![]() |
Albo Pi. Brożek którego chce Transbozor czy jak tam ten klub ma :P
|
Cytat:
|
Boże proszę Łobodzińsk?
|
może Wojtek Ł. jest nominowany do opuszczenia naszej drużyny :D
pewnie ostatnie szanse dostaja Jirsak,Łobo, Małecki jesli sie nie poprawi moze tez nas opuscic, Pawełek |
Podbijam przedmówcę. Urżnę się jak świnia ! ^^
|
Cytat:
|
Cytat:
Najpredzej z Wisly odejda Diaz i Malecki. |
Cytat:
|
Taką politykę jaką zapowiada zbymak to ja rozumiem.Powinniśmy właśnie się wzmacniać w zimie by na el.LM bądź el.LE mieć zgrany zespół a nie eksperymentować w lecie.Na tą porę wydaje mi się,że nie trzeba już żadnych transferów.No może jeszcze to głośnie nazwisko.W zimę kupić jakiegoś naprawdę dobrego skrzydłowego bo mamy ich dużo,ale nie jakiś super.Napadziorów nam nie trzeba o ile wykupimy dobrze sprawującego się Riosa.Obrońca oglądany długi czas i lewy obrońca.
|
Jak ktos odejdzie to na pewno bedzie o tym głosniej niz teraz a kto to bedzie zobaczymy. Nie ma co teraz dumac kto to moze byc.
|
Ja proponuję zaproponować Turkom w pakiecie Łobo + Pawełek. Myślę że 3 mln euro będzie odpowiednią sumą. Jakby dołożyli jeszcze 1 mln to i Małeckiego można im opchnąć... Niepotrzebnie Jopa się pozbyliśmy bo z 500 tyś też by szło wyciągnąć :D
|
no dobra i dwie piłki do tego:)
|
Cytat:
|
Tak, sprzedawajcie Polaków i kupujcie na ich miejsce piłkarzy z zagranicy... Jasne :/
|
Ja rozumiem euforię na Forum ale proszę Was nie przeginajmy bo jak słyszę pomysł ściągnięcia Valdeza to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Poczekajmy to być może dowiemy się kim ma (jeśli ma) być ten "zawodnik z nazwiskiem" Póki co ze strony forumowcyh "wiarygodnych źródeł" czyli Maci0sa czy Zbymaka nie zostało nawet powiedziane o jaką pozycję na boisku chodzi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Chodzi mi tylko o to, że Łobo jak na zmiennika jest ok i nie ma sensu kupować drugiego Paljica, by walczył o pierwszą jedenastkę. Skoro Małecki jest na wylocie to szanujmy to co mamy. Przecież wychowankowie są z roku na rok coraz gorsi, a za polskich kopaczy dyktują ceny z dupy.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do ilości obcokrajowców to mam nadzieję, że jest to rozwiązanie tymczasowe. Jak już pobudują te boiska treningowe to za jakiś czas będziemy mieli w wyjściowej jedenastce więcej wychowanków niż barcelona. :D |
zamiast Palijcia to trzeba było tego siwego pana z Karabachu ściągnac co wszedł po przerwie.Ogólnie poza Jovaniciem- jakie transfery taki wynik.
|
Gdybym był bogaty to bym po dzisiejszym meczu wszystkich wymienił...
|
Cytat:
|
A Sobiech w Polonii...
|
Wielka szkoda.
O ile Sadlok to drewniak, o tyle Sobiecha bym w Wiśle widział. Cóż... |
I po co rozpaczacie ? to, że mieli jeden sezon przebłysku nie oznacza, że musi być tak w drugim.Nie wiem jak wypadali w grze El.Uefa bo nie widziałem ich żadnego meczu ale bramek nie strzelali
|
Sobiech trafił w rewanżu z Kazachami
|
Cytat:
Nie ma co żałować, zapewne gdyby chciał to mógłby grać w lepszym klubie, ale widać on już teraz woli kasę.... |
Obyscie sie nagle nie obudzili mocno zdziwienie gdy okaze sie ze Mistrzem Jesieni zostanie Polonia Warszawa. Ciekawe czy wtedy tez bedziecie to tlumaczyc, ze to dlatego ze wola kase...
|
Cytat:
|
Ja mysle ze mozna brac pod uwage taki scenariusz, niestety.
|
Cytat:
Bo skład Polonia ma na polską ligę świetny |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co myślicie o tym Kupiszu z Jagi? W tym meczu z Arisem się wyróżniał. Oczywiście w ramach inwestycji w przyszłość
|
Cytat:
|
Paweł Golański - może gdyby nie znalazł sobie klubu zagranicą to rozważyłby ofertę od nas? Brakuje w składzie już teraz polaków, a w przyszłości może być jeszcze gorzej...
http://transfermarkt.de/de/pawel-gol...ler_32313.html |
A czy Golański już nie przeszedł do Toma Tomsk??Tak mi się zdaje.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl