![]() |
wole Małego na 3 lata niz Krzywejajo czy Cywke a o Jankesie nie wspominając.
|
2,5 letni kontrakt dla mega konfliktowego kolesia który zapomniał jak się gra w piłkę, KUR.WA w tym klubie już nic mnie nie zdziwi..
|
Cytat:
Wiadomo, ale problem polega na tym, że to nie kwestia "wolę", bo wyboru niestety nie mamy. Jankesa może jeszcze uda się opchnąć, niech wróci do biedaszybu z Chorzowa. Rafael to raczej opcja na rozwiązanie kontraktu, bo jego nikt nie weźmie. |
....a kto takie kotrakty ze strony klubu podpisuje i czemu nie na piec lat?:lol:
|
Czemu nie dożywotni?
|
Nr 88 na koszulce ( rok urodzenia ) . Ciekawe czy Wyborcza i Nigdy Więcej dorobią swoją teorię ;)
|
Cytat:
Cywka zostanie pierwsz kosa Malego w klubie... |
Cytat:
|
Jak mnie w....ia gadanie w stylu: "Co to za wzmocnienia" "Kiedy prawdziwe wzmocnienia"
....a ludzie największym wzmocnieniem jest to ze klub nie ma zadluzenia do piłkarzy i działaczy... |
Drzazga Kobra Małecki..
Jeszcze pogonic Jankowskiego i Crivellaro, w ich miejsce jakaś porządna 10tka, pogonic Sadloka, w jego miejsce Pietrzak + przydało by się jeszcze porządnego stoper bo w miejsce Głowy i Guzmicsa są tylko młodzi Zemło i Kujawa. Oczywiście przedłużyć kontrakty.. Radkowi, Buremu. |
Moze Malecki w koncu uzyska odpowiedz od Sadloka na zadane mu pytanie filozoficzne "Kim jestes?":)
|
Przeciez odpowiedz byla zawarta w pytaniu:D
|
Cytat:
Ale o co tobie sie rozchodzi? Sarki tz grał w Chelsea |
Cytat:
|
Cytat:
|
Do Brzyskiego było chyba co innego. To było do Sadloka.
|
Cytat:
:lol: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na papierze Pan Cywka czy Pan Krzywejajo wygladaja na piłkarzy, ale jak wiemy, papier przyjmie wszystko. Co do statystyk to daj Małemu rozegrać taki sezon jak miał Jankowski, który powinien mieć z 10 bramek a nie 4. |
Cytat:
|
|
No to będzie miał okazję poprawić Sadlokowi ;)
|
Ja tam sie bardzo ciesze z powrotu Małego a widze wielkie niezadowolenie z jego powrotu. Moim zdaniem jest w stanie w Wisle, ktora ma w sercu sie odbudowac i tego mu zycze.
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do meritum: transfer porażka. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie kibicuję Małeckiemu tylko Wiśle. Zdziwię się, jak Mały chociaż dorówna Boguskiemu. |
Cytat:
|
Np. mnie i mitmichaela, a to już dwie osoby - o jedną więcej niż Ty. Sądzę, że znalazłoby się nas więcej.
Możesz nawet kibicować Barcelonie, tylko kogo to interesuje? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie idę na klubową Wigilię wkur.wił mie właściciel
Nie podejdę po ostatnim meczu na R22 do C w.krwili mnie Ci co krzyczą Patryk Małecki itd. Życzę Małeckiemu wszystkiego najlepszego bo gra teraz dla Wisły ale dla mnie jest takim samym grajkiem jak Jankowski |
Cytat:
|
Z tego co ja obserwuję chodząc często to akurat C nie wyrabia i świeci pustkami. (oczywiście porównując do tych pamiętnych czasów, gdy to Małecki wszystkimi chciał rządzić)
|
Tak z ciekawości - jaki ostatni transfer do klubu spotkał się z taką negatywną opinią? Burdenski?
|
Cytat:
Strzeli pierwszą bramke i kibice zapomną stare urazy. A i tak obstawiam, że gwizdów na Małeckiego nie będzie wcale. Sam nie jestem fanem Małego, ale Wiśle trzeba życzyć jak najlepiej i Małecki może tej Wiśle pomóc. Oby tak było. Cierzniak grał w cracovii i nie było ani jednego gwizdu. A i wątpliwości były nie mniejsze niz w przypadku Małeckiego. Że nadmienię także Jankowskiego - legionistę w duszy (co i teraz nie raz widać) Dudkę Sadloka kontrowersji od 'transferu' Burdenskiego nie brakowało |
Cytat:
cały jeden mecz :lol: + 45 minut w Młodej Ekstraklasie to już bardziej grał w Koronie (21 spotkań) Małecki ma jednak więcej za uszami.... |
Cytat:
|
Cierzniak incydent u żydów tłumaczył tak, że miał pewne zatrudnienie od czerwca, jednak potrzebował też jakichkolwiek treningów na wiosnę, żeby nie stracić całkiem formy - jedyny klub w E-Klapie, który wtedy zaoferował mu kontrakt to byli parchaci, więc się zgodził, do tego trenerem bramkarzy był tam jego znajomy. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale tak to tłumaczył w wywiadzie i mówi, że nie jest ani trochę emocjonalnie związany z tym czymś po drugiej stronie Błoń.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl