Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

Krissu 06.11.2010 15:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1006035)
Ciekaw jestem ile osób wie że mecz pokaże tvp2

Ja się dowiedziałem wczoraj. :D

Kocur 06.11.2010 15:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PoloniaDumaStolicy (Post 1005945)
No Janas ośmieszył się tą wypowiedzią, bo wynika z niej, że szuka jelenia w razie słabych wyników drużyny. W sumie to nawet nie wiadomo za co on zajmuje, bo według relacji z treningów zajęcia prowadzi tylko Stokowiec, a Janas tylko się przygląda. W czasie meczów też Stokowiec instruuje drużynę.

Co do wrzutów. Wiadomo, że na Cracovii jest silniejszy nurt antywisła niż na Wiśle antyjude, ale to nie jest tak, że Cracovia non stop ciśnie Wam podczas meczów. Nienawiść jest taka sama z jednej i z drugiej strony.

Nie rób z siebie na siłę półmózga ale obejrzyj sobie wczorajszy mecz, do tego dorzuć kilka meczy gdzie Craxa gra z kimkolwiek - a potem zacznij pieprzyć bzdury o nienawiści z obu stron.

Jak napisał kolega wcześniej - nie kłam.

PoloniaDumaStolicy 06.11.2010 16:14

Wczoraj był mecz derbowy, więc cisnęli, jak oglądałem derby na Wiśle to też były wrzuty na Cracovię. Oglądam czasami inne mecze Cracovii - bluzgi są, ale sporo mniej niż na derbach.

Jaroo1 06.11.2010 16:34

Cytat:

Wczoraj był mecz derbowy, więc cisnęli, jak oglądałem derby na Wiśle to też były wrzuty na Cracovię. Oglądam czasami inne mecze Cracovii - bluzgi są, ale sporo mniej niż na derbach.
A ogladales kiedys mecz na R22? Czy tam na derbach co druga piosenka to jest wyzywanie Cracovii i jej pilkarzy? Czy na meczach z innymi rywalami na Wisle co 15 minut pozdrawia sie Cracovie? No, a wczesniej napisales ze to natezenie jest takie samo. Chyba miales atak "kłamliwosci" a teraz sie opamietales i piszesz co innego. Mysle ze kibice Cracovii i Polonii cierpia na takie schorzenie, ukladacie sobie rzeczywistosc pod swoje widzimisie i sie tym podniecacie :)

leyzer87 06.11.2010 16:37

A czego się spodziewacie po eks-zgodowiczu napletów, jak nie ślepoty i wybiórczego traktowania tematu? Nie ma co z nim gadać i tyle.

EDIT: killzone - słyszałem, że już eks, ale może źle usłyszałem. Szczerze, to mi to zwisa, czy eks, czy w dalszym ciągu. :-D

killzone 06.11.2010 16:41

eks-zgodowiczu? Cos sie w ostatnim czasie stalo miedzy Cracovią i Polonią? ;)

EDIT:

To ze jednych i drugich srał pies to wiadomo, ale tak sie teraz zaczałem zastanawiac czy mnie cos ostatnimi czasy nie omineło.

dynek.pl 06.11.2010 16:43

fajny mecz w Wawie - eh, dlaczego my nie potrafimy zrobić takiego kotła jak legioniści ?

Sartre 06.11.2010 16:52

Jakby ktoś się pytał, bo widzę że komentatorzy nie wiedzą (już po raz kolejny) - cieszynki Vrdoljaka są dedykowane jego żonie, która właśnie urodziła dziecko (tak samo cieszył się po bramce z Widzewem - piłka pod koszulkę (ciąża) i kciuk w buzię) ;)

gigant 06.11.2010 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sartre (Post 1006075)
Jakby ktoś się pytał, bo widzę że komentatorzy nie wiedzą (już po raz kolejny) - cieszynki Vrdoljaka są dedykowane jego żonie, która właśnie urodziła dziecko (tak samo cieszył się po bramce z Widzewem - piłka pod koszulkę (ciąża) i kciuk w buzię) ;)

Relacja radiowa z tego musiała brzmieć mniej więcej tak: Vrdoljak po zdobyciu bramki wyciągnął z majtek cumla ew. smoczek i wetknął go sobie w usta.

Fajny mecz Legii z Jadźką, zresztą ostatnio i Legię i Jagę przyjemnie się ogląda.

buczo1985 06.11.2010 17:11

Przyjemnie się ogląda mecz w Warszawie. Szybkie tempo, płynne akcje, fajna gra w środku pola. Do tego niezły doping. Ujęcia pełnych trybun robią wrażenia. O wiele ciekawiej to wygląda niż w przypadku Lecha.

Karherop 06.11.2010 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1006070)
fajny mecz w Wawie - eh, dlaczego my nie potrafimy zrobić takiego kotła jak legioniści ?

Gdyby u nas była otwarta i druga trybuna za bramką byłoby całkiem inne wrażenie , zawsze to te ok 5 tys więcej na stadionie

7 kotów 06.11.2010 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PoloniaDumaStolicy (Post 1005918)
Jaroo1, jak to jest, że kompleksy odzywają się 350km od Krk? :) I nie płacz, że Cracovia co chwilę śpiewa na Wisłę, bo to na pewno nie było 70%, tylko nateżenie takie samo co na Wiśle na Cracovię...

Zaraz zarobisz bana za kretynska prowokacje i na tym sie skonczy twoja incydentalna przygoda z tym forum.

Dubi 06.11.2010 17:34

Rzeżniczak czasem nie załapał kartki która eliminuje go w meczu z nami ?
Legia widac wraca do gry,nie prezentuje nic nadzwyczajnego, ale widać że kryzys maja juz za sobą

Eternit 06.11.2010 17:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dubi (Post 1006102)
Legia widac wraca do gry,nie prezentuje nic nadzwyczajnego, ale widać że kryzys maja juz za sobą

Tak (10 znaków).

Watts 06.11.2010 17:39

Czasem tak.

ziuk_NYC 06.11.2010 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dubi (Post 1006102)

zgadza sie, nie zagra

RAF 06.11.2010 17:44

A wiec na chwile obecna 6 listopada godz. 17:43 tracimy tylko 7 punktow do lidera. Jezeli wlodarze klubu nie zrobia czegos aby wzmocnic Wisle w zimie to i jakos to wszystko poukladac to ..... ech szkoda slow.

Sartre 06.11.2010 17:44

Gol w ostatniej sekundzie, kabarecik z Sandomierskim w ataku źle się skończył ;) No ale to już nie miało znaczenia :) Fajny mecz, szkoda że nie mogłem obejrzeć na żywo :)

tofik 06.11.2010 17:45

Nie przypadek, że Jaga poległa z Widzewem. Oni są na tych wyjazdach jak dzieci we mgle wtf

krasny 06.11.2010 17:49

Poziom sędziowania meczu Legia - Jaga ŻENUJĄCY...

Marszałek 06.11.2010 17:53

Zamiotli ładnie Białorusinów. Typowy zespół swojego klepiska. Ale ciekawe jest to,że Legia nic nie gra. Makabra, ale dali radę.

Co do kompleksów. Dzieci. Jak można mieć komplesky z perpsktywy 12 MP i pełnej dominacji w lidze w ostatnich latach. Chyba wobec Zabrza i to za ilość MP. I tyle w temacie i rozkmin na poziomie zerówki.

FajQ 06.11.2010 17:53

Ja się pytam dlaczego jak leciała kontra Sandomierski spacerował sobie bo polu karny Legi zamiast zapierd***ć do bramki ?! Taka typowa mentalność naszych kopaczy: co się będe męczył i tak już przej*****śmy...

http://www.youtube.com/watch?v=6liJjDg9FLc

Marszałek 06.11.2010 18:00

Też na to zwróciłem uwagę.

Bardzo ważny mecz w Bełchatowie. Remis chciaż byłby wskazany,bo poza kopaniem przed siebie WKS nie ma pomysłu na grę. Ale szczerze mówiąc średnio to widzę i chyba coś wpadnie.

Vinci 06.11.2010 18:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1006121)
Zamiotli ładnie Białorusinów. Typowy zespół swojego klepiska. Ale ciekawe jest to,że Legia nic nie gra. Makabra, ale dali radę.

Co do kompleksów. Dzieci. Jak można mieć komplesky z perpsktywy 12 MP i pełnej dominacji w lidze w ostatnich latach. Chyba wobec Zabrza i to za ilość MP. I tyle w temacie i rozkmin na poziomie zerówki.

A co Ty im tak od Białorusinów ciśniesz? Bardziej polska ekipa, niż Ruch ;)

For_FuN_ 06.11.2010 18:02

Widac, ze forma idzie do gory. Skorza opanowal sytuacje i powoli uklada zespol. Dobry mecz Legii...masa sytuacji, ale brak skutecznego wykonczenia(nie maja typowego egzekutora). Poziom sedziowania bardzo slaby. Asitz i Cionek nie powinni dokonczyc tego spotkania, bo obaj zapracowali na kilka zoltek.

Mahazel888 06.11.2010 18:08

Śląsk! Super! Jeden do przodu!
Dobrze że Bytom zremisował z Zabrzem, oba kluby straciły punkty!

Marszałek 06.11.2010 18:08

Prościej było mi wtedy tak napisać niż odmieniać białostotczan:). Kiedyś sobie tam króla strzelców z białoruskiej ligi kupili, w ogóle blisko od nich do Białurusi. Ale to taki przejaw symaptii z mojej strony. Białurusini nie mają chyba pejoratywnej konotacji. Przynajmniej ja tak sądze:)

AAAA i golllll. WKS. Pierwsza akcja składan i gol od razu. Fajnie się Gikiewicz zachował a Sotirovic wbrew swojej regula trafił za pierwszym razem. Bravo.

63624 06.11.2010 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1006128)

Bardzo ważny mecz w Bełchatowie. Remis chciaż byłby wskazany,bo poza kopaniem przed siebie WKS nie ma pomysłu na grę. Ale szczerze mówiąc średnio to widzę i chyba coś wpadnie.

No na razie to prowadzimy, ale do końca meczu daleko. Oby obrony Częstochowy nie było...:-p

mr_seol 06.11.2010 18:17

Super że Śląsk wygrywa, może w końcu się coś tam we Wrocławiu ruszy i pociułają do końca rundy parę punkcików co by z "obrzezanymi " nie sąsiadowali w tabeli...

Cytat:

Prościej było mi wtedy tak napisać niż odmieniać białostotczan:). Kiedyś sobie tam króla strzelców z białoruskiej ligi kupili, w ogóle blisko od nich do Białurusi. Ale to taki przejaw symaptii z mojej strony. Białurusini nie mają chyba pejoratywnej konotacji. Przynajmniej ja tak sądze
W takim razie my jesteśmy Słowakami, Cikosa mamy,Singlara do nie dawna mieliśmy, na Słowacje bliziutko :D

Filippo123321 06.11.2010 18:18

Jaga jak na wyjazd i mecz z mocną drużyną, to zaprezentowała się przyzwoicie.

Juz sobie wyborazam jak wygladalaby nasza gra na Łazienkowskiej ;o

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl