus dla skwk za ten list. Pytanie oczywiście na ile to realne. |
Jedynie co ja bym zarzucił skwk to kompletne zapatrzenie w Bednarza. My wszystko rozumiemy, ale inni ludzie nie gdyż cały artykuł to najeżdżanie na 3 osoby : Bednarz, Pilch i Pawełczyk(czy jak mu tam). Potem dziwota, że niektóre ''mózgi'' mówią o SKWK banda dzieciaków itd.
Pomysł jednak całkiem fajny i wzywa do przemyśleń. Sam jestem skłonny rzucić trochę grosza, bo ta sytuacja mnie i zapewne was kosztuje dużo nerwów. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------------- Edit: Nowe 'bilety' ruszyły ;> https://bilety.wisla.krakow.pl/ choć ponoć nie wszytko jeszcze gotowe: https://bilety.wisla.krakow.pl/CzyJestWszystkoSkonczone |
Cytat:
Gdy płonie Ci dom, to nie myślisz o remoncie salonu lub budowie altanki w ogrodzie. |
Chwila. Przegląd pisze że kasa za premię poszła z klubu do Akademii.
Też niewiarygodne źródło, czy coś? Bo nie ogarniam czemu na stronie SKWK parę godzin po opublikowaniu tej informacji, pojawia się tekst gdzie są pieniądze za premię? |
A czy przegląd napisał czy poszła cała czy część ?
|
Jest tylko napisane, że przelano premie za mistrzostwo na Akademie.
|
Cytat:
|
https://pbs.twimg.com/media/Bu2Q79ZIEAAR4Bm.jpg
Cała Legia zawsze razem.....alez podobieństwo hasla- skoro już jesteście razem to wezcie sobie Bednarza... |
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...478,1,727.html
No i tam w PS nie jest nic napisane....Więc możecie przestać pisać dyrdymały i rzucić światło na sytuację. Czy gracie wiem ale nie powiem? |
Cytat:
Nie wiem jak Ty ale, jesli stowarzyszneie jest w stani zebrac taką kasę na szczytny cel, osobiście wolalbym 300 tys wydać na muzeum wisły niz na dom Bednarza. W końcu - nawiązując do porównania - jak dom płonie i stoisz z gaśnicą dobrze wiesz że zwolnienie strażaka i chwycenie sikawki niewiele pomoże. Wiec w zależności od charakteru i portfela sponsora - albo kminisz o altance, albo przekuwasz porażkę w sukces twierdząc że jednak nowy salon bedzie ladniejszy. |
Cytat:
|
Niezła paranoja ....
Fundowanie gościowi 2 letnich wczasów za 360 000 zł. !! Kogoś tu chyba naprawdę ...... Największemu szkodnikowi ..itd. Jeśli Bednarz jest taki jak go opisuje SKWK (wcielenie zła) to ma teraz ubaw .. |
Cytat:
|
Cytat:
Cała Wisła... Cała Legia... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale kur....cp Wy jesteście nie kuamci czy co??
Ja nie pisze kto i ile czasu czym tam się posluguje... Pisze ze jak sa już razem to niech wezma wszystkich czyli tez lysa szmate... |
Cytat:
Ale to jakieś podatki? Ustalenia? Czy tak sobie? |
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...kowa,id,t.html da ktoś radę przekleić cały artykuł ?
|
Cytat:
Biura TF wracają z Katowic do Krakowa. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl