![]() |
Cytat:
To oczywiście żart. A poważnie, to wydaje mi się, że w takiej Arce czy Odrze każdy gracz co wie jak prosto kopnąć będzie królem. A u nas to już nie takie proste jest, bo my potrzebujemy kogos darmowego, ale poziom wyżej z umiejętnościami. Dlatego tak wiele wpadek, bo tacy to tylko w Erze :) |
Cytat:
Ja jestem ciekaw czy dwa kaszaloty pójdą na noże czy też sprezentują sobie remis bo porażka w tym meczu czy koruptora z Krakowa czy Groklina z Warszawy, stawia pod ścianą. Jedni mają te 30 punktów ale przed nimi derby i najpewniej mecz o wszystko(dla Piasta) w Gliwicach - przy porażce z Groklinem jest duża szansa że z tymi 30 pktami zostaną a to może oznaczać 2 ligę.1 punkt daje im najpewniej utrzymanie. Groklin jest w gorszej sytuacji ale ten 1 punkcik też ich powinien uratować szczególnie że później grają z już wakacyjną Polonią Bytom |
Cytat:
Ja sam nie wiem Tofik czy ludzi darmowych mozna segregowac na umiejtnosci. Cos jednak sprawilo ze sa darmowi ,cos to jednak oznacza. Jak dla mnie tego typu goscie po w naszym klubie powinni byc sprowadzani jako rezerowi rezerowych napastnikow a nie jako ludziwe ktorzy maja wejsc i grac w druzynie Mistrza Polski. jest to droga ,a raczej typ polityki ktora nigdzie nas nie prowadzi ,wrecz przeciwnie poziom sportowy tej druzyny iidzie co rok w doł. |
Cytat:
A od strony kosztowej to jaka jest różnica w dłuższym okresie niż 1 sezon między Gargułą, który jest "darmowy" ale kosi np.350 tys euro rocznie, a grajkiem, który kosztował 200 tys. euro i ma kontrakt 200tys? To obserwacja i duży zasób informacji o graczu jest kluczem, który daje szanse na dobry wybór i minimalizuje ryzyko pomyłki w wyborze zawodnika. A co do meritum - Pejsy vs Polonia (x-?) czy Lubin vs Odra (x2-?) to będą ciekawe mecze w tej kolejce z pkt. widzenia utrzymania. Ara wczoraj zgodnie z planem tylko, że moim zdaniem nic im to nie da bo są za ciency, wciąż mają najmniej punktów i w bezpośrednich meczach polegną. Kto drugi? |
Cytat:
|
Czy analiza skladu Wisly kolejny raz musi przewijac sie w watku o ekstraklasie? Nie to, zebym mial cos przeciwko dyskusji, bo czasem wpadne na podforum "Wisla Krakow" i poczytam o tym, co dzieje sie z waszym klubem, ale zawsze wydawalo mi sie, ze ten topik przeznaczony jest na dyskusje "okolo-ligowe".
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe ile Arke wyniósł wczorajszy mecz... |
Cytat:
|
ja słyszałem ze skwer Kościuszki zmienił nazwe na skwer Pge Kościuszki
a następne 3 punkty będa za Dar Pomorza. w razie problemów,ostatnia kolejka i ...Błyskawica bedzie czekac na nowego własciciela |
Dlaczego Andrzej Iwan 'nie jest wpuszczany na stadion Wisły' - cos w tym stylu przeczytałem we wczorajszej Polsce?
|
Cytat:
|
Komentatorzy ładnie podsumowali frekwencje.
|
Cytat:
|
Możesz napisać, co powiedzieli dokładnie? No i na ile wyglądają parchy w meczu nie ze swoją zgodą, a z braćmi? :lol:
|
Z 1200 max komentator powiedział "mówi sie, że to najstarsza zgoda kibicowska w Polsce" a Iwan zripostował "ale chyba najmniej liczna" poza tym tego sie nie da oglądać... więcej sie dzieje na Polsacie w Pierwszej Miłości. Paweł już wyszedł z pudła.
|
Słuchałem robiąc szamke ale mówili coś o najstarszej zgodzie sięgającej czasów sprzed wojny i powiedzieli że patrząc na puste trybuny to chyba najsłabsza zgoda (albo jedna ze słabszych zgód). Aż jeden się ogarnął i powiedział "no może kibice jeszcze dojdą" i na tym zakończyli ;]
A parchy wyglądają na 1000/1500. (określą się pewnie na 3000) Jakbym nie widział barw to bym pomyślał że Hutnik gra jakiś mecz;] |
frekwencja bida..
Piatek w Piatek gola nie strzelil :) Polonia cisnie |
komplet na sucych stawach Polonia strzela coz najlepiej by bylo jak by obydwie spadly
|
Cytat:
|
Dla mnie Pasy są jednym z główniejszych kandydatów do spadku Zobaczcie sobie na ich terminarz
Cracovia ma duże szanse przegrać ostatnie 3 mecze |
Cytat:
|
Tym bardziej szkoda tylko kilku karnych;)
Bo tak to byście im z Piastem zafundowali spadek;] A tak szansa jest tylko matematyczna. Massoud nawet jak cracovia przegra 3 mecze to niekoniecznie musi spaść. A wydaje mi się że może dziś urwać punkt. |
No na Suchych Stawach piknikowa, jak zawsze jak śpiewają swój 2 hymn to cały stadion drze ryje ! No nic, mam nadzieję że Arka i Cracovia spadną. Wow Polonia na wygranie z Starozakonnymi w ekstraklasie czeka 58 lat a wyjazdowe spotkanie 75 ....
|
Mecz się nie skończył;)
Ale strzał Brzyskiego fantastyczny z wolnego. |
Spaść to ma Arka i Parchate:)
Polonie zostawcie w spokoju, niech ktoś na derbach Warszawy urywa punkty Legii:D |
Aby spadla Cracovia to Arka musi sie postarac i potracic punkty z Piastem i Slaskiem. Wtedy spadnie Arka z Cracovia jesli reszta stawki dogoni Cracovie... Uwazam ze jak Arka pourywa pkt Piastowi i Slaskowi to wtedy ze tak powiem ta stawka z dolu tabeli nie zdola przegonic Cracovii. troche zamotalem ale chodzi o to ze Arka musi zajac ostatnie miejsce, zostac dostarczycielem pkt dla zespolow ktore rowniez walcza o utrzymanie, do tego Odry i Polonie musza tez w soich meczach pozdobywac pkt a Cracovia do konca musi przegrywac :P Czyli scenariuszy zarowno u gory jak i dolu tabeli nadal sa dziesiatki i Cracovia moze miec ostatnie miejsce jak i 10. 8 dni i wszystko sie wyjasni :)
|
Wynik zgodny z przewidywaniami. Jutro pewnie Slask polegnie i zrobi sie bardzo ciekawie...
|
spokojnie, jutro Śląsk z Gliwic po mękach remis wywiezie. Polonii i Craxie już się nic nie stanie.
Piast, Odra i Arka , któryś z tych trzech , przynajmniej na razie tak to wygląda. Jeśli Odra wygra z Lubinem (a kto jej zabroni?), to urwie się z haka. Ważny mecz w Białymstoku. Ciekawie się zrobi, bo Ruch najprawdopodobniej wygra. Jedno oczko do nas, równo z Lechem, pięć nad Legią. Jeśli warszawiacy cokolwiek będą chcieli w tym sezonie ugrać to muszą z nami wygrać. Jak psy się jutro na naszych rzucą, z mordem w oczach do tego :D |
W tej kolejce nalezy liczyc na wygrana Jagi z Ruchem.. zeby to sie Ruch jeszcze za pewnie nie poczul.. ich przegrana bedzie w sam raz na 2 kolejki przed koncem
|
Cytat:
|
Legia jutro będzie gryzła trawę żeby tylko Ruch wyprzedzić :/
|
Cytat:
Parchy na mecze w Hucie też mają wyjebane i nie chodzą? |
Niedzielan, Nykiel i Baran dostali zolto z Jaga
pierwszy pewnie nie, a pozostala dwojka byla zagrozona? |
Niedzielan nie zagra z Lechem.
Ale Ruch przeraźliwie słaby, niby zmęczeni ale Jaga też gra puchary a biegają przy nich jak sarenki. |
kiepski prorok ze mnie, pewny byłem , że Ruch to przynajmniej zremisuje.
Chociaż sędzia niekiedy dziwnie odgwizdał. |
szkoda Ruchu bo wyglada, ze zabraknie im sil na postawienie kropki nad "i"
i skoncza ten sezon poza pucharami |
Ja myślę że jednak Legia patrzy na Ruch. Jakby niebiescy dziś wygrali to mogli by Legii spaść morale a że grają bez kibiców to mogło by jednak być dla Was podświadomie łatwiej.
|
Ale ten Sobiech jest... słaby. Kolejną "setkę" nie wykorzystał.
Prorokiem nie jestem ale... Ruch z taką siłą ognia nie ma czego szukać w pucharach. Będą się bronić, bronić, kontrować i... dostaną bramkę w doliczonym czasie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl