![]() |
słabo widzę ten nowy sezon!
kur* mać, ile to jeszcze będzie trwać? przy każdym meczu MUSIMY drżeć o wynik! i to z pasikonikami !! czy to będzie piast, czy to będzie zawisza, strach myśleć.... |
Cytat:
|
Cytat:
Osobiście w ten sezon zapatruję się wyjątkowo optymistycznie :-D biorąc pod uwagę potencjał zespołu i to co było widać w dwóch ostatnich sparingach można spokojnie założyć, że się utrzymamy :) nie jestem specjalistą od przygotowania kondycyjnego, ale wydaje mi się, że skoro jeszcze w poprzednim tygodniu mieli tak ciężkie treningi to należy poczekać chwilę zanim przyjdzie świeżość. Jak będzie świeżość i kondycja i będą grali całe spotkanie tak spokojnie jak przez pierwsze 15 min z Ruchem to powinni sobie poradzić nie tylko z zespołami z dołu, ale i średniakami :) a gdyby jeszcze Sarkiego zaczął wspierać dobrą grą Małecki to o pierwszą 8 możemy być spokojni :) |
Cytat:
|
Dziwne, dobre przygotowanie fizyczne powinno procentować w końcowkach meczów, kiedy mocniejsza fizycznie drużyna ma więcej sił, a nie na odwrót :)
Jeszcze nie ma co panikować, sparingi rządzą się swoimi prawami. |
Ten Dominik Kościelniak dobrze gra ... taki drugi Małecki ....
Zwłaszcza jego klepki; szybkie i precyzyjne do "krakowskiej piłki" ok .... |
Po 5 kolejce będzie wiadomo jak to wygląda, na dzień dzisiejszy samym wybieganiem jesteśmy się w stanie bez problemu utrzymać.
|
Wpierw zobaczmy to, ze wogole jestesmy wybiegani bo narazie wiadomo ze byl za......., ktory nie koniecznie musi skutkowac super wytrzymaloscia. Smuda wszedzie mial tendencje do zajezdzania a ze nie mamy fizjologa przygotowania byly na nos i co mecz juz tlumacza sie "ciezkimi nogami".
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"Drugi Małecki" to chodziło mi o posturę, ruchliwość, dynamikę i ten sposób prowadzenia piłki ...
Co do reszty: macie ciutkę racji przedmówcy .. :-) |
Wytłumaczy mi ktoś sens rozgrywania tego meczu w Niemczech ?
tzn lotu specjalnie by zagrać sparing i zaraz powrócić, przeca to bez sensu |
....a ile cennych pieniążków z kasy ubędzie.
|
Dla mnie ten sparing w Niemczech to też porażka. Tydzień przed ligą to już nie ma co latać, tylko trzeba trochę odpuścić, skupić się na taktyce, jakiś detalach, a latanie i granie na bocznym boisku to kompletna żenada. Zwłaszcza, że ile jest jeszcze niewiadomych w składzie? Dwie, jedna? Poza tym piłkarze powinni być już ze sobą zgrani itp.
|
a moze to nie Herta gra z Nami tylko My z Herta i to Oni nam płacą za wszystko?Wtedy rozumiałbym sens tego wydarzenia.
|
Cytat:
Cytat:
Tylko gdyby tak było, wypadało by się jakoś tym pochwalić... Inna sprawa, że nie widzę sensu aby Hertha płaci nam za sparing bez udziału publiczności. Może Franek pita w niemczech zapomniał rozliczyć, a za swoje mu się nie jeźdźić? |
Ten sparing będzie w jakiś sposób transmitowany w sieci?
|
Cytat:
|
Gdzieś bodajże na fb redakcja napisała, że nie uzyskali zgody na transmisję tego meczu, także sądzę, że relacja tekstowa "...to max co może z tego być" ;)
|
Wszyscy nas leją ostatnio :(
. . . . . Ale ileż można. Liczę, że karta się odwróci w piątek :) |
Cytat:
|
Ja to mam nadzieję, że Smuda naprawdę zrobił robotę na zgrupowaniu tak jak to mówią piłkarze w wywiadach.Oby to zaprocentowało, bo sezon będzie dłuższy niż zwykle. Wiem, że samą kondycją nic nie ugramy, niezbędne są jeszcze umiejętności piłkarskie, ale zawsze to jakiś plus...
|
Najbardziej mi się nie podoba sytuacja w ofensywie. Skrzydła Sarki-Małecki ok, ale gdzie napastnicy, gdzie pomocnik, który pociągnie grę do przodu ? Bez nich jak widać nawet w sparingach ciężko o bramki.
|
Cytat:
|
paru wymiotowalo i padalo po treningu na ryj.. nawet Glowa przyznal ze hardcore byl. teraz wiadomo czemu opadali z sil po 20-30 minutach.
swiezosc ma byc na poczatek ligi. |
Jak dzisiaj świeżości nie było to wątpię żeby była za 2 dni, coś mi się wydaje że przetrenował ich i pierwsze kolejki to będzie 20 min gry i reszta człapania dopóki nie odzyskają tej mitycznej świeżości.
|
On już tę świeżość raz wyliczył na EURO2012. Oby mu się jednak udało tym razem.
|
Cytat:
niech będą dobrze przygotowani cały sezon, to lepsze niż początek czy koniec rundy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl