![]() |
Cytat:
|
Nie ma już biletów na mecz Śląska z Wisłą. Tych we Wrocławiu.
|
Śląsk obrał bardzo dobra strategię, ponieważ od pierwszego meczu na własnym stadionie ma całkiem przyzwoite ceny biletów. U nas prezes chciał od razu mocno zarabiać na biletach i sie przeliczył. Teraz każdy przeciętny kibic żyje w przekonaniu, ze wejściówki na Wisłę są bardzo drogie i nic nie dadzą akcje marketingowe mówiące o tańszych biletach...
|
a ile sprzedano biletów na górnik??
|
Cytat:
|
Cytat:
A niby po co mają codziennie podawać ile biletów poszło ? przecież to nie jest żaden mecz topowy czy pucharowy więc oczywiste jest,że biletów nie zabraknie,poinformowaliby gdyby kończyły się na dany sektor. |
Brrr... Orientuje się ktoś czy będzie możliwość kupna biletu na Śląsk bez wliczania kosztu pociągu?
|
Cytat:
|
Dzięki .
|
Cytat:
|
Mam takie pytanko. Sorki że w tym temacie..
Czy Karnet na rundę jesienną obowiązuje tez na te dwa mecze rozegrane awansem z wiosny (Widzew i Polonia) ?? |
Jak najbardziej. Przynajmniej tak w kasach mówią.
|
Dziękuję :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest szansa że ktoś inny może mnie zapisać na wyjazd ? Czy trzeba być osobiście ?
|
Cytat:
Wez sie uspokoj... |
Nie trzeba osobiście, ale osoba zapisująca Cię musi mieć Twoje dane (imię, nazwisko, pesel, mile widziane osiedle/miejscowość) no i oczywiście pieniądze.
|
Haha, zapisy na bilety na Śląsk po prostu zajebiste :D
|
Dostałem bilet na farcie ale - porażka. Brak jakiejkolwiek organizacji , każdy się pcha jak świnia do koryta. WSTYD!
|
Powie mi ktoś jak młodzi mają zaliczać wyjazdy jak bilety rozprowadzane są miedzy sobą? Potem jest płacz że słabo na wyjazdy jezdzimy ...
|
Łódź. Warszawa. Poznań. Chorzów. Chyba nawet na Polonie były dostępne.
Pierwsze z brzegu. Gdybyś nie palił tego gówna to sam byś na to wpadł. |
Cytat:
|
Prawda jest taka, żeby na piątkowy mecz weszli wszyscy, którzy chcieli nie starczyłbym nawet 60-sio tysięcznik.
|
Cytat:
Gówna się nie da zapalić. Jeśli nawet- musi być baaardzo ciężko. :-) Co do biletów do Wrocka- ludzie nie płaczcie tak. Na derby też bilety były "rozdawane" i nikt nie podnosił larum. Zacznijcie jeździć najpierw np. na PP, do takiego Świnoujścia czy innego Zamościa; pogadacie, pobędziecie i później będzie łatwiej. Dodatkowo- Śląsk to zgoda. Więc jeśli tak bardzo niektórym zależy na WKSie (bo najwidoczniej nie tyle na Wiśle, skoro były wolne bilety do Wawy czy Łodzi), to niech jedzie sobie w któryś weekend do Wrocka i już. Pozdro :) |
żal ludzi którzy normalnie stali w kolejce bo jak otworzyli kasy to się bydło zaczęło wpychać ze wszystkich stron i to osoby które dopiero co przyszły. Na przyszłość trzeba ogarnąć jakoś ten burdel!
|
gdy emocje juz opadna....
czyli - w nowym sezonie frekfencja na Slasku bedzie taka ze jak sie was ustawi w kolejce 10k to bilet kazdy kupi a i jeszcze w razie co beda mogli doslac...( |
Byłby mecz na Oporowskiej to by was w tej kolejce nie stało pewnie 3/4,a tak będzie słit focia na arenie euro.
|
Do Wrocławia to ,żeby jechać to wszyscy chętni bo darmowe chlanie i nowy stadion itd.Szkoda ,że was zabrakło i w Łodzi i w Warszawie...
|
I wreszcie mądre wypowiedzi! Dobrze gadacie. Pierwszeństwo powinni mieć w kupnie ludzie co byli na wyjazdach ostatnich. Potem dopiero pikniki! Jest inaczej, ale taka jest rzeczywistość. Ja też stałem i nie dostałem, ale nie płaczę jak niektórzy! Pojadę na pewno jak będzie wyjazd do Warszawy. Może wszyscy co nie pojechali do Wrocka planujcie Warszawę, tam pewnie będzie mnóstwo biletów!
Skończmy te żałosne wypowiedzi jacy to jesteście poszkodowani bo inni byli sprytniejsi, albo SKWK jest be! Świat się nie skończył! |
do Koszyc bilety są a Wiślaków chętnych jechać je wspomóc jakoś nie ma !
|
Witam czy ma ktoś wolne miejsce w samochodzie lub w busie do Wrocławia pisac gg.1009153
|
Cytat:
Dwa, wielu stałych niestety nie zdążyło nabyć biletów do Wrocławia. |
|
Bilety na Wisła - Widzew
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...widzewem_lodz/ Zapisy na mecz z Odense http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...mecz_z_odense/ |
Odense
Jestem z Wroclawia? Moge sie zapisac na wyjazd do Odense? Ile biletow dostalismy?
|
....a niektorzy tu naprawde sa smieszni !! Gdzie byliscie jak nie potrafilismy wypelnic sektora w Warszawie??
Gdzie byliscie gdy nawet do Łodzi nie pojechal komplet!! O czym wogule gadka ?? Chcesz jechac na Ślaska to sobie jedz w nastepnej kolejce jak beda grac u siebie bo chyba nie jedziesz tam dla Wisly!! Nowy stadion i darmowy melanz , najlepiej zeby jeszcze ktos zawiozl i przywiozl spowrotem !! Jamam wyjebane na takie mecze zgodowe moglbym jechac ale w koszulce ANTY mOTOR !! Chcecie jechac na zajebisty nowy stadion , Prosze bardzo Super Puchar w lutym na stadionie narodowym w wawie,ciekawie ilu was pojedzie biletow bedzie masa nie bedzie trzeba kupowac na forum !! stadion nowy i mecz o trofeum wtedy pokazcie swoja sile !! Amen |
No i o co chodzi? W czym problem? W tym, ze ludzie chca odwiedzic przyjaciol, ktorym akurat bardzo dobrze sie powodzi? Zreszta o co chodzi z ta wyliczanka ile kto i gdzie jezdzi. Jesli dorosniesz i dostaniesz prace, albo za praca bedziesz musial zjechac pol europy to zobaczysz ile wyjazdow wtedy zaliczysz. I wtedy, co? Jestes gorszym kibicem?
|
Problem w płaczu o bilety. Wiem że każdy chce odwiedzić przyjaciół, ale cóż nie każdy może. Ile razy można pisać że ktoś jak zechce sprzedać to napisze sam!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl