![]() |
Cały internet podchwycił. Gdzie nie wejdziesz tylko o tym. Pytanie czy sami sprawdzili, czy tylko powielają.
|
jakieś ruchy transferowe podczas poprzednich "rządów" Junco? ktoś coś?
|
Podobno to on pilotował ściągnięcie do klubu m. in. Marcelo oraz Jirsaka.
Wg mnie świetny wybór, wybór człowieka z doświadczeniem. Był kiedyś u nas, później w Anglii, w poważnym, europejskim klubie, a ostatnio z powodzeniem radził sobie w klubie MLS. Brawo, brawo, brawo.... |
Ważne, że gość obyty w światowym futbolu a nie tylko w naszej ekstraklapie.
|
Bardzo pozytywna informacja. Inna sprawa że za poprzedniego pobytu u nas z kranu leciał Jack Daniels. W klubach w jakich był też się raczej przelewało.
Tera jego zadanie to będzie raczej szukać dobrze i tanio (albo darmo). Ale i tak jest coraz bardziej optymistycznie.. |
Brawo! Wraz z odejściem TF zaczęli tez widać przychodzić kompetentni ludzie do Wisły, a nie tylko zaufani Cupiała i jego świty.
|
Podoba mi się spokój i konsekwencja, z jaką działa obecny zarząd - czegoś takiego oczekiwałem po Gaszyńskim, ale jemu ( z różnych przyczyn, nie o wszystkim wiem, więc nie wnikam w szczegóły ) się nie udało.
Maleńki OT w ramach kubka ( też maleńkiego :D ) zimnej wody na rozgrzane głowy - do końca sezonu sponsorzy pokryją bieżące zadłużenie i pozwolą pogrzebać wszystkie trupy wypadające z szafy, więc liczę na to, że nowy v-ce prezes stworzy podwaliny pod solidne szkolenie wychowanków, bo na nowych piłkarzy ( nawet z kartą w ręce ) nie chcę się nastawiać, aczkolwiek gdzieś z tyłu głowy... ;) |
Cytat:
Każda próba działania na własną rękę kończyła zwolnieniem. Mam nadzieję że teraz będzie inaczej i osoby będzie się oceniać po jakiś przepracowanych czasookresach a nie po pojedynczych działaniach (lub próbach działań). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Podobno nowy wiceprezes ds. sportowych ma bardzo dobrze rozeznany rynek południowoamerykański.
Uważam, że przy dobrym rozeznaniu można ściągnąć 1,2 solidnych grajków, wypromować i sprzedać z zyskiem. Ma kontakty, pracował w renomowanym klubie więc ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tej osoby. Środowiska nasze zna, gdyż pracował już w Krakowie. |
Dotychczasowe działania pani prezes i zarządu wystawiają im jak najlepsze świadectwo. Nowi sponsorzy, świetna decyzja o niezwalnianiu Wdowczyka (za Cupiała by wyleciał i wobec braku kasy zespół prowadziliby Kmiecik z Sobolem), teraz bardzo obiecujący ruch z Manuelem Junco.
Jak sobie przypomnę sierpień, to wierzyć mi się nie chce, że to było zaledwie 2 miesiące temu! |
Cytat:
I te 1-2 to max, bo na więcej nam nie pozwalają przepisy. |
Dokładnie to miałem na myśli ;) :D
|
W naszej obecnej sytuacji chociaż jeden naprawdę dobrze rokujący piłkarz może podnieść jakość drużyny - pytanie, czy taki grajek, do tego ambitny i pewny siebie, zostanie dobrze odebrany przez drużynę - bo przez takiego kolega nie zmieści się w składzie... Jak to było z bieganiem Marcelo po treningach ?
A na poważnie - marzy mi się teraz taki strzał, jak z Marcelo ( a za dwa to bym chyba się przeszedł na kolanach do Łagiewnik ). Życzę nowemu V-ce prezesowi takiego "otwarcia"... |
Mimo że dosyć uważnie śledzę wszystkie newsy wiślackie to zupełnie umknęło mi info o odejściu z zarządu Daniela Gołdy. Ktoś coś więcej wie? było jakieś info w tej sprawie?
|
Daniel Gołda przeszedł z zarządu do rady nadzorczej.
|
Cieszy, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Brawo T.S !
|
Cytat:
To o Radzie Nadzorczej określił Juszczyk faktem medialnym. |
Gdzie jest ta wypowiedź Juszczyka?
|
Cytat:
Znajdziesz ją na TT |
Nie wiem czy dobry temat, ale raczej tak. Czy nie zastanawiało kogoś to, że nasi piłkarze jakoś zadziwiająco często łapią kontuzje nie w meczach, tylko na treningach/rozgrzewkach? Guzmics, Ondrasek, Sadlok grali w kilku meczach po czym okazuje się, że nabawili się jakiejś kontuzji. Tak samo na rozgrzewkach jest. ; Brożek, Głowacki. Może coś nie tak jest z osobami zajmującymi się przygotowaniem fizycznym, a może po prostu nasi piłkarze to takie szklanki. Jak sądzicie?
|
Cytat:
Jak widzisz, to chyba jednak nie to. |
Albo za Sobola tak zapieprzają na treningach ;)
|
Cytat:
:-D |
Sobolescu :alleluja:
|
A Sobol nie był czasem jednym z tych, co pogonili Petrescu? : )))
|
Damian Juszczyk odchodzi.
Zastanawiająca decyzja. Wydawał się bardzo kompetentny do swojej roli, na dodatek był również tłumaczem dla Kiko. Zobaczymy kto za niego, może to coś wyjaśni... |
|
Dziwna decyzja.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl