![]() |
Cytat:
W sumie nikt po nim nie płacze (może poza żądnymi wrażeń studentkami). |
Dobrze ze chociaz na nim zarobilismy, choc dokladnie nie wiadomo ile. U Wdowczyka ze swoim podejsciem i tak by duzo nie pogral
|
Cytat:
|
ja go najbardziej zapamiętam z tego jak uciekal wokół boiska pod trybunami przed czerwoną kartką :).nie pamietam tylko z kim to był mecz
|
Adrian Mierzejewski rozwiązał kontrakt z klubem (transfery.info), także jakby się go udało jakimś cudem ściągnąć to byłoby pięknie. Gość by się przydał po odejściu Wolskiego.
http://www.transfermarkt.pl/adrian-m.../spieler/16955 |
Cytat:
|
Cytat:
Problem, że my nie mam żadnych innych atutów, które mogłyby go skusić. Science-fiction. |
Cytat:
|
Mierzej ciekawa opcja,ale pewnie nie dla nas owszem w Arabii zarobił już na emeryturę a w PL będzie odcinał kupony pewnie go przygarnie Lechia albo Amika
|
Mierzejewski... my nawet prezesa ludzie nie mamy :)
Pozdrawiam. |
temat Mierzejewskiego się bardziej nadaje do science fiction :)
|
Trzeba by z pół zespołu w lombardzie zastawić, szanse zerowe.
|
Haha marzenia.... Bardziej by trzeba szukać nieoszlifowanych diamentów, na Mierzeja nas nie stać.
|
Ale do tego trzeba mieć skauting
|
Mierzejewski... już prędzej uwierzyłbym w przejęcie Wisły przez rycerzy Ojca Natanka.
|
Na swiderskiego i frankowskiego z jagi Wisle stac?
|
Cytat:
|
Proponuję zamknąć ten temat, dopóki nie będziemy mieli prezesa. Który normalny piłkarz przyjdzie do klubu bez jakiegokolwiek długofalowego planu?
|
Cytat:
Brak prezesa piłkarzy obchodzi tyle, co zeszłoroczny śnieg. Kasa ma się zgadzać i tyle. |
Ja sobie dziś oglądałem mecz AS Trencin i z tego zespołu to spore wrażenie zrobił na mnie Kalu i Rabiu - mieszali ległonistów aż miło i tacy zawodnicy mogliby się Wiśle przydać
|
Kalou ma 17 lat, raczej żadnego polskiego klubu nie stać na niego, Rabiu widać, że ma pomysł na grę, ale za bardzo gość kombinuje :P No i też raczej nie na naszą kieszeń :D
|
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ube,nId,501870
Odkopałem coś w archeologii polskiego internetu. Pytanie, ile prawdy jest w tych 20 procentach. Jeśli to prawda, to ponad 4 miliony złotych jesteśmy do przodu. |
Cytat:
Odnośnie Kuby, nie wiem czy ten zapis jest ważny w momencie podpisania nowego kontraktu przez Kube w BvB. Oby jednak spłynęła jakaś kasa do nas. |
Cytat:
|
ludzie..ŚDM się skończyły...
wyluzujcie. |
Cytat:
|
Mierzejewski podobno do Pogoni idzie oraz Obraniak gdyby jego też ktoś sugerował w kontekście Wisły.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W sumie nigdy tego nie robię, ale pakiet: Stilić, Danch i Sobota bardzo odmieniłby naszą grę. Pomarzyć dobra rzecz.
|
Za wp.pl http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...a-wisly-krakow
Citko chce sprowadzić 5 nowych zawodników aby wzmocnić każdą formację Poczekamy zobaczymy |
Cytat:
|
Cytat:
|
Chcieliście powrotu Stilicia to macie :)
https://mobile.twitter.com/and_klemb...66906799857664 Ciekawe ile w tym prawdy i dlaczego podawali wcześniej ze kontrakt rozwiązany a tu jednak prawda inna. Druga sprawa to jednak nasz nowy właściciel nie jest taki biedny jak 99% użytkowników myśli skoro potrafił wysłupać pare groszy na Jego kontrakt ;) |
Pozostanę niewiernym Tomaszem i jak nie zobaczę Stilica na oficjalnej z koszulką, to nie uwierzę..
@AntyMod - Sobota i Stilić bez formy są lepsi od Boguskiego i Brleka odpowiednio o 1 i 3 klasy... |
Cytat:
|
Ciężkie, zdane przed panem Goldą gdyż ostatnie dni okienka mogą przesądzić o uratowaniu dla Wisły Ekstraklasy. Wisła potrzebuje natychmiast zawodnika, który mógłby uporządkować grę obronna, kogoś agresywnego i nie odpuszczającego. Najlepiej kogoś kto mógłby wejść od razu do tej drużyny. Wygrzebałbym numer do Juniora Diaza i zaczął wypytywać o jego sytuacje bo jest to facet, który wydaję się być idealnym kandydatem. Zrobiłbym wszystko co mojej mocy aby sciągnać tu tego piłkarza. (będąc na jego miejscu). Zaznaczam że Junior mógłby wejść również do środka pola i pewnie rozbiłby ekstraklasę jak zwykle to robił.
|
my nie mamy na wodę mineralną a Ty chcesz zawodnika kontraktować
|
Cytat:
|
Diaz zaraz skończy 33 lata więc daj sobie z nim spokój. Uryga potrafi ładne wślizgi dwoma wyprostowanymi.
Co do pożyczek - ostatnie 19 lat było na kredyt, chciałbyś, żeby spirala zadłużenia dalej się nakręcała? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl