![]() |
Oby Piast dojechał do końca tak z Legią. Albo nawet i wygrał...
|
Najgorsze w tym wszystkim, ze nas też czeka podróż do Gliwic. Łatwo nie będzie...
Wie ktoś czy Kowalski będzie mógł zagrać w tym meczu? Czy moze znowu jest jakaś umowa zabraniająca mu tego? |
niestety 1-0 dla Legii...
|
No i Chinyama pokazał klasiore
bramka mniam i Piast niestety płynie |
Kasprzik to ten bramkarz ,ktorego chce kupic Bednarz :D
|
Cytat:
Czurny ma (narazie) przewage 2 bramek nad Brozkiem. Mam nadzieje ze Pawel do niego doskoczy po meczu w Gdynii |
No To Teraz Kasprzik Zawali!:( MogŁ Zostac W Bramie!!kont Zerowy,brozek Ma Godnego Rywala O Krola StrzelcÓw!!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
To że raz go Chin ojechał to nic nie znaczy |
Pisałem że Legia ich pojedzie :/
|
powinien byc karny dla Legii
|
Czy to jest relacja live?
Dyskutujcie nt. ligi, bo zaraz będziecie komentować każde zagranie L |
Cytat:
|
ponieważ każdy ma indywidualne zdanie odnośnei tego karnego, ja np. mówię, że karnego słusznie Siejewicz nie podyktował. I co? Konflikt interesów i za chuja mnie nie przekonasz, ze był
Koniec OT - do usunięcie moje i kolegi posty |
Cytat:
|
no i 2 pozytywy po meczu Legi
-trafiony wynik w typerze forumowym :D -nasi musza w niedziele wygrac i basta! |
Legia imo na dzień dzisiejszy jest najbliżej mistrzostwa. Niby grają piach ale te punkty zbierają.
|
No niestety, Legia wygrywa w meczu w którym nie byla lepsza od Piasta...szkoda że Wisła w tym sezonie takich meczów nie wygrywa...mało tego, w Bełchatowie, czy Chorzowie, byliśmy lepsi o dwie klasy, a i tak nie wygraliśmy...
Brakuje farta w tym sezonie... |
To czyżby Lech jutro wtopa i za tydzień Legia 4 pkt przewagi? :o Musimy wygrywać wszystko do końca. Źle się podziało...
|
Cytat:
|
Oj jak oglądam grę Legii, Lecha i Wisły i pomyślę, że o mistrza walczy też Polonia, to stwierdzam jedno. Kto by tym mistrzem nie został, będzie to najsłabszy mistrz od wielu, wielu lat, nawet Zagłębie było lepsze.
Ktoś wie, co tam legioniści na meczu wyprawiali, ponoć czymś strzelali w piłkarzy Piasta? |
Jak to powiedział KAsprzik "lotkami z igłami"
tam an stadionie Piasta przeciez moglbys wniesc co chcesz, jako ze stoja za plotem to nie sa w ogole przeszukiwani, moglbys wiec napierdalac w bramkarza gości kamieniami. |
Spiker na meczu Cracovii:
- Dzisiejsze spotkanie obserwuje Nigell Kennedy <brawa>, jest też z nami Agnieszka. Niestety, nie ma Ani, która musiała zabrac na spacer PSY :D |
Cytat:
„[...] dopóki praktykowana przez to państwo polityka apartheidu nie zostanie zniesiona – nie zamierzam dać tam ani jednego koncertu. Przecież Palestyńczycy traktowani są we własnym kraju tak samo jak czarnoskórzy obywatele RPA przed 1994 rokiem. [...] Izrael słynie z tego, że nie wolno tam wykonywać Wagnera ze względu na jego rzekome związki z niemieckim nazizmem. A wyobraźcie sobie, co by się stało, gdyby ktoś spróbował w tamtejszej filharmonii zagrać muzykę palestyńską... To najbardziej nacjonalistyczne państwo współczesnego świata [...]”[2]. Jedno drugie się trochę wyklucza :lol: Sorry za offa. |
Legia nic nie gra a punkty ciuła.
Heh...przypomniał mi sie którys tam sezon gdzie identyko wygrywając po 1-0 i,grając piłke gdzie mozna ja było ogladać tylko i wyłącznie po mocnej kawie ,uciułając wtedy Majstra. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Spokojnie jeszcze parę meczy do końca sezonu. Zobaczymy co w tej kolejce zaprezentują Wisła, Amica i Polonia. Też nie mają łatwego zadania i któraś z tych drużyn może się potknąć. Co do Legii to zdobyła dziś ważny komplet punktów na trudnym terenie w Gliwicach. Zostały nam już tylko 2 ciężkie wyjazdy i Amica u siebie, z którą w chwili obecnej mamy naprawdę realne szanse wygrać.
|
Nie było by wam szkoda jeśli cracovia by spadała? Bo mi było by szkoda bo jak to powiedział mój Ziomek: "Uwielbiam ich upokarzać":P
A tak w ogóle to nie ma co gadać czy legła będzie Mistrzem czy lech... Ja ogólnie sądzę że zostały jeszcze takie mecze że i lech i legia(która gra z nami u nas:D) mogą stracić więcej niż 3 punkty;) Bo wg. mnie te obie drużyny kompletnie nic nie pokazują teraz. A co do niedzielnego meczu jestem optymistą i wierze że Wisła wygra i nie straci dystansu do ległej bo nie wiadomo co jutro będzie z lechem:) Pozdrawiam |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl