![]() |
Jest gorszy.
I to zdecydowanie. |
Cytat:
W grze z drużyną jest już lepszy nawet Genkov, którego gra nogami nie jest specjalnym atutem. Bitonowi brakuje takiej elastyczności, strasznie sztywno biega po tym boisku, unika walki, brakuje mu zrozumienia z kolegami. Wydawało mi się że to można nadrobić jednak teraz się zastanawiam czy jak się tego nie czuję tego za młodego to czy on jest wstanie to opanować. Jeśli nawet uzbierałoby się w kasie te 800 k euro to ja osobiście nie wydałbym tej kasy na Bitona, mamy zbyt wiele deficytów na rożnych pozycjach, za te pieniądze może uda się podpisać ze 3 zawodników w tym Brożka, na naszym rynku cały czas teoretycznie do wzięcia jest Dwaliszwili. |
Cytat:
A porównanie z Lewandowskim skwituje uśmiechem. Taki dobry był i dlatego przegrał rywalizacje z Genkovem. I proszę nie mów, że grał Genkov tylko dlatego, że było wiadomo, że Biton nie zostanie wykupiony. |
Cytat:
|
350 tys. euro netto
Kwota brutto jest dopiero odstraszająca. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zobaczymy jak Dudu będzie wyglądał w o wiele mocniejszym zespole. Cytat:
Według mnie Dudu ma ogromny potencjał, czego nie raz udowadniał. Pożyjemy zobaczymy gdzie będzie choćby za rok, dwa. |
Nikt nie będzie ci wskazywał, bo wyszedłeś z porównaniem Bitona do Lewandowskiego, co samo w sobie jest daremne, a jeszcze poprawiłeś to tym, że w zasadzie to jest ten sam poziom.
No to napiszę: Lewandowski to poziom takiego Cavaniego. Biton jest słabszy i to zdecydowanie. W pomocy drużynie, w ustawianiu się, w pracowitości. Stukał bramki i dobrze, bo od tego jest napastnik, ale Lewandowski>>>>>>Biton. Standard Liege nie jest o wiele mocniejszym zespołem, bo każdy widział, że są cieńcy jak dupa węża. |
Cytat:
No czyli jednak Biton to według Ciebie taki żydowski Inzaghi? Czyli jednak bardziej lis pola karnego niż zawodnik do kombinacyjnej gry? Czyli ogólnie potwierdzasz moją teze? Cytat:
|
Cytat:
Śmieszą mnie celowe deprecjonowanie naszych zawodników, którzy od nas odchodzą (Melikson i Biton). Naprawdę. No ale plus dla Bednarza, propaganda zaczyna działać. Dziwne tylko, że Standard potrafił bez mrugnięcia wyłożyć taką kasę za Dudu, takiego słabego napastnika, w dodatku nie umiejącego grać kombinacyjnie :lol: |
Cytat:
A co to jest 800 tysięcy euro? Taki Brugge dało więcej na Diaza, którego zaraz odstrzeliło. Mówisz o tym Bitonie jakby Liege dało za niego 5 mle euro. |
Dla mnie Biton to takiemu Frankowskiemu czy Żurawskiemu z czasów gry w Wiśle mógłby buty czyścić.
Zupełnie nie ten poziom. Nawet gdyby kosztował te 800tys Euro to mocno bym się zastanawiał nad Jego zakupem. |
Cytat:
Standard finansowo,organizacyjnie jest od nas poziom wyżej,jak był u nas Masskant i Stan to wszystko wskazywało na to że idziemy w dobrą stronę aby gonić takie kluby jak Standard ale obecnie to źle wygląda Nasi piłkarze w większości nie są nawet warci 1 mln Euro,poza Genkovem Meliksonem Małeckim nie mamy już nic Standard kupił Btona za grosze a bardzo możliwe że sprzeda go za rok,dwa za 4mln Euro czy więcej,bo potencjał Biton ma olbrzymi Biton ma świetne uderzenie,niezłą szybkość,spryt w polu karnym Na minus:słabo się zastawia,jest typowym snajperem i na asysty z jego strony nie ma co liczyć Niektórzy oceniają Bitona przez pryzmat gry Wisły a to nie fair bo był naszym najlepszym ligowym strzelcem i jednym z najlepszych w lidze Co do porównań z Lewandowskim to inna liga,Lewandowskiego można porównywać z najlepszymi graczami na świecie,Biton to na razie poziom Rudnevsa czy Brożka a nawet na razie niżej co nie zmienia faktu że w przyszłości może być świetnym graczem |
Cytat:
|
A Jirsak najprawdopodobniej zakotwiczy w Bundeslidze.
|
chyba 2 Bundeslidze
|
Cytat:
Jak ktoś oglądał ligę cypryjską, ze względu na Kosowskiego na ten przykład, ten wiedział jaki ma potencjał APOEL. Dla mnie to od początku był NAJTRUDNIEJSZY rywal na jakiego mogliśmy trafić w tych eliminacjach. Cóż, nie mieliśmy szczęścia tym razem. |
|
Powodzenia Kazek. Tak myślałem, że byłoby idealnie, gdyby tam się zakręcił. Oby się wybił w trenerce.
Cytat:
|
Cytat:
|
Świetne miejsce dla Kazka :)
|
Życzę mu powodzenia, oby mu się tam dobrze wiodło.. a może awansuje z Termalicą do Ekstraklasy i zagra przeciwko nam :D
|
Dobre miejsce... może spokojnie zdobywać doświadczenie i grać o np. 5 miejsce. O ile Mu się drużyna nie rozlezie bo tam wyraźnie coś się stało na finiszu. Radolsky nie rzucił tej roboty bez powodu.
|
Radolski poszedł w ....u bo mu dali zakaz awansu - tak sądzę. Dla Kazka to idealne miejsce na zebranie doświadczenia. Wisła to była za głęboka woda na początek. Termalica > jakiś np. Górnik > Wisła, taka jest logiczna kolej rzeczy.
|
ja bym osobiście wolał Termalica -> ze dwa kluby zagraniczne -> Wisła. Nie ma co za długo siedzieć w polskim sosie PMSz ;)
|
Cytat:
|
Filip Kurto podpisał umowę z Rodą JC Kerkrade na dwa lata z możliwością przedłużenia o kolejne dwa.Powodzenia Filip!
|
Smuda ma pracowac od 1 lipca czy od 1 sierpnia?
|
Cytat:
|
Kontrakt ma do konca sierpnia czyli juz w przerwie zimowej moze przyjsc, no chyba ze wczesniej powinie sie noga Probierzowi.
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/l...4,artykul.html |
tylko że akcje Smudy poszły w dół a przy Reymonta raczej nikt nie strzeli sobie samobója w postaci powrotu Smudy.Dla Smudy najlepszy kierunek teraz to Niemcy Rosja żeby sie odbudować po Euro 2012 a Wisła tak jak reprezentacja niech dla Smudy będzie historią bez powrotu.Aczkolwiek może zawita jako nowy szkoleniowiec Polonii dla Polonii która szuka nowego szkoleniowca Smuda może być zbawieniem
|
Cytat:
|
|
hiszpanski sobowtór Mariusza Pawełka
widać nasz były golkiper jest popularny na półwyspie iberyjskim |
Hiszpanie naturalizowali Pawelka..
|
Szkoda, że nie przebrał się za torreadora. Rozumiem, że można kibicować Hiszpanom i założyć koszulkę na mecz. Natomiast malowanie ryja i oplatanie się flagą to już chyba przesada. Tym bardziej przesada, że jest się piłkarzem. I to nie piłkarzem A-klasowym, ale znanym. Śmieszny ten Pawełek. Dosłownie "Pawełek"...
|
Może pannę wyrwał, Hiszpankę. Co się dziwicie.
|
Przebrał się tak żeby wyrwać jakąś Hiszpankę. Ta po prawej całkiem całkiem :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl