![]() |
Mógł im sedzia doliczyc 10 minut od razu nie dostrzegłem aż tyle minut przerw?
|
to nie przypadek kolejny mecz kuchenkorz ma doliczone 4-5 minut dla mnie to smierdzi!!!
|
ale 0:1 jest lepsze niż 1:1
|
do k***********!!!
jak zobaczyłem ze 4 min doliczone, to pewnie strzelą i jak zwykle strzelili....Błagam niech stracą mistrza w ostatniej minucie |
Ja już k***a nie moge... ileż można mieć takiego farta?!
|
Spokojnie, ważne, że strata punktów. A Lech z meczu na mecz coraz słabszy...
|
dobre i 1:1....
mysle ze kazda strate pkt przed meczem przez lecha bysmy przyjmowali z pocałowaniem reki... było blisko.. ale i tak musimy sie patrzec przede wszystkim tylko na siebie. |
Najgorsze jest to, że przy takiej sytuacji Wiśle w doliczonym czasie nigdy nic nie wpadnie....
|
hahahahahaha amica 1:1 i 2 pkty w plecy a w perspektywie gry w wawie to raczej nie widze ich przyszlosci zaciekawej :D:D:D
EJ AMICA CO Z WAMI 5 mecz i 4 remis ? Jak to szlo gornik 1:1 arka 0:0 Wisla 1:1 Piast 2:1 i tera LKS 1:1 HAHAHAHAHAHA AMICA AMICA MISTRZ MISTRZ :) |
Tak czy siak trzeba się cieszyć jesli jutro wygramy (oby!!) to jestesmy w dobrej sytuacji Legia-Lech remisik albo zwycięstwo Legii i jest już całkiem dobrze
|
Sedzia doliczyl 4 minuty,ale trener LKS to idiota gosc mial zmiane ,zamiast robic ja na czas to czekal i strzelili gola....
|
Przeciez to juz i tak duza niespodzianka, wiec nie wiem na co narzekac? Trzeba swoje mecze wygrywac, bo Lech jeszcze conajmniej 2 razy straci punkty w Warszawie.
Gdyby LKS mial lepszych pilkarzy, to po kontrach powinno byc 3 lub 4 : 0. |
,,Teraz podopiecznych Franciszka Smudy czeka trudny wyjazd do Warszawy, z taką formą jak dzisiaj Lech nie ma chyba czego szukać w meczu z Legią". Cytat z onetu - tak jakby legła grała coś wielkiego. Jeśli jutro wygramy a Lech zremisuje w Wawie to wygrana z Legia u siebie daje nam ogromne szanse na mistrza.
|
Cytat:
ps swoją drogą świetny wynik dla układu tabeli...nic tylko jutro wygrać |
nie narzekajcie, przed meczem Lecha chyba każdy wziąłby taki wynik w ciemno
|
Teraz pryszczate 14 latki, mistrzowie napinki w necie będą wypisywać na 10 stron o farcie :|
Po co ? |
dobry i remis. ale dziwie sie LKsowi, z pzrodu mieli tyle miejsca na budowanie akcji bo Lech sie wogole nie wracał
|
Hehe czułem to... W poprzednich meczach jak Lech zdobywał gole w ostatnich minutach to naprawdę myślałem, że to jest kwestia ich gry do końca... Dziś gdy oglądałem mecz stwierdzam, że jednak nie... To jest po prostu mega mega mega fart... W ostatnich 10 minutach to ŁKS grał lepiej, a Lech wrzucał piłki na pałę... No i ten gol jakiś wepchany, wyfarcony.... Dramat...
Btw remis jest dla nas świetnym wynikiem, tylko jutro trzeba wygrać... |
buahahha
tak z Was się smieje, Wy się nigdy nie nauczycie, żeby nie chwalić dnia przed zachodem słońca, zwłaszcza jeśli chodzi o Amice. |
Gdzie są teraz Ci co mówili że to nie na farcie Lech jedzie?
|
Tak jak to już powiedziane było wcześniej - na nic strata punktów przez Lecha, jeśli jutro nie powieziemy Arki w Gdyni.
|
co za różnica czy remis czy przegrali? istotne jest, że stracili punkty, muszą się potknąć raz jeszcze
teraz kolej na nas, jutro tylko zwycięstwo, jeżeli nie wygramy to jesteśmy frajerzy i na tytuł nie zasługujemy |
Teraz piłeczka po naszej stronie.
Jutro z Arką w piątek z Górnikiem. Jak trafimy szóstkę, to ze spokojem można będzie oglądać Legie z Lechem. |
Cytat:
A co twierdzisz że to normalne strzelać tak non stop bramki w doliczonym (nie wiedzieć czemu) czasie gry ? Przypominasz sobie sytuacje żeby Wisła miała aż tyle minut doliczonych ? i to tak czesto ? lub jakiś inny klub ? |
Bodzio W wielki szacunek dla tego goscia. za ten mecz ale i za po meczowy wywaid. Wiecej takich ludzi w polskiej piłce, taka dygresja mnie naszła :)
1-1 to swietny wynik, przed meczem kazdy z was bralby to w ciemno ;] ps. tylko ten gol w 93 minucie :D |
A kto chwalil? 1:1 to sukces amici twoim zdaniem ??? :D:D:D
Amica na 100% nie bedzie mistrzem, licze ze Brozio zaladuje pare bramek szparce i Wisła zacznie grać swoje, Lechia narazie dzielnie walczy z dyskopolo i stara sie takze wam pomoc ^^! |
Takie "magiczne" gole w ostatnich minutach to już kiedyś widzieliśmy, tylko w innym klubie też na L.
|
jechani fuksiarze kuchenkowcy - zawsze w 90. minucie !!
|
Cytat:
Nienormalne to by było strzelać non stop ze spalonych, ręką, a nie grając do końca i wbijając bramkę zmęczonemu rywalowi:-P Kurdę, masz rację :) Nie pamiętam. Lech ma tyle tych minut, że to na bank musi być jakiś spisek :D |
Poki co to w tej kolejce Lech zdobyl 1 pkt. , a Legia 3 ,my narazie nie mamy nic ,wiec trzeba ochlonac przed jutrzejszym meczem. Jest to dla nas szansa ,ale jesli nam sie nei uda to i tak po tej napince pyr, z dwojga dwoch wole Legie ,ale Wisełka jest dalej w grze :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl