![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie w Krakowie sa sklepy/hurtownie podszewk(albo podobnego materialu)i , potrzebna duza ilosc.?:)
|
jeżeli ktoś zajmuję się lumizmatyką,to prosiłbym o podbicie na priv :)
|
Witam , zależy mi na kupnie spodni długich ( nie ocieplanych ) NIKE ACG ze znaczkiem przy kolanie , Gdzie w Krakowie dostanę takie spodnie albo w sklepie internetowym bo nigdzie niestety już ich nie mogę dostać po sklepach sportowych i nike więc jeśli ktoś ma jakieś swoje sposoby lub się z nimi gdzieś spotkał to PROSZĘ O PRIV lub informację na forum . POZDRAWIAM
|
dzwd istnieje możliwość odzyskania tego filmu jeśli na partycji na której miałeś film nie zapisywałeś żadnych danych... nie pamiętam nazwy programu do odzyskiwania danych ale jak wpiszesz na google.pl "odzyskiwanie danych" to napewno jakiś program znajdziesz. istnieje możliwość zaniesienia dysku do firmy, która sie tym zajmuje ale nie wiem czy Ci sie opłaca...:/ podobno to drogie:P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bobic sprawdź czy masz wystarczająco dużo pamięci wirtualnej
jak się cytuje wiadomości? :) |
dajesz cytat pod postem osoby którą chcesz cytować, bądź " " jeśli chcesz cytować kilka postów. tyle :>
|
Cytat:
|
Gdzie kupię koszulki bądź bluzy Prosto , Stoprocent ? (poza allegro)
Pisząc allegro miałem na myśli ogólnie aukcje i internet,bo te adresy znam ;) ale dzięki |
|
Cytat:
Pio był szybszy :) a ja mam inne pytanie ostatnio je już zadawałem wciąż po zmianie strefy czasowej widzę +2h do przodu na godzinach przy forum ;/ czy ktoś wie co można z tym zrobić ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pytanie: Gdzie mogę w Krakowie/Internet zamówić koszulki z nadrukiem? Takie jak np rozdawane są na różnego rodzaju eventach sportowych etc. Zależy mi na cenie, jak również aby były dość wytrzymałe (wiadomo że mają się kojarzyć z firmą) dostałem takie polecenie od szefa więc wariant cennowy, ekonomiczny, i jakościowy mile widziany :) |
Cytat:
|
Cytat:
Polecam - współpracuję z nimi - tanio, szybko, solidnie i szef jest zapalonym Wiślakiem, więc masz komplet! :) |
Ja mogę polecić firmę w której sam pracuję o ile to nie będzie jakaś nielegalna forumowa forma reklamy :D
http://soliders.pl/ Siedziba w Trzebnicy koło Wrocławia tam pracuje moja urocza koleżanka kibic Śląska ja walczę na rynku krakowskim. |
Pod jakim numerem w orangu mogę sprawdzić ile mi zostało kb z pakietu internetowego?
|
*500 napewno dziala przy abonamencie
|
Gdzie w Krakowie mogę kupić w miarę tani zasilacz do laptopa?
|
proszę o kontakt na priv osobę zajmującą się numizmatyka :)
|
Byl kiedys w TV polski film o lodzkiej rodzinie, gdzie kibicowalo sie LKSowi i potem okazalo sie, ze rodzina ma zydowskie korzenie. Ma ktos ten fim, albo moze tytul?
Chcialbym tez wiedziec, gdzie znajde reportaze "Szerokie Tory" do pobrania. |
Cytat:
Wydaje mi się, że chodzi Ci o film "cud purymowy" http://pl.wikipedia.org/wiki/Cud_purymowy |
Tak to jest to wlasnie, teraz gdzies znalesc ten film do pobrania :-) Dzieki
|
Cytat:
|
Jaką dokładną pojemność trybun ma hala Wisły?
|
Witam.
Mam pytanie. Od pewnego czasu mam dziwny problem z moim komputerem. Nie mogę się zalogować do GG ani na konta pocztowe na różnych serwisach (gmail, o2, interia), a dziś jeszcze odkryłem że nawet na "bloggerze" moja próba logowania by dodać komentarz jest ignorowana. Dziwna sprawa, bo czuję się tak jakbym dostał bana na w/w usługi. Problem trwa - sic - ponad miesiąc i wyczerpał wszystkie możliwości jakie przychodziły mi do głowy zapory,firewalle (fakt, faktem jestem w tych sprawach laikiem). Dostawcą internetu jest mniej lub bardziej znany w Krakowie Multi-Play, łącze stałe, żadnych modemów itp. Strony wczytuje mi normalnie, bez żadnych problemów ale gdy próbuje zalogować się do poczty najpierw mozolnie przez minutę strona się wczytuje a potem dostaje 'sympatyczną' wiadomość: "Błąd wczytywania strony Przekroczono limit czasu połączenia Serwer www.google.com zbyt długo nie odpowiada. Witryna przez dłuższy czas nie odpowiedziała na żądanie połączenia i przeglądarka przestała czekać na odpowiedź. * Możliwe, że serwer tymczasowo nie działa lub jest nadmiernie obciążony. Jeśli tak, spróbuj ponownie później. * Nie możesz oglądać innych witryn? Sprawdź swoje połączenie z siecią. * Czy Twój komputer lub sieć jest chroniona przez zaporę sieciową lub serwer proxy? Ich nieprawidłowa konfiguracja może powodować problemy z przeglądaniem witryn internetowych. * Jeśli nadal występują problemy, skonsultuj się z administratorem sieci lub dostawcą usług internetowych." Wszystkie możliwości zostały sprawdzone, i to nie ich wina - oprócz tej ostatniej ale to już ostateczność. Może ktoś z Was wie w czym tkwi szkopuł? Dodam na marginesie, że próbowałem każdą możliwą przeglądarką się połączyć - skutek był niestety ten sam. Coś jakby blokowało protokoły poczty i gadulca ... ale co ja się tam znam ;) Pozdrawiam |
Co to jest "zwód na walizkę"?
Cytat:
|
dlaczego piłkarze manchesteru mają czarne opaski a z porto już nie?
edit:dzieki! |
15 kwietnia 1989 roku w Sheffield śmierć 95 osób na meczu Liverpool- Nottingham Forest
|
Od kiedy Opel zaczal produkcje Opla Asty III hatchback w Polsce??
I czy ktos wie czy sa jakies roznice "wizulane" pomiedzy modelami Niemieckim a Polskimi?? Z gory dzieki za informacje. |
panowie mógł by Mi któs z was wytłumaczyc o co chodzi w Przelew24 ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktos o ktorej jest otwarty Urząd Paszportowy na ul. Przy Rondzie 6 PILNE
Z góry dzieki |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl