Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Kolumbus 14.04.2009 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez NowaHutaWNH (Post 708799)
Ma ktoś może link gdzie na internecie można obejrzeć mecz Barcy ?

http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia

Tylko_Wisła! 14.04.2009 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChomikNH (Post 708802)
Witam. Kupiłem dzisiaj w Inter Sporcie spodnie i oderwałem metkę (ale na szczęście da się ją spowrotem przypiąć) Czy mogę te spodnie jutro oddać? Bo przestały mi się podobać i są troche za długie.

Zależy na jakiego sprzedawce trafisz ...Jak trafisz na jakiegoś chvja to Ci nie przyjmie.

kms 14.04.2009 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChomikNH (Post 708802)
Witam. Kupiłem dzisiaj w Inter Sporcie spodnie i oderwałem metkę (ale na szczęście da się ją spowrotem przypiąć) Czy mogę te spodnie jutro oddać? Bo przestały mi się podobać i są troche za długie.

Nie tyle oddac co wymienic, malo ktore sklepy oddaja kase.

oskar TS 14.04.2009 20:54

Gdzie w Krakowie sa sklepy/hurtownie podszewk(albo podobnego materialu)i , potrzebna duza ilosc.?:)

rafiABG 14.04.2009 20:56

jeżeli ktoś zajmuję się lumizmatyką,to prosiłbym o podbicie na priv :)

ABG NH 14.04.2009 21:02

Witam , zależy mi na kupnie spodni długich ( nie ocieplanych ) NIKE ACG ze znaczkiem przy kolanie , Gdzie w Krakowie dostanę takie spodnie albo w sklepie internetowym bo nigdzie niestety już ich nie mogę dostać po sklepach sportowych i nike więc jeśli ktoś ma jakieś swoje sposoby lub się z nimi gdzieś spotkał to PROSZĘ O PRIV lub informację na forum . POZDRAWIAM

anka1906 14.04.2009 21:06

dzwd istnieje możliwość odzyskania tego filmu jeśli na partycji na której miałeś film nie zapisywałeś żadnych danych... nie pamiętam nazwy programu do odzyskiwania danych ale jak wpiszesz na google.pl "odzyskiwanie danych" to napewno jakiś program znajdziesz. istnieje możliwość zaniesienia dysku do firmy, która sie tym zajmuje ale nie wiem czy Ci sie opłaca...:/ podobno to drogie:P

Bobic 14.04.2009 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AOT (Post 708780)
zobacz czy ci sie komputer nie przegrzewa, bo ja miałem kiedyś podobnie. np taki program jak speedfan moze byc pomocny. włącz go, pograj chwile w pesa i zobacz jaka tam pokazuje temperature. sprawdz też czy ci sie wszystkie wiatraki w kompie kręcą (mnie sie spierdzielił wiatrak od zasilacza i przez to cała "buda" sie grzała).

No sprawdzałem przeczysciłem temperatur dobra nic sie nie grzeje ale dalej sie komp wyłancza:-/

jaitylkoja 14.04.2009 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez anka1906 (Post 708845)
dzwd istnieje możliwość odzyskania tego filmu jeśli na partycji na której miałeś film nie zapisywałeś żadnych danych... nie pamiętam nazwy programu do odzyskiwania danych ale jak wpiszesz na google.pl "odzyskiwanie danych" to napewno jakiś program znajdziesz. istnieje możliwość zaniesienia dysku do firmy, która sie tym zajmuje ale nie wiem czy Ci sie opłaca...:/ podobno to drogie:P

W takim protechu to chyba kosztuje 100 zł za 1 GB 0_o

anka1906 14.04.2009 21:13

Bobic sprawdź czy masz wystarczająco dużo pamięci wirtualnej

jak się cytuje wiadomości? :)

pio 14.04.2009 21:19

dajesz cytat pod postem osoby którą chcesz cytować, bądź " " jeśli chcesz cytować kilka postów. tyle :>

anka1906 14.04.2009 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 708868)
dajesz cytat pod postem osoby którą chcesz cytować, bądź " " jeśli chcesz cytować kilka postów. tyle :>

Dzięki:D:D:D:D:D:D

WILU TS 14.04.2009 21:45

Gdzie kupię koszulki bądź bluzy Prosto , Stoprocent ? (poza allegro)

Pisząc allegro miałem na myśli ogólnie aukcje i internet,bo te adresy znam ;) ale dzięki

pio 14.04.2009 21:52

http://www.prosto.pl/?l=pl&m=ubrania

http://www.sklep.stoprocent.com/

famul 14.04.2009 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 708926)

http://www.prosto.pl/?l=pl&m=sklep&w=ubranialista

Pio był szybszy :)

a ja mam inne pytanie ostatnio je już zadawałem wciąż po zmianie strefy czasowej widzę +2h do przodu na godzinach przy forum ;/ czy ktoś wie co można z tym zrobić ?

Kyno 14.04.2009 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 708926)

www.elegans.pl

Jurand 14.04.2009 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kroko. (Post 708695)
Gdzie w Krakowie można kupić piwo "Żywe" ? Oprócz sklepu na ruczaju niedaleko kampusu.

Kiedys na pewno byłby w Almie, teraz nie wiem, a są cały czas w Elei (teraz już chyba Simply Market czy jakoś tak) na Mackiewicza na Prądniku Białym.

Gervas 14.04.2009 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobic (Post 708850)
No sprawdzałem przeczysciłem temperatur dobra nic sie nie grzeje ale dalej sie komp wyłancza:-/

Sprawdz zasilacz i karte graficzną czy coller na niej działa odpowiednio.

Pytanie: Gdzie mogę w Krakowie/Internet zamówić koszulki z nadrukiem? Takie jak np rozdawane są na różnego rodzaju eventach sportowych etc. Zależy mi na cenie, jak również aby były dość wytrzymałe (wiadomo że mają się kojarzyć z firmą) dostałem takie polecenie od szefa więc wariant cennowy, ekonomiczny, i jakościowy mile widziany :)

globoos 14.04.2009 23:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gervas (Post 708959)
Sprawdz zasilacz i karte graficzną czy coller na niej działa odpowiednio.

Pytanie: Gdzie mogę w Krakowie/Internet zamówić koszulki z nadrukiem? Takie jak np rozdawane są na różnego rodzaju eventach sportowych etc. Zależy mi na cenie, jak również aby były dość wytrzymałe (wiadomo że mają się kojarzyć z firmą) dostałem takie polecenie od szefa więc wariant cennowy, ekonomiczny, i jakościowy mile widziany :)

nie wiem czy to najbardziej ekonomiczny wariant, ale polecałbym OK, koszulki wychodzą zajebiście a i wspierasz Wiślaków a nie ch*j wie kogo :D

Jarza 15.04.2009 08:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gervas (Post 708959)

http://www.kreativ-krakow.pl/
Polecam - współpracuję z nimi - tanio, szybko, solidnie i szef jest zapalonym Wiślakiem, więc masz komplet! :)

Dive Pirate 15.04.2009 09:03

Ja mogę polecić firmę w której sam pracuję o ile to nie będzie jakaś nielegalna forumowa forma reklamy :D
http://soliders.pl/
Siedziba w Trzebnicy koło Wrocławia tam pracuje moja urocza koleżanka kibic Śląska ja walczę na rynku krakowskim.

TSW Fanatyk 15.04.2009 09:08

Pod jakim numerem w orangu mogę sprawdzić ile mi zostało kb z pakietu internetowego?

MatMario 15.04.2009 11:01

*500 napewno dziala przy abonamencie

Tom'ash 15.04.2009 15:26

Gdzie w Krakowie mogę kupić w miarę tani zasilacz do laptopa?

rafiABG 15.04.2009 16:48

proszę o kontakt na priv osobę zajmującą się numizmatyka :)

S88 15.04.2009 18:14

Byl kiedys w TV polski film o lodzkiej rodzinie, gdzie kibicowalo sie LKSowi i potem okazalo sie, ze rodzina ma zydowskie korzenie. Ma ktos ten fim, albo moze tytul?

Chcialbym tez wiedziec, gdzie znajde reportaze "Szerokie Tory" do pobrania.

Tom'ash 15.04.2009 18:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez S88 (Post 709237)
Byl kiedys w TV polski film o lodzkiej rodzinie, gdzie kibicowalo sie LKSowi i potem okazalo sie, ze rodzina ma zydowskie korzenie. Ma ktos ten fim, albo moze tytul?

Chcialbym tez wiedziec, gdzie znajde reportaze "Szerokie Tory" do pobrania.

Wydaje mi się, że chodzi Ci o film "cud purymowy"
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cud_purymowy

S88 15.04.2009 18:46

Tak to jest to wlasnie, teraz gdzies znalesc ten film do pobrania :-) Dzieki

ja_ka_ 15.04.2009 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez S88 (Post 709254)
Tak to jest to wlasnie, teraz gdzies znalesc ten film do pobrania :-) Dzieki

na www.torrenty.org jest na 100% bo kiedyś sam ściągałem.

Mistel 15.04.2009 19:30

Jaką dokładną pojemność trybun ma hala Wisły?

888 15.04.2009 19:38

Witam.
Mam pytanie. Od pewnego czasu mam dziwny problem z moim komputerem. Nie mogę się zalogować do GG ani na konta pocztowe na różnych serwisach (gmail, o2, interia), a dziś jeszcze odkryłem że nawet na "bloggerze" moja próba logowania by dodać komentarz jest ignorowana. Dziwna sprawa, bo czuję się tak jakbym dostał bana na w/w usługi. Problem trwa - sic - ponad miesiąc i wyczerpał wszystkie możliwości jakie przychodziły mi do głowy zapory,firewalle (fakt, faktem jestem w tych sprawach laikiem). Dostawcą internetu jest mniej lub bardziej znany w Krakowie Multi-Play, łącze stałe, żadnych modemów itp. Strony wczytuje mi normalnie, bez żadnych problemów ale gdy próbuje zalogować się do poczty najpierw mozolnie przez minutę strona się wczytuje a potem dostaje 'sympatyczną' wiadomość:
"Błąd wczytywania strony
Przekroczono limit czasu połączenia
Serwer www.google.com zbyt długo nie odpowiada.
Witryna przez dłuższy czas nie odpowiedziała na żądanie połączenia i przeglądarka przestała czekać na odpowiedź.

* Możliwe, że serwer tymczasowo nie działa lub jest nadmiernie obciążony. Jeśli tak, spróbuj ponownie później.