![]() |
Ja jestem ciekaw czy buki miały rację wycofując mecz Lechia - Piast.
Wiemy jak było w poprzednim sezonie - Piast nie przeszkodził zbytnio utrzymać się Lechii w ostatniej kolejce. Dziś niby ma być rewanż. Piast gra nędzę straszną - Lechia pokazała w Poznaniu że jest w stanie zagrać świetny mecz.. |
Pozostaje dzisiaj kibicować Ruchowi.Jeśli wygrają niebiescy Legia prawdopodobnie straci wiare i za tydzień będzie spokojnie do ogrania przez Wisełke i tytuł MP mamy w kieszeni - pozostaną mecze z Cracovią i Odrą ale to chyba będzie formalność.
A więc Ruch Ruch HKS!! :) |
Ja nie rozumiem tego gadania na temat kibicowania Slaskowi czy Ruchowi??
My zamiast wygrywac mecze z takimi pionami to przewgrywamy u siebie mecze z Arka czy Korona a teraz sie bedziemy modlic zeby inni nas wyreczali . Prawda jest taka albo my sami potyrafimy zdobyc mistrza albo nie. ...bo jakos mnie nie kreci mistrzostwo ktore wygramy dzieki temu ze ktos sie podlozy a inny sie sprezy... |
Cytat:
|
Ja po tym co zobaczyłem wczoraj to uważam że nie ma co mówić że jak wygramy z Legia to mamy mistrza wręcz powiem tak dopóki nie wygramy z parchami i odrą to tego mistrza mieć nie będziemy, inna sprawa to jeśli pasiaki będą miały szansę na to żeby zabrać nam mistrza to zrobią wszystko żeby tak się stało i to będzie taki mecz rzeźnia totalna!!
|
http://s24.pl/kto_komu_popusci_na_finiszu-s73087.html
Kursy na Piasta spadły z 4.0 na 2.0 :o Ciekawe czy będą tak perfidni, kiedy wszyscy wiedzą. A jak wygra Piast bez "motywacji" dodatkowej, to... i tak każdy będzie wiedział swoje ;-) |
Cytat:
Brak walki też nie jest powodem tak słabej postawy. Trudno oczekiwać żeby przez 90 minut w każdym spotkaniu Wiślacy gryźli trawę. Pewnie, każdy by tak chciał ale jest to przecież nierealne. Nasz problem jest w tym, że oni nie myślą i nagle część z nich zapomniała jak się gra w piłkę. Nie potrafią przyjąć piłki , dośrodkować, rozegrać, kiwnąć. Po prostu dramat. Wystarczy popatrzeć na Issa Ba , czy tak dużo trzeba aby ta gra wyglądała lepiej? Wcale nie trzeba więcej biegać . Tylko co jest przyczyną ,że tak się stało. Gdzie jest Brożek , gdzie jest Boguski ? Nie mamy kim grać , nie ma skrzydeł i ataku .Nie ma pomysłu na grę. |
Cytat:
|
Na tobecie był cały czas.
Kurs na Lechie 3,8 a na Piasta 2. |
Cytat:
Ja nie jestem przekonany czy faktycznie Piast to wygra;) |
Cytat:
|
hmm diwne to wszystko. Kolejka cudow :D
Co do meczu Lechi z Piastem to sprawa podejrzana skoro juz przed meczem mowi sie ze bedzie on ustawiony i rzeczywiscie po meczu mozna snuc takie podejrzenia ;/ Co innego jak ktos po meczu dopiero mowi ze ten byl ustawiony a co innego jak przed, chyba cos jest na rzeczy :( |
Mecz Piasta byl ulozony, sam wygralem na tym pare zlotych.
|
kto dziś z Legii zagrożony kartkami ?
|
Cytat:
|
Mecz Lechii z Piastem nie był ustawiony, o co wy wgl oskarżacie braci? x) Jak już to się panowie ładnie dogadali po koleżeńsku- my wam w zeszłym roku, wy nam dziś. ;)
Cóż, mam nadzieję, że dzis Ruch zadziała i jutro Śląsk nam pomoże. Być może faktycznie będzie można w poniedziałek powiedzieć, że była to "kolejka cudów". Oby ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Było na betfair ale to giełda i na tobecie- -z czego skorzystałem |
No to może nie na na co 2. Na pewno był na Tobecie (niski kurs koło 2) i na jakimś jeszcze (nie pamiętam nazwy) kurs trochę wyższy.
Niestety nie skorzystałem bo jakoś czułem remis;] Tym razem źle czułem;] |
Był ten mecz do postawienia dziś jeszcze w kilku firmach, m.in w Tobecie, Bet365 i Betfair - ponadto w tych trzech także "live".
Gadanie po meczu "wynik był pewny" sobie darujcie, bo świat widział już różne podpuchy. Tutaj akurat wszystko wskazywało na to, że Piast wygra i tak też się stało, ale wiele razy było podobnie, że "wszystko wskazywało", a kończyło się odwrotnie. Gdy mecz był "skręcony", nie dawaliby tego obstawiać, albo byłoby 1.30 na Piasta (jak na remisy we włoskiej czasem na końcu sezonu ;) ) |
Arka zatapia się coraz bardziej.Gol Piechniaka bardzo ładny,w drugiej połowie Odra pewnie będzie bronić wyniku i liczyć na jakieś kontry.W tym meczu by pasował remis żeby obie drużyny straciły po 2 pkt. a nie zyskały 1 :)
|
lepiej jakby Odra wygrala (z racji meczu z nami).. niech czuja sie coraz pewniej...
|
Cytat:
A że był ten smaczek z ostatniej kolejki poprzedniego sezonu, to większość bukmacherów uznała że bezpieczniej będzie sobie odpuścić ten mecz. Jestem też przekonany że ci co go mieli w ofercie to pozwalali go grać za symboliczne stawki. Tobet takim posunięciem, jak także np możliwością obstawiania 4 ligi polskiej - zrobił sobie niezłą reklamę. |
Cytat:
Wg 90minut 3 kartki mają na koncie Grzelak, Radovic i .... Mucha ;) |
Niech ten mucha idzie juz do Evertonu..
|
wg C+ Choto Iwanski i Grzelak są zagrozeni.
|
Obstawiam ze dzis Choto zlapie kartke i wykluczy sie z wystepu z nami :P
|
Choto złapał ale kontuzje :P
|
Cytat:
|
Ruch 1:0
dobry wynik dla nas |
No fajny wynik i bardzo dobrze jak by zagrał Ruch w Pucharach a z PP Lechia albo Jaga ;]
|
i tak wazniejszy dla nas jest mecz Śląsk - Lech
|
Zauwazylem ze pilkarze Legii znowu maja wyjebane na kibicow i zapomnieli jak to jest jak sie z nich poł Warszawy smieje. Był przeciez okres gdzie po porazkach i zenujacych meczach na poczatku tej rundy kiedy zaczeto pietnowac ich nygusostwo i lenistwo zaczeli naprawde grac ambitnie, z taka sportowa złoscia i na pełnej ****ie. Ale od meczu z Korona widze ze znowu maja na wszystko wyjebane. Drepcza sobie po boisku, nie oddaja strzalow, nie chce im sie akcji przeprowadzac. Mam nadzieje ze nie obudza sie na mecz z nami i tez beda grali taka padake. O ile te nasze mecze sa w naszym wykonaniu dobre tylko przez jedna polowe (najczesciej druga) to mecze z udzialem Legii w ich wykonaniu w ogole nie istnieja. Nie oddaja strzalow niemal wcale, my chociaz momentami sie staramy a ze czasami cos nie chce wpasc no to trudno.
|
Ta Lechia przyznać trzeba ma ostatnimi czasy na koncie kilka "przewidywanych" wyników... Przypadek?
A w hicie kolejki 1:0 dla Ruchu. Już sam nie wiem jaki wynik w tym meczu będzie najlepszy :) |
Brożek bramki nie strzelił, ale dziś dla Wisły strzelił Piech :)
|
Jeszcze się okaże że Ruch ogra Lecha i będzie najpoważniejszym konkurentem do MP. To by był kosmos;]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2 miljony euro się nie popisało znowu :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl