![]() |
Górnik jak dziś wygra to jest na równi z Cracovia... A Cracovia miała tyle okazji na gola że to jest śmiech na sali że dali Śląskowi ten punkt. No i ten doping. Po tym golu dla Śląska zamieszanie jedni się cieszą z gola sędzia gwiżdze. Na trybunach "taki ****" a tu gol uznany :) hahahaha
Legia jak to Legia 1:0 i znów mają 3 pkt. :/ Lipa |
Cytat:
Owszem, Wisła i Polonia są na poziomie Zagłębie (ale czy słabsze?) Ale jeśli nawet słabsze to mistrzem niestety zostanie najprawdopodobniej Legia (układ gier). Dziwią mnie takie oceny i przejaskrawienia. To mocne Zagłębie Lubin które nie było wstanie nawiązać jakiejkolwiek walki z będącą w kryzysie Steauą miałoby być mocniejsze od Legii i Lecha?:) Jak pamiętam - za czasów Zagłębia większość klubów ze środka tabeli nie stawiało żadnego oporu czołówce, bo grali już o nic. Teraz środek tabeli to 1 drużyna (Śląsk) która o "nic" nie gra. A i ci słabeusze poza kilkoma mają teraz dużo lepsze składy (Górnik Z, Jagiellonia itd) Stąd jak myślę ta iluzja mocy Zagłębia które rozjeżdżało słabeuszy:D |
Zagłębie miało wtedy rok konia i ewidentną pomoc Siejewicza w ostatnim meczu z nami. To co wtedy wyczyniał Surma i s-ka wołało o pomstę do nieba. W dwumeczu ze Steauą pokazali jak są naprawdę mocni. Nawet Iwański nie dał rady fizycznie i psychicznie. A gdzie są teraz ci wielcy zawodnicy z Lubina? Iwański gra nieźle w Legii, Piszczek wrócił do Herthy, a Łobodziński jest cieniem dawnego zawodnika w Wiśle. Cała reszta się nie liczy.
|
Cytat:
Trzy drużyny z kibicami, sponsorami, stadionami (już nie długo) i paroma kadrowiczami w składzie (w tym Kostaryki i Peru :D), a wy ciągle narzekacie na poziom... Cytat:
A Polonii jakos nie widzę w roli mistrza... Cytat:
|
może i Legia nie rzuca na kolana swoją grą, no ale kto rzuca? Wisła? Polonia? Lech miał fajny okres w rundzie jesiennej. Teraz od kilku spotkań też gra dość słabo (taki Piast w meczu z Lechem miał kilka setek, z Legią tylko jedną i to po błędzie obrony-Rzezniczak)
Owszem, taka Wisła gniotła np GKS Bełchatów i powinna wygrać. Ale czy Legia nie cisneła Górnika Zabrze? Oba spotkania jak wiemy zakończyły się niesprawiedliwymi remisami. Sądzę, że Wisłą, Lech i Polonia wygrają swoje spotkania i wszystko wróci do stanu przed tą kolejką. A co do samego spotkania Piast-Legia. Niektórzy piszą, że mecz był wyrównany, nawet ze wskazaniem na Piast. No sorry, ale wg statystyk C+ jasno wynikało, kto prowadził grę i kto przeważał. Posiadanie piłki 62%-38% dla Legii. Strzały 16-4 dla Legii, sytuacje 8-2 dla Legii (mogłem się gdzieś pomylić, ale wyglądało to mniej więcej właśnie tak) No i jeszcze kontrowersja z karnym dla Legii. |
Cytat:
U nas brakuje 2-3 dobrych kopaczy, bo za dużo zależy od 1 napastnika. Bez Pawła Brożka bylibyśmy słabsi od Polonii Warszawa, albo na ich poziomie. Wg mnie kadrowo jesteśmy na 3 miejscu (ze zdrowym Pawłem) ale różnice nie są znowu olbrzymie (bez skrajności). Jeśli przyjdzie latem Garguła i choćby 1 przyzwoity napastnik a nikt nie odejdzie - będziemy na poziomie Legii i Lecha:) |
Cytat:
|
Cytat:
Wiemy że odejdą - ale pytatnie Konrada było o moją ocenę siły Wisły gdzie (na zasadzie spekulacji - przykładu) napisałem "jak nie odejdzie nikt" + dodać 2 kopaczy to mamy poziom Lecha, Legii. Wiem, wiem że odejdzie Baszczu, Zieńczuk. Pewnie Marcelo i Brożek też. Ale nie o tym była mowa - a o hipotetycznej sile Wisły (to był tylko przykład) :) |
ma ktos zamiar ogladac Belchatow-Odra ? ja mam Kanal offline, macie ten sam problem ?
|
Cytat:
Na poziomie Legii i Lecha jesteśmy teraz.Wystarczy popatrzyć na tabele.Na innym poziomie to jest w stosunku do nas np ŁKS czy Górnik. Ten inny poziom cudem remisuje z Górnikiem Zabrze, wygrywa z Piastem Gliwice w 92 minucie? Wisła niestety zrównała do poziomu Polskiej czolówki.Niektórzy jak widać za bardzo przyzwyczaili się do czasow, gdy mieliśmy ponad 10 pkt przewagi nad 2 drużyną- Wtedy do faktycznie nie byliśmy na poziomie Lecha cz Legii. |
Cytat:
|
A ten Nowak strzela i strzela...
|
ma ktos linka do meczu Górnik - Polonia ?
|
Cytat:
sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/65059 Wpisujesz w przegladarce lub sam adres juz w sopcast. |
Górnik jest mega słaby
|
ojj cieniusko ta ich gra wyglada... mialo byc spokojne utrzymanie , byly transfery.. jest Kasperczak ...iiiii wielka kiszka... z taka gra to utzymanie bedzie cudem..
ps: a nijaki Diego Tristan niechciany w Wiśle strzelil własnie gola dla West Hamu;);P |
Cytat:
|
Cytat:
Będę zaskoczony jak Górnik dzisiaj wygra. Polonia B. ma naprawdę zabójcze kontry. |
jak za Tristiana mamy Beto?
Z tego co pamiętam to on nawet nie był u nas na testach.. Jak to było? Byly prowadzone jakies rozmowy czy cos? przypomnijcie mi proszę. Świerczewski odpuści dzisaj Amice albo celowo czerwień zgarnie:] |
no i 2-0 dla GZ
wystarczyło że Kasperczak wpuścił Jarkę |
Gdzie ogladacie Amike?
|
Amikorz pierwszy fuks, po wrzucie z autu Hajty do piłki na 6 metrze dochodzi Swierczewski, strzela z pierwszej pilki, ale piłka nieszczesliwi odbija sie od kolana jednego z kurzenkorza i piłka szybuje ponad poprzeczke...
Lewandowski sam na sam z Bodziem W, bramkarz wychodzi obronną ręką, teraz fuks Łksu |
Cytat:
adres na sopcast |
Groźna kontra Łkus, Świerczewski nagle łapie sie za bok nogi, oddaje piłke najbliższemu partnerowi i sam schodzi z boiska (utykając). Już wszedł za niego drumlau, Piotr widział zagrożenie dla amikorza, wiedział co robi symulując kontuzję
miejumy nadzieje ze Hajto nei spęka. póki co mecz wyrównany |
Jednak Górnik się obudził. No to może Amica dziś popłynie? :)
|
ciężko będzie z Łksem u nich na wyjezdzie, bardzo dobrze grają.
ŁKS 1:0!!!!!! PROWADZĄ edit2 Bodzio W. dwa razy ładnie broni |
Bravo ŁKS!!!
|
ŁKS gooooooooooooooool !!! Pięknie, oby tak dalej w tym meczu :)
|
Amica oby nie strzeliła już nic.....
Co ciekawe dzieki wygranej Górnika Starozakonni awansowali na 14 miejsce :P ale chyba nie bardzo sie z tego powodu ciesza :) |
moze ŁKS coś dziś uskubie, jak narazie całkiem dobrze...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl