![]() |
Cytat:
Cytat:
Albo jestem ślepy, albo tu nie ma ani słowa o przyjmowaniu kibiców drużyny przyjezdnej. |
Cytat:
PvD 100% zrozumienia :D |
Cytat:
|
Cytat:
Panowie, ogłaszam wszem i wobec. Nie jestem Wiślakiem. Jestem kibicem polskiej piłki, nie kibicem Wisły. Dlaczego? Bo adikos1906 tak powiedział. Cytat:
|
Cytat:
Nie przegadasz takiego :rotfl: Okej wiślaku, przyjdź na sektor Legii jak będziemy z nimi grać w Warszawie w następnym sezonie. Wtedy będziesz wiedział o czym piszę. Bez odbioru KIBICU WISŁY. Pozdrawiam i czekam aż zaliczysz ten niebywały mecz w Warszawie (Warszawa to pierwszy lepszy przykład. ) |
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze, idź tylko potem dokładnie opisz gdzie Ci najebali, co Cie dokładnie boli. itp. Chciałbym to wiedzieć, chyba rozumiesz WIŚLAKU. :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak naprawde czlowieku to idz sie je.nij w leb, bo pierniczysz jak potrzaskany. stan nastepnym razem kolo delikwenta w obcych barwach i go bron na R22. Wtedy mam nadzieje, ze braku roxumienia dlowa pisanego. Chcialbym miec wtedy tez mozliwosc wytlumaczenia Tobie tego Twojego foux pas. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
WISŁA to coś więcej niż 5 liter, więcej niż 90 minut meczu, więcej niż wyniki, porażki, zwycięstwa. Wisła to my, kibice, historia i wspomnienia. A nie Ty i twoja tylko piłka... Stałeś na sektorze, gdzie były same "c.py", zresztą Ty też nią jesteś. Albo nikt, dla kogo barwy są ważne tego nie zauważył. Byłem zły na Małego za słowa, które powiedział po meczu z Lechią, ale teraz zaczynam się przekonywać. On miał rację, pełną rację. A takich jak Ty nie chcę widzieć na stadionie przy R22. Przepraszam Moderatorów, że się uniosłem. Zdarza mi się to rzadko, ale dziś nie wytrzymałem. Ps. problem będziesz miał Ty lub inny delikwent, a nie prokurator - jak się chodzi z szalikiem wszędzie gdzie komuś się podoba (bo wg prawa nie jest to zakazane), to można wyjechać z osiedla z kosą w dupie (lub gorszym miejscu). Nie masz pojęcia o świecie i realiach, a Twoje bujanie w obłokach i marzycielstwo jest dziecinne. Zresztą jestem pewien, że Ty szalik ściągasz jak schodzisz z trybuny. Piszesz powyżej, że Wisła to tylko piłka, więc czego się można po kimś takim spodziewać. A prokurator co najwyżej będzie miał trochę pracy, po której wróci do domu, zje obiad, pobawi się z dziećmi lub pójdzie z żoną do kina lub teatru. A z tego co zrozumiałem, zachęcasz do konfidenctwa-donosicielstwa ??!! Pytanie poważne do Moderatorów, komu pozwalacie się wypowiadać na tym forum ? Wisła chlubi się tym, że honor i zasady są dla nas ważne. Nie jesteśmy szmatami pokroju sracovii, polonii i koronki. |
domin_czyzyny, rozumujemy w zupełnie innych kategoriach. Jeśli chcesz kontynuować tę dyskusję, napisałem do Ciebie na PW, ale nie zaśmiecajmy tego tematu.
|
Cytat:
skończcie temat i pozdrowienia |
Bilety na mecz z Górnikiem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nikiem_zabrze/ Teraz jest moment kiedy Polsce należy pokazać że potrafimy stawić się w dużej liczbie. Nie sztuką jest być z Wisła kiedy jest dobrze, sztuką jest przy niej gdy tego potrzebuje |
Będzie na tym meczu pięciocyfrowa liczba kibiców ? Szczerze, może być ciężko
|
duzo zależy od karnetowiczów bo jest ich około 9tyś i czy zechce im sie wyrzucić pieniądze
|
kibic221: Nie ogarniam. Jak wyrzucać pieniądze skoro mamy karnet ?
|
no jak nie idziesz na jakiś mecz jak masz karnet to jakbys wyrzucił pieniądze za które zapłaciłeś kupując karnet
|
Będzie 5-cyfrówka, nie ma innej opcji ;) Ja rozumiem, że słąbe wyniki, czy jesienna pogoda mogą odstraszać, ale bez przesady, Wisła nie schodzi poniżej 10 tysi na meczach ligowych (tak mnie się przynajmniej zdaje).
|
kibic221: No racja ale z drugiej strony tych pieniędzy wydanych kiedyś już teraz "nie widzisz", " nie masz" a możesz pomyśleć w drugą stronę: nie pójdę nie mecz - nie wydam na piwo, zapiekanke itd
E: Ale nie ma co dywagować. 10 tyś to minimum |
Cytat:
Na C zawsze jest +/- ta sama liczba ludzi, gorzej z pozostałymi trybunami. Górnik przyjeżdża, trzeba się kurna zmobilizować! Myślę, że co poniektórych starszych Górnik wciąż "jara". Musi być dobrze. |
Nie rozumiem, dlaczego przy obecnie panującej atmosferze nie można obniżyć cen. Chociażby ulgowe za 10 na G ale tanśze na narożniki, tak to kogoś kto nie chodzi nie ma szans wyciągnąć na mecz, bo ani poziom, ani cena biletów nie zachęca (na kałuży 6,5 zł ...:/ )
|
kurcze już nie przesadzajcie z tymi cenami, jak wy chcecie bilety za 10zl to jakie muszą być w 4 czy 5 lidze??:D
mnie tylko dziwi czemu klub nie zrobi sprzedaży biletów w innych miejscach miasta niż Reymonta, przykładowo pare klubów z polski juz tak mają np. Warta Poznań ma 20 punktów gdzie mozna kupic bilet |
Jakieś info o sprzedaży online?
|
nie wiem czy sobie zdajecie sprawe ale Górnik przyjedzie zapewne w komplecie ;]
chyba nikogo nie trzeba nikogo namawiac zeby sie stawil na meczu ? ;] |
Cytat:
|
Cytat:
ps. Widze poprzeczke stawiamy sobie wysoko :lol: Edit: Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wypowiadasz się za siebie a co z ludźmi którzy nie mają kasy? .......enie o tym że mogą nie pić piwa i fajek nie palić sobie daruj bo nie każdy pali i pije a mimo wszystko kasy nie ma. Bilety są ZA DROGIE! Tyle w tym temacie. A odwołując się do innych miast popatrzcie sobie na realne zarobki w różnych miastach i wtedy oszacujcie dopiero. Edit: Taki mądry człowiek kiedyś takie coś zapisał: http://pl.wikipedia.org/wiki/Hierarchia_potrzeb No i tyle w temacie |
Jak nie mają kasy, to niech zaczną robić coś zeby ją mieć, a nie płakać na forum!! Na Apoel/Litex mieliście? Cały zeszły sezon też mieliście? Zbieraliście cały rok czy co? Zapytaj Żydów, czemu do tej pory mając bilety po piątce, ani razu nie zapełnili stadionu, tylko na nasz mecz zeszło ledwo 14 tys!!?? Może za darmo mają wpuszczać? Zaproponuj im...
Jak bilety za 19 zł są za drogie, to powiedz ile płacisz u dostawcy internetowego, zeby móc pierdzielić głupoty na forum... Cytat:
|
Ode mnie się od......., bo mam karnet, nie rozumiesz o czym piszę to trudno.
|
To Ty nie rozumiesz na czym polega kibicowanie. Jeśli komuś ciężko uzbierać raz na 2,3 tyg 19/25 zł to jasno widać, że problem nie leży w cenach biletów, tylko w czymś innym. Zakumaj to, bo siedze w temacie kilkanaście lat znam wielu różnych ludzi którzy na mecze chodzą, albo sie na nich pojawiają raz na jakiś czas i jak reagują na różne zmienne, jak (klasa przeciwnika, wyniki, medialność widowiska, pogoda, trasnfery itd) i wiem co potrafili zrobić jak był mecz z Apoelem jak biletów brakło a od tej pory ani razu na R22 się nie pojawili. .... z takimi ludźmi... Oni są potrzebni ale księgowej, a nie Armii Białej Gwiazdy :)
|
Cytat:
|
Trzy pytanka :
1. Czy jest możliwość kupienia biletu bez wyrobionej karty kibica ? Bo np. na mecz Śląska można na dowód osobisty kupić. 2. Jeśli na pierwsze pytanie padnie odpowiedź twierdząca, to czy wchodzi w grę opcja kupienia biletów ulgowych ? 3. Jeśli na oba pytania padną TAKi, to czy byłby ktoś zainteresowany kupieniem dla mnie 5 biletów na mecz z Widzewem 4.12 ? O szczegóły proszę na PW, w zamian stawiam jedną wejściówkę na dowolną trybunę (albo dwa ulgowe na C). |
Na mecz ligowe karta kibica jest niezbędna.
|
Mistico, jeżeli jesteś w stanie przyjechać ze znajomymi 2h przed meczem, to spokojnie wyrobicie Kartę Kibica i kupicie bileciki, a nawet na browara zdąrzycie jeszcze skoczyć ;)
|
Dziwne z tą kartą kibica. W Bełchatowie karta kibica jest wymagana tylko dla kibiców z woj. Łódzkiego (mega absurd), na Śląsk z Wisłą 25.11 kuzyn kupi mi bilet na ksero mojego dowodu. Mi to nie przeszkadza, bo KK wyrobiłbym tak czy inaczej, ale po co np. mojej dziewczynie, która jedzie na ten mecz ot tak
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl