![]() |
Już to widzę jak Petrescu trenuje Amike :D Wyobrazcie sobie Stilicia czy Peszka i "hard work"? To się nie może udać... Tym bardziej że w poznaniu piłkarzy traktuje się jak pupilków, wiec kibice i zarząd przy jakiś zgrzytach (a takie pewnie beda) na pewno staną po stronie piłkarzyków. Zresztą Petrescu to trener który nie lubi milczeć, a w Amice raczej takiego nie chcą.
|
Dan mówił, że Polsce dla niego jest tylko Wisła. On nie zdradzi.
|
Zresztą czy Dan przyjdzie za "jedyne" 500 tys euro? Nie, w Rosji dostaje 1,4 miliony euro więc raczej nie rzuci od tak drużyny, zresztą zarząd Amiki żałuje 500 tys euro dla Arboledy to nagle znajdą się dla trenera? :lol:
|
Sposób i moment zwolnienia Zielińskiego wskazuje na całkowitą amatorkę w działaniach zarządzających w Poznaniu.Mimo całej niechęci do Zieliskiego ot dla mnie jest to obrzydliwe.
Bakero to dobry wybór z punktu widzenia zarządu, ktory widać lubi mieć pewnych wykonawców swoich decyzji. Hiszpan cieszy się,że ma robotę i tyle,nawet nie piśnie jak mu coś pasować nie będzie. Dla właścicieli Amiki obecnie chyba liczy się to,że sprzedali bilety na City,gotówka zasiliła kasę,przed nimi wpływy z Juventusu:)ładnie,ładnie do tego kasa z praw telewizyjnych, jednym słowem geld leci szerokim strumieniem. No i marketingowo też ładnie zadziałali, wszak informacja,że ekipę w Poznaniu prowadzi sam Bakero może zrobić wrażenie. Poza Hiszpanią rzecz jasna i wszędzie tam gdzie legenda Barcelony zostawiła swą spuściznę trenerską:) Wszystkie działania Amiki wskazują na to,że chcą tylko spieniężyć sukces i tyle. Liczy się co tu i teraz,przyszłość jest nie istotna. PS> 1.za 500 tysięcy euro można podpisać dużo lepszego obrońcę niż Arboleda. 2. Petrescu chyba kasuje w dolarach nie euro. Poza tym plotka niebywała, takie coś wymyśleć. Makabra. |
Gdybym zobaczył Dana w barwach Amici to coś we mnie by chyba pękło, przekonanie że są na świecie jeszcze słowni i honorowi ludzie.
Inna sprawa, że dla Amici byłby to prawdopodobnie transfer dekady, ale Dana to ja chciałbym zobaczyć jeszcze kiedyś w Wiśle. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie no, to już jest komedia.
Obraduje zarząd klubu, podejmuje decyzję nt. trenera zespołu. Decyzja nie jest podawana na oficjalnej konferencji prasowej, ale... http://www.lechpoznan.pl/art,15926,o...e_kolejorz.htm Czyli: kupcie nasz magazyn, to poznacie oficjalne oświadczenie zarządu:lol: Za chwilę będą sprzedawać bilety na konferencje prasowe i domagać się pieniędzy za wywiady z dziennikarzami :shock: Cóż, ponieważ to niewątpliwie klub z najlepszym marketingiem i działem PR w Polsce, prawdziwy trendsetter i prekursor - nie ma wyjścia. Musimy ich naśladować i w tej sprawie:-D |
Jeszcze wieksza beka jest fakt, ze w reklamie na stronie tego ich magazynu byl tekst w stylu ""Nowy trener Jose Maria Bakero zastąpiJacka Zielińskiego" :D Po chwili zmienili dopiero bo spec sie chyba skapnal ze nie o to w reklamie chodzi :D
Czeski film :D Z drugiej strony podobno Poznan to miasto hał hał wiec kto ich tam wie :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Święte słowa, święte ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do pojedynku Dan-Wdowczyk to też wiemy gdzie ów dżentelmen skończył i powiem Ci absolutnie szczerze.Myślę że ta Wasza 'seria życia' nie była uczciwa.Oczywiście to musztarda po obiedzie , nie zamierzam Wam tego mistrza zabierać i gdyby nie to co potem się okazało(że koleś całe rundy ustawiał z Koroną), to w ogóle bym tego nie podnosił.Jak się sezon skończył to nie miałem żadnych podejrzeń ale gdy wyszło to co wyszło to mam;) i w sumie pewnie przypadkowo, Petrescu wyszedł na jasnowidza.Narzekał na różne dziwne rzeczy a jak odszedł to całą sprawa korupcyjna się jebła;) A tak w ogóle to by była dla mnie tragedia, gdyby objął Amikę bo uwielbiam tego świra i dokładnie śledzę jego poczynania. Jest to bardzo mało realne ale Danowi nie za bardzo się podoba w Kubaniu więc wszystko może być możliwe.Mam nadzieje że Amiki stać na niego nie będzie i nie będzie w stanie zagwarantować mu tego co chce w kwestiach transferowych. |
Cytat:
Cytat:
Tyle spekulacji już było a nikt jeszcze nie wymienił Henia :) Przecież wolny jest. A Janas będzie następny. Karuzela z trenerami :lol: |
Jeśli tuż przed ważnym dla nich meczem z Angolami przyjdzie Bakero albo Majewski (bo i takie ploty słyszałem) to uznam że ktoś tam specjalnie działa na szkodę klubu, lub przygotowywana jest sprzedaży klubu.
Jeśli natomiast zatrudnienie w tej chwili nowego trenera ma mieć jakieś symptomy zdrowia psychicznego to chyba mają podpisanego kogoś z wyższej półki |
Cytat:
Już tak było i to całkiem niedawno- sezon 2008/09. Real grał z drużynami, które kolejkę wcześniej rozgrywały spotkania przeciwko Barcelonie http://www.realmadrid.pl/index.php?c...=0809&x=26&y=5 Więc to żadna nowość w Europie. |
Jeśli Bakero czy Majewski obejmą Amicę, będę spokojny. Co prawda z cudzego nieszczęście nie powinno się cieszyć, ale w tym wypadku zrobiłbym wyjątek :)
|
Cytat:
Więc niezbyt pewne, ale dali zdjęcie z lotniska. Jeśli to ma być zmyłka z tym Bakero, to wyjątkowo perfidna ta intryga. |
1q2 napisał(a):http://www.wislakrakow.com/forum/ima...s/viewpost.gif
Ten typ tak ma, z tym że ten terminarz na prawdę był zjebany.Zakładam że przypadkowo ale takie 'klucze' nie powinny mieć miejsca.Wyobraź sobie co by było gdyby przez cały sezon Barca grała z rywalami Realu, kolejke po, albo odwrotnie Już tak było i to całkiem niedawno- sezon 2008/09. Real grał z drużynami, które kolejkę wcześniej rozgrywały spotkania przeciwko Barcelonie http://www.realmadrid.pl/index.php?c...=0809&x=26&y=5 Więc to żadna nowość w Europie. nie tak dawno podobny przypadek byl w naszej lidze gdzie wiekszosc meczy Legia grala z tymi przeciwnikami z którymi Wisła grala tydzien wczesniej |
Jest dobrze dla nas bo bedzie Bakero :)
na zywo http://www.orange.pl/kid,4000181490,...o,article.html |
gizmo o tym właśnie była mowa, że Legia grała z przeciwnikami z którymi kolejkę wcześniej grała Wisła. Przykład z ligi hiszpańskiej został przywołany właśnie w tym celu, że nie tylko u nas w lidze było takie coś.
|
Jednak Bakero. :P No i w sumie dobrze. :D Lech znów zyska marketingowo, ale czy sportowo?
|
No i jest Bakero. Zamienił stryjek... Oby tylko nasi prezesi nie wpadli na taki sam, genialny pomysł ;)
P.S. Strasznie nerwowo było jak na konferencję prezentującą nowego szkoleniowca. Widać, że cały Poznań nieźle pospinany jest. Można powiedzieć, że idziemy łeb w łeb :) |
Cytat:
Liczyłam na większą niespodziankę :foch: To teraz Wiara Lecha będzie ustalać składy :D |
Mimo mojej niechęci do Lecha to troche mi szkoda tych pucharów bo fajnie sie ogladalo polski zespol w tych rozgrywkach. Nie wiem czym sie kieruja wlodarze Lecha ale ja ich po prostu nie rozumiem.
|
Czy ja wiem czy to źle dla Lecha. W sumie Bakero był tłamszony i gaszony przez Wojciechowskiego i siłą rzeczy nie mógł pokazać co potrafi, a nie wykluczone, że umie niemało. Czas pokaże co wyjdzie z tej zadymy. Pierwszy sprawdzian jutro i liczę na sromotny wpi*rdol od ManCity :]
|
Jestem zaskoczony no ale cóż prezesi i właściciele klubów w naszej lidze długo się uczą rozumu
|
Ale niespodzianka :lol: może spadną? :>
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl