Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

WILU TS 31.05.2009 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez killzone (Post 738525)
Pewnie byl tym który reszcie kibiców Wisły nie dal zapomnieć :rotfl:

Wiedzialem że zaraz krawaciarze się zbulwersują :lol: Nie macie co robić "Legioniści" tylko przesiadywać na forum konkurenta ?:shock:
Więcej już wam nie odpisze,idźcie się jarać DRUGIM miejscem :D

Dubi 31.05.2009 21:07

Paweł Brożek według dziennika.pl odmówił wyjazdu do RPA :) mistrzowskie zagranie :)

donPedro23 31.05.2009 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 738549)
Wiedzialem że zaraz krawaciarze się zbulwersują :lol: Nie macie co robić "Legioniści" tylko przesiadywać na forum konkurenta ?:shock:

Gdzieś przecież muszą przesiadywać, a na ich forum jakoś tak smutno:P Pozdrawiam wszystkich "Poszukiwaczy zaginionego berła":rotfl: Forza Wisła!!!

dostuffca 31.05.2009 21:16

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,66...__sa_dwie.html

Cytat:

Mimo, że liga się skończyła, nie wiadomo, kto z spada z ekstraklasy. Na boisku degradację z ekstraklasy wywalczyły Górnik Zabrze i Cracovia. I tabelę z tymi drużynami na końcu podaje od soboty większość mediów. - W naszej tabeli ŁKS jest ostatni - mówi jednak w rozmowie ze Sport.pl rzecznik Ekstraklasy SA.

i zaczęły się cyrki :)

speedfashion 31.05.2009 21:30

Dla mnie paranoją jest to, że przy stoliku będzie uzgadniane kto się nadaje, a kto nie. Wszyscy swoją zdatność do ekstraklasy udowodnili na boiskach. Mam nadzieję, że ŁKS zgromadzi te pieniądze. No ale mówić sobie możemy, panowie i tak wszystko rozstrzygną po swojemu.

Swoją drogą, tak mi się wydaje, że spadek Cracovii spowoduje znaczną koniunkturę antyWiślacką (o ile może jeszcze wzrosnąć). No i szkoda tych derbów...

GERO7 31.05.2009 21:33

Ekstraklasa S.A. vs PZPN , i coś mi sie wydaje ze ci pierwsi postawia na swoim (tak jak bylo na poczatku sezonu ,gdy przekladali kolejki) i spadnie ŁKS a Cracovia zagra w barazach :-/

wisl@k_TS 31.05.2009 21:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez speedfashion (Post 738588)
Dla mnie paranoją jest to, że przy stoliku będzie uzgadniane kto się nadaje, a kto nie. Wszyscy swoją zdatność do ekstraklasy udowodnili na boiskach. Mam nadzieję, że ŁKS zgromadzi te pieniądze. No ale mówić sobie możemy, panowie i tak wszystko rozstrzygną po swojemu.

Swoją drogą, tak mi się wydaje, że spadek Cracovii spowoduje znaczną koniunkturę antyWiślacką (o ile może jeszcze wzrosnąć). No i szkoda tych derbów...

Spoko, ŁKS ma plecy w osobie ministra sportu Drzewieckiego, który pochodzi z Łodzi.

Ja tam Cracovii nie żałuję, kupili awans to teraz spadają zasłużenie (i te dwie błędne decyzje sędziowskie z wczoraj na korzyść Amici, hehe). A derby i tak już kilka lat temu troszkę straciły na swojej świetności.

Ale żeby była równowaga to pewnie spadnie antyWisła Kraków a wejdzie antyWisła Kielce :lol:

Eustachy 31.05.2009 21:42

Widze, ze na forum znowu nie brakuje legionistow oburzonych przyspiewkami pod adresem Legii na wczorajszym meczu Wisly (zeby nie bylo, uwazam to za buractwo, ale nie mi decydowac co kto gdzie spiewa) :)

Cale szczescie, ze w Warszawie niczego wczoraj pod adresem Wisly nie spiewano :>
Dobrze, ze jest klub kibica, bo inaczej czlowiek nawet by o tym nie wiedzial :D

ToTylkoJa 31.05.2009 22:24

Cytat:

ok powiedz tylko slowo i już się tutaj więcej nie odezwę. Zawsze myślałem, że to forum nie jest zamknięte tylko dla kibiców Wisły. Może się myliłem. Siła tego forum polega właśnie na jego 'otwartości'. Chcesz zmieniać te zasady? Proszę Cię bardzo, jedno słowo i znikam na zawsze. Czekam z niecierpliwością na odpowiedz. Mam nadzieję, że nie zabraknie Ci jaj i odpiszesz na moje pytanie. Wyznacz nowe standardy na tym forum.
Dla Twojej informacji- przesiaduję również na forum Legii i innych forach klubowych.
I póki co to widzę, że to Ty się tutaj najbardziej bulwersujesz. Zamiast się cieszyć z wielkiego sukcesu, jakim jest mistrzostwo, to zajmujesz się niewiadomo czym. Nie wstydzę się tego, że Legia zajeła drugie miejsce. Sukcesy są ważne, ale nie najważniejsze.

Gramzino 31.05.2009 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez donPedro23 (Post 738572)
Gdzieś przecież muszą przesiadywać, a na ich forum jakoś tak smutno:P Pozdrawiam wszystkich "Poszukiwaczy zaginionego berła":rotfl: Forza Wisła!!!

Odnosze takie wrażenie, że ostatnio niektórym zaczyna się mieszać internet z rzeczywistością :) "nie przesiadują na swoim forum, to przesiadają tutaj" i inne tego typu teksty o tym świadczą. Zwycięstwa i sukcesy swoich klubów należy świętować w świecie rzeczywistym, a nie przed ekranem komputera:-)

To taka mała offtopicowa dygresja, i to nie odnosi się jedynie do kibiców różnych klubów pikarskich. Internet a rzeczywiste życie to trochę inna bajka :p

wislak68 31.05.2009 23:14

Ponieważ początkiem rundy "prorokowałem" że mistrzem będzie Amika (czemu dałem zresztą wyraz na forum) w związku z tym w tym momencie wypada mi się przyznać do błędu. Nie ukrywam że w zaistniałych okolicznościach przychodzi mi to jakoś tak łatwo...:> .

To mistrzostwo cieszy mnie bardziej niż te poprzednie ze względu na okoliczności jego zdobycia. Moim osobistym zdaniem zawdzieczamy je przede wszystkim MS i temu że większości drużyny (w tym nawet tym odchodzącym) "jeszcze się chciało". Panowie wielkie brawa. I wielkie dzieki.

PS: ja rozumiem że euforia po mistrzostwie ale co niektóre teksty o Amice i L są jakieś takie ... nie na miejscu. Piłkarze są mistrzem fajnie by było żeby kibice też mieli trochę kindersztuby.

0 22 01.06.2009 01:36

Cytat:

I piszę kolejny raz - Legia nie zasłużyła na drugie miejsce. Moim zdaniem na trzecie tez. Zdobyliscie mistrza, fajnie, cieszcie sie. Patrzac na wpisy niektórych odnosze wrazenie, ze wkurza Was to, ze nas nie wkurza Wasz mistrz. Mamy swoje problemy i zatargi i to nas bardziej frapuje niz jeden czy drugi sezon. Wrócimy w swoim czasie.

Nie chodzi o bulwersowanie się. Chodzi o to, ze czytam to forum krótko, jakies 6 miesiecy. I prawie co tydzień natrafiam na teksty jaka żałosna jest Cracovia czy Korona, ze jada masakrycznymi wrzutami na Was w czasie meczów z innymi ekipami niz Wy.

Zgadzam sie, mało tego, nawet nie smiem porównywać tego z Wami, bo wrzucacie znacznie rzadziej itp.... ale!

Najpierw były na tej samej zasadzie wrzuty na nas, podczas gdy nas nie było na Wisła - Legia, a teraz okazało się, ze spiewaliscie to cieszac się... z WŁASNEGO MISTRZOSTWA, gdy nas znowu tam zwyczajnie nie było.

Chodzi o hipokryzje i tyle. Zaden krawat mnie nie sciska, bo wyrosłem z takich gierek internetowych - natomiast mysle, ze kazdy normalny widzi tutaj sprzecznosc albo hipokryzje.

1q2 01.06.2009 02:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak68 (Post 738640)
Ponieważ początkiem rundy "prorokowałem" że mistrzem będzie Amika (czemu dałem zresztą wyraz na forum) w związku z tym w tym momencie wypada mi się przyznać do błędu. Nie ukrywam że w zaistniałych okolicznościach przychodzi mi to jakoś tak łatwo...:> .

To mistrzostwo cieszy mnie bardziej niż te poprzednie ze względu na okoliczności jego zdobycia. Moim osobistym zdaniem zawdzieczamy je przede wszystkim MS i temu że większości drużyny (w tym nawet tym odchodzącym) "jeszcze się chciało". Panowie wielkie brawa. I wielkie dzieki.

PS: ja rozumiem że euforia po mistrzostwie ale co niektóre teksty o Amice i L są jakieś takie ... nie na miejscu. Piłkarze są mistrzem fajnie by było żeby kibice też mieli trochę kindersztuby.

heh - ja też myślałem że Amika zgarnie pule - a jak wiadomo nie dość że nie zgarnęła to jeszcze ich ziomki z jedynej właściwej strony Błoń , zalegalizowali tą nazwę:D
Też to mistrzostwo smakuje mi wspaniale - zdecydowany nr.2 , po pierwszym gdzie już nie trzeba było śpiewać - 'my czekamy już...'xxx' lat aby zdobyć mistrza i w pucharach grać:)

emj10 01.06.2009 08:31

Nie wiem po co się tak napinać. Sezon zakończony. Karty rozdane na stół. W Krakowie euforia, w Poznaniu smutek, a w Warszawie... obojętność :) Naprawdę to było 30 ciekawych kolejek i miejmy nadzieję, że kolejny sezon będzie tylko lepszy. Jedynie mam obiekcje co do sędziowania i kuriozalnych sytuacji w ostatnich kolejkach.

flamengista 01.06.2009 10:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 738418)
Dodam że hipokryzją zajeżdza fakt iż na forum kibiców drużyny która nie jest do tej pory zamieszana w afere korupcyjną i kibice są z tego DUMNI, można przeczytać bulwersacje z braku odpuszczenia meczu przed Lecha. To wkońcu zdecydujcie się jak, Piłkarski Poker jest dobry czy zły?

Typowe odwracanie kota ogonem.

Jasne - od piłkarzy Amiki i Śląska wymagano, by grali fair i zachowali się profesjonalnie. I nikt nie nawoływał tutaj do odpuszczania meczy! Chyba jest to dostatecznie oczywiste, tylko kibice Amiki szukają dziury w całym.

Jednak skandowanie "Kolejorz gramy do końca" w sytuacji, gdy Wisła wygrywa 2-0 jest cokolwiek nieuprzejme. W końcu Pasy to Wasza zgoda, więc należało trzymać klasę i kibicować im do końca. Wyrazić jakieś poparcie, zaskandować: "za rok spotkamy się znowu" (oby w pierwszej lidze, choć oni mogli to zrozumieć inaczej). Ale nie, Wy byliście pochłonięci rywalizacją z Legią o wicemistrzostwo i musieliście pogwizdać na Smudę i kopaczy.

Na forum Starozakonnych już ktoś wciska kit, że poszła plotka że Śląsk prowadzi - niezłe jaja, bo oznaczałoby to strzelenie 3 bramek w kilka minut... Nie wiem, kto w takie bzdury uwierzy.

Wiem jedno - w przypadku kibicowania na polskich stadionach obowiązują pewne standardy. Jak nie wiecie, na czym polega kibicowanie na rzecz zgody - udajcie się na korepetycje do Gdańska. I posłuchajcie, jak się kibice Lechi zachowywali na trybunach, gdy Wisła strzelała bramki na wagę 3 punktów...

Z resztą - nie interesuje mnie perspektywa pasiasto-kuchenkowje zgody lub jej zerwania. Nie mój cyrk, nie moje małpy.

Krolik 01.06.2009 10:53

Wow !!! Tam dopiero dali w Piec !!!

http://www.sport.pl/sportGW/1,91756,...atakowali.html

http://www.youtube.com/watch?v=ZZGlQ...eature=related

To juz nawet nasi zza błoń sa wyrozumiali :-)

donPedro23 01.06.2009 11:05

Była tutaj rozmowa o nie wylewaniu za kołnierz przez Kowalczyka, rzecznik PZPN-u też lubi zabójcze mieszanki:
http://www.fotopuszka.pl/zdjecia/200...klasa/8032.jpg

szprotson 01.06.2009 11:11

chłopie, tyle lat w naszej piłce siedzi
ze on przepija browara wódka i go nie klepie !

dopiero denaturat ich niszy

bbbnba 01.06.2009 11:11

Cytat:

Jasne - od piłkarzy Amiki i Śląska wymagano, by grali fair i zachowali się profesjonalnie. I nikt nie nawoływał tutaj do odpuszczania meczy! Chyba jest to dostatecznie oczywiste, tylko kibice Amiki szukają dziury w całym.
Sprawdz kto pierwszy zaproponowal, czy nawet domagal sie odpuszczenia meczu przez naszych pilkarzy.
A zreszta po co to pisze? Przeciez nawet jak sprawdzisz i zobaczysz, ze sie mylisz napiszesz pewnie,ze to wina kibicow Amiki, bo oni zawsze odwracaja kota ogonem i szukaja dziury w calym :D
Cytat:

Ale nie, Wy byliście pochłonięci rywalizacją z Legią o wicemistrzostwo i musieliście pogwizdać na Smudę i kopaczy.
W Poznaniu od pilkarzy zawsze wymagamy zwyciestwa niezaleznie od tego, czy mozemy wyprzedzic Wisle, Legie czy Odre W.
Z tego tez powodu jest taka presja, czasem gwizdy czy nawet powazniejsze rozmowy, gdy kopacze nie daja z siebie 100%. Mozesz tego nie rozumiec, bo przyzwyczailes sie do wazelinki jaka wylewacie na Waszych grajkow.
Cytat:

Wiem jedno - w przypadku kibicowania na polskich stadionach obowiązują pewne standardy. Jak nie wiecie, na czym polega kibicowanie na rzecz zgody - udajcie się na korepetycje do Gdańska. I posłuchajcie, jak się kibice Lechi zachowywali na trybunach, gdy Wisła strzelała bramki na wagę 3 punktów...
Atenczion! :D Prosze o uwage: Kibice Wisly wyznaczaja standardy na polskich stadionach i pilnuja by byly przestrzegane. :rotfl:
Podczas naszego meczu wielokrotnie pozdrawiano Cracovie, ale pewnie z R22 slyszales lepiej co sie dzieje na Bulgarskiej.

Ze spraw sportowych - niejaki Maciej Wandzel wykupi 25% udzialow w Lechu.
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,66...zyciagnac.html

szprotson 01.06.2009 11:17

"WYKUPI" tryb przypuszczający

Pani bbbnba - Kto mistrzem jesT?

p.s. JAK JA NIENAWIDZE BEŃKA HAKERA

wisl@k_TS 01.06.2009 11:21

http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html

Jak gościa nigdy nie trawiłem to nóż w kieszeni się otwiera jak się to czyta.

mic 01.06.2009 11:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 738748)
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html

Jak gościa nigdy nie trawiłem to nóż w kieszeni się otwiera jak się to czyta.

2 dni temu mowil cos innego, stary dziad ma chyba rozwalenie jazni, albo pismaki kreca jak sie im podoba :lol:

Bóg Trybun (objawion) 01.06.2009 11:25

Sezon za nami, temat pewnie zamknięty niebawem...

pozwolę sobie zatem na lekki lansik i przypomnę o pewnym (NIEPODJĘTYM!) zakładzie z piętnastego września zeszłego roku (poprzednia runda, po porażce z Amicą):

http://........./o-pewnym-flakonie

dupa zbita, bo nikt się na flakon nie połakomił i rekawicy nie podjął a teraz już zabstynenciałem :p

sq 01.06.2009 12:14

tak w kwestii językoznastwa...
Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 738743)
"WYKUPI" tryb przypuszczający

przypuszczający miałby końcówkę "-by"

Wracając do tematu..
http://sport.onet.pl/74319.wk,124869...wiadomosc.html
Cytat:

Piłkarze Wisły Kraków w związku z remontem swojego stadionu mecze w kwalifikacjach Ligi Mistrzów będą rozgrywać w Sosnowcu, ale w przypadku awansu do fazy grupowej będą podejmować rywali w Lubinie - poinformował prezes klubu Marek Wilczek.
Cytat:

Jednak skandowanie "Kolejorz gramy do końca" w sytuacji, gdy Wisła wygrywa 2-0 jest cokolwiek nieuprzejme.
Tu akurat była kwestia smsa że Wisła przegrywa 2:1 ze Śląskiem :)

szprotson 01.06.2009 12:20

no tak
zyjemy w takich czasach ze wejscie na livescore.com przez komórke jest niemożliwe...

LeQ 01.06.2009 13:07

http://sport.onet.pl/0,0,5084161,1,relacje.html
Wywiad z bramkarzem Piasta lekko zbulwersowanym zachowaniem kibiców :D
Czyli raczej śląska grupa to jedynie ściema. ;)

sq 01.06.2009 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 738784)
no tak
zyjemy w takich czasach ze wejscie na livescore.com przez komórke jest niemożliwe...

Ręce opadają.... Wy się naprawdę nie macie czego czepiać :D
A może wejście na livescore.com trwa dłużej niż rozniesienie się plotki po trybunie? Nie wiem. Może masz rację.

szprotson 01.06.2009 13:37

Z mojej strony:
Mam kilku znajomych w Poznaniu, którzy dogryzali od czasu porazki 1-4 wiele razy.
Cała Polska śpiewała jako ten Kolejorze zdobędzie w cuglach mistrza
Zachwycała sie grą, trenerem kibicami i wszystkim, koronacje już robili w lutym.

I teraz nadeszła wiekopomna chwila, co moge patrzeć z góry na wszystkich i szydzić
bo MISTRZEM POLSKI JEST WISŁA. ZNOWU !

więc wszystkie docinki z mojej strony nie sa z dupy, tylko z racji ciężkiego sezonu:)

Jedyne nad czym ubolewam a czego jeszcze nie odczuwam to koniec sezonu;/

Gwiaździsty 01.06.2009 15:53

Bo tak naprawdę to walczylismy o coś innego :) My o Mistrza, a oni o majstra :)
i dlatego:
MISTRZ JEST W KRAKOWIE, A W POZNANIU MAJSTER.....NA BUDOWIE !

szczebrzeszcz 01.06.2009 17:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 738832)
Jedyne nad czym ubolewam a czego jeszcze nie odczuwam to koniec sezonu;/

za póltora miesiąca powrót :D

14/15 lipca eliminacje LM :-)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 738913)
MISTRZ JEST W KRAKOWIE, A W POZNANIU MAJSTER.....NA BUDOWIE !

:D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LeQ (Post 738813)
Czyli raczej śląska grupa to jedynie ściema. ;)

a to nie ma czasem podziału na:
Ruch-Górnik i ich sojusznicy,
Polonia Bytom chyba z Górnikiem trzyma,
ale lepiej będzie wiedział nasz forumowy kolega :-)

paradoksalnie jak nigdy, chciałem żeby Górnik spadł, należało się to działaczom i trenerowi(który to odesłał psychologa, bo jak twierdzi "to jest dla dzieci" :shock: ), a kibice.... cóż ponoć kibicem się jest bez względu na miejsce w tabeli ;-)

Kris54 01.06.2009 18:03

Polonia Bytom na pewno nie trzyma z Górnikiem, prędzej Ruch idąc tym tokiem rozumowania ;)

0 22 01.06.2009 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Heban (Post 738668)
022

A wy Legioniści "nie-hipokryci" to z jakiej okazji śpiewaliście o Wiśle na meczu z Ruchem(bez Wisły) ? Może ciesząc się z WŁASNEGO WICEMISTRZOSTWA ??

Pisałem tutaj w innym temacie - kazda ekipa ma kwasy. My również - nie bede przecież tego ukrywał. Natomiast u nas co kolejke nie ma 'niszczenia smiechem' przeciwników, ze spiewali na nas mimo, ze z nami nie grali etc (tak jak u Was jest wieczna jazda na Cracovie, a czasem na Korone). Wykazałem po prostu hipokryzje, bo sami zachowujecie się (znacznie rzadziej) podobnie. I to jest fakt. I nie ma znaczenia, ze u nas tez sa takie czy inne kwasy - bo jak najbardziej są. Chociaż na fecie w 2002 sobie nie przypominam, a w 2006 gralismy z Wami.

Szkoda czasu na rozwijanie tematu.

leszekm 01.06.2009 18:10

Maleńczuk: Ta cholerna Wisła

"W sobotę dotarły do mnie dwie tragiczne wiadomości. Pierwsza to ta, że mistrzem została Wisła, a druga, że z ekstraklasy spadła Cracovia - mówi w wywiadzie dla Interia.pl Maciej Maleńczuk, jeden z najpopularniejszych polskich muzyków rockowych...."

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisla,1316227

szczebrzeszcz 01.06.2009 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kris54 (Post 738986)
Polonia Bytom na pewno nie trzyma z Górnikiem, prędzej Ruch idąc tym tokiem rozumowania ;)

przeca mówiłem że nie wiem, z kimś z dwójki trzymają, ale pamięć mnie zawodzi :D

przy okazji:
szacunek dla Polonii B za utrzymanie po raz drugi bez większych nakładów

i gratulacje dla Legii za vice:)
...oby w przyszłym roku też wam tak szczęście sprzyjało:>

Kamil 01.06.2009 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 738987)
Pisałem tutaj w innym temacie - kazda ekipa ma kwasy. My również - nie bede przecież tego ukrywał. Natomiast u nas co kolejke nie ma 'niszczenia smiechem' przeciwników, ze spiewali na nas mimo, ze z nami nie grali etc (tak jak u Was jest wieczna jazda na Cracovie, a czasem na Korone). Wykazałem po prostu hipokryzje, bo sami zachowujecie się (znacznie rzadziej) podobnie. I to jest fakt. I nie ma znaczenia, ze u nas tez sa takie czy inne kwasy - bo jak najbardziej są. Chociaż na fecie w 2002 sobie nie przypominam, a w 2006 gralismy z Wami.

Szkoda czasu na rozwijanie tematu.

gdzie, kiedy?
o koronie ostatni raz coś na WIśle slyszalem gdy....grali z nami w 1 lidze :O
a na cracovie, no cóż, wy tez byscie wspomnieli o swoich sasiadach gdyby spadali z ligi ;)

0 22 01.06.2009 18:41

Mi chodzilo o jazde na forum, nie stadionie.. Nie wiedzialem, ze na fecie bylo tez cos o Cracovii. Cóż :)

Temat sie chyba nazywa 'kibicowanie na polskich stadionach' czy jakos tak. O Koronie wpisy byly (sam bralem udzial w dyskusji) na temat jazd po Wisle, na meczu Korona - Lubin o ile pamietam. A na Cracovie wpisy sa chyba w tym temacie za kazdym razem (z tego co pamietam), gdy Craxa gra u siebie, a mecz mozna ogladać na Orange sport (cytaty 'o znow WTSK').

Nasi sąsiedzi juz nie grają w piłkę (oficjalnie), wiec sie chyba nie doczekamy. Chyba, ze chodzi o Gwardie, zdaje sie, ze sie utrzymała. Okęcie walczy o awans do 3 ligi.

grzechu1991 01.06.2009 18:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 738997)
gdzie, kiedy?
o koronie ostatni raz coś na WIśle slyszalem gdy....grali z nami w 1 lidze :O
a na cracovie, no cóż, wy tez byscie wspomnieli o swoich sasiadach gdyby spadali z ligi ;)

Chyba ostatni raz poruszaliśmy ten temat jak Kielczanie pozdrawiali nas na meczu reprezentacji z San Marino:)) Ale uważam, że w przypadku reprezentacji to inna sprawa.

Wojtas 01.06.2009 18:44

Cytat:

Maleńczuk: Ta cholerna Wisła

"W sobotę dotarły do mnie dwie tragiczne wiadomości. Pierwsza to ta, że mistrzem została Wisła, a druga, że z ekstraklasy spadła Cracovia - mówi w wywiadzie dla Interia.pl Maciej Maleńczuk, jeden z najpopularniejszych polskich muzyków rockowych...."

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisla,1316227

Uuuu widze ze kompleksy juz go zżerają,bidak ,ciekawe o kibicowaniu jakiemu innemu klubowi i o milosci do niego sobie teraz przypomni lol:

A co do Benhakera to fachowiec z niego takiej klasy jak poziom wywiadu ktorego udzielil ....

wislak68 01.06.2009 18:51

Jeśli okaże się że Wandzel faktycznie wejdzie w Lecha to powiem tylko tyle: pyruski macie problem! I byłym hipokrytą gdybym nie dodał że bardzo by mnie to ucieszyło :> .

Bóg Trybun (objawion) 01.06.2009 18:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 739015)
Uuuu widze ze kompleksy juz go zżerają,bidak ,ciekawe o kibicowaniu jakiemu innemu klubowi i o milosci do niego sobie teraz przypomni lol:

a ja mam wrażenie (no dobra, przekonanie), że coś mu się stłukło i co nieco przylepiło po mistrzowskiej fecie : ) gorączka sobotniej nocy klaunowi nie przeszła i tyle.

EDYTA: żeby pozostać w temacie, napiszę wszem i wobec - wspaniale mieć mistrzostwo po trudnym sezonie ale liczy się wierność. I utrzymana Lechijka : )

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl