![]() |
Cytat:
Czyli jak z Łobo serial. 1 dobry mecz na sezon, reszta suche buły. |
|
http://goool.pl/ekstraklasa/2228-pik...-urlopach.html
Za tę żenadę, która odstawili w ogóle nie powinni mieć udzielonego urlopu. Uważam, że gdyby przed rundą wiosenną ktoś w klubie zarządził, że brak mistrzostwa będzie skutkował tym, że zamiast urlopu piłkarze będą musieli przebywać w klubie od 8 do 16 w tym okresie, to gra wyglądałaby zupełnie inaczej. A tak gwiazdeczki będą się wylegiwały na Mauritusie albo na Malediwach mając w dupie, to że kibice martwią się co dalej będzie z klubem. |
Jestem ciekaw formy Kirma na Mistrzostwach.
U nas zwykle nigdy go nie ma tam gdzi byc powinien,kompletnie nie czuje gry,ciekawe jak bedzie gral na kadrze.... |
Jeszcze nie wiadomo czy pojedz na te MŚ ...
|
Wpis kota wspaniale obrazuje również moje stanowisko. Mam nadzieję, że kopacze też przeczytają ten wpis.
|
http://www.youtube.com/watch?v=z_xWvQ5qa2s
http://i39.tinypic.com/28tfdsh.jpg Ktoś się orientuje które miejsce zajęli nasi? |
|
Cytat:
Całkiem przyzwoicie im poszło bo 25 miejsce na 40 drużyn. Młodzi Wiślacy byli wyżej m.in. od: Bayernu Monachium, Interu Mediolan czy Hannoveru 96. Turniej wygrało TSV 1860 Monachium. Wyniki: SSV Ulm 1846 - Wisła Kraków 4:0 Wisła Kraków - MSV Duisburg 0:2 SV Oberelchingen - Wisła Kraków 0:6 Wisła Kraków - FC Bayern München 1:0 Wisła Kraków - SSV Jahn Regensburg 2:2 Tennis Borussia Berlin - Wisła Kraków 1:0 NK Zagreb - Wisła Kraków 0:0 Wisła Kraków - FC Barcelona 0:0 Wyniki są mniej ważne bo jak wiadomo chodzi tu o naukę, ale warto zwrócić uwagę na wygraną z Bayernem i remis z Barcą :) Gratulacje ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mariusz Jop chodził sobie wczoraj po Floriańskiej około godziny 13:00.
|
Cytat:
...:::Tomo:::... podziękował. |
W zeszłą sobotę na Woli Justowskiej widziany Zieniu z żoną i dzieciakami, torche mnie to zdziwiło, myślałem, że siedzi w Grecji :)
|
Już długo jest w Polsce. Był nawet na meczu ostatnim.
|
Przecież Zienu ma mieszkanie na Woli wiec nie widzę w tym nic dziwnego. Zienu, Sobol, Głowa to klienci mojego sklepu z bagażnikami na woli i bywają u mnie dość często. Głowa też mieszka w okolicy, tak jak i Bukalski i wielu innych wiec nie ma w tym nic dziwnego ze są tu widywani.
|
Może niektórych zaskoczę tym stwierdzeniem, ale piłkarze to też zwykli ludzie. Chodzą po ulicach, robią zakupy i następnego dnia kaca mają jak Ty czy ja ;)
|
Cytat:
|
Myślę, że do tematu nasi piłkarze będzie to pasowało najlepiej.
Czy ktoś jest w stanie w logiczny sposób wyjaśnić, dlaczego nasi kopacze dostali nagrodę po sezonie w postaci wolnego od razu po końcu rozgrywek? W tym czasie Legia Warszawa jest na turnieju w Stanach, Śląsk Wrocław i GKS Bełchatów trenują i rozgrywają sparingi... Czy zawodnicy, którzy nie wyjechali (np. Boguski, Garguła) trenują z Młodą Ekstraklasą? |
Cytat:
|
Sezon 2010-11 rusza w Polsce 15 sierpnia. My zaczynamy miesiac wczesniej meczem pucharowym. Nasi jeszcze zdaza potrenowac, chociaz co to da to ciezko przewidziec.
|
Cytat:
|
Mariusz Jop widziany w Almie na Pilotów :D
P.S: Prosze nie mówcie, że mieszka gdzieś niedaleko bo się przeniosę po za Kraków.. |
Nie może być, to on robi zakupy ?!
|
Cytat:
Chociaz z drugiej strony w tym roku nie bedzie jaj z ustaleniem skladu ekstraklasy, wiec mozna ruszac szybciej. Cytat:
|
Pierwsza kolejka sezonu 10/11 jest w weekend 6-8 sierpnia.
|
Kirm przechodząc do Wisełki nie miał auta, teraz się to zmieniło :D Aż tak źle na Słowenii płacą?
by sylwetka na nsport |
|
Cytat:
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl