![]() |
Poprawcie mnie bo juz zapomianlem
DO kogo to Patryk fucki pokazywal jak przyjechal na mecz do nas i Pogon przegrala chyba z 5;0 ,(Brozek wtedy gola z polowy boiska zdobyl) ,chodzi mi do kogo on pokazywal te gesty? |
Wydaje mi się ze to był "gest kozakiewicza" a pokazywał go chyba w kierunku bednarza
|
uufff, jak dobrze ze Daniel Sikorski i Fabien Burdenski nie wydziarali sie w Wislackich akcentach ....choc z druzgiej strony Stilic ma Gwizady na lokciach
|
Hmmm... Powrót Małeckiego należy chyba raczej rozpatrywać jako element jakiegoś układu z SKWK, a nie jako wzmocnienie sportowe naszej kadry. Jeśli jednak jest inaczej to myślę że wśród użytkowników tego forum też możemy znaleźć paru przyszłych zawodników - w podobnej formie sportowej, a może i nawet z wiślackimi dziarami.
|
Jak ja kocham to wasze narzekanie
|
Przejebane jest to narzekanie...
Kilka miesięcy temu wszyscy płakali ze klub bankrut i nic go nie uratuje... Teraz jak się okazało ze nie ma dlugow wobec piłkarzy i działaczy to tego nikt nie widzi i nikt się z tego powodu nie cieszy natomiast został znaleziony nowy powod który określa się jako "brak wzmocnien" Na te problemy co były i te które nadal sa przyjście na te chwile 3 piłkarzy to już sa wzmocnienia... |
Cytat:
Mamy trenera, ktory przychodzil wiedzac jaki jest stan rzeczy, do tego dostal napastnika o ktorym Moskal czy Smuda mogl tylko pomarzyc, wiec tez bierze pelna odpowiedzialnosc za wynik, a sam zdefiniowal cele (najpierw osemka, potem puchary) No i do tego wymieniony caly marketing, ktory istnial tylko teoretycznie :-) |
Cytat:
ktos wie o co kaman z ta niespodzianka o ktorej pisal ZWE? |
Cytat:
|
Cytat:
|
z jakiegokolwiek sponsora nalezy sie cieszyc ....choc mysle ze z tego faktu najbardziej zadowoleni sa ziomale Łysej Mendy z UFA
|
Cytat:
Natomiast nazwanie pozyskania Małeckiego "wzmocnieniem" jest daleko idącą nadinterpretacją. |
do kiedy bednarzowa ufa nas ciemięży?
|
Cytat:
|
Łysy powinien odpowiedzieć przed sądem za tą umowę z ufa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Teoretycznie Wisła może oddać miejsce na koszulkach za darmo. Sęk w tym, że żaden sponsor nie da pieniędzy pod stołem :D Ciężko byłoby też ukryć taki przychód od strony księgowej.
Czytaj: propozycja PhantomRangera jest z pogranicza fantazji, aczkolwiek bardziej skłaniałbym się ku brakowi podstawowej wiedzy ekonomicznej :D |
Umowa jest tak skonstruowana, ze nie poradzi nawet zmiana podmiotowosci prawnej (powrot do ssa, odejscie od sa) czy zmiana wlasciciela (z tf na Cupiala solo czy nowego bossa).
Do 2024 musimy hodowac pasozyta. |
Cytat:
|
ale przecież jest jakaś możliwość rozwiązania tego syfu jak stron nie satysfakcjonuje współpraca, 3 lata to były chyba, ktoś ogarnięty się wtrąci?
|
takie cuda znalazłem:
Cytat:
|
Cytat:
Co do stanu faktycznego, imo jest to wróżenie z fusów, jeśli nie ma sie dokumentu przed sobą |
Wtedy chyba musimy oddac pożyczkę + odsetki + ew. Kara. Dzis nalezy to zrobić. Oczywiście vdybmamy jakiekolwiek mozliwosci finansowe na to.
|
wydaje mi sie,że łatwo obejśc ufe oczywiscie nie całkowicie.sponsor za reklamę na koszulkach placi np 100 tyś zl a za resztę powiedzmy 2 mln 900 tyś (tak sobei wymarzylem) wykupuje skyboxy które i tak stoją puste.
|
Cytat:
jeśli w ogóle dojdzie do sponsoringu Cytat:
Wiem ile meczów rozegrał Cierzniak i ja do niego nie mam pretensji że grał w C., jednak pamiętam że nie było jedności co do jego przyjścia do nas. |
Cytat:
Prosze was nie piszcie ze ktos cos wie ,itd ..ze ktos cos napisal,...i za tydzien przyjdzie do Wisly Rooney..ale cicho bo to nic pewnego bo to juz nawet nie jest smieszne. P.S Jakby ten Ondrasek przyszedl wczesniej (jak Moskal prosil o kogos do ataku) ...odpalil,i strzelal chocby 1/3 tego co mial Brozek ,to cos mowi ze bylibysmy w zupelnie innym miejscu tabeli a trenerem dalej bylby Moskal. |
Warto dodać, że Patryk w Pogoni miał długą przerwę z powodu zerwania więzadeł, więc z bastujcie trochę jeśli chodzi o jego statystyki. W rundzie jesiennej prezentował się przyzwoicie.
|
Przyzwoicie, czyli ?
|
Czyli biegał nie kulejąc?
|
Cytat:
A tak grał Patryk jesienią: http://ekstraklasa.tv/jesien-malecki...rtowcow/wdh246 |
Wystarczy, żeby tylko nie olewał meczu, tak jak tu:
http://weszlo.com/2015/09/21/jak-nie...atryk-malecki/ |
http://weszlo.com/2015/08/17/wielkie...lo-nie-wygrac/
ale czasem jak chce, to potrafi |
Cytat:
|
Wiadomo, że Mały to nie Messi, ale więcej bym po nim oczekiwał, niż letnich wynalazkach w stylu Cywki, Popovicia czy też wspomnianego wyżej Crivelaro.
|
panowie podniecacie się nad tym Małym od tygodnia a i tak on sam meczu nie wygra taka prawda żę minimum jeszcze potrzebujemy dobrego prawego skrzydłowego
|
potrzebujemy tez ofensywnego pomocnika i defensywnego pomocnika , oczywiscie zakladajac ze ten Kobra odpali
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl