Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

michu-k 19.06.2012 16:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ravers (Post 1258443)
Przebrał się tak żeby wyrwać jakąś Hiszpankę. Ta po prawej całkiem całkiem :)

Lubisz takie stare grzmoty? On poluje na Shakirę wg mnie.

wiertar 19.06.2012 17:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ravers (Post 1258443)
Przebrał się tak żeby wyrwać jakąś Hiszpankę. Ta po prawej całkiem całkiem :)

ta poprawej to jego żona...

kornd 19.06.2012 18:54

W tym przypadku, w pełni zgadzam się ze Stanowskim. Błaszczykowski, którego wielu traktuje tu jak świętą krowę, trochę w ostatnim czasie ześwirował na punkcie pieniędzy, nie zważając co reklamuje i wygaduje. Tutaj przykład jak promował grę przy użyciu 'dynamiczniejszego logo':
http://www.weszlo.com/news/10329-Czy...a_godlo_Polski

felipe 19.06.2012 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez no one (Post 1258489)

Jak mówiłem już - jaka kadra taki kapitan. Dobrali się ze Smudą

pan Dudi 19.06.2012 19:27

Dawanie sobą manipulować macie opanowane do perfekcji. Podobnie z resztą jak plucie jadem. Zwłaszcza na swoich. Kubie przytrafiła się niefortunna wypowiedź- raz i nawet drugi (dynamiczne logo, teraz te bilety), ale to nie jest powód, żeby ironicznie nazywać go "super wiślakiem", albo zestawiać ze zjebanym Smudą. Jeśli felipe ma prawo porównywać Kubę, do Franza, to mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, jeśli porównam felipe do gówna. No one z resztą, jest równie dużo warty. Jeśli kojarzysz Kubę tylko z koszulką "Wierność" i sugerujesz, że to jedyne jego zasługi dla Wisły, to jesteś albo debilem, albo ignorantem. Albo jedno i drugie.

Natomiast co do samego artykułu Stanowskiego, to nie da się go nie porównać do publikacji Faktu, czy SE. Nastawiony na żerowanie na najniższych instynktach, połączony z wtykaniem nosa w nie swoje sprawy (gówno kogo obchodzi ile Błaszczykowski zarabia, to jego sprawa). W tym temacie wszystko zostało już powiedziane, ale Stanowski nie mógł się oprzeć, żeby jeszcze raz do niego wrócić i nawrzucać piłkarzowi, powtarzając w kółko to samo, zmieniając tylko epitety, dodając pseudozabawne zwroty. W końcu, kto jak kto, ale on- samozwańczy moralizator i król etyki, ma do tego prawo. Moja ocena tych zachowań Kuby też jest negatywna, ale ....a, to co wy wyprawiacie sprzed ekranów swoich monitorów woła o pomstę do nieba i na pewno kwalifikuje się do moralizującego plaskacza. Jesteście żałośni.

Manson33 19.06.2012 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-k (Post 1258457)
Lubisz takie stare grzmoty?

Adonis się odezwał ...
Widać słomę na odległość.

serek.c2 19.06.2012 20:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez no one (Post 1258500)
sry ale on jest może Twój a nie mój. i nie czuję się gorszym Wiślakiem niż Ty. ile on grał w Wiśle i co pokazał oprócz ww koszulki? Twoja legenda i Twój idol. ktos kto napisze coś co nie zgadza się z Twoim światopoglądem jest żalosny. Dogryź żydostwu koszulką, wystarczy by stać się legendą mimo ze potem stajesz się pieniężną mendą. powodzenia.

Zanim zaczniesz pisać swoje mądrości dowiedziałbyś się, dlaczego Kubę tak szanują Wiślacy... Gówno wiesz o pozaboiskowej działalności Błaszczykowskiego - gdybyś się choć trochę interesował Wisłą a nie tylko raz na dwa tygodnie przychodził na mecz może wiedziałbyś o czym piszę. Bez odbioru.

ps. koszulki nie zakładał, by "dogryźć żydostwu"...

serek.c2 19.06.2012 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez no one (Post 1258511)
patrz tam gdzie wzrok nie sięga:) moze kiedys zauwazysz jak ktoś coś robi szczerze a nie dla poklasku:) pozdrowienia i eot.

I tymi słowami podsumowałeś swoją "wiedzę" na temat Kuby... Żenada.

jaro1985r 19.06.2012 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez no one (Post 1258511)
patrz tam gdzie wzrok nie sięga:) moze kiedys zauwazysz jak ktoś coś robi szczerze a nie dla poklasku:) pozdrowienia i eot.

To napisz teraz co wiesz o działalności Kuby poza boiskiem(związane z Wisłą). Jeśli rzucasz takie zdanie to napisz dokładnie. Pewnie nie napiszesz bo w dupie byłeś i gówno widziałeś!

felipe 19.06.2012 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1258498)
Dawanie sobą manipulować macie opanowane do perfekcji.-.

To samo mogę powiedzieć o tobie. Tyle że w drugą stronę.
Bo mitologizujesz chłopa, który:
1) założył koszulkę WIERNOŚC, by przy pierwszej okazji spier****ć z klubu,
2) bronił Smudy, który kłamał w sprawie farbowanych lisów,
3) nie walczył o Orzełka na koszulkach
4) zaczął krytykować Smudę i wszystkich wokół już po ostatnim gwizdku na euro
5) stworzył żenującą aferę biletową

To tak na szybko.
Dla mnie wystarczy, by traktować Kubę jako normalnego piłkarza, nieszkodliwego najemnika, który nie pójdzie pod prąd, tylko chwali kogo akurat trzeba. Szukanie w Błaszczykowskim legendy, bohatera pokazuje tylko, jak ubodzy piłkarsko i mentalnie piłkarze przewijali się ostatnimi laty w Wiśle.
Nie ma jaj jak np. Boruc. Chwyty z koszulkami, kumplowanie z kibicami i inne słodkie pierdzenia itp. mnie nie ruszają. Mimo dopiero (?) 26 lat wyrosłem z takich bajek, wybacz. No ale możesz mieć swoje zdanie.

serek.c2 19.06.2012 20:33

Czy ktoś tu robi z Błaszczykowskiego legendę, bohatera? Chwyty z koszulkami, kumplowanie się z kibicami? Kolejny, który nie wie o czym pisze...

jason wiślak 20.06.2012 18:41

Andy Rios po odejściu z Wisły nie ma najlepszego czasu. Jego kariera wisi na włosku. Gra ledwie w rezerwach River Plate, a to naprawdę świetny piłkarz. Nie rozumiem dlaczego w Wiśle z niego zrezygnowano. Grał mało, Maaskant na niego nie stawiał. Tymczasem kontrakt konczy mu się w grudniu, wiec jest do wziecia za czapke gruszek, a nie za milion euro jak mowilo się wtedy. Mysle ze w sytuacji kiedy nie mamy napastników to byłby dobry ruch. Wczesniej nie zaaklimatyzował się w Krakowie, był sam. Teraz mysle ze dałby radę. Naprawdę żałuje ze z niego zrezygnowalismy wtedy/

kacpaw91 20.06.2012 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jason wiślak (Post 1258779)
Andy Rios po odejściu z Wisły nie ma najlepszego czasu. Jego kariera wisi na włosku. Gra ledwie w rezerwach River Plate, a to naprawdę świetny piłkarz. Nie rozumiem dlaczego w Wiśle z niego zrezygnowano. Grał mało, Maaskant na niego nie stawiał. Tymczasem kontrakt konczy mu się w grudniu, wiec jest do wziecia za czapke gruszek, a nie za milion euro jak mowilo się wtedy. Mysle ze w sytuacji kiedy nie mamy napastników to byłby dobry ruch. Wczesniej nie zaaklimatyzował się w Krakowie, był sam. Teraz mysle ze dałby radę. Naprawdę żałuje ze z niego zrezygnowalismy wtedy/

Coś w sobie miał. Jakoś zapamiętałem go pozytywniej niż Nuneza, nie wiem czemu.

LucjuszWielki 20.06.2012 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChG (Post 1258427)

ja p.... co za żenada....

Kolumbus 20.06.2012 19:46

Przecież to nie może być nasz były bramkarz, przecież on walczył o gre dla Polski :D

wolfy 20.06.2012 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 1258492)
Jak mówiłem już - jaka kadra taki kapitan. Dobrali się ze Smudą

Wypowiedział się głupio po przegranym meczu - fakt. Idiotyczny tekst na temat koszulki narodowej - zgadza się.
Ale kapitanem był na boisku i tu trudno mu coś zarzucić. Grał na ile miał sił, był jednym z nielicznych jaśniejszych punktów drużyny.

Zresztą Twój podpis wskazuje, jak biednym i sfrustrowanym stworzonkiem jesteś. Tylko tacy jak Ty podłączają się w takie akcje medialnego szczucia. Jak już wspomniałem - negatywnie oceniam zachowanie Błaszczykowskiego, ale na takie teksty bym sobie nie pozwolił.

Poczułeś się lepiej?
Dowartościowałeś się?

Mimo wszystko pomyliłeś chyba fora. Na "Weszło" dostałbyś "standing ovation", tu wzbudziłeś u większości zażenowanie.

P.S. Swoja drogą to naprawdę żałosne. Albo jesteś bohaterem bo asystujesz przy bramce z Grecja i ratujesz remis z Rosją, albo śmieciem i drze z Ciebie łacha nawet taki felipe. Nie można by tego jakoś wypośrodkować?

P.S.2 Mimo wszystko przyłączam się do apelu "Weszło" o nie wypłacanie "wejściówek". Jest szansa, że znowu zawodnicy Wisły zagoszczą w reprezentacji (Brud, Miśkiewicz, Czekaj) :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1258792)
ja p.... co za żenada....

E tam. Trąbki małyszofana nie miał. Ani flagi "Tyskiego".
W Korei płacili ludziom za przychodzenie w barwach uczestników na stadion i kibicowanie im żeby zapełnić puste miejsca. Może u nas też?
;)

grzybek69 20.06.2012 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1258820)
W Korei płacili ludziom za przychodzenie w barwach uczestników na stadion i kibicowanie im żeby zapełnić puste miejsca. Może u nas też?
;)

http://www.euro-2012.in/aktualnosci/...-z-belgii.html
Po odpadnięciu Holandii podobno znowu sa do wynajęcia;)

felipe 20.06.2012 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1258820)
....

Mam prawo mieć o Kubie takie a nie inne zdanie. I nie mam go od wczoraj, nie podłączam się pod medialne szczucie, uwierz.
Wiem, że wygodnie i łatwo oskarżyć kogoś (to uwaga nie tylko do ciebie personalnie), kto ma podobne do części mediów zdanie o "zmanipulowanie", "brak samodzielnego myślenia", ale jest to duże uproszczenie. Moje zdanie pokrywa się w tym przypadku ze zdaniem "mediów" - ok, ale to przypadek :) A to, że różni się od zdania, jakie na tym forum mieć wypada - trudno, odbiegam w tej kwestii od tutejszego "wzorca" ;) Nie szukam poklasku na forum, nie mam absolutnie takiej potrzeby. Kubę oceniam obiektywnie jako piłkarza - do tego kapitana kadry. I uważam, że nie ma podstaw, by ciągle przymykać oczy na jego kolejne numery. Honor, klasa - ja tam cenię takie wartości u ludzi...

Z mojej strony koniec wątku Błaszczykowskiego. Pozdrawiam.

wolfy 21.06.2012 00:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 1258853)
Mam prawo mieć o Kubie takie a nie inne zdanie. I nie mam go od wczoraj, nie podłączam się pod medialne szczucie, uwierz.
Wiem, że wygodnie i łatwo oskarżyć kogoś (to uwaga nie tylko do ciebie personalnie), kto ma podobne do części mediów zdanie o "zmanipulowanie", "brak samodzielnego myślenia", ale jest to duże uproszczenie. Moje zdanie pokrywa się w tym przypadku ze zdaniem "mediów" - ok, ale to przypadek :) A to, że różni się od zdania, jakie na tym forum mieć wypada - trudno, odbiegam w tej kwestii od tutejszego "wzorca" ;) Nie szukam poklasku na forum, nie mam absolutnie takiej potrzeby. Kubę oceniam obiektywnie jako piłkarza - do tego kapitana kadry. I uważam, że nie ma podstaw, by ciągle przymykać oczy na jego kolejne numery. Honor, klasa - ja tam cenię takie wartości u ludzi...

Z mojej strony koniec wątku Błaszczykowskiego. Pozdrawiam.

Masz prawo do własnego zdania, ale rozmijanie się z rzeczywistością to już lekka przesada. Jego jedyne "numery" to głupie wypowiedzi dla mediów.

Jeżeli chodzi o aspekty piłkarskie, to nie wiem o co chodzi. Błaszczykowski był naszym najlepszym piłkarzem na turnieju i to jest niestety fakt, rzeczywistość obiektywna. Dlaczego "niestety"? Ponieważ miał siły na jakieś 50 minut meczu, zaliczył bramkę (piękną), asystę i... to w zupełności wystarczyło żeby na tle reszty (za wyjątkiem może Lewandowskiego) wyglądać jak piłkarz z innej bajki. Brał w końcu udział we wszystkich akcjach bramkowych - obu...

Co do reszty - wypowiedzi żenujące, ale brutalna prawda jest taka, że on nie urwał się z choinki, on po prostu powiedział głośno to co reszta reprezentantów myślała. Czyli zachował się jak kapitan, a fakt że mamy kopaczy o takiej a nie innej mentalności... Przepraszam, ale czy nie na tym polegała "selekcja" Smudy? Na pozbyciu się wszystkich piłkarzy z charakterem, myślących o czymś więcej niż pieniądzach i wyjściówkach? O czym my tu w ogóle dyskutujemy, skoro czterech na jedenastu przed Euro nie było nawet Polakami a dwóch do dziś umie tylko jedno słowo po polsku, to na k...

Wypowiedzi były żenujące, ale ta reakcja jest mocno przesadzona.
Honor reprezentanta? Nie te czasy...

Marcin_fan 21.06.2012 16:07

http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...Krakowie_.html
Kuba zamieszka kiedyś w Krakowie ?
Zatem w przyszłości warto chyba zatrudnić go w Wiśle... Czas pokaże..
E: Wybaczcie że z g***a wyborczego

agii1 22.06.2012 12:01

Brożek zarobił dla Wisły 35 650euro

Brożek zarobił dla Wisły 35 650euro. Ponieważ za Euro są wypłacone piniadze klubą
1)Klubowi w którym ostanio grał
2)klubowi w którym zawodnik grał dwa lata temu
http://.................../viewtopic.php?p=11840#11840
(wisła na samym dole)

rafalek 22.06.2012 15:39

No to kolejna wpadka Kuby... trochę się tego zbiera i niestety mam wrażenie, że niełatwo mu będzie to odkręcić.

http://www.weszlo.com/news/10900-Dno..._charytatywnej

jakkfk 22.06.2012 16:08

"Ludzie będą licytować tę koszulkę, sądząc, że wejdą w posiadanie historycznego trykotu" - swoją drogą, widać podobnie myślą ludzie przy koszulce Lewandowskiego skoro osiągneła taką kwotę - http://allegro.pl/koszulka-roberta-l...424971778.html

Ciekawe jest również to, że dla weszlo Lato był zawsze bucem, jechali z nim jak z psem, a tutaj powiedział dwa zdania przeciwko Kubie i już jest nieomylnym autorytetem.
No chyba, że ktoś jeszcze potwierdził /wiarygodny/ ze dostali tyle wejściówek, mogłem przegapić.

R33 22.06.2012 16:26

Co do tej koszulki Błaszcza to wg mnie nie jest tak do końca jak się wydaje. Przecież oni tych koszulek mają multum, równie dobrze jak brał koszulkę (albo dostał z magazynu - nie wiadomo czy dostają je do domu na pamiątkę) to zaszła zwykła pomyłka, a jako, że oni tych koszulek na prawdę mają dużo to nie zauważył, że tam są różnice w logach na rękawach.

Poza tym koszulka w studiu niekoniecznie musi być tą co będzie na aukcji, mogła być po prostu w celach pokazowych.

najm 22.06.2012 16:31

problem polega na tym, ze jak nie wiesz skad ta koszulka, to nie mowisz, ze ta koszulka jest z takiego a takiego meczu. A ta wg Kuby jest z meczu Pol-Ros, a nie jest.
Nie zebym chcial go atakowac, czy bronic.

cfa 22.06.2012 16:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jakkfk (Post 1259208)
"Ludzie będą licytować tę koszulkę, sądząc, że wejdą w posiadanie historycznego trykotu" - swoją drogą, widać podobnie myślą ludzie przy koszulce Lewandowskiego skoro osiągneła taką kwotę - http://allegro.pl/koszulka-roberta-l...424971778.html

Ciekawe jest również to, że dla weszlo Lato był zawsze bucem, jechali z nim jak z psem, a tutaj powiedział dwa zdania przeciwko Kubie i już jest nieomylnym autorytetem.
No chyba, że ktoś jeszcze potwierdził /wiarygodny/ ze dostali tyle wejściówek, mogłem przegapić.

Grzesio powiedział, że potwierdzenia odbioru biletów mają być do wglądu.

cinekw 22.06.2012 17:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 1259211)
Co do tej koszulki Błaszcza to wg mnie nie jest tak do końca jak się wydaje. Przecież oni tych koszulek mają multum, równie dobrze jak brał koszulkę (albo dostał z magazynu - nie wiadomo czy dostają je do domu na pamiątkę) to zaszła zwykła pomyłka, a jako, że oni tych koszulek na prawdę mają dużo to nie zauważył, że tam są różnice w logach na rękawach.

Poza tym koszulka w studiu niekoniecznie musi być tą co będzie na aukcji, mogła być po prostu w celach pokazowych.

Haha, tak, tak na pewno :lol: Nie rozumiem po co go bronisz, najpierw wyjechał z idiotycznym tekstem o biletach dla rodziny, teraz sprawa z koszulką... Szacun dla niego za przeszłość i za cały ogół, ale ten burdel, który zrobił wokół siebie jest winą jego, nieprawdaż?

FraMat 22.06.2012 17:45

ja rozumiem ten wyjazd z pretensjami o bilety tak, że Kuba twierdził, ze PZPN wprowadzał złą atmosferę w drużynie i stąd słabe wyniki.
Pilkarz nie jest od tego, zeby wykłócac się z federacja o bzdety w trakcie turnieju. To powinno było byc jasno załatwione wcześniej. Widocznie nie było, stąd i nie było dobrej atmosfery. Czasami drobiazgi mogą zepsuć wszystko

Sialalalala 22.06.2012 18:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1259225)
ja rozumiem ten wyjazd z pretensjami o bilety tak, że Kuba twierdził, ze PZPN wprowadzał złą atmosferę w drużynie i stąd słabe wyniki.
Pilkarz nie jest od tego, zeby wykłócac się z federacja o bzdety w trakcie turnieju. To powinno było byc jasno załatwione wcześniej. Widocznie nie było, stąd i nie było dobrej atmosfery. Czasami drobiazgi mogą zepsuć wszystko

24 bilety na faze grupową dla piłkarza, 8 na mecz to mało ?

rafalek 22.06.2012 18:23

Z drugiej strony jak bileciki do loży VIP dostają jakieś miernoty z terenowych oddziałów PZPNu pokazując w czym są najlepsi (osuszając 70 butelek wódki) to liczba 8 biletów na mecz może być odebrana przez piłkarzy jako coś w stylu "a macie i już nie wargujcie"

FraMat 22.06.2012 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1259231)
24 bilety na faze grupową dla piłkarza, 8 na mecz to mało ?

nie chodzi o to czy mało czy dużo.... moim skromnym zdaniem Kuba nie tyle o liczbę biletów się żalił, tylko o to, że ogólnie była zła atmosfera zrobiona przez PZPN. Bilety miały być tylko przykladem żalu wyrażanego wobec PZPN

tofik 23.06.2012 07:28

Zła atmosfera przez PZPN może i była, ale zrzucać na to słabe wyniki ? ....a grają turniej życia w Polsce i po raz kolejny prezentują się żałośnie, w ogóle żadnej różnicy nie widziałem miedzy tym zespołem a teamem Benhakera czy innego Janasa. Z gówna bata nie ukrecisz i taka jest stała prawda odnośnie polskich zespołów w tym drużyny narodowej/

SV_ 23.06.2012 09:39

Kuba od 2 lat systematycznie pokazuję na czym mu zależy. Żadnych wartości już nie reprezentuje. Liczy się tylko kasa kasa kasa. Zaczęło się od wchodzenia w dupe Smudzie, gdy nie potrafił mu się w ogóle przeciwstawić i robił wszystko byle by się Smuda na niego nie obraził. Olał orzełka na koszulce żeby nie podpaść PZPN i dostać hajs od Nike. Teraz pokazał o czym myślał przed meczami na euro. No i piękna pokazówka u szmatławca olejnik.

Serio, mógł być bohaterem, a stoczył się na to samo dno co reszta pzpnu.

Milan!!! 23.06.2012 09:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SV_ (Post 1259289)
Kuba od 2 lat systematycznie pokazuję na czym mu zależy. Żadnych wartości już nie reprezentuje. Liczy się tylko kasa kasa kasa. Zaczęło się od wchodzenia w dupe Smudzie, gdy nie potrafił mu się w ogóle przeciwstawić i robił wszystko byle by się Smuda na niego nie obraził. Olał orzełka na koszulce żeby nie podpaść PZPN i dostać hajs od Nike. Teraz pokazał o czym myślał przed meczami na euro. No i piękna pokazówka u szmatławca olejnik.

Serio, mógł być bohaterem, a stoczył się na to samo dno co reszta pzpnu.

Idź na spacer....nie pada deszcz, przewietrz się

kacpaw91 23.06.2012 10:35

Kuba miał rację. Dlaczego sportowcy (główni aktorzy tego przedstawienia) mają otrzymać mniej biletów niż PZPN, sponsorzy, czy osoba, która je wylosuje przed Euro? Kubie raczej nie chodziło o to, że koniecznie to mają być bilety darmowe. Sądzę, że jakby było tak, że dostają X biletów, ale płacą za nie normalną cenę, to by tak zrobili i nic nie mówili. Moment kiedy to powiedział nie był zły. Mleko się rozlało i odpadliśmy z Euro. Jakby to powiedział przed meczem to byłoby gorzej.

Nie rozumiem nagonki Weszło. Jeden artykuł to dla nich mało... Nudne to już.

wiertar 23.06.2012 11:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1259293)
Kuba miał rację. Dlaczego sportowcy (główni aktorzy tego przedstawienia) mają otrzymać mniej biletów niż PZPN, sponsorzy, czy osoba, która je wylosuje przed Euro? Kubie raczej nie chodziło o to, że koniecznie to mają być bilety darmowe. Sądzę, że jakby było tak, że dostają X biletów, ale płacą za nie normalną cenę, to by tak zrobili i nic nie mówili. Moment kiedy to powiedział nie był zły. Mleko się rozlało i odpadliśmy z Euro. Jakby to powiedział przed meczem to byłoby gorzej.

a co sportowcy to nad ludzie?? ....a mało zarabiają żeby nie mogli kupić biletów tak jak normalny człowiek? a gadanie że chcieli kupić ale nie wiedzieli ile dostaną z pzpn to juz kpiny. za takie coś co odjebali na ME to w ogole biletów nie powinni dostać.

jak by mieli troche ambicji, to po takim blamażu (tak blamazu bo inaczej nie można nazwać odpadnięcia z najslabszej grupy, na imprezie w której są gospodarzami i mają wszystko zeby osiagnąc sukces) wyszli by do ludzi i powiedzieli że dali dupy, są po prostu za słabi na tak wielkie imprezy i posypali głowe popiołem. A nie ośmieszali się tym że dostali za mało biletów. nie rozumiem, jak by dostali po 1000 biletów na głowe to by grali lepiej??

zwykły człowiek odkładał nie kiedy i przez cały rok, zrezygnował z wakacji żeby kupić bilet na mecze euro i możliwość obejrzenia tych patałachów a oni bezczelnie jeszcze mają do kązdego pretensje, no sorry ale to nie jest zbyt normalne moim zdaniem.

a co do koszulki, ale z ust dupy się nie robi. powiedziął by że przekazuje na aukcje jedną ze swoich koszulek i nikt by nie miał pretensji. a tak to zrobił z siebie pośmiewisko i pogrązył coraz mocniej...
i nie ma tutaj znaczenia że to b. gracz Wisły, jak by to był ktoś z Legii czy Lecha napisał bym to samo

kacpaw91 23.06.2012 12:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1259300)
a co sportowcy to nad ludzie?? ....a mało zarabiają żeby nie mogli kupić biletów tak jak normalny człowiek? a gadanie że chcieli kupić ale nie wiedzieli ile dostaną z pzpn to juz kpiny. za takie coś co odjebali na ME to w ogole biletów nie powinni dostać.

A sponsorzy, albo VIPy z PZPN? Czy ja mówię o tym, że powinni za darmo dostać? Mówię, że powinni móc kupić te bilety bez problemu w pierwszej kolejności. Pewnie z takiej możliwości by każdy z nich skorzystał

Cytat:

jak by mieli troche ambicji, to po takim blamażu (tak blamazu bo inaczej nie można nazwać odpadnięcia z najslabszej grupy, na imprezie w której są gospodarzami i mają wszystko zeby osiagnąc sukces) wyszli by do ludzi i powiedzieli że dali dupy, są po prostu za słabi na tak wielkie imprezy i posypali głowe popiołem. A nie ośmieszali się tym że dostali za mało biletów. nie rozumiem, jak by dostali po 1000 biletów na głowe to by grali lepiej??

O to może nie pretensje do Błaszcza? Jakby pozostali dostosowali się poziomem to by nie było blamażu.

Cytat:

zwykły człowiek odkładał nie kiedy i przez cały rok, zrezygnował z wakacji żeby kupić bilet na mecze euro i możliwość obejrzenia tych patałachów a oni bezczelnie jeszcze mają do kązdego pretensje, no sorry ale to nie jest zbyt normalne moim zdaniem.

Jak mówię, nie chodzi o to, aby dostali za darmo, ale by mieli pewne te bilety jeżeli zapłacą nominalną cenę. Lepiej, aby oni byli na trybunach niż osoby, dla których mecz to lans. Albo żeby ktoś kto kupił bilet bo udało mu się go wylosować sprzedawał je innym za znacznie wyższą stawkę.

Cytat:

a co do koszulki, ale z ust dupy się nie robi. powiedziął by że przekazuje na aukcje jedną ze swoich koszulek i nikt by nie miał pretensji. a tak to zrobił z siebie pośmiewisko i pogrązył coraz mocniej...
i nie ma tutaj znaczenia że to b. gracz Wisły, jak by to był ktoś z Legii czy Lecha napisał bym to samo

Nie oglądałem programu, możesz przytoczyć?

laurence 23.06.2012 12:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1259293)

A dlaczego mieliby dostać więcej biletów? Za to że są "główni aktorzy tego przedstawienia" (choć naszych to bym raczej nazwał statystami) dostali jeszcze 15 tyś startowego na mecz. Ponadto za każdy punkt otrzymali kasę. Tak z Grześkiem wynegocjowali że nawet z grupy nie musieli wychodzić a i tak kasa za marne 2 remisy spłynie na konto. Widać, że była wiara w zespole. Jakby mieli odrobinę przyzwoitości to by te całe startowe przekazali na jakąś fundacje, domy dziecka, itp. Ta kasa im się po prostu nie należy. Nie osiągnęli nic!!!

snyrting 23.06.2012 12:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1259303)
.

Jak mówię, nie chodzi o to, aby dostali za darmo, ale by mieli pewne te bilety jeżeli zapłacą nominalną cenę. Lepiej, aby oni byli na trybunach niż osoby, dla których mecz to lans. Albo żeby ktoś kto kupił bilet bo udało mu się go wylosować sprzedawał je innym za znacznie wyższą stawkę.

Pracą piłkarza jest gra w piłkę. Jeżeli nie potrafią się skupić na wykonywaniu swoich obowiązków może niech zmienią pracę. Gówno mnie obchodzą ich żale, że 8 biletów na mecz to za mało. Przyjechali do Polski reprezentować nasz kraj a jedyne co z tego wyszło to kompromitacja.

wiertar 23.06.2012 12:34

Cytat:

A sponsorzy, albo VIPy z PZPN? Czy ja mówię o tym, że powinni za darmo dostać? Mówię, że powinni móc kupić te bilety bez problemu w pierwszej kolejności. Pewnie z takiej możliwości by każdy z nich skorzystał

a co za roznica?? czy vip pzpn czy sponsor?? i tak żaden z nich za bilet by nie zapłacił. z tym że dzieki tym sponsorom te miernoty mogly przez 2,5 roku przygotowywać sie do mistrzostw w takich warunkach ze niczego im braknąc nie mogło. w pierszej kolejności bo co?? lepsi sa bo jest kuzynem czy kolega Blaszczykowskiego?? chce isc na mecz, swoje musze odstać/załatwić proste.

Cytat:

O to może nie pretensje do Błaszcza? Jakby pozostali dostosowali się poziomem to by nie było blamażu.

juz go tak nie gloryfikuj bo tęz tak naprawde to nie zagrał nic szczególnego jak i cała reszta.

Cytat:

ale co za roznica? co myslisz ze jak na trybunach bedzie siedziało 20 osob ktorych zna piłkarz to będzie lepiej grał, bardziej się zmobilizuje?? no sorry ale jak nie potrafią sie zmobilizowac na impreze która raz na 100 lat się odbywa w naszym kraju, to jak może ich zmobilizowac grupa 20 dodatkowych osób?? Widzałeś Ukrainców jak zapierdalali??

ciekaw jestem jak się kuba bedzie tłumaczył z tej koszulki

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl