![]() |
Cytat:
Panathinaikos X Olympiakos Maroussi X Panellinios Virtus Bologna X Cantu Tsonga - Ouanna zwy:Ouanna dokładny wynik:3:1,3:2 dla Tsongi Isner - Chiudinelli zwy:Chiudinelli dokładny wynik:3:1 dla Isnera Wozniak - Bondarenko zwy:Wozniak dokładny wynik:2:1 dla Wozniak Baghdatis - Granollers zwy:Granollers dokładny wynik:3:1,3:2 dla Baghdatisa |
Irlandia Północna- Turcja 1 za 7,25.
|
Górnik -1,5
Holandia -1 Pana - Olimp over 152 Maurussi -5 |
Estonia - Chorwacja 2
Górnik - Warta P (+1) 1 kurs 2,94 |
BaH rozdaje konkretny bonus - 100% do 350 zł:-D. Czas chyba założyć u nich konto.
a na dziś: Debreczyn Holandia - Meksyk over 2,5 kurs 3,14 |
Cytat:
|
Cytat:
|
no bonus ciekawy i chyba się skusze tym bardziej że jest dla starych użytkowników, ale poczekam jeszcze z tydzień bo mogą się pojawić jeszcze bardziej ciekawsze bonusy u innych i Wam też tak radze jeśli macie ochote coś wpłacać w najbliższym czasie
|
No ja też jeszcze poczekam troche na inne buki, ale na jakieś mega promocje bym nie liczył. BaH to poprostu bukmacher ze słabiutką ofertą i złodziejską marżą i muszą czymś przyciągnąć graczy.
Dobre, że ten kurs min. 2,0 dotyczy singli, ale też ako, więc nie ma problemu. a na dziś: Honduras Dania kurs 3,41 |
Frankfurt X Bremerhaven
Anwil X Asseco |
Mam pytanie odnośnie tego bonusu : wpłacam np 50 zł mam 100zł z bonusem i mam to obrócić 4 razy po kursie minimalnym 2.0. To czyli np gram 2 mecze i kurs mam np 2.20 daje to za 100 zł bo chyba trzeba za całą kwotę postawić. i np trafiam mam 220zł i mam to jeszcze obrócić 3 razy. To wtedy mam postawić za 100zł czy za to 220zł??
|
Cytat:
I nie musisz stawiać całej sumy tak jak to napisałes ;) Dobrze pisze ?? :D |
ok dzięki wielkie ;) pozdro
|
I pamiętaj że nie musisz grać ako 2 bądź wyżej - po prostu jak zagrasz poniżej 2 to nie będzie to wliczane do obrotu a piszę to żeby nie robić na siłę tego minimum 2 na każdym kuponie, bo to można się szybko przejechać.
|
Można grać dwa zdarzenia i szybko się zrobi ako 2:P Myślałem, że ten bonus dotyczy tylko pojedynczych zdarzen, ale okazuje sie, ze mozna grac kombinacyjnie, wiec luz:-D
|
Panowie poszukuje wyników dwóch meczów z dziś:
Trevisan-J.Souza Gasquet/Grosjean-Monfils/Ouanna |
działa wam betsson?
|
Cytat:
10 znaków |
Cytat:
Cytat:
Le Mans X Roanne Caja X Real Cantu X Virtus Nymburg X Prostejov Almagro - Darcis F.Gonzalez - Dolgopolov Wawrinka - Fognini Soderling - Montanes |
Cytat:
http://www.livegol.pl/wyniki_210110_m_trevisan-j_souza/ Tego drugiego niestety nie znalazłem. |
Cytat:
Na dzisiaj szukam niespodzianek: Pt 28/05/10 16:00 D. Cibulkova - V. Williams akumulacyjne French Open Kobiety 1 4.20 Pt 28/05/10 17:00 A. Dulgheru - C. Wozniacki akumulacyjne French Open Kobiety 1 2.60 Pt 28/05/10 20:00 A. Rezai - N. Petrova akumulacyjne French Open Kobiety 2 2.10 I z wczoraj: Sharapova, Maria - Flipkens, Kirsten 1 1,13 Verdasco, Serra 3-0 1,67 Zeballos, Horacio - Nadal, Rafael 0-3 1,10 |
Mnie na jutro skusiły dwa mecze towarzyskie, kurs ponad 2,2
Hiszpania - Arabia z handi Islandia - Andora z handi |
Mam pytanie - wysłałem przelew na konto w BAH-u w czwartek około szesnastej, myślicie że jest szansa, żebym zobaczył hajs na koncie jutro czy dopiero w poniedziałek ?
|
Cytat:
|
No chyba właśnie nie, więc muszę się pogodzić z faktem, że kasa będzie dopiero w poniedziałek..
|
Cytat:
|
Hiszpania - Arabia Saudyjska over 3.5 za 500 ? kurs 1.9 co myślicie ?
|
Cytat:
500 zł szkoda - to mimo wszystko ryzyko. Arabia raczej nic nie strzeli, a nie wiadomo czy Hiszpanie osiągnęli już taką formę by tak gromić solidnego bądź co bądź rywala, aplikując mu 4 bramki. Zagraj za stówkę. 90 "do przodu" to też pieniiądz. No ale powodzenia. Sam dałem handi na Hiszpanów to też w moim interesie by zagrali skutecznie :D |
Cytat:
powodzenia :) |
Dlaczego w bet-at-home nie działają transmisje video?
Np. Słowacja - Kamerun na sportingbecie śmiga elegancko, a w bahu komunikat że "Transmisja Live nie może być niestety nadawana w Twoim kraju."...:-/ |
Jakie buka polecacie na MŚ? Z własnego doświadczenia, bo gdyby wierzyć w te wszystkie reklamy i bonusy... Grałem póki co na Expekcie i BAH.
|
Cytat:
Olimpia Lublana X KRKA Nove Mesto Cibona X Zadar Cholet X Gravelines |
Hiszpania, no ładnie, wyrównujaca bramka dziki fart dla Arabów.
Grać na Niemców wieczorem, czy sobie jednak odpuścić ? Edit. Coż z tego gola, jak grałem na handi.. |
Jakbty ktoś był zainteresowany wygrywaniem troszkę większych pieniążków...
to mam dostęp do typów z tej strony - http://www.blacksoccertips.com skuteczność bardzo wysoka, serwis weryfikowany. tutaj archiwum tylko z ostatnich dni: http://i46.tinypic.com/20fsqdc.jpg normalnie cena za typ wynosi 150 euro. jeśli ktoś chce przylaczyc do mnie i kilku moich znajomych, to piszcie. wyjdzie duuużo taniej... polecam dla osób, ktorzy mogą postawić stówkę na singielka, po miesiącu zyski wychodzą całkiem niezłe. Jeśli typ jest nietrafiony, dostajemy kolejnego dnia dwa gratis. pozdrawiam |
To są jakieś insidery, czy zwykłe typy? W jakich kursach są te typy?
|
Cytat:
Olympiakos X Panathinaikos Bamberg X Braunschweig Efes.P X Fenerbahce |
Cytat:
27.05: Denmark v Senegal Tips: Denmark -0.5,1 @1.80 Wynik: 2-0 26.05: Estonia v Chorwacja Tips: Chorwacja -0.5,1 @2.00 Wynik: 0-0 25.05: Irlandia v Paragwaj Tips: Irlandia (0) @1.90 Wynik: 2-1 24.05: Anglia v Meksyk Tips: Anglia -1 @1.88 Wynik: 3-1 23.05: Chorwacja v Walia Tips: Chorwacja -1.5 @2.00 Wynik: 2-0 22.05: Blackpool v Cardiff City Tips: Blackpool +0,0.5 @1.90 Wynik: 3-2 20.05: Morecambe v Dagenham Tips: Morecambe -0.5 @2.00 Wynik: 2-1 19.05: AC Horsens v AB Copenhagen Tips:AC Horsens-0.5 @2.02 Wynik: 3-0 17.05: Charlton v Swindon Tips: Charlton-0.5 @2.00 Wynik: 2-1 takie kursy najczesciej grają. |
Cytat:
KRKA X O.Lublana Frankfurt X Bremerhaven Malaga X Barcelona Prostejov X Nymburk Zadar X Cibona Krasnodar X Petrohrad Hanescu-Semjan zwy:Semjan dokładny wynik:2:1 dla Hanescu |
po jakich kursach grasz na te remisy? :D
|
Cytat:
Np. Dziś w meczu Siena - Cantu na remis w Bet Clicu było 25. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl