Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Królewski, Błaszczykowski, Łanoszka, Moore, Nowak, Adamczyk - właściciele Wisły SA (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10843)

krysztal 27.02.2025 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1643463)
Najciekawszy to jest przedostatni akapit, ktory wskazuje, z czyjej inicjatywy powstał ten tekst.
Pozycja negocjacyjna Królewskiego słabnie, już publicznie prosi o przejecie klubu, który jak mówi, za chwilę będzie na kolanach.

" Myślę, że teraz jest dobry moment, żeby wspólnie Wisłę z tej I ligi wyciągnąć."
Powodzenia w oderwaniu tego atencjusza od klubu

doktor granat 27.02.2025 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krysztal (Post 1643468)
" Myślę, że teraz jest dobry moment, żeby wspólnie Wisłę z tej I ligi wyciągnąć."
Powodzenia w oderwaniu tego atencjusza od klubu

Jego brak możliwości finansowych jest coraz większy i moment w którym stanie przed dylematem: położyć Wisłę albo się od Niej bezwarunkowo od.ierdolić jest bliski (czy wiosna jest wspomniana przypadkowo?). Mam nadzieję, że socios tym razem nie przyłożą ręki do dalszego trwania tego błazna.

Sylwus1988 27.02.2025 21:32

dokładnie, uważam tak samo, Królewski Wisły nie odda, nie ma szans i nie wierzę mu w to co mówił o oddaniu nawet jutro a przynajmniej słyszę co mówi między wierszami. Gość chce tylko żeby ktoś mu to finansował.
" Wojtek ma bardzo dobre i zbieżne z moimi przemyślenia na temat tego, co można zrobić z Wisłą Kraków. Mamy zgodność co do tego, jak to powinno wyglądać od strony organizacyjno-administracyjno-strukturalnej. Nie ma między nami rozbieżności, jeżeli chodzi o pomysł na Wisłę"
A pan Kwiecień jak słusznie zauważyli redaktorzy w tym artykule raczej nie otacza się takimi ludźmi

wierność83 28.02.2025 11:47

Ten artykuł mocno ciekawy. Dla mnie nieprzypadkowy. Na 99% jestem pewien, że WK wiedział o jego publikacji, a nie zdziwiłbym się jakby znał wcześniej treść (tam jednak sporo jego zakulisowych informacji, a jak w samym artykule napisane - on tego zdradzać nie lubi). Przypuszczam, że gdyby nic nie działo się w temacie jego wejścia do Wisły to po prostu nie wyraziłby na niego zgody i Karcz by wtedy posłuchał oczywiście. Bo po co wtedy taki artykuł?

Sam jestem ciekaw jak to się skończy, ale mam wrażenie, że zaszło to już na tyle daleko, że jak teraz się coś wykrzaczy albo WK zrezygnuje w ostatnim momencie, to do Wisły nie wejdzie już nigdy. Po prostu już było tyle tych podejść więc jak nie teraz to kiedy niby.

Tantal 28.02.2025 11:57

Kwiecień na pewno zostawia sobie furtkę na wejście do Wisły, widać to po tym jak ułożył w Wieczystej stosunki własnościowe - Wolfy świetnie to wypunktował. Nie trzeba żadnej fuzji robić, wystarczy że kupi Wisłę, przestanie sponsorować Wieczystą w tej skali co obecnie a zawodnikom/kadrze sportowej "zaproponuje" przeniesienie.

Te artykuły w prasie też przecież ewidentnie nie powstały bez jego zgody. Coś tu się poważnego może dziać, ale rezultaty poznamy najwcześniej latem. Osobiście uważam, że Kwiecień czeka aż Królewski będzie na musiku, bez możliwości dalszego finansowania klubu. Wtedy nie będzie mowy o żadnych warunkach i obecności JK w Wiśle - po co komu ona jeśli nie będzie mógł dalej dokładać funduszy a zarządza słabo. Najwyżej dostanie honorowo od Kwietnia miejsce w RN i spłatę dotychczas włożonych środków. Z majątkiem jakim Kwiecień dysponuje przypuszczam że nie chodzi o parę milionów w tą czy w tamtą ale o pełnię władzy

pi0tr3k94 28.02.2025 12:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez doktor granat (Post 1643469)
Mam nadzieję, że socios tym razem nie przyłożą ręki do dalszego trwania tego błazna.

Nie bójmy się mówić wprost. Kilka najważniejszych osób z socjos ma takie układy z Jarkiem jakich nie będzie mieć z żadnym innym właścicielem/prezesem/inwestorem, a już zwłaszcza z tak poważnym gościem jakim jest Kwiecień.

wierność83 28.02.2025 12:33

Serek pewnie się odniesie, ale ja wręcz słyszałem co innego. Wcale tak Socios nie po drodze z JK i tam chyba wszyscy chcieliby, aby przyszedł WK.

stary dziad 28.02.2025 12:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tantal (Post 1643490)
. Osobiście uważam, że Kwiecień czeka aż Królewski będzie na musiku, bez możliwości dalszego finansowania klubu. Wtedy nie będzie mowy o żadnych warunkach i obecności JK w Wiśle - po co komu ona jeśli nie będzie mógł dalej dokładać funduszy a zarządza słabo.

Uważam, że obecnie Prezesek stawia warunki.
Zapewne jest to spłacenie jego pożyczek oraz zostawienie go w strukturach.
Jednocześnie daje sygnały, że on jest zdeterminowany i "nie popuści". Wie, że naprawdę WK jest chętny więc gra i straszy:

"To co dziś mogę powiedzieć, to że jestem pewien, iż nie ma obecnie żadnych przeszkód natury technicznej, nawet finansowej, strukturalnej, inwestycyjnej, które mogłyby tę decyzję utrudniać - mówi prezes Wisły Jarosław Królewski".
I dalej:
"Jak bym miał dziś obstawić prywatnie, to myślę, że kiedyś w przyszłości Wojciech Kwiecień spełni swoje marzenie związane z Wisłą. Oby nie doszło do tego w momencie, w którym klub będzie na kolanach. Myślę, że teraz jest dobry moment, żeby wspólnie Wisłę z tej I ligi wyciągnąć."

A więc chopie, decyduj sie, bo jak nie, to tutaj nie zostanie kamień na kamieniu.

Ale przypuszczam, że WK na to - z czym do mnie gościu, zaraz się wykrwawisz i wtedy zobaczymy.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tantal (Post 1643490)
Najwyżej dostanie honorowo od Kwietnia miejsce w RN i spłatę dotychczas włożonych środków. Z majątkiem jakim Kwiecień dysponuje przypuszczam że nie chodzi o parę milionów w tą czy w tamtą ale o pełnię władzy

No właśnie, czy rzeczywiście WK, mając niewątpliwie majątek, jest chętny lekką ręką wrzucić w Wisłę 80 mln zł aby tylko ją oddłużyć?
Po to aby Prezesek mógł odebrać swoją pożyczkę ( zapewne jako nagrodę za "kosmiczną" jakość zarządzana :D), udzielać w RN i zapewne celebrycko brylować w lożach.

I WK ma na to pójść.
Posprzątać po wszystkich i jeszcze mieć na głowie Prezeska.
No, nie...

Tantal 28.02.2025 12:45

No więc nie idzie na tak niedorzeczny układ i spokojnie czeka aż zaskroniec pęknie, a w międzyczasie buduje wizerunek jako przyszłego szefa. Patrząc po wymowie artykułu to raczej chce mieć (czy raczej dawno sobie wyrobił i skutecznie o taki dba) wizerunek gościa z którym się nie dyskutuje.

Jedno miejsce w radzie (jeżeli liczyłaby ona np 5 członków) nie musi oznaczać żadnego realnego wpływu na decyzję, co najwyżej głos doradczy. Królewski mógłby dalej chodzić w świetle fleszy ale tylko Kwiecień decydowałby czy ma wpływ na cokolwiek. Jeśli ma realne pojęcie o tych swoich informatycznych jej-jajach to niech zresztą tego rodzaju rozwiązania wprowadza, w wielu klubach to funkcjonuje: byle pod nadzorem osób, które rzeczywiście znają się na piłce.

stary dziad 28.02.2025 14:04

Problemem nie jest miejsce w RN.
Problemem jest spłata pożyczek.

Bo przecie...Wisła jest moja, ale piniązki są najmojszejsze:p

Patryko 28.02.2025 15:13

Trudno się dziwić, że JK chce odzyskać pieniądze, które pożyczył.

To może być w tym momencie lwia część jego majątku, no chyba, że liczymy jego udziały w Synerise, warte wirtualnie kilkaset milionów PLN :D. Jeśli wierzyć temu, co w artykule pisze Karcz, spłata długu rzędu 15-20 baniek nie powinna stanowić dla WK większego problemu.

stary dziad 28.02.2025 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1643510)

To może być w tym momencie lwia część jego majątku, no chyba, że liczymy jego udziały w Synerise, warte wirtualnie kilkaset milionów PLN :D. Jeśli wierzyć temu, co w artykule pisze Karcz, spłata długu rzędu 15-20 baniek nie powinna stanowić dla WK większego problemu.

Tu nie chodzi o to, że Prezesek chce odzyskać pożyczkę.
Tu chodzi o to, że jak WK ma oddać Prezeskowi to musi też oddać pozostałym (czyli Kubie itd).
A tego jest na 50 mln zł.
Plus 30 mln długów zewnętrznych.
A więc doskonała pozycja startowa dla WK- wpłać 80 baniek:lol:

Wchodzisz czy nie wchodzisz?

Patryko 28.02.2025 15:32

A czemu ma spłacić Kubę? Od niego też kupuje pakiet akcji? :>

Na pierwszym etapie wystarczy, że odkupi akcje od JK, spłaci jego dług i ma pakiet kontrolny w klubie.

Karherop 28.02.2025 15:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1643510)

Ja rozumiem że "pożyczki" to fajny sposob na unikniecie podatków, i są tak ujete księgowo, ale nie sprowadzajmy ich do tego. W praktyce to są koszty zabawy we własciciela klubu piłkarskiego.

sandomingo 28.02.2025 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1643513)
Ja rozumiem że "pożyczki" to fajny sposob na unikniecie podatków, i są tak ujete księgowo, ale nie sprowadzajmy ich do tego. W praktyce to są koszty zabawy we własciciela klubu piłkarskiego.

Pełna zgoda w tym temacie.
W przypadku naszego właściciela to jest przede wszystkim wkład we własną rozpoznawalność i budowanie ego.
A to nie są tanie rzeczy.
W sensie formalnym są to pożyczki ale praktycznie - przekładania pieniążków z lewej kieszeni do prawnej.

stary dziad 28.02.2025 15:56

Powoli.
Akcje Wisły, jak każdej zadłużonej firmy są warte co najwyżej 1 zł.
W każdym razie, przy takim długu żadna rozsądna osoba nie da więcej.

W ramach zobowiązań Wisła posiada szereg pożyczek wewnętrznych od właścicieli.
Jest tego na ok. 50 mln zł, dla Prezeska coś koło 15 mln, na innych ( w tym Kubę) resztę.

I teraz , dlaczego WK miałby "uprzywilejowanie" spłacić tylko Prezeska a reszy nie?

Moim zdaniem, WK by wszedł jakby obecni pożyczkodawcy umożyli swe należności.
Z resztą, parę razy o tym mówili.

Dlaczego szczególnie Prezesek jest moralnie zoobowiązany do umorzenia?
Bo przez te lata wesoło bawił się "w zarządzanie" a przede wszystkim wylansował się z "nołnejma" na osobę znaną.
Wiec taki koszt powinien ponieść, jako wydatek na kampanię wizerunkową.

A że to są pieniądze więc tak łatwo nie pójdzie.
Ale całkowicie rozumiem , ze WK w taki układ nie będzie chciał wejść .
W mojej ocenie to minimum 70% umowrzenie może coś zmienić.

Griszka30KR 28.02.2025 16:04

Ja w ogóle nie marnowałbym sobie czasu na rozważania wejścia do Wisły WK w obecnym czasie.
Kiedyś był, obecnie nie ma takiego tematu, być może kiedyś będzie...

wierność83 28.02.2025 16:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1643516)
Ja w ogóle nie marnowałbym sobie czasu na rozważania wejścia do Wisły WK w obecnym czasie.
Kiedyś był, obecnie nie ma takiego tematu, być może kiedyś będzie...

Czyli Twoim zdaniem WK świadomie wszystkich wprowadza w błąd, ostatnio Karcza w jakim celu? I spotyka się z zarządzającymi Wisłą sobowtór WK?

Patryko 28.02.2025 16:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stary dziad (Post 1643515)
I teraz , dlaczego WK miałby "uprzywilejowanie" spłacić tylko Prezeska a reszy nie?

Bo Prezes posiada pakiet większościowy, którym zainteresowany jest WK? Do pełnej kontroli nad Wisłą WK nie musi pozbywać się (i spłacać) z niej mniejszościowych udziałowców.

No chyba, że ma taką fanaberię i chce mieć wszystkie akcje, to wtedy wiadomo, spłata wszystkich.

stary dziad 28.02.2025 18:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1643519)
Bo Prezes posiada pakiet większościowy, którym zainteresowany jest WK? Do pełnej kontroli nad Wisłą WK nie musi pozbywać się (i spłacać) z niej mniejszościowych udziałowców.

Man nadzieję, że rozróżniasz czym jest zakup pakietu akcji dających większość a czym innym konieczność spłaty zobowiązań.
Żeby 'rządzić" klubem wystarczy nabyć akcje od Prezeska, nie trzeba ich wykupywać od pozostałych udziałowców.
Ale jak już sie będzie rządzić, to trzeba spłacić wszystkie pożyczki od udziałowców a nie wybiórczo tzn. tylko od Prezeska.
Bo jak Prezesek nie umorzy to na pewno pozostali nie umorzą.

I co, WK kupuje akcje od Prezeska ( pomijam za jaką cenę) i musi na dzień dobry ( nie koniecznie od razu) spłacić 50 baniek i jeszcze 30 na zewnątrz.

I dla kogo to ma być interes?

Patryko 28.02.2025 19:05

Chyba mogą się umówić, że JK oddaje WK swój pakiet akcji za symboliczną złotówkę, ale ten zobowiązuje się do spłaty pożyczek JK? :> W ten sposób JK wyciąga swoją kasę z Wisły i pozbywa się problemu, który lada moment może go przygnieść.

Nadal nie rozumiem czemu w przypadku przejęcia pakietu akcji od JK, WK miałby z dnia na dzień spłacić pozostałych udziałowców. Czy oni domagają się w tym momencie spłaty swoich pożyczek od JK?

gpat 28.02.2025 19:32

Jeśli Kwiecień spłaca Królewskiego i go zostawia w klubie by mu mieszał w głowie, to jest głupi.

Z artykułu wychodzi, że Królewski zostaje, a za pierwszy zespół odpowiada Kwiecień.

Może coś mu tam zapłaci(max50%), ale resztę będzie musiał umorzyć - ja tak to bym widział.

PAWEŁ 28.02.2025 21:41

Kwiecień to jest samiec i jeżeli przejmie Wisłę to eunucha na swoim dworze nie zostawi

AgresywnyChomik 28.02.2025 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PAWEŁ (Post 1643550)
Kwiecień to jest samiec i jeżeli przejmie Wisłę to eunucha na swoim dworze nie zostawi

Zostawi na rundę/sezon.

PAWEŁ 28.02.2025 22:22

To będę mocno zdziwiony.

Jaroo1 28.02.2025 22:25

Jedyna sensowna droga obecnie to jest wzięcie Wisły za bezcen, Wisły która ogłasza upadłość i startuje od IV ligi. Z Kwietniem u sterów. JK i JB za kare, za swoje krzywe rządy z tego interesu odzyskują po okrągłe zero złotych i tyle w temacie. A Kwiecień powtarza to co zrobił z Wieczysta czyli pchanie kasy w klub, klub już bez długów i awans rok po roku. Na takim czystym polu, można wszystko budować od zera i w miarę na spokojnie.

Jakiekolwiek inne opcje są bez sensu, bo spłacanie takich petow jak Królewski to śmiech na sali. Gościu sobie robi reklamę poprzez Wisle, ma atencje bez której nie potrafi żyć, nic mu nie wychodzi oprócz powiększania długu więc nie ma sensu oddawanie mu jakiejkolwiek złotówki a później pompowanie kolejnych grubych milionów w inne długi czy w klub na poziomie pierwszej ligi. Tu lepiej z kimś mądrym wystartować od zera z IV ligi.

Walka o honor została podjęta. Klub w 2019 roku nie ogłosił upadłości, chcieliśmy spać wierzycieli ale trafiliśmy na nieodpowiednich właścicieli i tyle. Powtarzanie znowu całego procesu z np. Kwietniem u steru byłoby głupie. Miinelo prawie 6 lat i jesteśmy w dupie. Prędzej wrócimy do ekstraklasy z IV ligi niż wygrzebiemy się z takim pajacem jak Zaskroniec z I ligi.

Artykuł i słowa Zaskrońca śmieszą jak zawsze. Wielki strateg trzymający rękę na pulsie, wizjoner. Śmiechu warte po prostu. Atencjusz pozuje na na wielkiego bossa, mózg bez którego w Wiśle dobrze nigdy nie będzie, a tak na prawdę to jest pośmiewisko w zestawieniu z takimi ludźmi jak np Kwiecień.

PAWEŁ 28.02.2025 22:43

Pomijając długi wobec padalca i innych to tego nie ma tak wiele. Inaczej przy mądrym zarządzaniu z taką bazą kibicowska to nie jest nic niemożliwego. Tylko co zrobić jak w klubie u sterów jest bardzo wyjątkowy osobnik.

Revolver 28.02.2025 23:09

Pół biedy, gdyby Królewski był krętaczem, który intencjonalnie robi durnia z każdego na każdym kroku. Ale on niestety (dla nas) jest święcie przekonany o swojej nieomylności i uważa, że naprawdę wszyscy krytycy się mylą, a jemu wszechświat powierzył jakąś większą misję. Mówiąc kolokwialnie - koleś jest pier-dol-nię-ty. Jest rakiem na tym klubie.

To dosłownie tak, jakby ktoś uratował Cię przed utonięciem, a potem przez pięć lat spuszczał Ci z moralną wyższością regularny wipe*dol, bo przecież zawdzięczasz mu życie. Na trybunach tymczasem spokój, bo sobie z gniazdowym liżą nawzajem pisiorki.

sandomingo 28.02.2025 23:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1643587)
Pół biedy, gdyby Królewski był krętaczem, który intencjonalnie robi durnia z każdego na każdym kroku. Ale on niestety (dla nas) jest święcie przekonany o swojej nieomylności i uważa, że naprawdę wszyscy krytycy się mylą, a jemu wszechświat powierzył jakąś większą misję. Mówiąc kolokwialnie - koleś jest pier-dol-nię-ty. Jest rakiem na tym klubie.

To dosłownie tak, jakby ktoś uratował Cię przed utonięciem, a potem przez pięć lat spuszczał Ci z moralną wyższością regularny wipe*dol, bo przecież zawdzięczasz mu życie. Na trybunach tymczasem spokój, bo sobie z gniazdowym liżą nawzajem pisiorki.

w zasadzie - zgadzam się w pełni. Królewski to niestety totalny pajac i niszczyciel tego klubu.
Panie Wojtku - jeśli się Panu faktycznie chce, ratuj Pan.

Stelio 28.02.2025 23:33

Królewicz dzisiaj na twitterku tak zagotowany to dawno nie był. Przyjeba o sędziowanie poleciała już w przerwie, teraz to się nawet komentatorom obrywa XDD

A skoro jarosław taki w....ion, to pewnie Marko wypada do końca sezonu.

Albo WK zadzwonił przed meczem i poweidział tylko "słuchaj, przemyślałem sprawę i moja odpowiedź brzmi... W KRAKOWIE TYLKO WIECZYSTA, DERBY BLISKO *trzask słuchawki*" XD

doktor granat 01.03.2025 07:16

W kwestii spłaty królewskiego i reszty bandy się z Tobą zgadzam. Co do reszty- wolałbym żebyśmy jednak awansowali i .. jak się ma przychody 45-50 baniek i ludzi, którzy znają się na piłce to można zbudować przyzwoity skład za tyle żeby spłacić co roku np. po 5 baniek. Czyli wymarzony scenariusz to taki, że jk nie ma na pensje , nikt mu nie chce dać-pożyczyć i to daje szansę wyrwać Wisłę za darmo albo za grosze.

pi0tr3k94 01.03.2025 08:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Stelio (Post 1643597)
Królewicz dzisiaj na twitterku tak zagotowany to dawno nie był. Przyjeba o sędziowanie poleciała już w przerwie, teraz to się nawet komentatorom obrywa XDD

A skoro jarosław taki w....ion, to pewnie Marko wypada do końca sezonu.

Albo WK zadzwonił przed meczem i poweidział tylko "słuchaj, przemyślałem sprawę i moja odpowiedź brzmi... W KRAKOWIE TYLKO WIECZYSTA, DERBY BLISKO *trzask słuchawki*" XD

Obstawiam, że znowu przesadził z alkoholem (ewentualnie innymi używkami). Nic nowego. Tylko Wisły szkoda.

Patryko 01.03.2025 09:18

Artykuł Karcza dziś "podbity", ciekawe co tam się za kulisami dzieje.

azor 01.03.2025 11:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pi0tr3k94 (Post 1643619)
Obstawiam, że znowu przesadził z alkoholem (ewentualnie innymi używkami). Nic nowego. Tylko Wisły szkoda.

Padło jeszcze, że następny wyjazd oddajemy walkowerem jak nie wpuszcza kibiców ;)

wolfy 01.03.2025 11:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1643628)
Padło jeszcze, że następny wyjazd oddajemy walkowerem jak nie wpuszcza kibiców ;)

I to ma przekonać rywali do wpuszczenia naszych kiboców?
Czy ten idiota nie mógłby przestać pisać po alkoholu?

wierność83 01.03.2025 12:08

Cytat:

Artykuł Karcza dziś "podbity", ciekawe co tam się za kulisami dzieje.

W którym miejscu? U kogoś na X?

Patryko 01.03.2025 12:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wierność83 (Post 1643634)
W którym miejscu? U kogoś na X?

Na stronie internetowej GK.

viktor56 01.03.2025 13:34

Moim zdaniem udział WK w tym artykule to jakaś teoria spiskowa - to chyba normalne, że dziennikarze dużej krakowskiej gazety piszą sylwetkę kogoś, kto zainteresował nagle swoją osobą pół Krakowa. Nie wiem po co Kwiecień miałby chcieć, żeby jego sylwetkę publikowano w mediach - mi to wyglada po prostu na normalną dziennikarską pracę - można się było tego spodziewać, że ktoś coś takiego napisze. Można by liczyć też na to, że ktoś napisze więcej i bardziej zajmująco, ale widocznie dostęp do źródeł jest trudny a budżet gazety ograniczony. A podbity został, bo jest sobota i czas około meczu - dobra pora, może zobaczyli, że wzbudził oczekiwane zainteresowanie i jest szansa na zainteresowanie szerszej publiczności.

Niemniej, artykuł jest dość spory i podparty kilkoma rozmowami - pewnie zaczęli go pisać te tam 2, czy ile, tygodnie temu, wtedy co zaczęły się plotki w przestrzeni publicznej, stąd wyszedł akurat teraz.

FraMat 01.03.2025 14:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1643628)

A może my byśmy tak Królewicza oddali walkowerem?

Stelio 01.03.2025 14:56

Dobra to w którym etapie cyklu Królewskiego aktualnie się znajdujemy? Ja myślę, że powoli zbliżamy się do apogeum gówna i deklaracji o niekorzystaniu z twittera. Takiego meltdownu jaki zaprezentował wczoraj w trakcie/po meczu to już dawno nie widziałem, a trochę ich się już nazbierało xd

Ja obstawiam, że najdalej za kilka dni pojdzie jakas nieformalna deklaracja o zaprzestaniu korzystania z twitterka na jakis czas.

Swoją drogą, dnia świstaka ciąg dalszy, absolutnie każda rzecz którą zaprezentował już była grana xd

- Lizanie dupy kibicom wrzucajac foty ekipy spod stadionu - było
- Straszenie walkowerem/brakiem udziału w meczu - było
- Napierdalanie na sędziów/styl gry przeciwników - było
- Wyzywanie randomów - było

Z nowych rzeczy to chyba doszło poddymianie przed meczem (ten człowiek wrzucił grafikę AI ze smokiem i świnią...) oraz udostępnianie twittów o treści "Każdy Gruziński piłkarz to pojeb" XDDD

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:38.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl