![]() |
We don't speak Americano? To ich hymn? W końcu Polonia ;)
|
Cytat:
|
Komplet jest. Szczególnie na kamiennej. Nie ma takiego bicia. Koniec imprezy ;)
|
Kto uczynił z Przytuły eksperta ? x.X
|
Cytat:
Przyjedźcie na wiosne, bedzie dla was 1650 miejsc... zróbcie szał :) Pokażcie ile nam do was brakuje :lol: |
Wydział Dyscypliny, czy jak to się nazywa, powinien się zajmować takimi żenującymi sprawami jak te śnieżki, które leciały w Patryka Małeckiego z trybuny stadionu Brudnych Koszul. To nie są zwykłe śnieżki, tylko normalne bryły lodu, odgarniętego śniegu z boiska, który jest mocno ubity i cholernie twardy. Jakby Małecki dostał tym w łeb, to mogłoby być szalenie niebezpiecznie. No ale co, WD woli zajmować się racami...
|
Cytat:
Pół "Kamiennej" to kameleony. No chyba, że są wolne miejsca. Eee, niemożliwe. |
Cytat:
|
Oj ciężko się słucha tego Przytuły... Nie sprawdza się jako ani komentator ani jako ekspert. Do poziomu Mielcarskiego czy choćby Węgrzyna to brakuje mu lat świetlnych. Poza tym jakim on był piłkarzem? :P Raczej... słabym :P
|
Wojciechowski to jest największy buracki kontraktor... gile lecą mu z nosa a ten wyciera o szalik Groclinu :D nie do wiary!!
|
Jedyne co ma Wojciechowski fajnego to w miare fajna kobiete :D Wysmarkal sie konkretnie :D
Widze nawet bilety po 1 zl nie pomogly i na stadionie malo ludzi :D Oczywiscie trzeba bylo pocisnac po Maleckim ( U Nas jak juz ktos go cisnie to po jakims faulu i nie sa to tego typu przezwiska ). Do tego ciskanie sniezkami i oczywiscie pozdrowienia :D Mecz walki, malo ciekawych akcji. Polonia cisnela w drugiej polowie konkretnie. Jedna setka ale coz :D Liczylem na remis ale i tak dobrze jest bo koszulki traca punkty a Wisla zagra oslabiona z Arka, ktora u siebie nie takie druzyny pokonywala ;) PDS - Czekamy na relacje :P PS: Kogo tak tlamsil Sobiech? Ten obronca to chyba mial dzisiaj dzien gracza okregowej ligi :D |
........ Lech - jakoś od sezonu 2005/06. Zaczęło się od zaproszenia na trybunę gospodarzy (zamknięty sektor gości), po czym Lech obił naszych. ...... juz Was nawet na tym Waszym (zanizonym ilosciowo) smiesznym wiejskim stadioniku biją !!! ....ciesze sie ze : Ratuje Was tylko to , że jesteście z miasta Cracovii :-) ... teraz czuje sie bezpieczniej !!! Palikot - 1650 miejsc ???? tzn ze przyjedzie ich cala wiara jaka chodzi na ten stadionik + zgody
|
Cytat:
|
Kibice Groclinu to Ci, którzy już od 80 minuty zaczęli opuszczać stadion?
To Ci którzy nie tylko w Wiślaków, ale także w swoim graczy po meczu śnieżkami rzucali? No tak, prawdziwa "duma stolicy" ;) Rozumiem, że wiele piosenek jest uniwersalnych i stosuje je większość ekip. Ale wymaga to minimum rozumu, żeby chociaż liczba sylab się zgadzała bo później brzmi to dość komicznie. Po-lo-nia grać, k*** mać (zamiast 2 sylab)... Co by o Wojciechowskim nie mówić złego to niezłą sobie laseczkę znala$$$ł |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pomęczyliśmy bułe, wywieźliśmy 3 pkt i to się liczy. Jak tak słuchałem dzisiaj o tych 14 wygranych z rzędu to mnie pusty śmiech ogarniał gdy konfrontowałem to z "sportowo też nie jesteście zbyt atrakcyjni".
Paradoksem jest że to co podobno jest naszym najsłabszym punktem czyli defensywa wygrywa nam mecz. Bo poza tymi sytuacjami z samej końcówki (szczególnie Mierzejewskiego) to Polonia z tego całego "ciśnięcia nas" nie miała raczej klarownych sytuacji. |
Mowie ze mniej wiecej fajna - biorac pod uwage jego wiek oczywiscie ;) Cycki ma fajne, figure jako taka, twarz straszna ale mowilem o calosci :P W miare fajna to jeszcze nie fajna ;)
|
I teraz zwycięstwo Ruchu.:)
|
Nie ważny styl, nie ważna gra, liczą się trzy punkty.
Za tydzień Arka na bardzo trudnym terenie, jesteśmy osłabieni, ale jedziemy tam z nadziejami. Nie po to się Wilka ściągało, żeby tylko z ławy wchodził. A co do kartki Bunozy , to może mi ktoś wytłumaczyć za co ją dostał, bo ja tam widziałem faul Chaveza. |
Sytuacja w tabeli po tym jak sie zaczal sezon to jak dla mnie jest rewelacyjna
Jeszcze tylko Jaga nie wiecej niz remis i bedzie elegancko |
Cytat:
|
Teraz zaczna sie rozkminy kto ma lepszy terminarz na wiosne :D Cos w stylu rozkminek przed sezonem. Wiemy jak to sie skonczylo :D
Grunt ze siedzimy na ogonie Jadze, ktora jak nie spuchnie, to chociaz pogubi punkty tu i tam :D Jak za tydzien Polonia nie zdobedzie 3 punktow, to Nadprezes zrobi kamehameha :D rafkur - Z takim podejsciem do zycia jakie ma Wojciechowski, z jego gadka, przasna twarza i stylem "nowobogackiego" eleganta on kobiet z klasa nie znadzie, chyba ze takie z 8 klasami...podstawowki :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do samej sytuacji w tabeli to jest dziwnie dobrze biorąc pod uwagę grę zarówno Wisły jak i Legii. Amica sobie siedzi gdzieś tam niżej i niech już tak pozostanie. W końcu każdy jest mniej więcej (bo my o jedno miejsce za nisko )))) na swoim miejscu. Jak przypuszczałem - bez względu na ostatnia kolejkę (Arka) na wiosnę będziemy walczyć z Legią o mistrza. Rycerze jesieni już generalnie spuchli, Jaga też nie dotrzyma kroku. Amica będzie się żreć o kontrakty i przeżywać puchary. Powtarzam - gra jest jaka jest ale nie jest źle. |
Cytat:
Uwierzcie, że prezes nie tylko w sferze klubowej zaskakuje spontanicznymi ruchami. W branży budowniczej jest tak samo albo i lepiej zaskakujący swoimi decyzjami. |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Wspomni ktoś o ewidentnym karnym na Tosiku czy kręcimy bekę dalej, że wiecznie faworyzowana Legia? :) |
Cytat:
Zapewne kolega z Muranowa. |
Co do karnego to nie wiem czy był aż tak ewidentny, ale z tego co na powtórkach widać kontakt był. Więc w tej sytuacji szczęście w osobie sędziego nam dopisało. Ale szczerze mówiąc bardziej bałem się przy strzale w końcówce obok lewego słupka...
A tabela rzeczywiście z kolejki na kolejkę robi się coraz ciekawsza. Oczywiście z naszej i może jeszcze Legii perspektywy. Jaga wygląda na prawdę nader solidnie i słowa uznania należą się Probierzowi. Niemniej jednak ciężko mi uwierzyć, alby do końca sezonu utrzymali taki poziom. Moim zdaniem będą grali w pucharach co i tak będzie dla nich bardzo dużym osiągnięciem ale mistrza moim zdaniem nie zdobędą. |
Przeważnie jest tak, że jesenią dzieją się różne cuda kiedyś był nim Górnik Łęczna. Na wiosnę wszystko wraca do normy czyli o mistrza biją się 2 ekipy Wisła i Legia. Czy obecnie też tak będzie? Jeżeli Jagiellonia się nie wzmocni to na wiosnę [przełom marca/kwietnia] będzie zmiana lidera.
|
Ewidentnym? Mogł byc mogło nie być wg mnie, to ze nie ma mi nie przeszkadza ;]
|
Ta dupa Wojciechowskiego z twarzy mocno przeciętna...
ale jak to mówi mój znajomy - jak się nie ma co się lubi to się rucha jak wiatr dmucha :D co do ekstraklasy, kolejka świetna uciekamy (mówię tylko pod kątem piłkarskim) następującym ekipom z peletonu: Korona Kielce (2p) GKS Bełchatów (3p) Lechia Gdańsk (3p) Górnik Zabrze (3p) Polonia Warszawa (3p) Nie wiem czy liczyć Amikę bo oni w peletonie nigdy nie byli, ale po tej kolejce nasza przewaga powiększyła się o 2pkt. Teraz niech Górnik wygra z Jagą bo ucieknie żydkom i zmaleje strata do Jagi ;) |
Cytat:
Nie, chociaż również końcówka 'ów'. Rozumiem, że jak karny dla osobistej kosy to mam udawać, że go nie było. Też ciekawa koncepcja :) |
Według mnie karny był ewidentny.
Tyle, że jakie to ma znaczenie w kontekście faworyzowania Legii i np. ostatniej decyzji w sprawie Komorowskiego? Sędzia zawsze może się pomylić, natomiast w tamtym przypadku, zbiera się sztab i oglądając powtórki na których ordynarnie widać to co widać i tak wnioskuje żeby Komorowskiego nie karać. Bądźmy poważni! Jestem daleki od teorii spiskowych ale takie decyzje centrali są po prostu skandaliczne. Coś mamy szczęście do tej Polonii. Choćbyśmy grali nie wiem jaką padakę 3 punkty zazwyczaj trafiają do nas. |
Cytat:
Karny z kategorii: ".... się przewraca, czując kontakt na nogach - sędzie może podyktować, może nie podyktować". Ja bym takich karnych nie gwizdał, niezależnie od drużyny. Tak samo jak temu, który skakał nad wślizgiem Wiślaka i symulkę rzucil - żółtą od razu... Za rękę taką jak Mierzejewskiego - czerwo. Za grę na czas - czerwo. Niech piłka będzie piłką, a nie grą oszustów. |
Cytat:
Też uważam, że karny ale widać wyraźnie było go dopiero w powtórce. |
Karny ewidentny i nie ma się co oszukiwac. Pawełek teraz broni wszystko, to sędzia słusznie stwierdził, że szkoda Wojciechowskiemu i reszcie ligi robić nadzieję.
|
Karny w polskich warunkach był - w angielskich żółta kartka dla napastnika. Chcemy równać do lepszych to równajmy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl