![]() |
I dalej
"Chłopie weź się ....a zastanów i przestań mi mówić jakich emocji mam aktualnie doświadczać. Będę mieć jakie chce i autentyczne jakie aktualnie czuję. W dupie (podobnie jak 90% ludzi którzy mogą sobie na to pozwolić) mam wzorce zachowań prezesów klubów piłkarskich z podręczników PR. Chuja Cię interesuje dobro Wisły. Interesuje Cię krótkoterminowa adrenalina i poczucie sukcesu. Poddajesz pod wątpienie istnienie takich projektów jak Blind Football, AMP Football i inne - dla których między innymi jestem w piłce i dla których jeszcze chce mi się w to inwestować dlatego że wierzę że to nośnik większych wartości. Dopóki nie zrozumiesz że to coś więcej niz miejsce w tabeli (umówmy się na plus minus przejściowe) to nic z tego nie będzie. Czy Ty rozumiesz że miesięcznie wypłacamy kilkaset wynagrodzen jako organizacja? Że prócz pierwszej drużyny to jest cała kultura od rodziców po wspierających emerytów ten klub? Czy Ty rozumiesz ile ten klub robi dobrego dla różnych sekcji, ludzi, partnerów i organizacji!? Weź się chłopie zastanów zanim coś napiszesz i nie w....iaj mnie po prostu. Spłacam zaległości klubu sprzed 23 lat co do złotówki, biorę odpowiedzialności za nowe, i dopóki nie dorobisz się lub nie zaproponujesz zastępstwa krytykuj projekty komercyjne jak pierwsza drużyna ale nie tykaj moich społecznych projektów. Niezależnie ile kosztują idioto. |
Bo? A co kibic święta krowa bo pieprzy głupoty i wyda 100 złotych na bilety rocznie a w zamian będzie obrzucał błotem co się da? Gdzie są te wielkie wartości które się propaguje.
|
Drozd pewnie dumny z szefa...
|
Zastanawiam się, co myśli sobie teraz np. taki Kwiecień, który jak ognia unika rozgłosu i dziennikarzy.
Nie wiem, ale zakładam, że nic pozytywnego. Weźmy sytuację, w której naprawdę wszedłby do Wisły, firmował ją swoim nazwiskiem, a autystyczny pajac podpalałby się regularnie w ten sposób, bo raczej nigdy mu to nie przejdzie. EDIT: Przy okazji znowu wyłazi z JK moralny narcyzm i masturbowanie się nad własnymi cnotami. On uważa, ze zawsze stoi w moralnie wyższej pozycji od kogokolwiek innego, bo przecież TYLE robi dobrych rzeczy, a my - mali - znajmy jego miłosierdzie. Typowy Efekt Dunninga-Krugera, czyli pajac chvja zna się na piłce, ale próbuje wszystkim wmówić, że jest ekspertem i w dodatku w to wierzy. EDIT 2: A widzieliście TT jego żony? Też ewidentnie ma coś nie tak z garem: https://x.com/AlexAlexandra86 |
O ile krytykowanie Jarusia uważam za jak najbardziej na miejscu, o tyle jego żonę zostawiłbym w spokoju.
|
Cytat:
EDIT: Niestety, już o tym piszą. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie potrzeba żednych teorii na temat Królewskiego, wystarczy praktyka. |
Cytat:
Chociaż coś czuję, że to i tak byłby Siwierski. |
Duch święty czy AI , dla mnie większej różnicy nie ma.
|
Trzeba przyznać, że Zaskroniec nie stoi w miejscu i rozwija się jeśli chodzi o poziom żenady i kompromitacji.
|
Trochę was nie rozumiem. Jest weekend, nigdy sie nie najebaliscie w weekend i nie odwalaliście cyrków? Zaskroniec powinien być rozgrzeszony za głupie posty wstawianie w weekend. Zaskroniec też człowiek i musi mieć czas na pracę ale też na upicie się i odchamienie. Vivat Szefo, vivat!
|
Tak, 15 czy 20 lat temu jak było gnojem.
Gość żenada i tyle. Pomyśleć, że kiedyś prezesem przez duże P był taki Boguś Cupiał. A nie jakiś dzieciak wchodzący w polemikę z każdym anonimem w internecie. I dający się sprowokować jak dziecko. |
Cytat:
Natomiast jak chcecie więcej podobnych wpisów to dalej odbijajcie w kierunku jego żony :). |
:lol: Drozd w formie
|
Tylko co ten zbesztany właściwie takiego strasznego napisał?Nic o czym nie dyskutowano by wcześniej.Znamienne,że zaskroniec tak się o to spultał a rok temu zapomniał dzieciakom za obiady zapłacić.
|
Cytat:
Ps.Zjebałeś już Wolfiego za jego postscriptum ? |
Cytat:
Niby finansowo kiepsko, ale zachowujemy się jak potentaci, utrzymując dwóch trenerów, sekcje typu amp, blind przerośniętą kadrę itp. To nie jest wpis po którym odpalasz wroty i zaczynasz jechać po własnym kibicu jak po burej suce. Widać że królisiowi zbierało się już od dawna i wyczekał na moment gdzie swój atak agresji mógł przykryć troską o niepełnosprawnych. Można również wysuwać wnioski, że skoro tak bez zahamowania wprost obraża ludzi w internecie to ciekawe jakie standardy panują w gabinetach klubu. Czy każdy kto ośmieli się skrytykować jakąkolwiek decyzję jaśnie oświeconego prezesa również dostaje stek inwektyw i zakaz wstępu na Reymonta? Powiążcie ten wczorajszy atak agresji z odejściem K.Kawuli i toksyczną reakcję królisia gdy się o tym dowiedział. Ewidentnie chlop psychicznie nie dojeżdża, odpala mu coraz bardziej i coraz częściej. Dla swojego dobra (Dla dobra klubu oczywiście również) powinien jak najszybciej oddać Wisłę. |
Kasy brak, Duda nie okazał się talentem i nie ma szans na zarobek, Sukiennicki to w ogóle porażka - również na nim nie zarobimy, wyniki są słabe a kibice wkurzeni. Szanse na awans coraz mniejsze. Jedyna inwestycja - Krzyżanowski - ma opcję sprzedaży za 500 k. euro, a to o wiele za mało żeby pokryć długi. Zyski z pucharów wziął Mandziara, kasa z Pucharu Polski dawno przejedzona.
Wszystkie hazardowe zagrywki nie wypaliły. Jakby koleś nie wspomniał o amp/blind futbolu to by pewnie też został zjebany, ale tak to przynajmniej Królewski mógł zagrać na emocjach i dorobił historyjkę. |
Cytat:
Dzięki temu też usprawiedliwić można długi. No bo przecież ogólnie ot my byśmy wychodzili na zero ale jeśli walczymy o swoje idee i prowadzimy różne nieopłacalne sekcje, no to trudno, budżet nie będzie się spinał. Zaskroniec i jego logika jest na poziomie małego dziecka, które przyłapane na np zjedzeniu cukierka, myśli, że jak powie rodzicowi, że go nie zjadło to rodzić uwierzy. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Taaa co wy płaczki macie w tych makówkach... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zapomniałeś dodać "wyłóż swoją kasę i zarządzaj"
|
No to niech dalej ciągnie swoje "projekty społeczne", zobaczymy jak długo jeszcze.
Prędzej czy później Wisła zawali się pod ciężarem długu zewnętrznego, czy to się JK podoba, czy nie. |
Cytat:
|
Wizerunek klubu jest bardzo ważny. To jest właśnie to, co przyciąga kibiców, a z nimi - sponsorów. To jest właśnie ta różnica pomiędzy Ruchem Chorzów a Termalicą.
|
Cytat:
|
Wśród zespołów ekstraklasy i 1. ligi są prezesi, którzy lepiej lub gorzej zarządzają swoimi klubami, ale mam wrażenie, że dwóch z nich postanowiło utworzyć jakiś elitarny klub. Pierwszy z nich to Adam Dzik z Kotwicy, a drugi to nasz Jarosław. Czym ten klub się charakteryzuje nie muszę pisać. Jakby kibice Wisły mięli mało zmartwień, to jeszcze trafił się nam prezes, który robi z nas pośmiewisko. Wisła sobie na to nie zasłużyła.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jestem w szoku jak bardzo te odkleje zaskrońca z Twittera nie robią już na mnie wrażenia. Tzn. obrzydzaja mi Wisłę i tego człowieka, ale nie dziwią i stały się trochę naturalnym elementem wystroju jeśli chodzi o Wisłę Kraków. Ot taki nasz folklor, jakby ktoś komuś niezorientowanemu w tematach piłkarskich miał wytłumaczyć co to za klub ta Wisła to pewnie by powiedzial: no tacy z Krakowa co się tłuką w 1 lidze i mają .......nietego prezesa.
Smutne to trochę... nie odkleimy od klubu mordy tego pajaca przez lata... |
Cytat:
Chyba, że Prezesek wreszcie odpuści, zaakceptuje bez szemrania warunki WK, to wtedy może jest szansa, że to się nie stanie |
Cytat:
Udać się do Niepołomic albo Katowic albo do Lublina i tam poprosić o know-how jak możliwy jest awans do ekstraklasy, szczególnie jeśli budżet jest dwa razy mniejszy od naszego. Cytat:
|
Nic już nie powinien robić inaczej bo przez ponad 6 lat sam i z kolegami wielokrotnie udowodnił, że się do tego nie nadaje. Dlatego jedyne co powinien zrobić Królewski to wypier.. z Wisły gdyż praktycznie 100 procent jego decyzji to błędy.
To da jakąkolwiek szansę, że może ktoś rozsądny zacznie rządzić tym burdelem co z kolei da jakąkolwiek nadzieję, że cokolwiek zacznie się powoli prostować. Podobnie jak @stary dziad uważam, że o ile jakimś cudem nie awansujemy to latem szlag to trafi, a w najlepszym razie będziemy klecić skład z graczy rezerw i chłopów pościąganych z 2-3 ligi. |
Brak awansu będzie oznaczać sprzedanie Rodado (~1 mln euro), Krzyżanowskiego (500k euro) i pewnie gdzieś będą chcieli upchnąć Dudę (300-400k euro?), który straci status młodzieżowca w sezonie 25/26.
Sumarycznie uzbiera się z 1,5-2 mln euro z transferów, czyli będzie kasa na jeszcze jeden rok wegetacji. Wisła bez graczy takich jak Rodado czy Igbekeme, będzie się bić o spadek. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl