![]() |
Cytat:
|
Ale skoro jest on prowadzny przez oficjalną strone stadionu to moze jest w tym jakies ziarnko prawdy i bedzie mial on znaczenie przy koncowym wyborze krzeselek. Myśle że gdyby ten konkurs nie miał znaczenie nie rbili by z nas idiotów...ale wszystko mozliwe.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Chyba ze tak...
|
http://stadionwisly.info/aktualnosci/104/Konkurs
Widzicie to zdjęcie na stronie? Całkiem fajnie to wygląda i znacznie lepsze niż jakieś napisy. |
Całkiem ładne ;)
|
http://stadionwisly.info/files/konku...kurs_promo.jpg
A mi sie nie podoba. Jesli taki efekt dochodziłby do sektora gdzie jest Biała Gwiazda to ok, jednakże przy całym niebieskim E i bocznych sektorach D wygladałoby to troche pstrokato.. |
Cytat:
|
według mnie na zdjeciu wygląda to bardzo dobrze i jestem pod wrażeniem fajneeeeeeeeeeeeee :)
|
Cytat:
Jesli sponsorzy byliby z roznych branz (tak jak zasugerowales) to napewno nie przeszkadzaloby im wspolwystepowanie na trybunach. Dlaczego uwazasz ze nazwa stadionu i wzor na krzeselkach musi byc sprzedany jako jedna usluga? Przeciez mozna zrobic z tego dwa pakiety Nazwa stadionu + reklama na krzeslkach. To z kolei mozna rozbic na kolejne pakiety. Sprzedac nazwy poszczegolnych trybun (np. Dalymount Park w Dublinie - 'Des Kelly Stand') gdzie kazda nosilaby nazwe sponsora ktora figurowala na biletach i marialach promocyjnych. Wtedy zarabialbys na nazwie stadionu plus na kazdej trybunie. Zamiast zarabiac na dwoch uslugach Wisla zarabialaby na dziewieciu. (nazwy + wzory krzeselkowe) Kwestia nie jest to jakby to wygladalo tylko to czy znalazliby sie chetni na te uslugi reklamowe. Neiktorym podmiotom nieprzeszkadzaloby sasiadowanie na trybunach inni natomiast byliby sklonni zaplacic za wylacznosc. Nalezaloby rownierz oszacowac czy sprzedaz wielu pakietow przyniesie wiecej piniedzy niz dwa glowne pakiety lub jeden calosciowy pakiet tak jak sugerowales. |
Cytat:
To stwierdzenie wszystko wyjaśnia.Lepiej już nic nie mów.Jakby za przeproszeniem ktoś nasrał na środku trybuny C i dal za to żeby tam to było przez 15 lat - 1 mln USD tez byś był za? :lol: |
|
Cytat:
Ja pitole. Wy nie narzekacie że kolory są złe tylko że w złej kolejności i nie ważne jak to będzie wyglądało. Mam nadzieje że zrobią niebieskie siedzonka i zółte schody:evil: Cytat:
A co z poprzednią interpelacją?? |
Kurcze oni chyba nigdy tych szyb nie skonczą montować
|
Brawo Panie Darku. Niech Pan nie popuści chamom, bo w Panu nasza ostatnia nadzieja. Jak widać z klubu nikt sprawą stadionu się nie interesuje, bo co ich to obchodzi? Oni tam tylko pracują.
|
A wiadomo cos o elewacji naszego stadionu?Jest jakas przewidziana?Bo sam beton racej slabo bedzie sie prezentowal..
Gdzieś na forum pejsów widziałem ich elewacje, no i co tu duzo mówic bedzie w miare efektowna... |
Cytat:
Tosmy sie spotkali w pol drogi... Zreszta nie ma co kruszyc kopii o cos na co nie mamy zadnego wplywu. |
I koniec tematu barw.
|
|
tak jak jest na tym zdjęciu wnętrza naszego stadionu to tak mogłoby być na prawdę. Mi bardzo się podoba :)
|
http://stadionwisly.info/aktualnosci...ojekt_stadionu
hurraaa patrzcie kto dokończy projekt :D już myślałem że dokończy ktoś kto się nie zna na architekturze stadionów a tymczasem mamy projektanta z prawdziwego zdarzenia. Tak trzymać!!....... |
nie no tekst że nie dasz sobie uciąć rąk o tym jakie barwy miała Wisła przed wojna jest mega:) poczytaj trochę relacji historycznych chyba, że one zostały zmanipulowane, żeby wszystkie milicyjne kluby mogły mieć jedna barwę;p;p
taki żarcik:) |
Nie ręce a głowę ;)
kot już wszytko ładnie wyjaśnił więc o co cała polemika na ten temat? |
Cytat:
Cytat:
|
Niespełna 10 milionów za taki projekt? Ja się pytam po co my przeprowadzamy procedurę przetargową i zawieramy umowę określonej treści, skoro miasto w żaden sposób nie jest w stanie, nie chce, nie może lub po prostu nie potrafi wyegzekwować jej zapisów? Co jest? Obtułowicz trzyma w szachu gminę miejską Kraków, nie rozśmieszajcie mnie... Można się załamać...
|
Pan Czarny jakby znał historie tego projektu to by tak nie mówił... Było kilka(naście) stron wstecz.
|
Cytat:
Nie przekonuje mnie to wcale. Pomimo wszystkich zawirowań wokół tego projektu, niezależnych od miasta i od projektanta, naprawdę trudno oprzeć się wrażeniu, że inwestycja jest prowadzona nieudolnie. Sory. |
Cytat:
Jeśli mógłbym coś zasugerować, myślę, że dobrze byłoby na antenie także choć jednym zdaniem odnieść się i do problemów stadionowych - że i tu wciąż jest mnóstwo do zrobienia, wiele spraw opisanych w interpelacjach pytaniami nie rozwiązanych, nie na wszystko środki zapewnione. Nie można pozwalać trwać propagandzie błogostanu i tuszowania problemów głoszonej przez Majchrowskiego, tylko ciągle trzeba naciskać na przyspieszanie i ich rozwiązywanie... |
odnośnie hali:
"Dziś rozmowa będzie w Radiu VOX FM na żywo na 106,1 FM. Jutro powtórka w Eskce między 6 a 6.30. Pytanie proszę wysłać teraz mailem" [email protected] |
Może lepiej załozyć nowy temat i tak będzie można się wypowiadać na temat barw, a raczej ich kolejności.
A ja natchniony zdjęciem trochę się pomęczyłem i wyszło coś takiego: http://img15.imageshack.us/img15/3316/91576232.jpg A tu chyba trochę podrawsowany: http://img194.imageshack.us/img194/8813/43344985.png |
To co ten Bator(czy jak mu jest) opowiada to są jakies jaja ! Gościu jest smieszny!!
|
Jechałem dzisiaj tramwajem 15 i tak się zastanawiam czy nie powinni zmienić nazwy przystanku Reymana na stadion miejski im. Reymana?? Byłoby to bardziej na miejscu
|
Cytat:
|
Krzesełka powinny byc czerwone bo wiadomo jak będzie wyglądał stadion na meczu z Oderką Wodzisław lub Piastem Gliwice gdzie przyjdzie 10 tys ludzi. Popatrzmy sobie na Zaglebie Lubin, tam kolor krzesełek jest dobrany perfekcyjnie do koszulek w jakich przychodzi większość kibiców. No ale wiadomo miasto ma większe problemy niż jakieś głupie kolory krzesełek
|
wiecie cos na temat stadionu HUTNIKA ,dzisiaj obiło mi sie o uszy że nie robia tam nic i nie zapowiada sie żebyśmy tam grali na wiosne tz: za niecaly miesiąc
|
Na Hutniku się nie dzieje bo jest za zimno żeby trawę posadzić więc póki dalej będzie taka pogoda to rundę zaczynamy w Sosnowcu.
A w tej transmisji nic ciekawego w sumie. W skrócie: Bator mówi że miasta nie stać, żeby najlepiej się znalazł prywatny inwestor, albo żeby zbudować 1 halę zamiast 2, np na terenie Wisły ale nie koniecznie taką na 15 tys. Stanowisko radnego Olszówki wszyscy znamy, no tyle że zobowiązał się forsować przy każdej poprawce do budżetu dofinansowanie na halę. |
Cytat:
PS: Mówił o tym stadionie tak jakby twierdził że jest on za duży. |
Ok, przyznać się - kto wydrukował ulotki i podpisał się prof. Jacek Majchrowski ? :D
Ulotki dot. przekazywania 1% :lol: |
Wczoraj w Krakowie pojawiły się ulotki, na których prezydent Jacek Majchrowski wzywa mieszkańców do przeznaczania 1 proc. ze swojego podatku dla... Bogusława Cupiała, "właściciela stadionu Wisły", aby ten mógł zakończyć jego budowę. W magistracie zawrzało. He, he.
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...kase,id,t.html |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl