![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nie rób z siebie na siłę półmózga ale obejrzyj sobie wczorajszy mecz, do tego dorzuć kilka meczy gdzie Craxa gra z kimkolwiek - a potem zacznij pieprzyć bzdury o nienawiści z obu stron. Jak napisał kolega wcześniej - nie kłam. |
Wczoraj był mecz derbowy, więc cisnęli, jak oglądałem derby na Wiśle to też były wrzuty na Cracovię. Oglądam czasami inne mecze Cracovii - bluzgi są, ale sporo mniej niż na derbach.
|
Cytat:
|
A czego się spodziewacie po eks-zgodowiczu napletów, jak nie ślepoty i wybiórczego traktowania tematu? Nie ma co z nim gadać i tyle.
EDIT: killzone - słyszałem, że już eks, ale może źle usłyszałem. Szczerze, to mi to zwisa, czy eks, czy w dalszym ciągu. :-D |
eks-zgodowiczu? Cos sie w ostatnim czasie stalo miedzy Cracovią i Polonią? ;)
EDIT: To ze jednych i drugich srał pies to wiadomo, ale tak sie teraz zaczałem zastanawiac czy mnie cos ostatnimi czasy nie omineło. |
fajny mecz w Wawie - eh, dlaczego my nie potrafimy zrobić takiego kotła jak legioniści ?
|
Jakby ktoś się pytał, bo widzę że komentatorzy nie wiedzą (już po raz kolejny) - cieszynki Vrdoljaka są dedykowane jego żonie, która właśnie urodziła dziecko (tak samo cieszył się po bramce z Widzewem - piłka pod koszulkę (ciąża) i kciuk w buzię) ;)
|
Cytat:
Fajny mecz Legii z Jadźką, zresztą ostatnio i Legię i Jagę przyjemnie się ogląda. |
Przyjemnie się ogląda mecz w Warszawie. Szybkie tempo, płynne akcje, fajna gra w środku pola. Do tego niezły doping. Ujęcia pełnych trybun robią wrażenia. O wiele ciekawiej to wygląda niż w przypadku Lecha.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rzeżniczak czasem nie załapał kartki która eliminuje go w meczu z nami ?
Legia widac wraca do gry,nie prezentuje nic nadzwyczajnego, ale widać że kryzys maja juz za sobą |
Cytat:
|
Czasem tak.
|
Cytat:
|
A wiec na chwile obecna 6 listopada godz. 17:43 tracimy tylko 7 punktow do lidera. Jezeli wlodarze klubu nie zrobia czegos aby wzmocnic Wisle w zimie to i jakos to wszystko poukladac to ..... ech szkoda slow.
|
Gol w ostatniej sekundzie, kabarecik z Sandomierskim w ataku źle się skończył ;) No ale to już nie miało znaczenia :) Fajny mecz, szkoda że nie mogłem obejrzeć na żywo :)
|
Nie przypadek, że Jaga poległa z Widzewem. Oni są na tych wyjazdach jak dzieci we mgle wtf
|
Poziom sędziowania meczu Legia - Jaga ŻENUJĄCY...
|
Zamiotli ładnie Białorusinów. Typowy zespół swojego klepiska. Ale ciekawe jest to,że Legia nic nie gra. Makabra, ale dali radę.
Co do kompleksów. Dzieci. Jak można mieć komplesky z perpsktywy 12 MP i pełnej dominacji w lidze w ostatnich latach. Chyba wobec Zabrza i to za ilość MP. I tyle w temacie i rozkmin na poziomie zerówki. |
Ja się pytam dlaczego jak leciała kontra Sandomierski spacerował sobie bo polu karny Legi zamiast zapierd***ć do bramki ?! Taka typowa mentalność naszych kopaczy: co się będe męczył i tak już przej*****śmy...
http://www.youtube.com/watch?v=6liJjDg9FLc |
Też na to zwróciłem uwagę.
Bardzo ważny mecz w Bełchatowie. Remis chciaż byłby wskazany,bo poza kopaniem przed siebie WKS nie ma pomysłu na grę. Ale szczerze mówiąc średnio to widzę i chyba coś wpadnie. |
Cytat:
|
Widac, ze forma idzie do gory. Skorza opanowal sytuacje i powoli uklada zespol. Dobry mecz Legii...masa sytuacji, ale brak skutecznego wykonczenia(nie maja typowego egzekutora). Poziom sedziowania bardzo slaby. Asitz i Cionek nie powinni dokonczyc tego spotkania, bo obaj zapracowali na kilka zoltek.
|
Śląsk! Super! Jeden do przodu!
Dobrze że Bytom zremisował z Zabrzem, oba kluby straciły punkty! |
Prościej było mi wtedy tak napisać niż odmieniać białostotczan:). Kiedyś sobie tam króla strzelców z białoruskiej ligi kupili, w ogóle blisko od nich do Białurusi. Ale to taki przejaw symaptii z mojej strony. Białurusini nie mają chyba pejoratywnej konotacji. Przynajmniej ja tak sądze:)
AAAA i golllll. WKS. Pierwsza akcja składan i gol od razu. Fajnie się Gikiewicz zachował a Sotirovic wbrew swojej regula trafił za pierwszym razem. Bravo. |
Cytat:
|
Super że Śląsk wygrywa, może w końcu się coś tam we Wrocławiu ruszy i pociułają do końca rundy parę punkcików co by z "obrzezanymi " nie sąsiadowali w tabeli...
Cytat:
|
Jaga jak na wyjazd i mecz z mocną drużyną, to zaprezentowała się przyzwoicie.
Juz sobie wyborazam jak wygladalaby nasza gra na Łazienkowskiej ;o |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl