![]() |
Możesz stawiać mniejsze kwoty, ale zanim będziesz mógł cokolwiek wypłacić musisz postawić w sumie kwotę równą trzykrotności kwoty bonusu- czyli w tym wypadku 3 x 10 = 30. Może to być 3 x 10, ale może też być 6 x 5. No i tam pewnie jakaś minimalna kwota, którą będziesz mógł wypłacić jest.
|
Wczoraj ładnie weszło f1, postawione że do końca dojedzie, Webber, Kubica, Schumacher, Petrov, Vettel, Massa. Podniecony wygraną postawiłem Over'y na lige hiszpańską i niestety tak kolorowo nie było, ale ważne że weekend na plus ;)
Dzisiaj tylko jeden mecz: Białoruś - Dania 2,20 |
Cytat:
Ile ma się czasu na obrót tym bonusem? Tydzień, miesiąc, dwa? Bo nie wiem, czy wpłacać tam pieniądze teraz kiedy oferta jest rzadka, czy poczekać do startu lig i pucharów. I takie samo pytanie o Betsson. Bo na stronie nie jest chyba nic sprecyzowane ile ma się czasu na ten obrót. EDIT: Cytat:
|
Ale mnie w****ili w BAh :/ pomyliłem sie z jedna cyferką i zamazałem a nastepnie napisałem raz jeszcze na kwitku, wysłałem im dowod wpłaty. A oni mi napisali ze cos tam jest poprawione i nie moga byc pewni czy to było przed czy po wystawieniu kwitka. Bo mnie **** strzeli. Miał ktoś coś takiego? Idzie to jakos obejśc czy trzeba czekać tydzień aż odbiora wpłatę?
To jest Ku.... biurokracja internetowa. pewnie najlepiej by chcieli bym biegł po zaświadczenie na poczte że byłem tam dziś i zrobiłem taki przelew. A może przesyłać te przedwpłate co godzinę? Może znajdzie sie jakis normalny gościu? |
Cytat:
"Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty. Wypłata możliwa jest po dokonaniu wymaganego w ramach akcji bonusowej obrotu. Przy wpłacie 100 PLN wymagany obrót w ramach akcji bonusowej wynosi 450 PLN. Do obrotu wliczane zostają zakłady sportowe po kursie min. 1,5, mogą to być 3 zakłady na kwotę 150 PLN bądź większa ilość zakładow na lączną kwotę 450 PLN. Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5. Bonus powitalny dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych nieuwzględniając obrotów z kasyna, pokera oraz wyścigów psów. Na dokonanie wymaganego obrotu w ramach akcji bonusowej nie ma określonego czasu.":-D Serdecznie pozdrawiamy Twój bet-at-home.com Team |
mecz: Rosja - Finlandia
typ: Rosja (-1,5) kurs: 1,90 jak ktos ma watpliwosci to niech zagra samą 1 po kursie 1,50 :) |
Cytat:
teraz czas zlać Kanade-w czwartek :-D |
Na noc Cisne San Jose Sharks i Boston +7, kurs 4.0
|
Cytat:
Obecnie się im przyglądam.I co nie którzy zawodnicy robią sobie jaja z grających. |
Może ktoś z Tarnowa spróbuje sie wypowiedzieć na temat meczu: Tarnow - Pinczow, znalazłem spotkanie w ofercie STS, kursy:1,85 3,2 3,6. Mecz w piątek o 17.
|
www.betandwin.blox.pl . Polecam przyjrzeć się temu blogowi. Typy za darmo. Wziąłem go pod lupę i tak:
2 - 3/3 (Tenis) 3 - 2/2 (Tenis) 4 - 3/3 (Tenis, Kosz, Boks) 5 - 3/4 (Boks, najwyższy kurs nie wszedł.) 6 - 2/2 (Żużel, Tenis) 7 - 1/1 (Tenis) 8 - 4/5 (Tenis) 9 - 1/1 (Tenis) 10 - 3/4 (Tenis, ten pojedynek który nie wszedł zakończył się 2:1 (6:7, 7:6, 9:7) - tak więc zacięty ;) ) 11 - 2/3 (Tenis, w tym co nie wszedł zawodniczka doznała kontuzji.) 12 - 3/3 (Żużel, Boks) 13 - 14 - 2/4 (Żużel, Tenis) 15 - 5/8 (Żużel, Tenis) 16 - 1/2 (Żużel) 17 - 0/1 (Tenis) 18 - 0/1 (Tenis) 19 - 4/5 (Tenis, Boks) 20 - 5/7 (Tenis) 1-szego kuponu jakoś wyników nie mogę znaleźć, jakby ktoś mógł zweryfikować. |
Cytat:
|
Coś na nockę macie panowie ??
|
Myślę, że śmiało Lakersi... :P
|
Cytat:
Angole podobnie obstawiają: jeden mecz i 500 ale pound-sów :-D |
a ja dodam PSG i Crvena...
|
http://betandwin.blox.pl/resource/kenio.bmp
Kupon nr 1 A pozostałe typy na blogu. Na jutro nie wiem kiedy będą, są prawie codziennie. |
reksio33 a kiedy ty tą stronę obczaiłeś?
|
HIT DNIA
mecz: Rosja - Kanada typ: 1 kurs: 1,55 typ: Rosja(-1,5) kurs: 1,95 typ: Ovechkin - strzeli bramke kurs: 2,10 mam nadzieje ze nie wyjdzie z tego KIT DNIA :D |
Czy na BAH jest opcja gdzieś kto strzeli bramkę( nazwisko zawodnika) ?? Bo szukam i nie mogę znaleźć.
|
Cytat:
|
Co by nie mówić... Duże pieniądze na Holandię z Polską dzisiaj U19. Kurs nie wysoki, ale Holendrzy do tego na swoim terenie, więc nie wydaje mi się, żeby nasz zespół miał większe szanse.(+) Do tego jeszcze Niemcy U19(-), Rosję w hokeja i Real w kosza.
|
Cytat:
Dziś kupon nie wszedł (3 mecze), ale w jednym zawodniczka doznała kontuzji, a drugi został przerwany. Tak więc blog jest dalej ciekawy :P |
Ja za drobne zagram
Rosja - Kanada Zakwalifikuje sie do nastepnej rundy 1 kurs 1.28 |
Cytat:
grunt ze... go canada GO HOME :D |
Cytat:
|
zapomnij :) to ze helmuty sa w 1/2 to jest totalny szok i nieporozumienie. ja przewiduje ze bedzie oscylowal w granicach 1,20. wszystko co bedzie powyzej to "bonus" od buków dla grających :)
|
Ruski coś czuję, że wygrają MŚ:)
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą jak by gdzieś się pojawił kurs na ich wygraną w MŚ i zobaczycie to, to wrzućcie. |
kurs na zloto Rosji przed turniejem byl w okolicach 2,75-3,00 w zaleznosci od buka,takze teraz bedzie bankowo ponizej 2.00. Szwecja lub Czechy to nie rywal dla tak mocnej Rosji
|
Na expekt na Ruskich jest 1.05 z Niemcami
|
Cytat:
Na wygranie przez Rosje złota jest 1.30... |
Cytat:
|
Hokej najlepiej grac w totomixie.Dlaczego?? bo mozna kombinowac typy na 1x2,ilosc goli i strzelcow :) dlatego w sobote zagram te 1,Ovce plus jakis overek i bedzie kuponik :) ale szczegoly to w sobote
|
Cytat:
|
ja na to juz dawno wpadlem ale przez przypadek :P postawilem niechcacy 1x2 i over na jakis mecz i w domu sie zorientowalem i od tamtego czasu regularnie tak robie :D to jest o tyle zajebiste ze nie trzeba kminic kilku meczy tylko z jednego pare fajnych kursow i jazda.. po wygraną :D
|
Cytat:
|
pojedynek: T.Sylvia - M.Pudzianowski
zwycięzca: T.Sylvia kurs: 1,60 bo coś cza było zagrać :) a pojecie o tym mam blade wiec dalem na faworyta :D |
To się napnę kuponem, bo już dawno takiego ako nie trafiłem :D
Cytat:
|
A co sądzicie o meczu Jaga - Pogoń na Jagę po kursie 1,60. Myślę, że jednak Jadze za bardzo zależy na grze w pucharach, aby się potknąć na pierwszoligowcu.
Do tego jeszcze Helsingborg - Halmstads BK na 1. Wszystkie statystyki są za gospodarzami. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl