![]() |
Nie sądzę, by byli aż tak nieodpowiedzialni. Ściągali gościa z drugiej pułkuli, a później powiedzieli:
"Sorry kolego, myśleliśmy, że będziesz tańszy" |
Cytat:
|
Cytat:
|
to jest komentarz z facebooka a nie potwierdzone info. skoncz pierniczyc
|
Cytat:
|
znając życie jak myślicie kogo wybiora nasi działacze
włocha z serie c za 100 tys euro argentynczyka z river za 200 tys.euro? dla mnie sprawa jest jasna młody piłkarz z river plate to byłoby zbyt piękne im szybciej przestaniemy się łudzić tym lepiej... |
Czy ktos powiedział ,ze nie przyjda obydwoje?
|
To rzeczywiście z Riosem są komplikacje ?
|
to zakladajac hipotetycznie zeby przyszli obydwoje na wypozyczenie Tiboni,Rios
to jeszcze w prasie spekuluja ze jakis napastnik ma przyjsc z nazwiskiem to nie za duzo bedzie tych napastnikow? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
brozek boguski zuraw tiboni i rios w takie cuda nie uwierze bo za długo jestem kibicem wisły ....rok temu przez jakis czas byl tylko brozek a teraz nagle az 5 taaaaaaa |
Ale problem rywalizacja Tiboni Brożek - Rios/Boguski/Żurawski w tym Boguski może grać na skrzydłach. A wypożyczenia nie są tak kosztowne jak transfery. Prawdopodobnie macierzysty klub będzie znowu płacił częśc wynagrodzenia dlatego możemy sobie pozwolić na ściągnięcie 2 zawodników. Nie jest to nic niezwykłego, biorąc pod uwagę, że gra ofensywna się nie klei.
|
Cytat:
Przestanecie w koncu z tym wielkim nazwiskiem? Jarosz niczego takiego nie powiedzial ( http://www.youtube.com/watch?v=7obUt...1o&feature=sub od 2:30) , gazeta po prostu przekrecila jego slowa!! musze to pietnowac bo potem skocza na Jarosza, a chlop niczego takiego nie obiecywal, jakis redaktor sie go glupio pyta czy chcialby w Wisle kogos z nazwiskiem / wielki transfer (to tak jakby kogos spytac czy chcialby dostac 2 mln euro, pozdro dla dziennikarza :rotfl:).. chyba normalne zeby chcial, i ze z punktu marketingowego to logiczne ze przyciagnalby ktos taki 'sezonowcow' na trybuny!! ale nie ma slowa o tym ze kims interesuja i ze ma taki ktos przyjsc i co najlepsze ze DZIAL MARKETINGU wpadl na taki pomysl, jak to napisala Gazeta Krakowska, oczywiscie blednie przekrecajac jego slowa, pewnie celowo zeby namieszac, a jesli nie to niech dziennikarze z tychze gazet zaopatrza sie w aparaty sluchowe, dobrze ze jest wideo bo tak to ktos byle co napisze i nie ma jak tego potwierdzic Jak wspomnialem co Jaroszowi siedzi w glowie nie wiem,i co nieoficjalnie mowia tez mnie nie interesuje zbytnio, chodzi o fakty, a fakty sa takie ze OFICJALNIE nic takiego nie powiedzial ( co nie znaczy ze nie maja kogos takiego w planie i wiem ze moze celowo klamac).. a na filmie jak domniemam jest jego pelna wypowiedz odnosnie tematu "duzego transferu", chyba ze oficjalna reszta celowo wyciela:> co poza kamerami bylo nie oceniam, bo to tylko spekulacje.. |
Cytat:
|
I tak się tworzą miejskie mity. Teraz przez miesiąc wszyscy będą rozkminiać kim jest ten piłkarz z wielkim nazwiskiem. To lepsze niż czarna wołga porywająca dzieci. :)
|
Pokemony atakują internet powinien być od 18 lat ...
niestety to forum padło ofiara swojej popularności |
Cytat:
|
|
Cytat:
Zbymak tak szczerze, jakie sa Twoje przeczucia odnośnie zatrudnienia obu napadziorów? Osobiście uważam że ściągnięcie Riosa jest wystarczające :foch: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hehe, zobaczymy, dla mnie to jest brak profesjonalizmu to całe testowanie, odsyłanie. Testowanie, rozmawianie, odsyłanie. Podpisywanie i niepodpisywanie.
|
fuck yeah, kolejny raz menago nam rozwali transfer :/
|
ile ten menago może chcieć z 50 tys euro...skonczyli by przywozić tych eskimosów na testy to by było....
kiedy się nauczą ,że jak nie posmarują to nie będzie wyników |
zbymak - potwierdzasz to ze sprawa z Riosem sie skomplikowala ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Prowizje dla menadżerów każdy klub na świecie płaci bo musi tylko nie Wisła dlatego sprowadza takich a nie innych zawodników tak jak rezerwowy drużyny II Bundesligi....
Jeżeli ktoś pokładał nadzieje z przyjściem Basałaja że cokolwiek ruszy do przodu to się srodze zawiedzie zwłszcza że szykowany jest hitowy powrót na stanowisko dyrektora sportowego!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
skoro nawet nasi działacze nie wiedzą jakie ktoś ma wymagania a mimo wszystko sprowadzają go na testy to skad zbymak ma wszystko wiedzieć...
|
Cytat:
20.12 - dalej głucho... |
Powrót Bednarza?więc naszą nową gwiazdą będzie zapewne Dudu..:D hurra!
|
Cytat:
|
Gdybym był bogaty nie kupowałbym Dawida Nowaka:
http://www.90minut.pl/news/129/news1...je-kolana.html Identyczna sytuacja jak z Gargułą. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl