![]() |
http://www.sport.be/fr/jupilerprolea...icle_ID=757321
W skrócie: nie znalazł się w kadrze meczowej, bo przebywa w Polsce, gdzie finalizuje transfer do Wisły Kraków |
Cytat:
|
Niedawno to był tutaj też niejaki Burdenski, więc Wolski nie dziwi. Konsekwencja jest. Zwłaszcza po szrocie z letniego okienka, jak wspominani Crivellaro, Cywka i Popović.
W tej Belgii, to już nawet na lewej obronie próbowano go wystawiać, bo do niczego więcej się chłopak(przepraszam, już facet) nie nadaje. |
Widzę, że klub w dalszym ciągu szuka zawodników po wysypiskach śmieci. Wolski to szrot jakich mało. Dodatkowo fizycznie po wysiadywaniu na ławce bądź trybunach jest na pewno w super dyspozycji. Jaja jak berety. Cupiał reaktywacja bis.
|
.......icie tak ze slabo...
Ludzi co Wy się zatrzymaliście w najlepszych latach?? Dzisiaj walczymy o utrzymanie a wy .......icie jakie to zle transfery ten klub przeprowadza... Cieszcie się ....a ze w ogole się cos dzieje... |
Cytat:
|
Powiem tylko tyle: poczekajcie chociaż aż chłopak raz kopnie piłkę w koszulce z Białą Gwiazdą
|
Cytat:
|
.......enie o tych transferach. .... wielki będzie.
Tak samo jak ze sponsorem. Która to już runda czekania na cud? Nie znudziło wam się? Walczymy o utrzymanie i tyle. Kto chce przyjść do takiego klubu? |
Cytat:
|
4-4-2 to bardzo fajna taktyka, ale pod warunkiem że ma się ogarnięty środek pola, my mamy Urygę, Popovica, Crivellaro i Cywkę, więc niech już ten Wolski przyjdzie naprawdę.......... bo gorszy od tych asów nie będzie, a że kibicuje innemu klubowi, trudno, jesteśmy w ujowej sytuacji, każdy ptk, każda zdobyta bramka się liczy więc nie narzekajcie.
|
Zasadnicze pytanie czy w chwili obecnej Wolski jest lepszy od naszych asów? Zmieniliśmy Jankowskiego na Ondraska i co mamy to samo pod względem zmarnowanych sytuacji.
|
Nie przypuszczałem, że aż tak bardzo nasza gra jest zależna od Mączyńskiego. Dopiero teraz widać, że bez niego nasz środek piszczy i kwiczy z bólu.
Na papierze dokonaliśmy porządnych transferów, a w praktyce - w kluczowej formacji, czyli środku pola leżymy po całości. Nawet najlepsi skrzydłowi, napastnicy i obrońcy będą tłem, jeśli rządzić i dzielić ma w środku Uryga z Cywką. Co dalej? nie chcę być złym prorokiem. |
Niech juz ten Brlek przyjdzie, gorszym od Urygi byc nie mozna a byc moze bedzie potrafił dobrze podawac do przodu
|
Na jakiej pozycii grał ten student? jak na pozycjii Urygi to oplacic mu akademik i wyzywienie i podpisac kontrakt a Uryga do Korei Polnocnej.
|
Cytat:
Brlek przyjdzie ktoś przytuli kaskę za to że go wcisnął do frajera kolo zagra 7 spotkań w Wiśle rozwiążą kontrakt bo się okazał ogórem do sześcianu a za 5 lat Wisła zmuszona wyrokiem sądu zapłaci mu za resztę kontraktu czyli + - 200 tys ojro + odsetki ustawowe brzmi znajomo :help: bym się tak nie rozpędzał... |
Cytat:
Czasem czytacie co piszecie? Ja piszę głupie posty ale to się w palę nie mieści. O a jak gość nie przyjdzie do Wisły, a za 2 lata będzie grał w Serie A lub Premiership albo innej Bundeslidze to będziesz pisał, kurcze no mieliśmy go na celowniku ale ten zjeb Kapka spieprzył sprawę jak zawsze ... |
Cytat:
Nie było winą Jovanica, że klub nie płacił mu na czas, miał prawo pociągnąć klub do odpowiedzialności i to zrobił. To samo w przypadku Genkova. W brodę niech sobie plują władze Wisły, które doskonale znały konsekwencje niepłacenia kontraktów na czas. |
Cytat:
jest to dokładnie tak samo prawdopodobne :haha: |
Cytat:
zwłaszcza w przypadku Jovanicia.... weź sobie przypomnij o co chodziło z Jovaniciem a nie pisz pierdoł |
I ze Wolski tutz tuz i w Wiśle panika
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...971,1,727.html i trener jedno a kapitan swoje http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ow,nId,2150145 |
Cytat:
A z Twoich postów wynika, że musimy kontraktować Messich, Suarezów i podobnych topowych piłkarzy bo Ci ze słabszych lig nic nie wniosą, nie są nic warci ... szlag mnie trafia jak czytam takie coś, wieczne marudzenie. Ten nie bo wrzuca na tt posty z Legią, tamten kiedyś był widziany na terenie sraxy, a ktoś tam inny ma ujowe poglądy polityczne ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Problemu by nie było, gdyby wyżej wymienieni parodyści zagraniczni sprowadzeni za grube pieniądze sprawdzili się w Wiśle, a wiadomo jak to było. Swoją grą doprowadzili do największego kryzysu sportowego i finansowego (mieli w większości kontrakty, których Wisła nie była w stanie realizować na bieżąco, bo nie miała z czego) od kilkunastu lat (jesień 2011 r.), który trwa do dnia dzisiejszego.
Żaden z nich nie sprawdził się na Reymonta, a co najważniejsze żaden z nich po odejściu z Wisły też nie zanotował postępu, a wręcz regres (Jovanić, Jovanović, Bunoza, Jirsak, Iliev, Lamey, Jaliens, Kirm, Genkow, itp). |
|
Szczerze, nawet jak przyjdą Wolski i ten chorwat to wątpię czy zbawią Wisłę...... nie z Pawłowskim na ławce, z lepszym trenerem, ośmielę się stwierdzić że nawet z Moskalem w tych dwóch meczach byłyby 4 pkt.
|
W dla mnie rozncia bedzie kolosalna. W srodku w meczu Łęczną byla dziura w środku ogromna
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/ |
No i jest ...
|
Mam dziwne przeczucie, ze pilkarsko bedzie to powrot do Ekstraklasy na poziomie Cywki. Obym sie mylil.
|
Nie wiem w jakim celu są te negatywne opinie, nie sprawdzi się to go odpalimy po pół roku i po problemie.
|
Cytat:
Dla niektórych najlepiej byłoby albo zatrudnić Messiego, albo usiąść i płakać. Nie stać nas na lepszych piłkarzy, bierzemy takich jakich jesteśmy w stanie utrzymać. |
Cytat:
|
Cytat:
i tak se napisał jak napisał :rotfl: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...615,1,727.html |
Ja się nie boje o niego piłkarsko, na pewno nie będzie to powrót typu Cywki, bo w przeciwieństwie do niego Wolski potrafi grać w piłkę.
Kwestia tego czy pokaże swoje możliwości czy tak jak Popovic raz błyśnie, a potem wielkie g. Skoro już do nas trafił to życzę mu jak najlepiej. Mam nadzieję, że ze zwykłej przyzwoitości zaprzestanie tweetowania opraw Legii na swoim profilu na czas pobytu u nas. |
Myślę, że Wolski może nam pomóc. W Mechelen grał więc jest gotowy do gry na maksymalnych obrotach przez 90 minut. To może być ten rozgrywający, który pozwoli nam utrzymać się w ekstraklasie.
|
będzie mógł Wolski zagrać w sobotę przeciwko BB??
|
Cytat:
|
Cytat:
A teraz trochę faktów a nie jeden artykuł sprzed trzech lat. Cytat:
Zerwał jednostronnie kontrakt bo mu się tak zachciało. I do tego sąd uznał, że to słuszna zachcianka! :lol: Nie brnij już dalej w swojej gafie, pomyliłeś się, posyp głowę popiołem i po temacie. Jovanić zerwał kontrakt z Wisłą, bo ta mu zalegała kasę. Sąd przyznał mu rację i tyle. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl