![]() |
Cytat:
Help me to remain true to my ideals during my service to my country. Help me be what is in America, the land of the free. May I realize that I represent what our country stands for. My uniform is a symbol of duty and valor both in peace and in war. I take up arms to defend what all Americans hold dear: life, liberty, and the pursuit of happiness. Grant me the strength to live according to these ideals, the courage of my convictions, and the resolve to endure whatever dangers threaten. With you at our side I fear no evil and resist every enemy, secure in the knowledge that you hold me in the palm of your hand. Amen. |
jest jeszcze coś takiego
Cytat:
Oraz w wersji filmowej (mniej więcej od połowy) FULL METAL JACKET |
Szukam adresów stron, gdzie można znaleźć bezpłatne książki w formacje MP3. Chodzi mi o tzw. ksiązki czytane, które są gratis udostępnione w sieci.
Jeżeli znacie jakieś ciekawe adresy, gdzie jest bogaty wybór będę wdzięczny za info. |
auiobooki
http://peb.pl/dokumenty/23597-audiobooki-pl-2.html
gratis. udostępnione. ale czy w pełni zgodne z zastanym porządkiem prawnym? tego nie precyzowałeś w poście :) pozdrawiam |
Cytat:
Pozdrawiam, LJ |
panowie,włączyłem sobie mks vir skaner online,skanuje komputer znalezł wirusa usunąłem go po czym wyskoczył mi komunikat " ochrony plików systemu Windows" :
pliki wymagane do prawidłowego działania systemu windows zostały zastąpione nierozpoznawalnymi wersjami,aby zapewnić stabilność,system windows musi przywrócić oryginalne wersje tych plików włóż teraz dysk cd-rom dodatku service pack 2 systemu. co robić ?? |
Mam problem z napisami do filmów. Zaczynam oglądać film, napisy idą pięknie, razem z filmem i po kilkudziesięciu minutach napisy znikają a w ich miejsce pojawiają się te które już były wcześniej. Po chwili znów wszystko wraca do normy i napisy idą dobrze. Taka sytuacja pojawia się 3-4 razy podczas oglądania filmu. Pierwszym razem myślałem, że to jakiś błąd konkretnie danego pliku z filmem/napisami, jednak potem zauważyłem, że powtarza się to na wszystkich filmach z napisami. Używam Windows Media Classic.
|
Nie
10znakow |
Cytat:
|
Cytat:
2.Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie gdzie to wesołe miasteczko powinno się znajdować? Lub ma pomysł na inne miejsce z watą cukrową? ;) sprawa dość pilna. 3.Jak tam dojechać? |
piosenka Lecha "Dumą Polski jesteśmy od lat" , to ksero czy sami wymyślili ?
|
Działa wam gg ?
|
Zamawiał ktoś ostatnio cokolwiek z internetowego sklepu kibica Lechii Gdańsk?? próbowałem , ale nawet nie da się wysłać zamówienia i nie odpisują na maile, mogę prosić o jakąś informacje, pozdrawiam
|
Cytat:
Pare pytań wyżej było, nie powtarzajcie się ;] |
Cześć, ej mam takie pytanie- znalazł ktoś galerię z meczu Wisła- Odra gdzie było parę fotek kibiców z sektora E ????
|
Cytat:
|
no gdybym sam znalazł to bym się nie pytał- proste :|
pytam bo może ktoś widział..... |
Cytat:
www.wisla.krakow.pl www.wislasoccer.com www.wisla.w-a.pl przeszukaj tutaj. |
Cytat:
Jak ci wyskoczy ten komunikat - wkladasz płytke wciskasz OK i powinno sie wgrać. |
Cytat:
dzięki wielkie za pomoc. |
działa lodowisko na Błoniach? a jesli nie to gdzie w centrum ?
|
Cytat:
|
Co byście polecili na prezent walentynkowy? :P Tylko dla osoby, która jest potencjalną kandydatką na ukochaną :> ByZyDURY odpadają! :P
|
Drodzy koledzy,niech mi ktoś pomoże .Chciałem skonwertować kilka filmików aby zrzucić je na telefon(używam do tego oprogramowania noki).Mam telefon nokia 6300 ,problem tkwi w tym ze przy odtwarzaniu ich w telefonie głos pojawia sie owiele wczesniej niz obraz.Poomcy.
|
Cytat:
|
Czy Kazimierz Moskal i Kazimierz Kmiecik pracują jeszcze w Wisle? Pierwszy miał być jednym z asystentów Skorży swego czasu, ale w końcu do tego nie doszło, a drugi chyba współpracował z Kulawikiem przy drużynie młodej Wisły...?
|
Mam problem: nie działa mi przenoszenie plików metodą przeciągnij - upuść. Na komputerach się znam bardzo słabo. Mam WinXP.
Czy ktoś może wie co musze zrobić aby w ten sposób przenośić pliki ? Czy należy gdzies w ustawieniach tą funkcję włączyć <?> |
Cytat:
|
Takie pytanko ode mnie - opłaca sie jechac do Energy 2000 w piatek? jak jest z zaludnieniem i czy wogole jest sens... jakos nigdy nie mialem okazji byc w piatek a ekipa w sobote nie da rady a sesja za nami to trzeba wyruszyć :D
bunny - jak na mój gust to jakas infekcja moze byc, przeskanuj kompa antywirem a jesli to nie pomoże i nic nie wykryje to pobierz i odpal ten program http://www.programosy.pl/program,combofix.html , jak bedzie cos pytał na poczatku to klikaj tak albo yes, w czasie jego działania co moze potrwac troche nic nie rób, zamknij wszystkie aplikacje, najlepiej to nie ruszaj myszka nawet. Jesli beda jakies infekcje ktorych antywirus nie wykrył to zauwazysz jak ci wyświetli "usuwanie" albo "deleting". Po skonczeniu działania powinen Ci sie pojawić log w notatniku, zamknij go i uruchom komputer ponownie...usun Combofixa przez "Start->Uruchom->combofix /u", aha jeszcze jedno, Combofix przed dzialaniem przywraca ustawienia domyslne, tzn. włacza aktualizacje, zapore i przywracanie systemu, takze po tym wszystkim jak juz go usuniesz to pozmieniaj jeszcze te ustawienia jeśli ci przeszkadzaja... jeśli to nie pomoże to nie wiem |
Cytat:
Kmiecik jest II trenerem w ME. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl