![]() |
gdzie mogę ściągnąć lub oglądnąć wszystkie sezony "Skazanego na śmierć" ? gdyż skończyłem na drugim sezonie na 14 odcinku a reszty nie oglądałem,przelotnie parę odcinków w tv..ewentualnie znalazłby się ktoś tak dobry co ściągnąłby mi na płytkę,za jakąś niewielką odpłatą ? na giełdzie może być coś takiego ?
dziękuję DominoForza |
Cytat:
|
Potrzebuje pomocy "inforamtyka"
Po formacie zainstalowałem program bearshare i nie dizała. Jak cos chce ściagnac, cały czas jest status "w kolejce", po chwili wyswietla sie komunikat ze cos z gnutella sie nie połączyło (?) i u gory sa 4 diody jedna miga na czerwono, a jej oznaczenia to "hosty- not conected" Problem wydaje sie prosty tylko jak to na prawic, połaczyc zeby grało? |
moze sprawdz ustawienia połącznia, mozesz mieć źle
tez mialem tak pare razy,ale restart mi wystarczył i działało poprawnie |
Panowie działa wam teraz przelew24 bo mam jakis problem.
|
Wiadomo już od kiedy sprzedawane będą bilety na Górnika??
Edit : Dzięki |
Cytat:
|
Poszukuje jakiejs delikatnej tapety/tła do prezentacji multimedialnej o firmie budowlanej.
Przegladam, ale nijak nie moge ciekawego tła znalezc, jakby ktos mial takie cudo to bylbym wdzieczny za link. |
Jakiś dobry program do robienia filmików potrzebuje. Co polecicie?
Edit: Dzięki wszystkim |
Cytat:
http://img7.imageshack.us/img7/2300/aaapag.jpg |
Witam
Mam pytanie czy raczej prośbę: Czy jest jakaś możliwość ściągania archiwalnych filmów czy programów TVP1? chodzi mi o dzisiejszy program "Jaka to melodia" żeby nie było to nie dla mnie ale ktoś mnie prosił o ten odcinek Czy może ktoś ma jakąś możliwość nagrania tego i zapisu w formacie cyfrowym?? |
Cytat:
|
Zgodnie z nową ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych zabronione będzie zasłanianie twarzy lub czynności uniemożliwiające ustalenieosoby. A co z malowaniem twarzy np. w barwy narodowe, czy klubowe. to też będzie karane?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Panowie czy można gdzieś kupić lub zamówić duży wyszywany herb Wisły? Rozdarła mi się kurtka na plecach i chciałbym ją sobie przerobić na "meczówkę".
|
Cytat:
www.tvp.pl poszukaj tutaj jeśli znajdziesz to jak ich znam pewnie będziesz musiał coś zapłacić |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam. Ile może kosztować wymiana taśmy łączacej wyświetlacz z układem w kalkulatorze i gdzie to moge zrobic? Kupilem na allegro kalkulator, dzis przyszedl i okazalo sie ze nie wyswietla jednej lini na wyswietlaczu. Nie było o tym mowy w opisie aukcjii, czy tez powinienem oczekiwac jakichs wyjasnien od goscia z allegro?
|
Cytat:
|
Panowie czy w banku IPKO BP mogę dokonać przelewu24??
|
jeśli wypełniłem i wysłałem zeznanie podatkowe przez system e-deklaracje i wydrukowałem potwierdzenie to już mam wszystko z głowy i teraz tylko czekać na zwrot nadpłaty ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Posiada ktoś zdjęcie oprawy: "Bogusław Cupiał dziękujemy, prosimy o więcej" - transparent oraz taka sektrorówka z podobizną Cupiała, a obok były chyba flagi na kijach.
Jeżeli tak to miałbym prośbe by wrzucił na jakiś server :) |
Prosze o kontakt na P.W osobę która zna sie na rozliczaniu PIT-u. Mam pare pytań.
|
Cytat:
http://z6.invisionfree.com/UltrasTif...p?showtopic=56 |
Pierwsze co to tam szukałem :)
Tylko właśnie nie znalazłem :( |
Cytat:
http://images47.fotosik.pl/108/0f3ecf1dfd47edb0.jpg |
Panowie jak dokonałem pierwszej wpłaty do Expekta no i poprosiłem o bonus to będe mógł grać dopiero wdedy kiedy go otrzymam czy teraz też mogę grać a bonus dostane pózniej?? Jak to jest?
|
Możesz już grać, a bonus dostaniesz później. Przynajmniej tak było jakiś miesiąc temu, ale raczej nic się nie zmieniło.
|
co ile można ściągać z Rapida bez konta premium ? :D
|
Cytat:
|
Gdzie mozna ogladnac dzisiejszy mecz Liverpool-Arsenal ? Jakas knajpka w okolicach rynku ?
|
1. Bilet na pociąg do Gdańska kosztuje około 70 zł normalny - 45 zł Ulgowy (25 zł kosztuje kuszetka tylko lepiej rezerwować wcześniej bo potem może nie być )
kiedy bedzie spotkanie jeszcze nie wiem 2. Myśle że nie powinno być problemu ew. poproś kogoś żeby ci kupił jak nie masz nikogo to poproś o kontakt kogoś z Wrocławia na pewno ktoś się odezwie |
Czy ktoś orientuje się w jakich sklepach mogę dostać 0.7 butelkę Whisky Passport?
http://www.alma24.pl/pr_images/5000299210130.jpg tutaj fotka Wiem, że w żabkach mają 0.5. |
Pytanie do osób znajacych się na laptopach.
Mam acera 5735z z systemem XP Profesional. Aby fajnie mi wszystko chodziło ściagnąłem WSZYSTKIE sterowniki ze strony producenta zalecane do tego typu windowsa (www.acer.pl). Stąd moje pytanie Wszystkie te "pierdoły" muszę poinstalować ? PS. W menedzerze urządzeń pojawia mi się " ? " przy kontrolerze sieci, o co chodzi ?? |
Czy są jakieś przesądy dotyczące ścinania włosów w trakcie matury? Bo chciałbym przed ostatnim egzaminem (ustnym z anglika) ściąć się na łyso
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl