![]() |
Cytat:
|
Z tego co pamiętam on grywał też czasem na skrzydle.
Ale to rozmowa o niczym.. Kadra już zapewne zamknięta. Jak ostatnio zastosowano absolutny wariant minimalistyczny. W klubie dzieje się coś wtedy jak jest wielka trwoga albo absolutny mus (vide Buchalik). Już nie mam złudzeń, że zimowe wzmocnienia były efektem tego, że Cupiał miał pełne gacie w obawie, że spadniemy i nie zobaczy złotówki wtedy za klub. |
Cytat:
Powinieneś nazywać rzeczy po imieniu "zimowe transfery". Naszym największym zimowym wzmocnieniem było odejście Jankowskiego... |
Małecki zapewnił nam trochę punktów, pewnie nawet więcej niż Wolski. Ondrasek też sroce spod ogona nie wypadł.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Był moment kiedy wydawało się, że coś z niego może być, ale potem przyszły kontuzje i chłopak jakoś nie odpalił... Do teraz po odejściu z Wisły jest bez klubu. Niestety jest tak, że na dziesięciu to się może jeden przebije. Trzeba liczyć na Bartosza (przede wszystkim) i Kujawę. To może być dla któregoś z nich przełomowy sezon. |
I jeszcze myślałem, że na któregoś młodego bramkarza ale bierzemy 30+ następnego więc pewnie nie powąchają murawy znów. Idziemy na mistrza ?
|
Cytat:
|
Cytat:
A nie wstawia środkowego napastnika na skrzydło byle tylko grac jedynym "słusznym " ustawieniem A Kriwiec nie ma paszportu UE, wiec nie warto takim gosci blokować miejsca |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest Kujawa jeszcze
Bardziej sprzyjającej okazji na sprawdzenie czy nadaje sie do Ektraklasy,niz gra obok 2 doświadczonych stoperów, nie bedzie |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://www.90minut.pl/news/267/news2...sle-Plock.html Wisła sie zgadzała , tylko miasto nie to ;) |
Jestem ciekaw, czy sprawdzi się to nasze ustawienie 3-5-2: Guzmics, Głowacki, Sadlok - Jović, Brlek/Popović, Mączyński, Małecki, Pietrzak - dwóch z trójki Brożek/Ondrasek/Zachara. Przez to nie potrzeba nam jako takich skrzydeł, dodatkowo biorąc pod uwagę to, że ich nie mamy. Dodatkowo przy dużej świadomości taktycznej zawodników, można przechodzić w tym ustawieniu na inne lub przy zmianie Sadloka/Pietrzaka w trakcie meczu zmienić je całkiem na 4-2-2-2 albo 4-2-3-1. Ciekawe co wyjdzie Wdowczykowi z tego testowania :)
|
Zamiast Pietrzaka będzie grał prawdopodobnie Mójta, a zamiast kogokolwiek sensownego - Boguski.
|
Podobnie jak wspomniany wcześniej Gruzin, zawodnikiem Wisły Płock został testowany przez nas Krystian Popiela.
http://www.wisla-plock.pl/aktualnosc...iem_wisly.html |
Załuska póki co nie może się porozumieć. Prawdopodobnie po temacie.
Zostajemy z Miśkiem... Smutne to trochę że nie stać nas nawet na takiego Załuskę... Ile on mógł chcieć? |
Cytat:
|
Nie zakładam. Tak jest. Nie chodzi tutaj o kwestie medyczne.
|
A ty co informator?. Info telefoniczne ze nie Podpisze?
|
Cytat:
|
Zobaczył z bliska jak Wisła wygląda i się przestraszył ;)
Słabizna straszna... |
Cytat:
|
Cytat:
Stara zasada sprzedażowa, zarzuć kotwice, zaciekaw a potem na koniec zabij ceną. Tutaj mogło być tak: Ile chcesz: - 40 Ok damy Ci, przyjedz na testy. Po testach : masz tu 20 i 20 za miejsce pucharowe -Ale miało być 40 Nie pi**dol, i tak nigdzie nie bedziesz grał, lepsze 20 w garści niż 0. Ilu z was kupowało produkt który sie podobał ,a na końcu dowiadywaliście się ze trzeba dokupić jakas część bez której produkt nie działa? Oczywiscie nie chciałbym by tak było, by nasz klub działał jak najwieksze cinkciarze/kombinatorzy itd ale przeciez od kilku lat wszystko na to wskazuje. Ts Kapka Myślenice Mam nadzieje jednak, ze jakimś cudem na bramke wskoczy Chorążka, i nie odda miejsca w bramce przez naście lat :) |
Cytat:
również nie jestem fanem Kapki, ale nie uważasz że lekko przesadzasz? równie dobrze mogło się okazać, że gościu jest niezdolny do gry z uwagi na jakiś uraz... ludzie cierpliwości... |
Cytat:
Sam na studiach nieraz uprawiałem tą technikę z taksówkarzami: -za ile kurs "tam i tam"? -za 20 -jak Pan się zdecyduje za 18 to siedzimy tam na murku //5 min// -Dobra niech będzie za to 18!! |
nie mówię, że nie masz racji ale chodzi o to, że nawet jak Załuska do nas nie trafi to nie będzie tragedii... gość nie grał w poważną piłkę od wielu lat, dodatkowo nigdy nie wydawał mi się jakimś super bramkarzem, gdyby było inaczej nie wycierałby ławki d**ą... i być może Kapka wykorzystuje w negocjacjach to że gość jest na musiku... ale kto to wie? mimo wszystko mam w nosie to czy on do nas trafi czy nie...
|
A nie lepiej postawić na Zająca albo Chorążkę ? a nie brać 32-letniego gościa który siedzi na ławce.....a potem płacz,że na młodych nie stawiamy.....
|
Cytat:
https://pbs.twimg.com/media/CnbaCqYWgAASc-x.jpg Po temacie. |
Cytat:
Zaluska piłkarzem Wisły . |
Cytat:
|
W końcu pomyśleli i z opcją przedłużenia
|
34 lata - z takich dziś się cieszymy.
Dobrze, że ściągnęli bramkarza bo Buchalik się nadaje do podawania ręczników a Miskiewicz nie potrafi grać na przedpolu. |
Cytat:
|
Rozkminka jak by Pepe Reine za darmo do Wisly sciagali.
|
Według mnie dobre rozwiązanie, szanuję Miskiewicza, lubię tego człowieka, ale nie ukrywajmy potrzebuje rywalizacji.
Dajmy Załusce szansę, osłabieniem drużyny nie będzie. |
Kilka słów od Krzyśka Mączyńskiego
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ideo,10411896/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl