![]() |
Dramat.... nawet ćwiczyć nie potrafią... masakra, tyle lat ćwiczy i mi się jeszcze nie zdarzyło, a co dopiero profesjonaliście... który zapomniał pewnie o rozgrzewce i przeholował z nędznym ciężarem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co może oznaczać wizyta Cupiała w Turcji ?
|
A skąd wiadomo, że tam jest?
|
Cytat:
Z oficjalnej relacji: '' Mecz ogląda właściciel Wisły, pan Bogusław Cupiał.'' |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwszy raz chyba aż tak bardzo czekam na skrót ze sparingu, żeby oglądnąć te wypracowane akcje, piłkę chodzącą jak po sznurku i świetną kombinacyjną grę Bogusia.
|
Cytat:
|
Ze szczyptą ironii napisałem, znam kreatywność prowadzących oficjalną :) Bunkrów nie ma, tragedii też nie. Jakieś sytuacje były.
|
|
Gdy patrzę na to zdjęcie i widzę obok Cupiała Kapkę ,a po drugiej stronie Bednarza to tak jakby obok Jezusa siedział Judasz z Piłatem.
|
Cytat:
|
No proszę... jakby tak powróżyć z gestów, od prawej..
Nr1 Pan Bednarz rękami manifestuje pozycję zamkniętą, mocno defensywną. Krzyżowanie nóg w kostkach sygnalizuje, ze człowiek w ten sposób zamyka sobie usta. Nr2 Boss - ułożenie nóg wskazuje na postawę argumentującą, założone ręce oznaczają postawę luźną lekko zamkniętą. Nr3 Kapka, postawa luźna, argumentująca. Nr4 Skrzyżowanie nóg w kostkach zamykamy usta. Dodatkowo splecione ręce - jest to gest frustracji i własnego zdania - dana osoba próbuje zapanować nad swoją negatywną postawą. Nr5 i nr6 Nogi szeroko więc postawa luźna, bez obaw, szczera. Ostatnia osoba wydaje się że chce milczeć. |
Cytat:
|
Nasz właściciel wygląda rzeczywiście na bosa ze wszystkich bosów z innych klubów :D Ino sie jakoś go kierwa nie boja ;/ stary sie robi :(
|
Cytat:
|
Ten pierwszy z lewej wygląda jakby chciało mu się srać, lecz boi się zapytać o zgodę. Takie korporacyjne popychadło
|
Jak widzę siedzących obok siebie Cupiała, Kapkę i Bednarza to wiem, że nic mądrego z tego nie będzie. Trzeba mieć wizję budowy i wcielać ją w działaniu a Panowie delikatnie mówiąc na przestrzeni lat byli dalecy o realizacji czegoś konstruktywnego.
|
Cytat:
Moim zdaniem jesteśmy na prostej drodze do 1 ligi w 2014, więc może (oby) zobaczy, pomyśli i przeleje te kilka(-naście,-dziesiąt) baniek w lecie. Innej nadziei niestety nie widzę. P.S. Co do zdjęcia to moim zdaniem trzeci od lewej jest Czerwiński, a ci dwaj narbardziej po lewej to nie wiem kto. |
Cytat:
Cytat:
@MatMario - tyle lat przy korycie to siłą rzeczy musi tak wyglądać. @serek.c2 -podobny jak diabli, ale chyba masz rację, ten na zdjęciu wygląda dużo młodziej od Niemca. |
Właśnie też mi Niemcem podchodził ale jakiś spasiony i z większym wąsem. Czerwińskiego tam nie ma to jestem pewien.
Ci kolejni to jacyś turyści? |
Przecież to nie jest Niemiec...
|
serek ma rację. To nie jest Niemiec, napewno. Cała trójka to prawdopodobnie nasi nowi piłkarze z kartami w ręku. Co widac na zdjęciu - ściskają je w splecionych dłoniach.
|
Cytat:
Kapka opowiada tak, aby Bossa zagadac i Bednarzowi nie dojść do słowa, który chce Bossowi zaproponować nowa dostawę imigrantów do UE, którzy maja w Wiśle przejść tzw. testy sportowe i finansowe. Jesli kopną w piłkę to Bednarz wyda pozytywna opinie o delikwencie, a jesli nie to beda musieli zapłacić Jackowi dole za bezpieczne przerzucenie na teren UE. Z dwojga złego wole już właściciela notesu z Panem Citko w kontaktach... A tak na serio zastanawiam sie co znaczy wizyta Cupiala na zgrupowaniu. Chciałbym mieć nadzieje ze cos pozytywnego, a nie np przekonanie sie na własne oczy, ze Bednarz mówi prawdę ze nikogo nie da sie już sprzedać ze rozsądne pieniądze. |
Ta wizyta Cupiala jest tak niespójna z całoscia i rzeczywistoscia ze az boli.
Wyprzedal rekami Bednarza juz wszytsko ,praktycznie nie ma nikogo wartosciwego na kim mozna by zespoł oprzec ,zdolnych młodych nie widac ,trener pracuje na zasadzie "bo najtanszy" ,wiec w sumie niewiem dlaczego nagle Wisła sie zainteresował.Troche za pozno. |
Cytat:
|
Odnośnie Kapki to radzę przeczytać Spalonego Iwana .
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl