![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wątpię, że gdyby sprzedali mecz, to dostaliby odpowiednio dużo kasy, żeby pokryć koszty leczenia, po tym, co by im kibice zrobili :lol:
|
Ja właśnie jestem dziwnie spokojny o 2 w meczu Śląsk - Arka.
|
Na sobotę:
Wisła - Odra 1 Amica - Zagłębie X2 Ako: 4,48 Stawka: 5zł Wygrana: 21,45zł Dalej wierzę :) :D |
Dziś puchar Norwegii, a wiadomo, że jak puchar, to i niespodzianki ;)
Arna-Bjørnar v SK Brann 1 za 15. Niestety, przy takiej ilości meczów nie trafiła się chyba żadna niespodzianka. ;/ Na noc- Internacional- Estudiantes 2 za 3,75. Niestety znowu się nie udało. Za to pozostaje dość pewny typ na rewanż. ;) 1 na Estudiantes. |
Dubnica-Koszyce
1 - 3,3 2 - 3,43 x - 1,6 Wie ktoś z czego się wzięły takie kursy? |
Pewnie mecz sprzedany aczkolwiek niedawno remisik po niskim kursie nie wszedł
|
Mecz sprzedany, albo raczej- puszczone info na kilku forach, że sprzedany, stąd taki spadek kursów... który ktoś może wykorzystać i zagrać np. na gospodarza, na którego kurs poszedł w górę... ;)
|
CSKA (-13,5) - Krasnye Krylya 1
Rubin Kazań - CSKA 1 Loteryjnie. Tak na popołudnie, co by sie nie nudzić ;) Kurs 4,368, za 10 zł. Na jutro coś grubiej pomyślę, jest parę dobrych typów. |
Postawiło się pierwszy raz od 2 miesiący:
Górnik - Stal 1 Barca - Valladolid 1 Sapmdoria - Napoli 1 Siena - Inter 2 Chavez - Forto 2 Lyon - Le Mans 1 Chelsea - Portsmouth 1 Werder - Bayern 02 River Plate - Tigre 1 Kurs 5,77 Lech - Zagłebie 2 Wisła - Odra 1 Kurs 13,55 Legia - Bełchatów 02 Lorient - Lille 2 Chacarita - Racing Club 2 Bystrica - Zylina 2 Kurs 16,17 |
Taki ,,wariat" w STSie bo byłem trafny kupon odebrać. Bez żadnych analiz ani niczego. Nawet dokładnie nie wiem kiedy niektóre mecze są :D.
Sochaux - Auxerre 2 Hiszpania - Honduras 1 Włochy - Nowa Zelandia 1 Wisła - Odra 1 Portugalia - KRLD 1 Włochy - Słowacja 1 Śląsk - Arka 1 Bayern - Brema (neutr.) 1 stawka: 2 zł kurs: 35.47 do wygrania: 62.40 zł Edit: Jaa.... niektóre to są z MŚ 2010 i się odbędą 20 któregoś czerwca... :P |
U mnie dziś, jak na złość (bo nie wrzuciłem), ruszyło ładnie. CSKA i potem za wszystko co na nich ugrałem Godoy Cruz.
Ale zdupcam z kasą, bo jeszcze mi coś głupiego do głowy przyjdzie. Mam na jutro w grze kupon, na Polonię Bytom, Lechię, Śląska i Piasta, zagram jeszcze za jakieś 20-30 ZL na singlu- kursu 16 to grzech nie spróbować, a Amica się zesra w gacie i nie strzeli nic. :D I do MŚ raczej robię sobie przerwę. |
Ja na jutro takiego puściłem:
Legia - GKS Bełchatów 2 4,1 Śląsk - Arka 1 3,1 Korona - Ruch 2 2,2 Piast - Cracovia 1 1,6 kurs: 44 zł Zakładana wygrana: 79 zł Stawka : 2 zł. Plus drugi taki bonusowy ale wrzucę go jak wygram żeby nie zapeszyć ( też ekstraklasa) |
Chelsea - Portsmouth (neutr.) 1
Bayern - Brema (neutr.) 1 Almeria - Sevilla 2 kurs 3.37 do wygrania 303 ;) |
My wygrywamy, Amika traci punkty, Śląsk spuszcza Are ;)
Lech - Lubin X2 Śląsk W. - Arka 1 Wisła K. - Odra W. 1 Gent - CS Brugge (neutr.) 1 Bayern - Brema (neutr.) 1 Chelsea - Portsmouth (+1) 1 Sochaux - Auxerre 2 Dundee FC - Ross County (neutr.) 1 Almeria - Sevilla 2 |
Takie dla zabawy na weekend:)
Chelsea - Portsmouth powyzej1.5 goliSłabiutko tylko 1:0 wygrać a ostatnio 8:0:P Atletico Madrid - Getafe x2 Zaragoza - Villarreal x2 S.S. Lazio - Udinese 1x Lyon - Le Mans 1 Sochaux - Auxerre x2 Almeria - Sevilla 2 Mallorca - Espanyol 1 Atalanta - US Palermo 2 UC Sampdoria - SSC Napoli 1 Málaga - Real Madrid 2 Fenerbahçe - Trabzonspor 1 Stawka 10 e.w 140 Podobnie: Atletico Madrid - Getafe x2 Zaragoza - Villarreal x2 Lyon - Le Mans 1 Sochaux - Auxerre x2 Almeria - Sevilla 2 Mallorca - Espanyol 1 Atalanta - US Palermo 2 UC Sampdoria - SSC Napoli Málaga - Real Madrid 2 Fenerbahçe - Trabzonspor 1 Werder Bremen - Bayern München x2 10 e.w 130 |
PANIE JANIE co pan proponuje na weekend? xD
|
Takie 3 na jutro.
Lyon z handi Chelsea z handi kurs 2,235 Marsylia Atletico strzeli gola Lech kurs 2,1 Wisła z handi (bo wierzę, że na zakończenie będą chcieli się pokazać :D ) kurs 1,92 |
Cytat:
|
Cytat:
Czekam na MŚ. Los Angeles - Toronto 1gol:Toronto 1poł:Toronto Winterthur - Wohlen 1gol:Wohlen 1poł:Wohlen Ross County - Dundee Utd 1gol:Ross 1poł:Ross +2.5 gola Almeria - Sevilla , 2 strzeli gola w meczu:L.Fabiano Sochaux - Auxerre , 2 strzeli gola w meczu:Jeleń Lyon - Le Mans , 1 strzeli gola w meczu:L.Lopez Bryan/Bryan-Granollers/Troicki zwy:Granollers/Troicki dokladny wynik:2:1 dla Bryan/Bryan. |
Cytat:
Bo kurs na ZL rośnie jak balonik Amici. Masakra. Wczoraj zagrałem za 16. Dziś już za 18 rano było. Teraz się nie zdziwię, jak jest ze 20. :lol: |
bayern 2
drogba SN 1 lille 2 lyon 1 WISŁA 1 ruch 2 piast 1 getafe 2 kurs 35 za 7 zł do wygrania 240 zł |
Cytat:
|
Na noc dubel:
Fluminense-Atletico 1 (1,5) River Plate-Tigre 1 (1,45) |
Chciałem sobie wklepać ten bonus 10-złotowy z kuponu które były na meczu i pojawia mi się taki komunikat: "Proszę podać 6 cyfr z przedziału 1-9 lub liter z przedziałów A-H, J-N, P, R-Z!" WTF?
|
Wczoraj generalnie udany dzień pod względem bukmacherskim. Wszedł mi zakład sezonowy, że Korona będzie nad żydami na koniec sezonu. Weszła pięknie Lechia.
Szkoda, że wyjebał się kupon, z którego było 1066 za 20 zeta zagrane: Cytat:
|
Ja bonusowe 10zł dałem na Pudziana :D
3,2 kurs. |
Malaga v Real Madryt 2
Barcelona v Valladolid (+2) 1 Siena v Inter 2 kurs 2,13 i nie ma mocnych ;) |
Cytat:
Tak na zrobienie obrotu w BAHu: Malaga - Real M. powyżej 2.5 goli Barcelona - Real Valladolid powyżej 2.5 goli kurs: 1.56 stawka: 10 zł wygrana: 15.6 zł |
Kto to chce bon z bet-at-home na kwotę 10 zł oczywiście za free? Mam dwa a tylko jeden można było zrealizować. Kto pierwszy ten lepszy.
|
Real Madryt... Macie coś na noc?
|
Cytat:
jak zwykle pod koniec nie chce wejść:P Ale i tak dużo fartu było z palermo i sevilla:D |
Cytat:
EEE chyba sie wycofuje z pytania...... nie zauważyłem tych jedynek i sie zgubiłem ale interesuja mnie te 3/5 i tak dalej |
Ja jestem chętny na ten bon 10zł na bah...
|
Cytat:
Edit po poście Speedy'ego: aaaaa :D Tak, to są kursy. :D |
tu raczej chodzi o to, że 3/5 to jest to samo co 1,6 i 166. To są wszystko kursy, tylko, 3/5 używają w anglii, 166 w ameryce, a 1,6 reszta świata.
|
Cytat:
Jutro AIK na tak moje jak i ich przełamanie |
Jakieś pomysły na dziś i najbliższe dni?
|
Pytanie z cyklu '' kumatszym być ''
Otóż chodzi mi o ten cały bonus na bah jest napisane że aby go wypłacić trzeba 3 razy postawić, czyli mam to rozumieć że 10 zł mam postawić 3 razy za nim będę mógł wypłacić, czyli nie mogę stawiać w mniejszych stawkach i wypłacać?? Jestem trochę zielony w tych sprawach jak by ktoś to mógł tak ''po ludzku'' wytłumaczyć. pan Dudi dzięki wielkie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl