![]() |
Cytat:
Życzę miłego wygrywania :lol: |
Odra - Śląsk 1
Jagiellonia - Polonia B. 1 ako: 3,36 stawka: 15 Cracovia - WISŁA 2 Ruch - Lech 1X ako: 2.54 stawka: 20 |
Mnie dziś niestety nie siadł Rapid Bukareszt remis 0-0 a już 85 minuta.
Skleiłem sobie takie kuponika: HJK - Oulu 1 1,36 Hercules- Cordoba 1 1,7 Viking - Molde 1 1,9 Trabzon- Denzili 1 1,34 Bauren- Stabeak II 1 1,6 Flekkeroy - Strat II 1 1,35 Rapid - Panduri 1 1,45 Do wygrania: 32,4 Edit: A jednak Rapid 1-0 bramka w 86 minucie. Nie dużo bo nie dużo ale jest. |
Mi tylko Safina w Tenisie i 24zł:)
|
Cytat:
|
Mówcie co chcecie ale to ustawki to taki pic na wodę fotomontaż... dla naiwniaków;p lepiej tam szykować na jutro Wisłę , Legię , Lech
|
Cytat:
|
No i Gratuluje wygranej 32zł też jakiś grosz:)
|
Heh. Ja jeszcze dodam od siebie, że na BAHu można grać jako gość :P (nie trzeba kuponu przerabiać). Ale stronek z fixami i insiderami będę dalej szukał.
A próbował w końcu ktoś od tego fixmaster1x2 ? I polecam przeczytać: http://www.typy-bukmacherskie.com.pl/fix-insiders.html Wg mnie to jest ciekawa stronka. Tu są insidery. www.ustawionemecze.blogspot.com |
Mnie kusiło ale nie spróbuje
|
Cytat:
Zapewniam Wam jedno - jak będę FiXem, to będę na mecze Wisły przylatywał z ... może jakaś wyspa :D, opłacę kilku nowych zawodników Wiśle, raz w miesiącu przeleje grubą kasę odpowiednim ludzią na zajebiste oprawy, etc. |
Cytat:
|
Jutro idzie tak:
Cracovia - Wisła (0,-1,5) 2 @.2.4 Cavaliers - Boston 1 @.1.3 Nottingham - BlackPool 1 @.1.7 STAWKA 50zł PRZEWIDYWANA WYGRANA: 237,5zł |
Cytat:
Gdyby fixy były pewne, nikt by żadnych for nie zakładał, każdy kupowałby fixy i byłby bogaty. Nikt by się w żadne analizy i typowania nie bawił. Cytat:
I człowiek sprzedający info o takich meczach pisze kurs 9 PLN ... Kurs jest wielkością bezwymiarową. Jeżeli ktoś podaje kurs w PLN to pieniądze wygrywa w PLN do kwadratu ;) Stawiasz 1000 PLN po kursie 9 PLN, wygrywasz 9000 PLN kwadrat :lol: |
Szarny dokładnie:)
|
Na noc Orlando -6 1.90
Montreal - pingwiny u 5,5 1.80 i dubel TB rays i YNY po kursie 2.8 |
Polonia - Legia 1X
Odra - Śląsk X2 Cracovia - Wisła 2 za 10; do wygrania trochę ponad 30; |
mecz: Rosja - Kazachstan
typ: Ilya Kovalchuk - pyknie brameczke :) kurs: 1,70 troche sie sprzeniewierzyłem ale przeczucie mi mówi ze sie Ilya przełamie,poza tym kurs wyższy niż na Cara Alexandra. ciekawe jak na tym wyjde :P |
Ostatnie kolejki w naszej kopanej rządzą się swoimi "prawami"
Jaga - Bytom X2 Zagłębie - Korona 2 Ruch - Lech over 2,5 Arka - Piast 1p. 2 Odra - Śląsk obie drużyny strzelą Bełchatów - Lechia obie drużyny strzelą Polonia - Legia 1p. 1 system 3 z 7 za 35zl ew. wygrana 620zł Przynajmniej coś zarobiłem w ten smutny dzień, ale to za mało by się cieszyć:( |
Ale i tak bardziej liczę na
Wisła -1,5 Bate over Nothingam awans kurs 9,40 za 25zl ew. wygrana 235zł |
Na dzis:
Cracovia - Wisła 2 C. Wozniacki - A. Bondarenko 1 E. Dementieva - A. Dulgheru 1 za 100 do wygrania 213 |
Cytat:
Fram - Vestmannaeyjar,X i X2,handi+1gola dla Vestmannaeyjar. 1poł:X2 Monagham - Bohemians .D 1poł:Monagham 1gol:Monagham Verdasco - Karlovic zwy:Karlovic dokładny wynik:2:1 dla Verdasco Isner - Rochus.C zwy:Rochus.C dokładny wynik:2:1 dla Isnera Dementieva - Dulgheru zwy:Dulgheru dokładny wynik:2:1 dla Dementievej. Zagłębie - Korona X Jagiellonia - Polonia X i 2 |
Jak dla mnie mecz dnia, to Flora Tallin- Levadia Tallin 1 za 5.00 w np. betssonie.
|
dzis zagralem
Wisla 1,53 PGE SKRA 1,35 Nottingham under 3,5 - 1,21 Arka strzeli - 1,33 Zaglebie strzeli - 1,25 Odra 1x - 1,28 Bate x2 - 1,20 |
Oveczkin,Kovalcuk dziękujemy,dobranoc:D
|
Cytat:
Spasiba,spakojnoj noczi :D (uj wi czy to tak sie pisze) :D LuKaS ubiegłeś mnie dzisiaj :P |
no tak bo miałem jeszcze Ovce,ale kurs na niego również przyzwoity bo 1,5 więc zagrałem taki dubelek :)
|
jaki byl kurs ze kovalchuk strzeli bramke?
|
1,70 we Fortunie
|
dobra widze 1.7:P
|
Przebój-Resovia 2
Jeziorak-Stomil 1 Lyon-Monaco 1 kurs 3,38 |
Wisla Plock - KSZO Ostrowiec 1x
Lyon - Monako 1 Atlético de Madrid - Fulham FC 1x Schiavone Francesca - Williams Venus 2 10 e.w 26 koniec z graniem do weekendu:P |
Jakby się ktoś chciał złożyć na mecz od Bet-fixmatch.blogspot.com to niech podbije na PW, gość wydaje się ucziwy, ale 3 stówek mu sam nie dam. Tak z kilka osób by się przydało.
|
Cytat:
http://stop-oszustom-w-necie.blogspo...efny-skan.html wprawdzie info z września 2009, ale cóż od tego czasu się mogło zmienić ? |
Reksio masz ode mnie 2 fixy i nie zawracaj sobie oszustami głowy.
Lyon - Monaco HT/FT 2/1 kurs 29,00 Cardiff - Leicester HT/FT X/1 kurs 5,00 To moje pierwsze fixy i nie mam pewności nawet 1%, że wejdą, więc są za darmo:lol: |
Czytałem to, ale uważam, że można dać mu szanse.
Edit: mecz-fix.bloog.pl dziś podał mi fixa na próbę. Zakończył się tak jak miał się zakończyć, zobaczymy jak dalej potoczą się losy tego bloga. |
mecz: Rosja - Białoruś
typ: Ilya Kovalchuk - strzeli kurs: 1,90 |
Young Lions- Home United (liga singapurska) 1 za 3,75.
|
Dziwi mnie że buki jeszcze nie zablokowały meczów.
Korona - Ruch 2 (2,05) Śląsk - Arka 2 (2,15) Piast - Cracovia 1 (1,55) |
Federer - Wawrinka 2 Kurs 3.25
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl