![]() |
No i macie co chcieliscie. Nerwy zjadły Legię jak Wisłę na Cyprze. Urban prawie płacze.
|
Ktos mial watpliwosci że będzie inaczej :-)?
|
Cytat:
|
jak mozna wygrac jak zawidnicy nie sa w cyklu meczowym i graja raz na tydzien. Litosci. peka banka tvn i tvp ja sie bardzo ciesze :-)
|
[QUOTE=PhantomRanger;1329455]Jak dla mnie mogą dostać 5:0 .
Prorok? :D |
Steua gra pewna siebie. Cierpliwie. Wychodzi doświadczenie. Skończy się jakieś 2:3 dla gości pewnie.
|
Cytat:
|
Okienko transferowe zamyka się w sobotę, do tego czasu z Nowej Legii odejdzie pewnie paru zawodników żeby zrekompensować odpadnięcie z Ligi Mistrzów.
|
|
Chyba nikt nie powie, że to szybkie prowadzenie Steauy go dziwi. Rumuni są wyraźnie lepsi od Legii, z du*y za przeproszeniem stwarzają sytuacje bramkowe, gdyby byli celniejsi, wygrywaliby już z 4:1. Dziś z awansu będą się cieszyć w Bukareszcie.
|
Najlepszy to był komentarz Węgrzyna po straconej bramce na 0-2. :-)
"Rozmawiałem z nim, mówiłem chłopie...!" |
Z tego Vrdoljaka to jednak kawał graja. Kapitalny piłkarz .Ciekawe co tym razem powie dziennikarzom ?
|
Powiem szczerze, jak Nowa Legia chce awansować do LM to musi wyłożyć na transfery najpierw z 5 mln euro, albo liczyć na szczęście co 18 lat w losowaniu. Los nie pozwoli żeby do LM dostały sie pokraki pokroju Wawrzyniaka, Dossy Juniora czy Saganowskiego.
|
Cytat:
|
I tym optymistycznym akcentem zeszło powietrze z balonika o nazwie Zajebi.tej Legii w LM
|
Oto jest dzien, oto jest dzien który dał nam pan.................:D
|
Cytat:
z tym, że Rostkowski komentuje w gó.wnie że spalony jednak był ;) |
Jak dla mnie bomba :)
Steaua dość słaba, no ale wystarczyło. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
kapke wstyd przegrać z brudnymi rumunami którymi kieruje boss z więzienia :D |
Balon pękł,udanych występów w uefa :)
|
Jakby to powiedział Nasz Trener: euroliga...
|
Cytat:
|
po tym meczu widać jaka dzieli przepaść mistrza polski od drużyny rumuskiej, ogromna przepaść wynik zaburza pogląd na to co działo sie na boisku absolutna dominacja Steauy, techika cwaniactwo taktyka kultura gry zimna głowa wszystko czego brakowało Legii, gdyby chociaż przez chwilę był zagrożony awans Steauy dorzucili by tyle bramek ile było potrzeba, wogule nie zmęczyli się specjalnie człapiąc sobie po boisku w warszawie
tu nie było grama przypadku |
tak czy owak, wracamy znowu do rzeczywistości, a zwłaszcza legioklakierzy :))
|
Steaua słaba jak sik węza, Legia nędzna, balonik pękł, wesz(L)o ....icy dostaje, kasa przepadla, pilkarze odejda, w lidze rowniez nedza.
jest ok! |
chciałem powiedzieć, że jakby Steaua chciała to by wcisnęła spokojnie jeszcze ze 2 bramy jakby wcześniej był jakiś smród. Przecież oni drugą połowę całkowicie odpuścili, grając Stojanova.
|
Piękny wieczór, jakże ja się cieszę:)
Dla nas to idealny scenariusz: Legia powinna być teraz przez jakiś czas podłamana, co powinno przełożyć się na formę w lidze. Oczywiście to podłamanie nie będzie trwało bardzo długo, ale jest jeszcze Liga Europy, gdzie pewnie legioniści też będą się chcieli pokazać, co może zaowocować takim potraktowaniem ekstraklasy, jak ostatnio w meczu z Lechią.Ale Liga Europy to nie LM - nie ten prestiż i nie ten piniondz przede wszystkim, tak więc niech nawet pograją sobie tam dłużej, kosztem sił na TME. Brawo Steaua! |
Jako, że obecnie przebywam 20 km od Warszawy pewnie przez najblizsze 24 godziny bede slyszal glosne syczenie z przeklutego balonu z nazwa "Legia w LM", ktory wszyscy tak chetnie pompowali.
Wszystkim forumowiczom ktorzy tak ochoczo chcieli sciskac kciuki za Legie zycze szybkiej poprawy nastroju przygotujcie sobie spory zapas chusteczek na noc - jakos to bedzie. Legia w eliminacjach LM wygrala tylko dwa mecze z polamatorami z Walii - na LM nie zasluzyli. Zreszta jakby to wygladalo gdyby w LM grali z cienkim wawrzyniakiem, Emerytem Saganowskim, czy Zyrą. A jutro wsrod warszawskich pismakow placz, zaskoczenie i biadolenie jak to niewiele brakowalo:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedys czytałem, ze podobno tylko Legia jest w stanie awansowac do fazy grupowej LM no ale dzisiaj juz wiem jak bardzo media sie myliły. Bardzo sie ciesze z takiego obrotu spraw teraz przynajmniej na jakis czas zamilknie Lesnodorski a trener Smuda moze mu popukac w czoło. A najwazniejsze, ze media nie beda musiały sie rozpływac nad awansem Legii do fazy grupowej Champions League przez caly tydzien bo go po prostu nie ma i na spokojnie bedzie mozna rano właczac telewizor
|
Tabum psss.. :-)
Nie spodziewałem się, że Rumuni tak szybko załatwią sprawę. Znów wynik, przez ich niefrasobliwość, zaciemnił bardzo dużą różnicę klas. Powodzenia dla Legii w LE. Tam możecie nawet do tej trzydziestki dwójki wejść ;) |
A ta koszulke masz od 2011?
|
Było podobnie jak u nas dwa lata temu. Po pierwszym meczu wielu zapomniało, że drużyny dzieli różnica klasy. Przyszedł mecz decydujący i w....... był bezdyskusyjny. Zresztą Legia nie zagrała w tegorocznych pucharach żadnego przyzwoitego meczu. Żadnego. Z czym do ludzi?
Gdyby L awansowała zakłamywałoby to obraz naszej ekstraklasy, która jest na sportowym dnie i od kilku sezonów po nim szura. Legia to drużyna w której nie ma żadnej jakości, jak na Europę i rzadko kiedy taką jakość pokazuje w lidze. My w Wiśle naprawdę mamy teraz słabą kadrę ale z elki realnym wzmocnieniem byliby pewnie tylko Kuciak, Bereszyński i być może Furman i tyle. Pędziwiatr Kosecki to słabizna. Tak więc jest tak jak być powinno. Jak chcemy LM to czeka nasze kluby masa pracy. Klub ze znacznie biedniejszej od nas Rumunii odstawia nas o lata świetlne i to pokazuje wartość naszej piłki. |
Skonczylo sie atakowanie LM Warzywniakami, Saganowskimi i innymi Kucharczykami. Jak dla mnie to i tak cud (Kuciak), ze Legia tak daleko zaszła i tak niewiele im zabraklo. Blad sedziego zaboli, na pewno, oj beda sie dlugo zbierac. I wcale nie jestem pewien czy w lidze tym skladem sa w stanie wygrac, co z tego, ze maja dluga lawke i z 22 ludzi do grania skoro to same sredniaki. Przewiduje niesnaski w druzynie i 3-5 miejsce na koniec. Moze nastepne MP za kolejne 5 lat :)
|
Teraz tylko trzeba trzymać kciuki za Legię żeby szybko zapomnieli o porażce i żądni rewanżu za niepowodzenie roznieśli najbliższego ligowego rywala:)
|
|
Balonik pompowany przez warszawkę pękł. Nagle w czasie meczu przekonałem się że sędziowie nie mają problemów z interpretacją zagrań rękami legionistów. Pamiętacie co było na Wiśle? Roztrząsanie jakie intencje przyświecały piłkarzowi Legii. Gdzie Legia nie może tam sędzia pomoże - skończyło się. Komentarze w studio po meczu bezcenne: 'Legia nie była zespołem gorszym tylko popełniła więcej błędów" (sic!!!!) ' Legia nie jest jeszcze zespołem gotowym na Ligę Mistrzów' - i jak to się ma do najmocniejszego Mistrza Polski od wielu lat? Media pro legijne odpowiedzcie? Teraz rozpoczną się dywagacje był spalony czy nie?
|
Legia odpadła? Uuuuu .... taki zajebisty zespół, mistrz Polski już po 3 kolejkach, jedyny klub który może tego dokonać nie dokonał tego? Niemożliwe!
Nie mam wątpliwości że Śląsk przeszedłby Steauę. Legia może totalnego gówna nie gra, ale jeszcze za niskie progi na LM. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl