![]() |
Ja byłem dzisiaj jakoś przed 12 chyba, 10min czekania w kolejce, bilety na C schodzą narazie najlepiej, kasjer mówił że myśli że zostało tak koło 1000 na C, na reszte dużo więcej.
|
15 sprzedanych, info z
http://www.facebook.com/WislaKrakow/ |
Cytat:
|
Cytat:
Tego nikt nie wie. Pewnie Wisła dzisiaj poda komunikat oficjalny gdzie i ile zostało biletów. Wtedy będziesz wiedział. Chyba będzie komplet ;) |
spoko dzięki za info
|
Będzie możliwość wyrobienia karty kibica w dniu meczu z Litexem? Jeśli tak to w jakich godzinach?
|
tak
poniedziałek – piątek godz. 11:00-20:00 sobota – niedziela, godz. 10:00-16:00 |
Info z Facebook'a Wisły Kraków:
Cytat:
|
W dniu meczu można wyrabiać KK? Drugie pytanie czy istnieje już możliwość kupienia karnetu na raty?
|
można w dniu meczu wyrobić KK,nie można kupić karnetu na raty
|
Kolejna wiadomość o biletach na mecz el. LM Wisła Kraków - Liteks Łowecz:
17500 biletów sprzedanych! Cytat:
|
Ile jest biletów w sprzedaży na ten mecz dokładnie ?(dla nas)
|
Ok. 5 tys. biletów jeszcze do nabycia.
|
Wczoraj podczas meczu komentatorzy jako ciekawostkę podali, że na stronie internetowej Widzewa jest licznik, ile do tej pory sprzedano biletów i karnetów.
http://widzew.pl/pl/Karnety/ Jak dla mnie fajna sprawa i myślę, że dobrze by było wprowadzić coś takiego u nas. Jak sądzicie? |
No to trochę statystyki…
21 lipca o godzinie 11:00 kiedy otwarto strefę kibica rozpoczęła się sprzedaż biletów. Z czasem otrzymywaliśmy następujące informacje o ilości sprzedanych biletów. Daty i godziny to daty zamieszczenia informacji na stronie www 21-07-2011 11:00 rozpoczęcie sprzedaży 00 000 28-07-2011 10:27 informacja o sprzedaży 10 000 29-07-2011 15:48 informacja o sprzedaży 15 000 31-07-2011 10:36 informacja o sprzedaży 17 500 Skoro Strefa Kibica czynna jest od poniedziałku do piątku między 11:00 a 20:00 oraz w soboty i niedziele od 10:00 do 16:00 to znaczy, że w ciągu tygodnia jest otwarta przez 9hx5 dni + 6h x 2 dni=57h Jeśli założymy, że przepływ informacji jest bardzo sprawny i trwa tyle co przesłanie maila i zamieszczenie informacji na stronie WWW to : Informacja z dnia 28-07-2011 o godzinie 10:27 zawierała od momentu rozpoczęcia sprzedaży biletów do końca sprzedaży w dniu 27 lipca. Informacja z dnia 29-07-2011 o godzinie 15:48 zawierała od momentu rozpoczęcia sprzedaży biletów do ok 15:30. Informacja z dnia 31-07-2011 o godzinie 10:36 zawierała od momentu rozpoczęcia sprzedaży biletów do końca sprzedaży w dniu 30 lipca. A skoro tak to Od 21 lipca do 27 lipca czyli w równo tydzień sprzedano 10 000 biletów średnio na godzinę 175 28 lipca i w ciągu mniej więcej połowy dnia 29 lipca(dla obliczeń przyjmuje 4,5h) sprzedano 5000 biletów średnio na godzinę 370 biletów W ciągu drugiej połowy 29 lipca i w sobotę 30 lipca sprzedano 2500 biletów średnio na godzinę 238 biletów. Zgodnie z informacjami podanymi tu http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/informacje/ Kibice Wisły mogą kupić 22437 biletów. Jak dotąd sprzedano 17500 co oznacza, że w sprzedaży pozostało 4937 biletów. Jeśli więc bilety będą sprzedawać się w takim tempie jak 28 lipca i w pierwszej połowie 29 lipca to biletów zabraknie po 13 godzinach i 21 minutach czyli o 18:21 w poniedziałek. Jeśli bilety będą sprzedawać się w takim tempie jak w drugiej połowie 29 lipca i 30 lipca to biletów zabraknie po 20 godzinach i 45 minutach czyli o 16:45 we wtorek. Tak czy siak. Jeśli ktoś chce kupić bilet w dniu meczu najprawdopodniej go nie kupi tym bardziej, że bilety, które zostały w sprzedaży to nie tylko te najdroższe... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Niech ktoś kto był dziś po bilet napisze jak zmieniła się sytuacja
|
Wybieram się jutro po bilety i mam pytanie.
Mam karnet na ten sezon. Ale dopiero jutro jadę po bilety, więc zastanawiam się iel zapłacę za bilet: 24 zł czy 29 zł? Miał ktoś taką sytuację, że miał karnet, ale bilet na Litex kupował dopiero w wolnej sprzedaży? Te kilka zł to nie straszne pieniądze, ale jestem ciekaw jak to jest. Ma ktoś jakieś informacje iel biletów zostało? Opieram się na Witka obliczeniach i mam nadzieję, że bilety nadal będą ;) EDIT: Dzięki Sami! |
Proud - 24zł, mam karnet, a nie mogłem być wcześniej w Krakowie i brat mi kupował już w wolnej sprzedaży, bodajże w czwartek.
|
Na na dodatek zagrają przed własną publicznością (sprzedano już prawie 20 z 24 tys. biletów).
ze sport.pl czyli to GW chyba jest |
Cytat:
|
Wiadomo w jakiej liczbie pojawią się kibice Litexu?
|
Coś było mówione że Litex chciał 100 biletów, ale mogę się mylić.
|
CZy ktos wie ile jest jeszcze biletów w wolnej sprzedaży?? I czy wymagany jest identyfikator juz....
|
Jak sądziecie jest duża szansa że kupie bilety w środę?
|
W środę hmm zależy możesz spróbowac ale jeśli masz okazje kupic wcześniej to kup dzisiaj lub jtr
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...teksem_lowecz/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl