Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

jurukuru 18.04.2009 20:01

dzięki wislak_92

szukam zdjęć z oprawy OPĘTANI

rafiABG 18.04.2009 20:13

czy ten gościu co gra na takim małym pianinie na końcu ul.szpitalnej na serio jest niewidomy?

:lol:

wislak_92 18.04.2009 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jurukuru (Post 710834)
dzięki wislak_92

szukam zdjęć z oprawy OPĘTANI

http://i44.tinypic.com/1zgvxh5.jpg

coś jeszcze?:D

**
Koledze wyłącza się przeglądarka(FF,Explorer,Opera itd.) jak wchodzi na niektóre strony, m.i.n. wislakrakow.com, oficjalna strona Wisly, livesports.pl, a onet, wp itd chodzą bez zarzutu. Jaka jest przyczyna? Java, Flash - przeinstalowane, dalej to samo. Z góry dzięki.

jurukuru 18.04.2009 20:54

dzięki, na razie tyle ;D

banasik 18.04.2009 23:21

Co to znaczy PWNED?

Wks_Ślask 18.04.2009 23:21

dziekowa. Mam pytanie co do Waszych fanklubów czy istnieje np fc Wisly w Rabce Zdrój i Brzesku??

fanTS1906 18.04.2009 23:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez banasik (Post 711004)
Co to znaczy PWNED?

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...e&lr=&aq=f&oq=

2 pozycja

El'kabat 19.04.2009 00:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafiABG (Post 710848)
czy ten gościu co gra na takim małym pianinie na końcu ul.szpitalnej na serio jest niewidomy?

Widzisz tu cos smiesznego czlowieku ?
Nie wiem czy tak ,czy nie ale zawsze jak tam jestem to mu cos wrzuce.
pozdrawiam

globoos 19.04.2009 08:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafiABG (Post 710848)

widziałem kiedyś próbę wyharatania mu kubka do którego zbierał, i albo facet się blisko zna z mistrzem Jodą, albo tnie jana z tym że jest niewidomy :S co nie zmienia faktu że żal mi chłopa

wislak_92 19.04.2009 10:38

W jakiej sieci sklepow na 100% mozna odebrac wygranego(z patyka) Big Milka?

&

Koledze wyłącza się przeglądarka(FF,Explorer,Opera itd.) jak wchodzi na niektóre strony, m.i.n. wislakrakow.com, oficjalna strona Wisly, livesports.pl, a onet, wp itd chodzą bez zarzutu. Jaka jest przyczyna? Java, Flash - przeinstalowane, dalej to samo. Z góry dzięki.

kamilll1906 19.04.2009 11:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DYRU (Post 710688)
gdzie w Krakowie jest giełda samochodowa?? jak dojechać?? ile wjazd osobowego?? jakies porady??

giełda jest na rybitwach,KRAKÓW-RYBITWY
Kraków, ul. Christo Botewa 6 (przeniesiona z Balic)

Czynna w godz.: sobota, niedziela: 6:00 - 14:00
Cennik:
- niedziela wjazd pojazdu bez względu na rodzaj: 20 zł/szt.
- sobota wjazd pojazdu bez względu na rodzaj: 10 zł/szt.
- stoisko handlowe: 100 zł/m-c (soboty i niedziele), 80 zł/m-c (niedziele)
znalezione na innym forum, nie iwem na ile informacja co do cen prawdziwa, ale samo miejsce i godziny to napewno :D

i moje pytanie jakie są ceny piwa w Pradze, i jakies dobre sprawdzone czeskie by ktoś polecił bo sie wybieram a nie mam czasu zbytnio na probowanie wszystkich trunków:D

janko04 19.04.2009 11:35

Siostra kupiła sobie gre na giełdzie, mianowicie HP i Zakon Feniksa. Zainstalowałem jej, skopiowałem Cracka a gra nie idzie i prosi o płytkę prawidłową. Dodam ze jest na jednek plycie DVD to nagrane. Co mam zrobić bo nie mam siły z siostrą? Jak to zaisntalować aby szło..

mic 19.04.2009 11:40

Sprobuj innego cracka.
Albo sprawdz czy podczas instalowania wybiera sie wersje instalacji i daj na najwieksza

PS. Taa, siostra ;)

janko04 19.04.2009 11:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 711128)
Sprobuj innego cracka.
Albo sprawdz czy podczas instalowania wybiera sie wersje instalacji i daj na najwieksza

rozgryzłem go jak włączałem cracka to coś sie instalowało to to co sie pojawiło w danym folderze skopiwoałem i wkleiłem no i idzie:> ale dzieki za pomoc;)

Młyniu_Miechów 19.04.2009 11:49

Skąd mogę ściągnąć jakąś paczkę z teledyskami kręconymi na Ibizie albo na jakiejs imprezie Ibiza? Nie wiem konkretnie o co chodzi...

B. 19.04.2009 12:57

http://www.youtube.com/watch?v=TT3Jj9OGMA0

Wie ktoś co to za piosenka?

pio 19.04.2009 13:00

http://www.youtube.com/watch?v=5ykoFDTqla0
frankie vallie-beggin ;)

Luk_Biala_Gwiazda 19.04.2009 13:55

wie ktos gdzie na czyzynach moge obejrzec dzisiejszy mecz z Arka? chodzi mi o jakis bar, czy cos takiego.

Zola 19.04.2009 17:13

Do ktorej jest dzis czynna Galeria Krakowska?

Prosze o SZYBKA odp!

Nitrox 19.04.2009 17:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 711425)

Prosze o SZYBKA odp!

Chyba do 20 albo 21.

Kamil 19.04.2009 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 711425)

Prosze o SZYBKA odp!

http://www.galeria-krakowska.pl/

Ala1955 19.04.2009 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jurukuru (Post 711457)
niech mi ktoś napisze (priv) nazwę ulicy gdzie znajduje się graf taki jaki mam w emblemacie bo mi z głowy wypadło a potrzebuje .... :P

Kijowska :-)

Gordian 19.04.2009 20:04

do tego potrzebujesz odpowiedniej wtyczki do Offica

WISŁAZWE 19.04.2009 20:19

Mam problem czy ktoś z forum ogląda na SopCacie mecz Bordeoux- Lyon bo na tym kanale co jest podany lecą jakieś reklamy !!
Poratujcie!!! Na jakim programie jest ten mecz??

Gordian 19.04.2009 20:48

Wtyczka jest płatna. Pobiera się ją ze strony Microsoftu.Jest to plik exe, po zainstalowaniu pojawia się opcja w menu: Zapisz jako PDF". Wal na priva po więcej informacji.

mic 19.04.2009 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dzwd (Post 711499)
jak skonwertować plik JPEG w PDF ?? Pilne,proszę o odpowiedz .

e-Wie ktoś???? :D

http://www.google.pl/search?q=jpg+to...ient=firefox-a

pare pierwszych linkow

dymek_nhs 19.04.2009 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilll1906 (Post 711118)
i moje pytanie jakie są ceny piwa w Pradze, i jakies dobre sprawdzone czeskie by ktoś polecił bo sie wybieram a nie mam czasu zbytnio na probowanie wszystkich trunków:D

Piwa są tanie kosztują tyle co u nas batonik w spożywczym. Coś z przedziału 10-20kc. Przynajmniej rok temu tak było jak w Czechach byłem. Z dobrych piw to KOZEL- chyba najlepsze ale zależy od gustu, RADEGAST, i coś z wyższej półki BUDWEISER, PILSNER URQUELL

someone_TSW 19.04.2009 22:06

Jak się wyłącza gg w erze :> co tydzień przychodzi mi sms, że subskrycja gg została przedłużona a wogóle z tego nie korzystam.

Tylko_Wisła! 19.04.2009 22:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez someone_TSW (Post 711679)
Jak się wyłącza gg w erze :> co tydzień przychodzi mi sms, że subskrycja gg została przedłużona a wogóle z tego nie korzystam.

Dzwonisz do biura obsługi klienta i mówisz , że chcesz gg wyłączyć.

someone_TSW 19.04.2009 22:10

Nie ma jakiegoś kodu ?

edit. Juz znalazłem ;)

kamilll1906 19.04.2009 22:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez someone_TSW (Post 711679)

GOOGLE nie gryza:D
Drobny problem może się pojawić z czasem gdy chcemy zrezygnować z Era GG w naszym telefonie komórkowym, ponieważ co tydzień przychodzi informacja o tym, że usługa została przedłużona automatycznie o kolejny tydzień bez informacji jak z niej zrezygnować :-) Przechodząc więc do wnętrza sprawy by tego dokonać należy wysłać pod numer 8089 SMS o treści GG ANULUJ. Tym sposobem zdezaktywujemy Era GG i możemy się cieszyć zaoszczędzeniem 1 zł tygodniowo.

kamilll1906 19.04.2009 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dymek_nhs (Post 711661)
Piwa są tanie kosztują tyle co u nas batonik w spożywczym. Coś z przedziału 10-20kc. Przynajmniej rok temu tak było jak w Czechach byłem. Z dobrych piw to KOZEL- chyba najlepsze ale zależy od gustu, RADEGAST, i coś z wyższej półki BUDWEISER, PILSNER URQUELL

Dzieki :D
to jeszcze jakies mocniejsze trunki moglbys zaproponowac... najlepiej czeskie i jak wiesz to ceny jakie

+

prosilbym o spolszczenie do CorelDraw Graphics Suite X4

W1906W 19.04.2009 22:41

Mam pytanie czy jest jakaś szansa uniknięcia zawiasów w mojej sytuacji. A mianowicie: najebałem się wczoraj z kumplami a byłem na rowerze i złapali mnie miejscy pod sklepem. Na początku spisywanie za brak lampki itp. Nie wiem czemu (?) podałem nie swoje dane, a gdy skończyli mnie spisywać, wziąłem rower i zacząłem im uciekać. Mój błąd gdyż nie znałem terenu i wjechałem w uliczkę która prowadziła pod górę (ale mniejsza z tym). Złapali mnie. Zakuli w kajdanki i wrzucili do suki. Zawieźli na komisariat policji gdzie dmuchałem w alkomat. Wynik wyszedł coś ponad promil a w drugim badaniu za 15 minut już trochę mniej. Dostałem wezwanie na wtorek na komisariat a na karteczce z którą mam sie zgłosić pisze o przest. z art. 178 KK. Natomiast na komisariacie strażacy spisując swoje "relacje" nawrzucali mi tam jeszcze pare art. m.in za ucieczke oraz podanie niewłaściych danych.
Bardzo prosze o odp kogoś kto miał podobną sytuację lub może mi coś doradzić. Najgorsze jest to że w tym roku startowałem do szkoły podoficerskiej i w tej sytuacji już jest chyba "po ptokach"

WiselkaMLP 19.04.2009 22:52

Zna ktos aktualne ceny benzyny w Trzebini :) ??

1q2 19.04.2009 23:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez W1906W (Post 711707)
Mam pytanie czy jest jakaś szansa uniknięcia zawiasów w mojej sytuacji. A mianowicie: najebałem się wczoraj z kumplami a byłem na rowerze i złapali mnie miejscy pod sklepem. Na początku spisywanie za brak lampki itp. Nie wiem czemu (?) podałem nie swoje dane, a gdy skończyli mnie spisywać, wziąłem rower i zacząłem im uciekać. Mój błąd gdyż nie znałem terenu i wjechałem w uliczkę która prowadziła pod górę (ale mniejsza z tym). Złapali mnie. Zakuli w kajdanki i wrzucili do suki. Zawieźli na komisariat policji gdzie dmuchałem w alkomat. Wynik wyszedł coś ponad promil a w drugim badaniu za 15 minut już trochę mniej. Dostałem wezwanie na wtorek na komisariat a na karteczce z którą mam sie zgłosić pisze o przest. z art. 178 KK. Natomiast na komisariacie strażacy spisując swoje "relacje" nawrzucali mi tam jeszcze pare art. m.in za ucieczke oraz podanie niewłaściych danych.
Bardzo prosze o odp kogoś kto miał podobną sytuację lub może mi coś doradzić. Najgorsze jest to że w tym roku startowałem do szkoły podoficerskiej i w tej sytuacji już jest chyba "po ptokach"

Generalnie to chyba masz przesrane, w kontekście szkoły.A co zrobić?Chyba tylko wytłumaczyć czemu zrobiłeś tak a nie inaczej(strachem o szkołę).Nie wiem jak jest teraz ale nie tak dawno jeśli miałeś do 0.5 to było to jedynie wykroczenie.Powyżej 0.5 - przestępstwo, gdzie przynajmniej w teorii, może też skończyć się na grzywnie, jednak w praktyce to pewnie nie jest tak różowo.Dochodzą jeszcze jak sam wiesz inne paragrafy - podawanie fałszywych danych(grzywna pewnie), ucieczka(kolejna grzywna).

Jak dla mnie - pójść, podkulić ogon i próbować wynegocjować grzywne za wszystko - tyle że ja nie wiem czy nie lepiej było by Ci się poradzić jakiegoś prawnika - czy jest to w ogóle możliwe.

Spotykałem się z taką sytuacją że z kilku osób zatrzymanych dokładnie za to samo przestępstwo(akurat nie jazda po pijaku) ,jeden dostawał grzywnę(bo 'walczył' o nią'), reszta zawiasy ,bo nawet nie wiedziała że jest możliwość grzywny i cieszyła się że nie poszła siedzieć.

Chorynatrzykolory 20.04.2009 00:16

Od jakiegoś czasu strasznie muli mi strona skwk , wchodzi bardzo długo (albo wogóle )w porównaniu z innymi stronami, sprawdzałęm w innych miejscach i chodziła elegancko,macie pomysł czym to może być spowodowane ?

hrabia 20.04.2009 05:58

moze ktos polecic jakas dobra firme sprzedajaca koszulki z nadrukiem ?

Kaan 20.04.2009 06:46

Cytat:

ble, ble..."

Dojechałeś, krótko mówiąc. Za takie cos zawiasów nie dostaniesz, czeka Cie rozprawa to pewne. Chyba, ze z momentem podpisania przez prezydenta weszła ustawa, ze jazda na rowerze po pijaku równa sie jeżdzie samochodem a to juz przestępstwo.

globoos 20.04.2009 08:53

Cytat:

czyli jak mniemam 18 lat masz. za brak światełek jest mandat chyba 5 dych, gorzej że za jazdę po pijaku mogą ci odroczyć prawko, paragrafem co do fałszywych danych bym się nie przejmował, bardzo częsty wybieg psiarni, przydupić tyle paragrafów ile się tylko da. nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, ale palenie wrotek po podaniu swoich danych to ostatni debilizm... jeżeli nie byłeś wcześniej karany to powinieneś dostać mandat i jak ci się nie pofarci na wadze to to odroczenie prawka. czyli chyba nie będziesz "karany" w papierach.

jedno co możesz na swoją obronę powiedzieć, to właśnie to że byłeś najebany, a co za tym idzie "zrobiłeś to szybciej niż zdążyłeś pomyśleć". ale ten wariant polecam tylko jak jesteś pełnoletni, bo jak sędzina będzie ****ą, a na pewno będzie (bo to w końcu kurewski zawód jest) zrobi wszystko żeby ci dodatkowo demoralizację przywalić, a pytania które będzie ci zadawać będą konstruowane tak, że co byś nie odpowiedział wkopujesz się jeszcze bardziej.

byłbym zapomniał, koniecznie wyraź skruchę, generalnie bądź jak najbardziej jak tylko potrafisz zasmucony tym co zrobiłeś, wiesz o co chodzi, taka tępa bajera z twojej strony powoduje że sędzina się od razu przychylniej na ciebie popatrzy.

PrawdziwośćDlaGry 20.04.2009 09:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 711709)
Zna ktos aktualne ceny benzyny w Trzebini :) ??

http://www.stacjebenzynowe.pl/index.php sprawdzaj tu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl