![]() |
Juventus,AZ Alkmaar,Getafe,AEK Ateny i Dnipro Dnipropietrowsk to są potencjalni rywale Lecha w IV rundzie el. LE.Pewnie z dwoma ostatnimi mają szansę powalczyć.
http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/...d=1510136.html |
Cytat:
:> |
Nie widzę Lecha w fazie grupowej LE. Zbyt trudni rywale.
|
Cytat:
No tak, udalo im sie do karnych doczolgac rok temu. |
W jakim zasięgu ? Oni strzelili 1 bramkę i przegrali 3 z 4 meczów w pucharach. O czym wy piszecie.
|
Mecz meczowi nie równy. Jak dla mnie w tych dwumeczach mają szansę tylko z zespołem z Grecji.
Juve - bez szans Getafe - również Alkmaar - nie ta półka Dnipro - są w gazie, 12 punktów w 4 meczach ligowych AEK - wczesna faza przygotowań, za 3 tyg. zaczynają ligę |
Cytat:
Anderlecht był najsłabszym z 16 rozstawionych zespołów w losowaniu eliminacji LM 2003/2004. |
Mogą sobie w brodę pluć. Ze Słowakami z Żyliny mieliby spore szanse na awans. Tak jeszcze dwa mecze i koniec.
|
Cytat:
Potencjalni rywale Lecha w przypadku przejścia Sparty to Basel, Anderlecht, Kopenhaga, Hapoel, Rosenborg. |
Lech odpadnie po nastepnych 2 meczach i nie wazne na kogo trafi. U nich nie dosc ze gra sie nie klei, to jeszcze w szatni nie jest zbyt wesolo. Najlepszy bylby mecz z Juve :)
|
Najlepsza byłaby Unirea albo Dnipro :P Chujowe wyjazdy, ale zespoły względnie mocne :D
|
Cytat:
|
Ee tam, co z tego, ze AEK dopiero przygotowuje sie do sezonu? Profesjonalni pilkarze wracajac z wakacji sa gotowi do gry(bo za to im placa kluby)...to nie jest polska liga i mentalnosc naszych ligowych kopaczy(gdzie taki Choto ma notoryczne problemy z nadwaga). Szanse na awans minimalne. Cos czuje, ze bedzie Juventus :).
|
Wisła grałaby z Porto. W losowaniu zajęłaby miejsce drużyny z Genku.
|
Może nie do końca związane z polskimi drużynami, ale tak jak myślałem, Kuba z Borussią będzie mógł się zrewanżować za Wisłe :)
|
Amica - Dnipro
Po zabawie :) |
No i w sumie jak się pozbiera Amica to z Dniepro może powalczyć wg mnie najlepsze losowanie z możliwych dla nich
|
szczęśliwe losowanie i tak dla nich ..
ale nie widzę dużych szans |
Górny Karabach - BVB 09
|
Ni jest tragicznie, blamazu raczej nie bedzie. Nie przypadkiem GKS Belchatow gral niedawno z Dnipro?
A Blaszczykowski, Lewandowski i Piszczek pokaza, jak sie gra z ogorkami(my jestesmy kelnerami :D)...cos czuje, ze w Niemczech bedzie ostre strzelanie. Szkoda, ze nie mamy pilkarzy tej klasy ;). |
Błaszczu kontra Terminator czyli Borrusia-Azerowie
Marcelo kontra Ruscy czyli PSV-Sibir |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
alez oni maja szczescie.. nie dosc ze najslabsza druzyne wylosowali to znow pierwszy mecz na wyjezdzie
dobrze ze w LE nie ma takiej kasy jak w LM PS. Blaszczu, rozpie... ten Karabach w pyl |
Cytat:
|
A mi się wydaje że BVB czeka ciężko przeprawa. Wspomnicie moje słowa :D
|
Cytat:
:lol: Weź nie żartuj. Rozniosą ich w pył. |
Tym bardziej szkoda ze nie przeszlismy dalej :/ Fajnie by bylo zobaczyc Kube na Reymonta :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl