![]() |
Cytat:
No ja sądze odwrotnie,i nawet pokusze sie o stwierdzenie ze Alvarez to nalpszy oprawy obronca tej ligi.. gdzie tam Singlarowi do niego On tak fajnie sie porusza,taka płynnosc ,szybosc ,dynamika ,i to zaciecie . jak druzyna grała taka kiche na jesien to wlasnie tylko Pablo i Marcelo w tych meczach zachowali twarz profesjonalista ,byla bt to duuuza strata dla nas gdy odszedl ale w sumie jego powody sa sluszne. |
Negocjować wysokość kontraktu i premii można negocjować. Zresztą od tego głównie są managerowie :) Ale moim zdaniem skoro wszystkie nowe kontrakty są motywacyjne to nie powinno być od tego żadnego wyjątku. Przynajmniej nie dla Alvareza. Może jakby ktoś pokroju Roberto Carloas zdecydował się u nas do emerytury dorobić to można by odpuścić taki rodzaj kontraktu. Natomiast w innym, "zwykłym" przypadku, mógłby to być groźny precedens.
Jeśli chodzi o samą sportową stronę Pabla to moim zdaniem zasługuje na pozostanie na Reymonta. Z uwagi na jego umiejętności no i młody wiek (możliwość zarobienia na transferze). |
ciekawe jak ostateczne badania Garguły z poniedziałku... może dzisiaj coś napiszą. Widać różnice podejścia do powrotu Łukasza teraz, a tego pierwszego. Wtedy po prostu wszedł w trening, dwa tygodnie i grał. Tutaj jest wprowadzany stopniowo, z badaniami co tydzień. Mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko dobrze.
|
Muszą uważać. Wszyscy wiemy co się ostatnio działo przy powrocie no i ile już jest u nas chory. Moim zdaniem na wiosnę nawet gdyby zagrał po kilkanaście minut w meczu to i tak wielkiej wartości dodanej nie wniesie. W końcu ponad rok piłkę tylko w tv widział. Niech go baaardzo ostrożnie wprowadzają, żeby na cały okres przygotowawczy był w 100% pewny. A o mistrza musimy zagrać obecnym składem z Jirsakiem i Ba w ofensywie.
|
Ale macie problem. Sciągnąc innego gościa z Włoch czy z tamtego kierunku co się nie łapie do ichneijszego przeciętniaka nie jest trudno przecież. Alvarez i Ba pokazują,że tak nalezy szukać zawodników. Poza tym mam spore wątpliwości co do wrzutek Alvareza. Priorytetem będzie teraz podpisanie Ba. Alvarez jak odejdzie dramtu wielkiego bym z tego nie robił. Inaczej ma się sprawa z Ba. Takiego zawodnika cięzko byłoby znaleźć. Jeszcze jednego tak wyszkolonego piłkarza i będzie kosmos:). Dwóch takic Ba w jednym zespole to potencjał niebywały jak na naszą lige.
Garguła niech lepiej nie gra już do końca sezonu. Po co kusić los. |
Cytat:
No niby zdrowy i grać może. Ale zgodze się z przedmówcą, zeby lepiej nie grał do końca sezonu lub ogrywał się w drugim zespole na wolnych obrotach, bez szarpania, zrywów, itp. Mamy Ba, Sobola, Jirsaka, Diaza, Mączyńskiego jest w kim wybierać. Gułe szykować powoli na puchary. |
w tym samym numerze PN w którym autor puścił wodze fantazji w temacie transfery do Wisły
jest wypowiedź Kaspra o Łobodzińskim pan trener raczył był rzec że jak patrzy na Łobo to widzi w nim potencjał jaki ma/miał uwaga KALU UCHE PFFFFFFFFFFF :lol: |
Odnosnie Hristova
Mloda Wisla gromi Piasta 4-0 Papiez, Rado, Majcherczyk,Ligienza Hristov na poczatku drugiej polowy zmieniony |
O dobrze, tak sobie myślałem, żeby pograł w ME bo się zasiedzi na ławie. Innym tez by się przydało, tym którzy najmniej grają.
|
Przydałoby się Mączyńskiemu, który już osiągnął nasz poziom ligowy ale nie gra =/ Wolałbym żeby się ogrywał, bo to może być naprawdę świetny zawodnik!
|
Chłopak ma 23 lata, świetny to on juz nie będzie nigdy
Może w jakims Piaście czy innej Polonii B. pogra pare lat na poziomie ekstraklasy ale to jest max |
Cytat:
|
Nie, porównywalnie
z tym,że sprawia wrażenie jeszcze słabszego fizycznie Ale to o niczym nie świadczy moim zdaniem Jirsak jest nasłabszym zawodnikiem z pola z regularnie grających zawodników i razem z Łobo powinni być pierwsi do wylotu latem Chociaz przyznać trzeba, że Łobo jakieś tam przebłyski gry miewał chociażby z Lechem |
Ja uważam, że Mączyński powinien dostawać szansę w większym wymiarze czasowym, a potem może dopiero podlegać ocenie.
|
Dostawał w ŁKS'ie to jak idioci go stamtąd wzięliśmy żeby się nie rozwijał
|
Cytat:
|
No to to sa jaja:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...ysiecy,1471964 Nie brałem udziału w dopingu z pilkarzami,ale domyslam sie ze chodzi o: Lidera mamy,za chu.. go nie oddamy? Jak tak to beka,zaraz beda sypac karami za wulgarny doping i obrazanie zawodników,pilkarzy czy kibiców przeciwnej druzyny..Jest gdzies tabelakto najwiecej zaplacil ekstraklasie sa za kary?Bo cos mi sie zdaje ze bedzie to Wiselka.. |
mam nadzieje że klub się odwoła od tej kary... Jezu jak żal sciska im dupska że ich pilkarze i ich kibice nie mogą sobie zaspiewać tego co my śpiewamy nie przerwanie od kilku lat:)
|
Właśnie najdziwniejsze jest to, że doje*ali się za to dopiero teraz. Równie dobrze mogli nam dać karę po meczu z Legią w zeszłym roku jak całe D po meczu spiewało "Legła, legła Warszawa" i potem "Lidera mamy..." z piłkarzami. parodia...
|
to juz nie jest smieszne niech ktos ta Komisje Ligi roz****i bo to co oni robia woła o pomste do nieba. Jak mozna robic sobie takie zarty z naszego klubu, Mistrza w kraju wktorym niby chcemy uporzadkowac i znormalizowac wiele spraw. Za takie głupie kary i wybiorcze karanie klubow nalezałaby sie kula w leb tej calej komisji ;/
PS Jeszcze brakuje zakazu tadionowego za spiewanie "Lidera mamy..." dla kibicow a pozniej zakazu stadionowego dla pilkarzy! |
Spiewamy to juz tyle czasu i naaaagle ktoregos lesnego dziada to poruszyło....
pozatym jesli juz karaja to niech tez zainteresuja sie jak nasi pilkarze sa obrazani na innych stadionach ... |
Zawsze byle by Wiśle dowalić :) Jak na Legii jest od ponad roku Iti spier**** to jakoś komisja milczy.
|
Mam nadzieję, że nikomu w klubie nie przyjdzie do głowy płacić.
Ostatnio Lechii kazano płacic za obrażanie Muchy, teraz nam za starą przyśpiewkę. Legii nie ukarano, bo jak ****y wytłumaczyły nie wnikają w sprawy wewnątrz klubowe. Jesli bedą konsekwentni, następne rozgrywki 2010/11 się nie rozpoczną, bo przez ostatnie 4 kolejki na wszystkich stadionach pojawią się przeklenstwa i to już będzie wielokrotna recydywa i pewnie zamknięcia stadionów. Za "jebać PZPN" nie karzą, ale pewnie za "jebać Ekstraklasę SA" wyrzucaliby z ligi. |
Cytat:
:) |
Widząc jak słabo wygląda gra z przodu a Christow to podobno słabszy od najsłabszych, może Heniu powinien pomyśleć nad przekwalifikowaniem Burligi na napastnika? W ME miał smykałkę do strzelania, ma dobre warunki fizyczne. Tak zamiast Boguskiego? Tak mnie naszło po meczu z Koroną.
|
Cytat:
|
Brożek się zmęczył i znowu zamiast grać machał rękami i "****ował"
|
Ciekawą rzecz powiedział Mielcarski w C+ o Iwańskim w Legii. Że swoim machaniem łapami deprymuje kolegów z drużyny i to rozwala grę.Muszę się z nim zgodzić, mądre słowa. Można to odnieść również do Brożka czy Małeckiego.
|
Sebastian Leszczak o to chodziło pewnie Nikol (mecz z Koroną po minie widac ze już po bramce)
http://galeria.wislakrakow.com/20100430/nikol/13.jpg Wie ktoś na czym on teraz "stoi" ?? |
Cytat:
A co do klubu to Górnik Zabrze. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl