![]() |
Cytat:
O tym ostatnim interia pisała o transferze do nas dzień po ujawnieniu jego nazwiska :D |
WISŁAZWE = Zdzisław Kapka?
|
Ondrasek statystyki ma bardzo dobre, na kompilacji na youtube wygląda bardzo dobrze, głównie lutuje z lewej nogi (wiadomo jak to jest z tymi filmikami..)
Było by super gdyby do nas trafił! http://www.transfermarkt.pl/zdenek-o.../spieler/72947 https://www.youtube.com/watch?v=-6kb1asj-34 Edit: Zapraszamy do Krakowa :) https://www.instagram.com/p/_m-b6jmbDw/ |
Cytat:
|
Fajny - taki trochę "czołgowaty", silnej dziewiątki to nie było w Wiśle od czasów Kuźby...
Chciałbym, ale mam wrażenie, że za wysokie progi... |
Cytat:
Legia? https://www.instagram.com/p/_98nAbmbEo/ |
legia nie szuka chyba napastnika. Jakby tak bylo to koralik juz dawno chwalilby sie nim na twitterze
|
Oby znowu nie okazało się, że ktoś nam go sprzątnie sprzed nosa. Zakładam oczywiście, że jakimś cudem chciałby u nas grać i ktoś znalazł naprawdę dobrą bajkę, żeby go przekonać.
|
|
Nie wiem czy było, ale wszyscy dostali zaległą kasę.
|
Cytat:
|
Popatrz na mój nick. Można dojść, skąd wiem..
|
Czyli gówno wiesz..
Edit: tekst " Popatrz na mój nick. Można dojść, skąd wiem.. " jest słaby. To już mogłeś olać mój post i nic nie napisać Edit 2: To że ma być kasa, to że mają być transfery, to że zaległości mają być spłacone, to że w klubie ma być lepiej "wiemy"od paru tygodni wszyscy. Pytanie czy to wszystko sie potwierdzi |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeszcze raz. Zaległości w stosunku zawodników zostały spłacone.. O transferach i czy jest kasa nic nie wiem.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
"aktualizacja: 05.01.2016 14:46 " |
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Może to tata Pasjonata? ;)
|
Funfel Smudy Białoński znowu atakuje tych, którzy piszą prawdę o skompromitowanym szkodniku.
Dla przypomnienia - podczas panowania Smudy w kadrze, ten dziennikarz był w gronie największych adoratorów poczciwego Frania według którego ludzie gratulowali mu za wyczyny na Euro 2012. To było dopiero łajdactwo - z jednej strony ciągle narzekać, że nie ma kim grać (mimo iż to była nieprawda) i obrażać piłkarzy że są za pięć złotych, a samemu pobierać co miesiąc bardzo wysoką pensję, a nade wszystko uważać się za wielkiego bohatera, który uratował Wisłę przed spadkiem. |
Cytat:
"To znacząco uszczupla bieżące zobowiązania krakowskiego klubu, które zmalało o kilka milionów, ale i tak obecny dług zewnętrzny wciąż jest bardzo wysoki - może wynosić nawet 20 mln złotych". Najprawdopodobniej, może... "dziennikarz" żydorczej przestałby się ośmieszać. |
Marco Paixăo przeszedł testy medyczne wg Interii
http://www.wislaportal.pl/30175,Inte..._medyczne.html |
Cytat:
|
Wydziarany Nespor chyba znacznie lepszy niz Marco ktory zaraz by sie rozsypal znajac zycie. Z naszym doswiadczeniem powinnismy omijac kontuzjogennych zawodnikow.
|
Cytat:
Cytat:
Moze tak byc jak piszecie, albo ZK posiada na BC jakies kwity, albo BC ma dozgonna wdziecznasc i dlug bo cos kiedys wspomniany towarzysz zalatwil dzieki swoim ubeckim znajomosciom. Co by to nie bylo, dopuki BC na tronie to i ZK bedzie zza niego wygladal |
Lolek Napisał:
Testy Testy mają być w czwartek albo piątek.... wszystkie informacje, że ktoś je przechodził to nieprawda dam znać |
Cytat:
|
Patryk Małecki!!!
:neutral: .... |
Ech tylko nie "Mały", chyba SKWK załatwiło angaż Patrykowi, tylko na jakiej pozycji będzie gwiazdorzyć? A zapewne na gniazdowego dostał przydział.
|
Wole ogladac Maleckiego kopiacego sie po czole niz Jankowskiego nie trafiajacego do pustaka. Cos mi sie wydaje ze Malecki jest tutaj sciagniety bo ktos w zamian pomogl splacic dlugi wobec pilkarzy.
|
Cytat:
Za swoje wybryki i fochy nie powinien dostać kolejnej szansy. |
Mały bez formy tu się zgodzę ale sporo zostawił w tej Wiśle, przechodzi taki sam kryzys ja i ona a zaczęło się w tym samym momencie. Komu łezka w oku się nie zakręciła przypominając sobie bramkę z APOEL-em ? Było tak blisko... Wtedy to na rękach go każdy nosił. Może Małecki jest jaki jest ale jego miejsce jest w Wiśle. Wolę takich zawodników dla których ten klub coś znaczy a nie gwiazdeczki typu Sadlok którzy czekają na pierwszy dogodny moment aby stąd s.......ić. Tyle w temacie.
|
Kto w takim razie po Małeckim? Beto, Temple Omeonu czy może ten rumuński student?
|
Cytat:
|
Małecki ponownie w Wiśle. Artykuł na weszlo za 3,2,1.....
|
Ejże, o co my walczymy? O mistrzostwo? Wydaje mi się, że na razie chcemy sobie zapewnić miejsce w pierwszej ósemce, żeby ze spokojem patrzeć w przyszłość. Skąd więc tyle negatywnych komentarzy na temat Małeckiego?
Aha, pewnie chodzi o różne "wybryki" Patryka, o których chyba można już dawno zapomnieć. A jeśli ktoś będzie stawiał ultimatum, że nie pojawi się na stadionie, gdy po murawie będzie biegał Małecki, to niechże już przeniesie się na drugą stronę [np. po kiełbaski ;) ] Osobiście cieszę się z powrotu Patryka. Przede wszystkim dlatego, że potrzebujemy zawodników z charakterem. Zawsze to pozytywna odmiana po zblazowanym Jankowskim lub będącym myślami w Złotych Tarasach Sadloku. |
Małecki i Ondrasek + Pietrzak i Drzazga. Nonono, nowe rozdanie pełną gębą :D Patryk Małecki! 4 asysty i 1 bramka w ciągu ostatnich 2 lat. Dobrze, że nie umarł za tą Pogoń jednak bo nie mielibyśmy nowego skrzydłowego :rotfl:
@edit Mam nadzieję, że klub pomyślał o ubezpieczeniu ławek rezerwowych od nieszczęśliwych wypadków :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl